Facebookis

vana hea klassika
Rosiine
Kontakt:

Facebookis

Postitus Postitas Rosiine »

Kas Facebookis on võimalik kuskilt jälgida, kes mu kontot on vaatanud? Või mõni programm, millega on näha külastajad?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Rosiine kirjutas: 04 Juun 2025 17:39 Kas Facebookis on võimalik kuskilt jälgida, kes mu kontot on vaatanud? Või mõni programm, millega on näha külastajad?
Ei ole.
Külaline

Rosiine kirjutas: 04 Juun 2025 17:39 Kas Facebookis on võimalik kuskilt jälgida, kes mu kontot on vaatanud? Või mõni programm, millega on näha külastajad?
Pead arvuti kergelt risti pöörama ja siis nurga tagant jälgima.
Külaline

See on üks FB plussidest, et ei saa seda jälitada. Minu arust on näiteks Linkedin üks igavene nõmedus. Keegi kogemata vaatas mu profiili ja mulle on selle kohta viis kirja juba saadetud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 18:14 See on üks FB plussidest, et ei saa seda jälitada. Minu arust on näiteks Linkedin üks igavene nõmedus. Keegi kogemata vaatas mu profiili ja mulle on selle kohta viis kirja juba saadetud.
Päriselt? Mis infot nad siis annavad selle kohta, kes su profiili vaatas? Olen ise ka vahel vaadanud, lihtsalt niisama. Sulle tuleb siis meil, et Malle K vaatas just sinu profiili?
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 18:19
Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 18:14 See on üks FB plussidest, et ei saa seda jälitada. Minu arust on näiteks Linkedin üks igavene nõmedus. Keegi kogemata vaatas mu profiili ja mulle on selle kohta viis kirja juba saadetud.
Päriselt? Mis infot nad siis annavad selle kohta, kes su profiili vaatas? Olen ise ka vahel vaadanud, lihtsalt niisama. Sulle tuleb siis meil, et Malle K vaatas just sinu profiili?
Jah, ja mitte üks kord ei tulnud, vaid mingi viis korda, et mingi inimene see ja see vaatas 30 päeva tagasi su profiili.
Külaline

Mis loll see täiesti adekvaatseid neutraalseid vastuseid miinustab? Milleks seda teha?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 18:19Päriselt? Mis infot nad siis annavad selle kohta, kes su profiili vaatas? Olen ise ka vahel vaadanud, lihtsalt niisama. Sulle tuleb siis meil, et Malle K vaatas just sinu profiili?
Kas siis ka saadavad kui ma seal kasutaja ei ole (natuke näeb ilma kasutaja olemata ka)?
Rosiine
Kontakt:

Postitus Postitas Rosiine »

Kui vaadatakse su story-t, siis on näha, kes vaatas.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Juun 2025 19:30
Külaline kirjutas: 04 Juun 2025 18:19Päriselt? Mis infot nad siis annavad selle kohta, kes su profiili vaatas? Olen ise ka vahel vaadanud, lihtsalt niisama. Sulle tuleb siis meil, et Malle K vaatas just sinu profiili?
Kas siis ka saadavad kui ma seal kasutaja ei ole (natuke näeb ilma kasutaja olemata ka)?
No mõtle loogiliselt, kust sel juhul linkedin su isiku teada saaks? Ei teata siis loomulikult
Külaline

Rosiine kirjutas: 20 Juul 2025 19:45 Kui vaadatakse su story-t, siis on näha, kes vaatas.
Kuidas ma seda näen?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 07:37
Rosiine kirjutas: 20 Juul 2025 19:45 Kui vaadatakse su story-t, siis on näha, kes vaatas.
Kuidas ma seda näen?
Story all vasakus nurgas on silma ikoon ja number, mis näitab vaatajate arvu. Sinna klikates näed konkreetselt, kes on su storyt vaadanud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juul 2025 07:43
Kuidas ma seda näen?
Story all vasakus nurgas on silma ikoon ja number, mis näitab vaatajate arvu. Sinna klikates näed konkreetselt, kes on su storyt vaadanud.
Näed seda, mida on tahetud näidata. Ei näe sa FB storyt, kui inimene ei taha seda sõpradeväliselt näidata
Külaline

Kas story on profiil?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 09:25Kas story on profiil?
No aga sealt ju näed, kes on su profiilil käinud. Kui keegi ainult pilte vaatab, siis seda ei saa ju kuskilt näha.
Külaline

Kuidas ma seda näen?
Uurisin oma FB profiili ega näinud mitte kusagil mingit silma ikooni.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 09:31
No aga sealt ju näed, kes on su profiilil käinud. Kui keegi ainult pilte vaatab, siis seda ei saa ju kuskilt näha.
Storysid loobib suvaliselt järjest ette, selleks ei pea kuskil profiilil käima, et seda näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 10:51

Kuidas ma seda näen?
Uurisin oma FB profiili ega näinud mitte kusagil mingit silma ikooni.
Oma story peale klõpsad, siis on näha, kes on vaatanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juul 2025 09:31
Piisab, kui vaatad üht storyt, kui see lõpeb, viskab automaatselt järgmise ja niimoodi 200-300 tk järjest. Kui sa kinni ei vajuta, siis on neil kõigil juures, et vaatasid, tegelt vaatasid samal ajal hoopis telekat.
Külaline

Kui sa lähed konkreetse inimese kontole, kes pole sõbralistis ja vaatad tema storyt, kuidas ta siis 200 storyt viskab. Ei viska ju.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kiisu, Tuuletu ja 9 külalist