Asjadega närutamine

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Pikk teema. Lugesin vaid esimest lehekülge. Seega pole kursis, kuidas teema arenenud on.

Aga... Mina olen sellest eelmisest foorumist see naisterahvas, kelle 25 aastat vana villane mantel legendiks kujunes ning mille kallal mitmes teemas hiljem hammast teritati.

Jah, päriselt ka! Mul on see villane, imeilus mantel siiani alles. Hoian seda kui kullatera. Hooaja lõpus viin keemilisse ja siis pakin ilusti sirgelt kappi järgmist sügist ootama.

Mantli vanust tean seetõttu, et mu laps oli siis kolmeaastane, kui selle ostsin. Mitte, et see oleks kuidagi oluline, aga mu lapsega juhtus sel ajal kohutav õnnetus. Mäletan, et olin peast segi ja teovõimetu väga pikka aega. Kui hakkasin sellest välja tulema, siis püüdsin endale midagi head lubada. Ostsin selle väga kalli, kuid väga ilusa mantli. Ja olen selle ikka igal aastal selga pannud. Klassikaline ja ajatu lõige.

Jah, ei ole uus, aga näeb siiani välja väga hea.

Iidvanu riideid ja jalanõusid on mul tegelikult veelgi. Armastan kvaliteetseid, klassikalisi riideid ja jalavarje. Püüan vältida 10-euroseid Aliexpressi kraami, mis pärast hooaja lõppu tuleb prügikasti panna.
külaline

Postitus Postitas külaline »

Volvo peale tõusidki nii ära? No seda ma poleks tegelt uskunud.. Mul on ka aasta vana volvo :) Olen seda täielikuks rahvaautoks pidanud.
Siin foorumis oli enne üks teine teema “rikkad ja vaesed”. Seal mainiti seda, et rikkad ja “rikkad”. See volvo tädi on nii hea näide: “rumal, ülbe ja “rikas” jutumärkidega”
[/quote]
?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 22:56 Pikk teema. Lugesin vaid esimest lehekülge. Seega pole kursis, kuidas teema arenenud on.

Aga... Mina olen sellest eelmisest foorumist see naisterahvas, kelle 25 aastat vana villane mantel legendiks kujunes ning mille kallal mitmes teemas hiljem hammast teritati.

Jah, päriselt ka! Mul on see villane, imeilus mantel siiani alles. Hoian seda kui kullatera. Hooaja lõpus viin keemilisse ja siis pakin ilusti sirgelt kappi järgmist sügist ootama.

Mantli vanust tean seetõttu, et mu laps oli siis kolmeaastane, kui selle ostsin. Mitte, et see oleks kuidagi oluline, aga mu lapsega juhtus sel ajal kohutav õnnetus. Mäletan, et olin peast segi ja teovõimetu väga pikka aega. Kui hakkasin sellest välja tulema, siis püüdsin endale midagi head lubada. Ostsin selle väga kalli, kuid väga ilusa mantli. Ja olen selle ikka igal aastal selga pannud. Klassikaline ja ajatu lõige.

Jah, ei ole uus, aga näeb siiani välja väga hea.

Iidvanu riideid ja jalanõusid on mul tegelikult veelgi. Armastan kvaliteetseid, klassikalisi riideid ja jalavarje. Püüan vältida 10-euroseid Aliexpressi kraami, mis pärast hooaja lõppu tuleb prügikasti panna.
Klassikalise mantli eesmärk peakski nagu olema läbi aastate kestma ja olema klassikaline. Mul on samuti villane mantel aastast 1999. Paar kasukat pärandina saadud võivad ka 50 a vanad olla. Need ongi mõeldud kestma.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 08:35
Klassikalise mantli eesmärk peakski nagu olema läbi aastate kestma ja olema klassikaline. Mul on samuti villane mantel aastast 1999. Paar kasukat pärandina saadud võivad ka 50 a vanad olla. Need ongi mõeldud kestma.
Aga miks siis perekoolis inimesed sellest aru ei saanud? Seal paistis olema arvamus, et mantel üle paari hooaja kesta ei saa.
Külaline

A kust mina peaksin seda teadma?
Külaline

Mul on ka klassikaline kašmiirmantel 10+ aastat vana ja loomulikult käin temaga veel kaua.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 20:03
Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 08:35
Aga miks siis perekoolis inimesed sellest aru ei saanud? Seal paistis olema arvamus, et mantel üle paari hooaja kesta ei saa.
Jah, mu meelest lausa irvitati selle üle ja peeti seda juttu valetamiseks.

Tänapäeva kiirmoe tarbijate pähe selline asi ilmselt ei mahugi, et mõnda asja võib kandagi aastaid.
Külaline

Kui enamik teemasid muutub tänu ühele isikule naiste sõimamise ja solvamise teemadeks, siis see teema on siin väike vaheldus.
Siin muutus pudelihari mantliks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 10:57 Kui enamik teemasid muutub tänu ühele isikule naiste sõimamise ja solvamise teemadeks, siis see teema on siin väike vaheldus.
Siin muutus pudelihari mantliks.
Vabateemas oli ettepanek foorumi korrastamiseks teemaväliste vastuste transportimine teise teemasse, millele pannakse uus teemakohane pealkiri. Mind kohe huvitaks, kuidas see asi reaalsuses välja näeks. Kas siis sellest teemast saaks sellised teemad: pudelihari - naised on lollid - mul on garantiiline Volvo - naised on lollid - villane mantel. Või kuidas see olekski mõeldud, mina ei kujuta ette.
Külaline

Ma pole veel süvenenud, et kas külalisena saab uue teema teha, aga võiks teha eraldi teema küll "Naised on lollid". Ja siis sinna saaksid kõik postitada omi blonde hetki ja juhtumisi :).
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 17:40 Ma pole veel süvenenud, et kas külalisena saab uue teema teha, aga võiks teha eraldi teema küll "Naised on lollid". Ja siis sinna saaksid kõik postitada omi blonde hetki ja juhtumisi :).
Kui oled korraks hajameelne või eksid millegagi ei tee sellepärast kõiki naisi lollideks. Imelik, et naine soovib sellist alavääristavat teemat. Kui oleks võimalik, et see üks mõnitav meesterahvad, kes iga teema keerab teemaks "naised on liiderlikud lollid" ja püsiks seas, siis ma oleks sellise teemaga nõus küll.
Külaline

See ei ole alavääristav teema ju. See on teema inimestele, kes teavad ,et nad ei ole ideaalsed igal rindel, ega peagi olema. Ja kes suudavad ja oskavad enda ja teiste üle sõbralikult nalja teha :).
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 19:16 See ei ole alavääristav teema ju. See on teema inimestele, kes teavad ,et nad ei ole ideaalsed igal rindel, ega peagi olema. Ja kes suudavad ja oskavad enda ja teiste üle sõbralikult nalja teha :).
On küll alavääristav. Sellisele teemale saab palju parema nime panna, kui vähegi tahtmist on.
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 21:47
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 19:16 See ei ole alavääristav teema ju. See on teema inimestele, kes teavad ,et nad ei ole ideaalsed igal rindel, ega peagi olema. Ja kes suudavad ja oskavad enda ja teiste üle sõbralikult nalja teha :).
On küll alavääristav. Sellisele teemale saab palju parema nime panna, kui vähegi tahtmist on.
Minu blondid hetked?
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

See on blondidele solvav
külaline

Postitus Postitas külaline »

Siin võivad mõned küll ärbelda, kuidas neil on aastavanune Volvo ja see on tühi-tähi, lihtsalt tarbeese jne. Aga tõsiasi on ikkagi see, et VW ja Volvo on ikka täiesti erinevast klassist autod. Soovitus juba 2000 läbisõidu juures streikiva volksu asemel uus Volvo osta on päris asjalik mõte.
Külaline

külaline kirjutas: 06 Juul 2024 10:24 Siin võivad mõned küll ärbelda, kuidas neil on aastavanune Volvo ja see on tühi-tähi, lihtsalt tarbeese jne. Aga tõsiasi on ikkagi see, et VW ja Volvo on ikka täiesti erinevast klassist autod. Soovitus juba 2000 läbisõidu juures streikiva volksu asemel uus Volvo osta on päris asjalik mõte.
Mis jutt nüüd see on. Volvo ei ole enam see, mis ta oli. Tegelikult hiinlastele kuuluv laiatarbekaup. Mina paneks nad ühele pulgale. Uus Volvo VW asemel osta ei ole asjalik mõte, sest siis on sul kaks autot. Teine asi on see, kas inimesel selleks raha on, et järjest endale uusi autosid liisida ja kus ta neid parkima peaks? Ega siis keegi seda VW-d sinu käest niisama tagasi ei võta.
Külaline

külaline kirjutas: 06 Juul 2024 10:24 Siin võivad mõned küll ärbelda, kuidas neil on aastavanune Volvo ja see on tühi-tähi, lihtsalt tarbeese jne. Aga tõsiasi on ikkagi see, et VW ja Volvo on ikka täiesti erinevast klassist autod. Soovitus juba 2000 läbisõidu juures streikiva volksu asemel uus Volvo osta on päris asjalik mõte.
Mina olen see, kellel on aastavana volvo ja pean seda tarbeesemeks. No vat ei usu mina, et volvol ja volksul on põhimõtteline erinevus. Jah, kui volvot toodeti veel rootsis ja volksu juba arengumaal, siis vb oli. Aga see aeg on möödas.
Olulist hinnavahet ka ei ole. Oma volvogi ostsin lihtsalt sellepärast, et esinduses tehti hea pakkumine. Oleks volks teinud sellise, oleks vw ostnud. Mingit vahet pole. Ja kuidagi uhkust tunda, et sõidad uue volvoga, on väga imelik.
Ma selle uhkeldaja kirjelduse peale ootasin ikka mingi ägeda auto nime.. ja siis lajatas, et “volvo”. No hirnu herneks :)
Külaline

Ma selle uhkeldaja kirjelduse peale ootasin ikka mingi ägeda auto nime.. ja siis lajatas, et “volvo”. No hirnu herneks :)
Naljakas jah. USA seriaalides kasutatakse Volvot mõnitamiseks. Kui käisin Rootsis, siis seal mu tuttav rootslane ütles ka, et tema on nii vihane pagulaste peale, uhkeldavad muudkui, neil on Porsched, Lexused, Corvette'd, samal ajal kui tavaline rootslane peab sõitma Volvoga. Ja nüüd siin mingi inimene arvab, et on kuidagi kõigist jube parem, sest tal on Volvo. VW aga on mingi saast. Tegelikult on need ju ühe pulga peal autod. Mul on olnud Volkswagen Touareg ja on olnud Volvo XC90, ma neil küll mingit suurt vahet ei märganud.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 12:00
Naljakas jah. USA seriaalides kasutatakse Volvot mõnitamiseks. Kui käisin Rootsis, siis seal mu tuttav rootslane ütles ka, et tema on nii vihane pagulaste peale, uhkeldavad muudkui, neil on Porsched, Lexused, Corvette'd, samal ajal kui tavaline rootslane peab sõitma Volvoga. Ja nüüd siin mingi inimene arvab, et on kuidagi kõigist jube parem, sest tal on Volvo. VW aga on mingi saast. Tegelikult on need ju ühe pulga peal autod. Mul on olnud Volkswagen Touareg ja on olnud Volvo XC90, ma neil küll mingit suurt vahet ei märganud.
Volvo mootor on volksust 2-3 korda võimsam, ei tasu neid nüüd ühe pulga peale ka panna. Kui sa sellistel asjadel ka vahet ei tee, siis ma ei tea, ostad autot vaid värvi järgi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist