?Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe
Tekib küsimus, et kas tilli olemasolu teeb automaatselt autoasjatundjaks?
?Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe
Siis kaks autotuhmi peres? Ise olen kohanud ainult kahte-kolme meest, kes autodest miskit ei jaga.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:08?Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe
Võib-olla tal on kolm kahemeetrist poega, bernhardiin ja mootorpaat, mida vaja vedada?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 14:42 Milleks naisele nii jõhkrad autod? Nagu näha, ei taipa ei autodest ega ka mootoritest. Mis point sellistel suurtel ja koledatel autodel?
Suur osa nendest tillimeestest on pigem sellised, kes arvavad, et nad hullult jagavad.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:09Siis kaks autotuhmi peres? Ise olen kohanud ainult kahte-kolme meest, kes autodest miskit ei jaga.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:08?Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe
Ei, teda lihtsalt ei huvita eriti. On siuke hipi. Kui mina ostan, siis ta ilmselt kasutab kui vaja. Aga muidu ta võib oma 25 aastat vana Opeliga ka sõita ja tal jumalast ükskõikKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:01Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 14:57Mul on väike linnaauto juba olemas.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 14:42
Milleks naisele nii jõhkrad autod? Nagu näha, ei taipa ei autodest ega ka mootoritest. Mis point sellistel suurtel ja koledatel autodel?
Seda autot on vaja:
Perega reisidel käimiseks (eriti need mitmekuulised suusareisid). Mitu inimest + hunnik kola ja pikad vahemaad.
Suuremahulise varustuste vedamiseks (mul on hobi selline, mis tahab asju, mis on suured)
Mehel vaja treilerit vedada pidevalt.
Linnas mina sellega ei sõidaks. Vähemalt mitte eriti. Ja siis ma mõtlesin veel, et sellele suurele autole ma paneks peale kleepsu: “ma ei ole ülbe, olen lihtsalt koba”
Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe?
Sa oled äge naine!Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 18:06Ei, teda lihtsalt ei huvita eriti. On siuke hipi. Kui mina ostan, siis ta ilmselt kasutab kui vaja. Aga muidu ta võib oma 25 aastat vana Opeliga ka sõita ja tal jumalast ükskõikKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 15:01Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 14:57
Mul on väike linnaauto juba olemas.
Seda autot on vaja:
Perega reisidel käimiseks (eriti need mitmekuulised suusareisid). Mitu inimest + hunnik kola ja pikad vahemaad.
Suuremahulise varustuste vedamiseks (mul on hobi selline, mis tahab asju, mis on suured)
Mehel vaja treilerit vedada pidevalt.
Linnas mina sellega ei sõidaks. Vähemalt mitte eriti. Ja siis ma mõtlesin veel, et sellele suurele autole ma paneks peale kleepsu: “ma ei ole ülbe, olen lihtsalt koba”
Siis tekib küsimus, kas mees on ka autodes tuhm, et tema seda ostma ei lähe?
Nii hull loll ta muidugi pole kui mina, aga ma ei usu, et tema ka väga autole tehnilist ülevaatust oskab teha.
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu ja 5 külalist