Autoomanike välimääraja

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe
?

Tekib küsimus, et kas tilli olemasolu teeb automaatselt autoasjatundjaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:08
?

Siis kaks autotuhmi peres? Ise olen kohanud ainult kahte-kolme meest, kes autodest miskit ei jaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 14:42 Milleks naisele nii jõhkrad autod? Nagu näha, ei taipa ei autodest ega ka mootoritest. Mis point sellistel suurtel ja koledatel autodel?
Võib-olla tal on kolm kahemeetrist poega, bernhardiin ja mootorpaat, mida vaja vedada?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:09
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:08
?

Siis kaks autotuhmi peres? Ise olen kohanud ainult kahte-kolme meest, kes autodest miskit ei jaga.
Suur osa nendest tillimeestest on pigem sellised, kes arvavad, et nad hullult jagavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:01
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 14:57
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 14:42

Milleks naisele nii jõhkrad autod? Nagu näha, ei taipa ei autodest ega ka mootoritest. Mis point sellistel suurtel ja koledatel autodel?
Mul on väike linnaauto juba olemas.
Seda autot on vaja:
Perega reisidel käimiseks (eriti need mitmekuulised suusareisid). Mitu inimest + hunnik kola ja pikad vahemaad.
Suuremahulise varustuste vedamiseks (mul on hobi selline, mis tahab asju, mis on suured)
Mehel vaja treilerit vedada pidevalt.

Linnas mina sellega ei sõidaks. Vähemalt mitte eriti. Ja siis ma mõtlesin veel, et sellele suurele autole ma paneks peale kleepsu: “ma ei ole ülbe, olen lihtsalt koba”

Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe?
Ei, teda lihtsalt ei huvita eriti. On siuke hipi. Kui mina ostan, siis ta ilmselt kasutab kui vaja. Aga muidu ta võib oma 25 aastat vana Opeliga ka sõita ja tal jumalast ükskõik :)
Nii hull loll ta muidugi pole kui mina, aga ma ei usu, et tema ka väga autole tehnilist ülevaatust oskab teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 18:06
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 15:01
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 14:57

Mul on väike linnaauto juba olemas.
Seda autot on vaja:
Perega reisidel käimiseks (eriti need mitmekuulised suusareisid). Mitu inimest + hunnik kola ja pikad vahemaad.
Suuremahulise varustuste vedamiseks (mul on hobi selline, mis tahab asju, mis on suured)
Mehel vaja treilerit vedada pidevalt.

Linnas mina sellega ei sõidaks. Vähemalt mitte eriti. Ja siis ma mõtlesin veel, et sellele suurele autole ma paneks peale kleepsu: “ma ei ole ülbe, olen lihtsalt koba”

Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe?
Ei, teda lihtsalt ei huvita eriti. On siuke hipi. Kui mina ostan, siis ta ilmselt kasutab kui vaja. Aga muidu ta võib oma 25 aastat vana Opeliga ka sõita ja tal jumalast ükskõik :)
Nii hull loll ta muidugi pole kui mina, aga ma ei usu, et tema ka väga autole tehnilist ülevaatust oskab teha.
Sa oled äge naine!
Külaline

Selle teemaga tuli meelde üks vana Mersureklaam:

https://www.youtube.com/watch?v=0ZE3ccT7VC8
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu ja 5 külalist