Äkki teeme nii, et igaüks räägib, mida ise tahab?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 22:04 Teeme nii, et manuaaliga sõitmise mõnust ja kontrollist räägivad siin need, kes on mõlema variandiga sõitnud. Mulle tundub, et siin tulevad tähtsat juttu ajama need, kes ainult automaatkäigukastiga sõitnud on. Te lihtsalt ei tea, millest te räägite.
Autoomanike välimääraja
-
Külaline
-
Külaline
No mina olen 20 aastat manuaaliga sõitnud, viimased 10+ aastat automaadiga. Ja ei taha küll mingit manuaali tagasi, automaadiga on lihtsalt nii palju mugavam.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:34Äkki teeme nii, et igaüks räägib, mida ise tahab?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 22:04 Teeme nii, et manuaaliga sõitmise mõnust ja kontrollist räägivad siin need, kes on mõlema variandiga sõitnud. Mulle tundub, et siin tulevad tähtsat juttu ajama need, kes ainult automaatkäigukastiga sõitnud on. Te lihtsalt ei tea, millest te räägite.
-
Külaline
Meil on peres kaks ühesugust autot, ainuke vahe ongi selles, et üks on automaat, teine manuaal. Mulle meeldib manuaaliga sõita, mehele jääb automaat.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:52No mina olen 20 aastat manuaaliga sõitnud, viimased 10+ aastat automaadiga. Ja ei taha küll mingit manuaali tagasi, automaadiga on lihtsalt nii palju mugavam.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:34Äkki teeme nii, et igaüks räägib, mida ise tahab?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 22:04 Teeme nii, et manuaaliga sõitmise mõnust ja kontrollist räägivad siin need, kes on mõlema variandiga sõitnud. Mulle tundub, et siin tulevad tähtsat juttu ajama need, kes ainult automaatkäigukastiga sõitnud on. Te lihtsalt ei tea, millest te räägite.
-
Külaline
Ei saa küsimusest aru. Mõtlesin nii nagu kirjutasin.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:05Riie ongi kangas. Mõtlesid nahka?Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 16:51Kas selline täiesti nahast iste pole mitte selline ühekdakümnendatesse kinnijäämine? Moodsatel autodel on istmed kokku õmmeldud eri materjalidest, kombineeritakse riide ja kangaga ühes istmes, eri värvitoonidega. Parandage mind kui ma eksin.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 16:05
-
Külaline
Enamus on sellised. Sellepärast ongi minusugusel raske uut autot osta. Enamus tahab automaati ja head uut autot manuaaliga saada on keeruline.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:52No mina olen 20 aastat manuaaliga sõitnud, viimased 10+ aastat automaadiga. Ja ei taha küll mingit manuaali tagasi, automaadiga on lihtsalt nii palju mugavam.Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:34Äkki teeme nii, et igaüks räägib, mida ise tahab?Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 22:04 Teeme nii, et manuaaliga sõitmise mõnust ja kontrollist räägivad siin need, kes on mõlema variandiga sõitnud. Mulle tundub, et siin tulevad tähtsat juttu ajama need, kes ainult automaatkäigukastiga sõitnud on. Te lihtsalt ei tea, millest te räägite.
-
Külaline
Mingi tootja, äkki VAG, kirjutas uudise, et lõpetab alates 2030 manuaalkastidega autode tootmise. Nii et maailm sinna liigub. Pirukatüüpi autodel jääb manuaalkast alles. Seega Berlingo saad ikka osta.
-
Külaline
Oo, see on küll hea postitus- eriti just seetõttu, et mitte ainult ei tunne ära mitmeid tüüpe, kellega olen päriselt elus kohtunud, vaid ka iseennast rohkem kui ühes kohas- kuna elu jooksul on olnud erinevaid autosi.
Lisaks omalt poolt veel ühe margiülese tüübi (ka selles rollis olen ise elu jooksul olnud):
7-kohaline mahtuniversaal (nagu Citroen Grand Picasso, VW Touran, KIA Caravan jne)- ostetakse puhtpraktilistel kaalutlustel, kui peres on vähemalt 3 last, kuid sisamas põeb kogu aeg, et nii kole auto ja peab omale mõistusega kogu aeg meelde tuletama, et see on ratsionaalne valik. Vahetatakse välja esimesel võimalusel- kui mõni lastest kodust välja kolib vmt.
Lisaks omalt poolt veel ühe margiülese tüübi (ka selles rollis olen ise elu jooksul olnud):
7-kohaline mahtuniversaal (nagu Citroen Grand Picasso, VW Touran, KIA Caravan jne)- ostetakse puhtpraktilistel kaalutlustel, kui peres on vähemalt 3 last, kuid sisamas põeb kogu aeg, et nii kole auto ja peab omale mõistusega kogu aeg meelde tuletama, et see on ratsionaalne valik. Vahetatakse välja esimesel võimalusel- kui mõni lastest kodust välja kolib vmt.
-
Külaline
Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 14:18 Kuidas kellegile. Otsin äsja škoda ja hinnalipik oli 54 000 €. Mark mõelge ise välja, aga seda ma ütlen, et selle raha eest on rohkem autot kui paljudes muudes nn "eliit" autodes. Laske nüüd sapp välja pursata.
-
Külaline
Saab ju ka sportkastile vahetada ning automaadile lisaks on mu autol manuaali jaoks labadega rool.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 20:19 Uuemad autod (5-7 aastat vanad) on varustatud 8 või isegi 9 käiguliste automaatkastidega ja need teevad täpselt seda, mida juht soovib. Tahad minna möödasõidule ja vajutad natuke järsemalt gaasi. Kast vahetab paar kolm käiku alla ja minek. Sa ei saagi sellest aru kõik käib sujuvalt. Seda ei saa võrrelda 25 aastat vana 4 käigulise automaadiga, need toimetasid tõesti viletsamalt. Aeg on edasi läinud ja automaatkastid on arenenud.
-
Külaline
Rohkem kui paar milli. Nii?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:35Sinul va rott on auto ainult märgades unenägudes ja siin praalides. On sul kunagi olnud raha näiteks 5000€. Palju sul üldse raha on? Üürikas elamine ei ole rikkus. Ja isegi kui oled saanud kuidagi kuskile paneelikasse korteri pole see jõukus. Hale oled.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:14Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 14:18 Kuidas kellegile. Otsin äsja škoda ja hinnalipik oli 54 000 €. Mark mõelge ise välja, aga seda ma ütlen, et selle raha eest on rohkem autot kui paljudes muudes nn "eliit" autodes. Laske nüüd sapp välja pursata.
-
Külaline
Ise tahtsid sappi ja kui said, siis ei kannata välja. On mul õigus?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:35Sinul va rott on auto ainult märgades unenägudes ja siin praalides. On sul kunagi olnud raha näiteks 5000€. Palju sul üldse raha on? Üürikas elamine ei ole rikkus. Ja isegi kui oled saanud kuidagi kuskile paneelikasse korteri pole see jõukus. Hale oled.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:14Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna.Külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 14:18 Kuidas kellegile. Otsin äsja škoda ja hinnalipik oli 54 000 €. Mark mõelge ise välja, aga seda ma ütlen, et selle raha eest on rohkem autot kui paljudes muudes nn "eliit" autodes. Laske nüüd sapp välja pursata.
-
Külaline
Millist sappi mina tahtsin? Ma lihtsalt kirjutasin, et ostsin skoda. Selle raha eest sai parima auto kuhu mahub 3 last ja suur koer. ja siis tuli keegi kes teatas "Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna." skoda pole ammu enam odav auto ja sellisel kommeteerijal on alaväärsuskompleks mis on tingitud sellest, et on hale rott. ja sina oled ka hale rott kuigi arvan, et selle kommentaari kirjutasidki sina. mitte ainult rahapuudus ei tee sind rotiks. vaid sinu mentaliteet ja iseloom teevad su rotiks. selliseks rotiks keda ka teised rotid ei salliks, sest oled rottide rottKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:40Ise tahtsid sappi ja kui said, siis ei kannata välja. On mul õigus?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:35Sinul va rott on auto ainult märgades unenägudes ja siin praalides. On sul kunagi olnud raha näiteks 5000€. Palju sul üldse raha on? Üürikas elamine ei ole rikkus. Ja isegi kui oled saanud kuidagi kuskile paneelikasse korteri pole see jõukus. Hale oled.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:14
Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna.
VOT SEE ON SAPP aga rott teisiti aru ei saa
-
Külaline
Iga auto on vaid hunnik plekki. Täiesti savi, peaasi, et liigub.
-
Külaline
Ma vaatangi, et su iseloom on kohe ärrituda. Kui sa näed teises rotti, siis nad toovad selle sinus esile sinu kompleksidega. Nad peegeldavad sind ennast. Auto pole nagunii sinu oma.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:54Millist sappi mina tahtsin? Ma lihtsalt kirjutasin, et ostsin skoda. Selle raha eest sai parima auto kuhu mahub 3 last ja suur koer. ja siis tuli keegi kes teatas "Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna." skoda pole ammu enam odav auto ja sellisel kommeteerijal on alaväärsuskompleks mis on tingitud sellest, et on hale rott. ja sina oled ka hale rott kuigi arvan, et selle kommentaari kirjutasidki sina. mitte ainult rahapuudus ei tee sind rotiks. vaid sinu mentaliteet ja iseloom teevad su rotiks. selliseks rotiks keda ka teised rotid ei salliks, sest oled rottide rottKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:40Ise tahtsid sappi ja kui said, siis ei kannata välja. On mul õigus?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:35
Sinul va rott on auto ainult märgades unenägudes ja siin praalides. On sul kunagi olnud raha näiteks 5000€. Palju sul üldse raha on? Üürikas elamine ei ole rikkus. Ja isegi kui oled saanud kuidagi kuskile paneelikasse korteri pole see jõukus. Hale oled.
-
Külaline
Mul on see Ida-Euroopa lastehaigus põetud, et sai ostetud oma unistuste auto salongist suure raha eest. Ei olnud mul tegelikult vaja suurt maasturit, sest sõidan peamiselt linnas. No ükskord raiskasin raha, aga rohkem seda ei tee. Veel enam ei saa aru mingi mitteedeva auto ostmiseks suure summa eest, a la 80 000 volvo eest. See on raha prügikasti viskamine. Nüüd ostan ainult mõned aastad vanu autosid ja olen saanud ka 40 000 eest väga hea auto. Otsin pakkumisi, küsin allahindlusi, lasen välismaalt tuua. Mõned aastad sõidan ja ostan uue. Viimase auto eest sain müües rohkemgi raha kui ostes. Ja autod lähevad ka aina väiksemaks, viimane on Audi Q3, täiesti rahul olen. Milleks mingi suur kärakas, palju raha, mul on tõesti rohkem ka rahaga teha,
-
Külaline
Kui sul raha pole, siis muidugi.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 17:24 Mul on see Ida-Euroopa lastehaigus põetud, et sai ostetud oma unistuste auto salongist suure raha eest. Ei olnud mul tegelikult vaja suurt maasturit, sest sõidan peamiselt linnas. No ükskord raiskasin raha, aga rohkem seda ei tee. Veel enam ei saa aru mingi mitteedeva auto ostmiseks suure summa eest, a la 80 000 volvo eest. See on raha prügikasti viskamine. Nüüd ostan ainult mõned aastad vanu autosid ja olen saanud ka 40 000 eest väga hea auto. Otsin pakkumisi, küsin allahindlusi, lasen välismaalt tuua. Mõned aastad sõidan ja ostan uue. Viimase auto eest sain müües rohkemgi raha kui ostes. Ja autod lähevad ka aina väiksemaks, viimane on Audi Q3, täiesti rahul olen. Milleks mingi suur kärakas, palju raha, mul on tõesti rohkem ka rahaga teha,
-
Külaline
On raha, aga ei pea enam vajalikuks sellise asja peale nii palju kulutada. Uus kallis auto kaotab väärtust meeletu kiirusega. Minu rahakulutused on muutunud mõistlikumaks. Kulutan sinna, kust raha tagasi tuleb.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:00Kui sul raha pole, siis muidugi.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 17:24 Mul on see Ida-Euroopa lastehaigus põetud, et sai ostetud oma unistuste auto salongist suure raha eest. Ei olnud mul tegelikult vaja suurt maasturit, sest sõidan peamiselt linnas. No ükskord raiskasin raha, aga rohkem seda ei tee. Veel enam ei saa aru mingi mitteedeva auto ostmiseks suure summa eest, a la 80 000 volvo eest. See on raha prügikasti viskamine. Nüüd ostan ainult mõned aastad vanu autosid ja olen saanud ka 40 000 eest väga hea auto. Otsin pakkumisi, küsin allahindlusi, lasen välismaalt tuua. Mõned aastad sõidan ja ostan uue. Viimase auto eest sain müües rohkemgi raha kui ostes. Ja autod lähevad ka aina väiksemaks, viimane on Audi Q3, täiesti rahul olen. Milleks mingi suur kärakas, palju raha, mul on tõesti rohkem ka rahaga teha,
-
Külaline
Ma ei saakski endale uut autot osta, mul on naabril selline poeg, kes mu autot järjepidevalt lõhub. Uue auto puhul oleks kahju suurem.
-
Külaline
Mul ei ole päris kindlasti alaväärsuskompleksi, aga sul on see küll täiesti kindlalt. Küsisid mu finantside kohta, vastasin ausalt, jälle ei sobi? Uskumatult jobu mees, oled oma õnnetu elu igati ausalt välja teeninud. Hea, et reaalis sellised mu teele ei satu, suhtlen vähe teistsuguse ringkonnaga.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:54Millist sappi mina tahtsin? Ma lihtsalt kirjutasin, et ostsin skoda. Selle raha eest sai parima auto kuhu mahub 3 last ja suur koer. ja siis tuli keegi kes teatas "Elus ei julgeks Skodaga sõita. Ammugi siis selle alla raha panna." skoda pole ammu enam odav auto ja sellisel kommeteerijal on alaväärsuskompleks mis on tingitud sellest, et on hale rott. ja sina oled ka hale rott kuigi arvan, et selle kommentaari kirjutasidki sina. mitte ainult rahapuudus ei tee sind rotiks. vaid sinu mentaliteet ja iseloom teevad su rotiks. selliseks rotiks keda ka teised rotid ei salliks, sest oled rottide rottKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:40Ise tahtsid sappi ja kui said, siis ei kannata välja. On mul õigus?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 15:35
Sinul va rott on auto ainult märgades unenägudes ja siin praalides. On sul kunagi olnud raha näiteks 5000€. Palju sul üldse raha on? Üürikas elamine ei ole rikkus. Ja isegi kui oled saanud kuidagi kuskile paneelikasse korteri pole see jõukus. Hale oled.
-
Külaline
Aga mida välimääraja minu kohta ütleb? Olen naine ja autoks 2022a Porche Macan Turbo.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], kaegu ja 6 külalist