Minu arvamus on see, et kuna see Aarma teema nii palju kirgi kütab ja raamatumüüki ilmselt ka suurendab, on pärijad lihtsalt kadedad, et D.K vb Aarma pealt teenida võiks.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:15Minu tagasihoidlikku arvamust mööda see pere elik pärijad lihtsalt lendasid Klasile peale ja püüdsid teda lihtlabaselt hirmutada ja nurka suruda.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:06Miks peaks neil olema mingite piltide autoriõigus, kus Klas ja Aarma on koos laval. Pakun, et perel polegi selliseid pilte, mis on Klasil.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Ühes teise raamatu puhul ju nõuti söögilaua-coitust puudutavate detailide välja jätmist ja lehed vist lõpuks rebitigi välja, aga see ju tähenda, et akti poleks toimunud.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 19:13 Pärijatel on seaduslik õigus oma õigusi kaitsta ja kogu lugu. Pärija võib, võõras tänavalt ei või.
-
Külaline
Pead neid lollideks või? Mismõttes nad ei saa sinu arust aru, et just nende nõue on see, mis raamatumüüki suurendab? Sul on siin põhjus ja tagajärg lootusetult segi ju. See asi pole ikka nii lihtne kohe kindlasti.Guest kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:18Minu arvamus on see, et kuna see Aarma teema nii palju kirgi kütab ja raamatumüüki ilmselt ka suurendab, on pärijad lihtsalt kadedad, et D.K vb Aarma pealt teenida võiks.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:15Minu tagasihoidlikku arvamust mööda see pere elik pärijad lihtsalt lendasid Klasile peale ja püüdsid teda lihtlabaselt hirmutada ja nurka suruda.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:06Miks peaks neil olema mingite piltide autoriõigus, kus Klas ja Aarma on koos laval. Pakun, et perel polegi selliseid pilte, mis on Klasil.
-
Külaline
Ma juba täitsa huviga ootan selle raamatu ilmumist.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:18Minu arvamus on see, et kuna see Aarma teema nii palju kirgi kütab ja raamatumüüki ilmselt ka suurendab, on pärijad lihtsalt kadedad, et D.K vb Aarma pealt teenida võiks.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:15Minu tagasihoidlikku arvamust mööda see pere elik pärijad lihtsalt lendasid Klasile peale ja püüdsid teda lihtlabaselt hirmutada ja nurka suruda.Külaline kirjutas: ↑19 Nov 2025 20:06Miks peaks neil olema mingite piltide autoriõigus, kus Klas ja Aarma on koos laval. Pakun, et perel polegi selliseid pilte, mis on Klasil.
-
Külaline
Ja arvad, et kohus saaks ära keelata selle, mida Klas selle suhte kohta tundis ja arvas? Ei saa ju. See on tema raamat, tema sesiukoht, tema tunded ja mälestused. Keegi ei saa neid tsenseerida ega neist rääkimist keelata.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 13:04Ei, sa ei saanud aru. Kui Klas piirduks sellega, et "Jüri pettis", siis vaevalt, et keegi vaielda tahaks. Kuid ta ju ei piirdu, ta ehitab sellest suhtest mingi erilise, saatusliku suhte, mis oli tähtsam kui Jüri pere. Nii olen mina aru saanud asjast. See oli juba kohe peale Jüri surma ju teemaks, mingid artiklid meedias Klasi poolt, millele Jüri pere vastu vaidles.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:57Mida siin meeldida või mittemeeldida. Tuleb leppida, et isa pettis ema ja tõenäoliselt mitte korra. Mitte raamatumüügile hagu alla anda.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:47Ühesõnaga sinu jaoks oleks ok, kui keegi sinu isa või ema kohta midagi sellist kirjutaks, mille kohta sina oled veendunud, et see on vale ja väljamõeldis - ning mis teda näitab valguses, mis sulle üldse ei meeldi? Sa ei teeks midagi?
-
Külaline
Nagu Tolmukübe oma "suure armastusega", kelle naine ei luba... või oledki tema?Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 19:19
No kuidas saab nii eluvõõras olla?
Ikka nii, et hoolid, armastad, aitad, kuulad, patsutad õlga aga ilma füüsilise tõmbeta. Siiralt hoolid inimesest. Nagu õest või oma lastest.
Aga osad tõlgendavad seda armastust teistmoodi. D vb idealiseeriski seda valesti ja arvas, et nad armastavad üksteist nagu mees ja naine. Aga vot J.A oma abikaasa ei lubanud armukesi pidada vms. Armastada saab ka nii, et seks seotud ei ole.
-
Külaline
Ma ei saa aru, miks osad tahavad nii väga uskuda, et see oli lihtsalt sõprus? Vähemalt Kuuuurija intervjuus ütles Klas täiesti selgelt välja, et neil oli ikka intiimsuhe ka. Ja mitte lihtsalt niisama sõprus, vaid ikka armastus.Guest kirjutas: ↑06 Nov 2025 19:19No kuidas saab nii eluvõõras olla?Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 18:43Nii nummi. Kuidas täpsemalt see "nagu õe armastamine" käib? Nagu Tauraitel noore õpilasega hotellivoodis? Neil oli küll vist kunstiga tegemist.Külaline kirjutas: ↑06 Nov 2025 14:54 Mulle tundub, et see suur armastus oligi vaid naise enda peas. Aarmaa vb oli hea sõber(või armastas J.A teda nagu õde) aga kas ka enamat, selle kohta päris tõde teada ei ole.
Ma arvan, et vb ka sellepärast on lapsed tagajalgele aetud, et na nüüd tunnevad, et on surnud isa nö au mustamine. Et tegelikult midagi polnudki peale sõpruse.
Ikka nii, et hoolid, armastad, aitad, kuulad, patsutad õlga aga ilma füüsilise tõmbeta. Siiralt hoolid inimesest. Nagu õest või oma lastest.
Aga osad tõlgendavad seda armastust teistmoodi. D vb idealiseeriski seda valesti ja arvas, et nad armastavad üksteist nagu mees ja naine. Aga vot J.A oma abikaasa ei lubanud armukesi pidada vms. Armastada saab ka nii, et seks seotud ei ole.
Võib olla nii või naa. Kuna me lahkunu osapoolt ei kuule, eks see oletuseks jääbki.
Ja Edgari kohta ütles ka selgelt välja, et ei toimunud ainult niisama suhtlemist, vaid ikka seksiti ka.
Klas on paras lapsesuu, ja tõmbab oma väljaütlemistega suurt tähelepanu, sh negatiivset tähelepanu, aga kindlasti on ta siiras ja heatahtlik inimene.
-
Külaline
Huvitav, sa alustad oma postistust imestusega, et miks küll Klasi juttu ei usuta, lõpetad aga ka ise nentimisega, et ta on paras lapsesuu. Seepärast ei usutagi, et lapsed fantaseerivad, saavad valesti aru, räägivad oma unelmaid tõe pähe. Ma ei ole kindel, et neil suhet polnud, aga puhtalt Klasi jutu pealt ei saa küll järeldada ka vastupidist - et see suhe (kahepoolne ja intiimne) oli.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 08:56 Ma ei saa aru, miks osad tahavad nii väga uskuda, et see oli lihtsalt sõprus? Vähemalt Kuuuurija intervjuus ütles Klas täiesti selgelt välja, et neil oli ikka intiimsuhe ka. Ja mitte lihtsalt niisama sõprus, vaid ikka armastus.
Ja Edgari kohta ütles ka selgelt välja, et ei toimunud ainult niisama suhtlemist, vaid ikka seksiti ka.
Klas on paras lapsesuu, ja tõmbab oma väljaütlemistega suurt tähelepanu, sh negatiivset tähelepanu, aga kindlasti on ta siiras ja heatahtlik inimene.
Minul on ka näiteks üks meestuttav, kes juba lapsepõlvest peale kujutab ette, et meie vahel on mingi eriline tõmme ja et ma praegugi lihtsalt kohusetundest ei alusta temaga afääri ega jäta oma peret. Ma ei ole talle kuidagi sellist muljet jätnud, ta üldse, absoluutselt ei tõmba mind mehena, vb päris noorena edvistasin, kui ta mulle külge lõi ja nautisin tähelepanu, aga mitte kunagi pole ma talle andnud ei otse ega kaudselt mõista, et ma kuidagi tema tunnetele vastan. Aga tema ikka muudkui usub ja aeg-ajalt pinnib mu käest, et miks ma ikka ei anna oma soovidele järele ja ... oeh. Poleks ka ime, kui peale minu surma välja annaks raamatu sellest, kuidas meil oli eluarmastus ...
-
Külaline
ja kui see müük ikka piisavalt ei lähe, küll siis minnakse ka rahvusvahelisele areenile - miks mitte suhe D.Trumpiga?
-
Külaline
Oled talle korduvalt otse öelnud, et ta ei huvita sind ning lõpetagu see loll jutt? Või mõtled ainult oma peas ja arvad, et ta peaks su mõtteid lugema?Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 11:09Huvitav, sa alustad oma postistust imestusega, et miks küll Klasi juttu ei usuta, lõpetad aga ka ise nentimisega, et ta on paras lapsesuu. Seepärast ei usutagi, et lapsed fantaseerivad, saavad valesti aru, räägivad oma unelmaid tõe pähe. Ma ei ole kindel, et neil suhet polnud, aga puhtalt Klasi jutu pealt ei saa küll järeldada ka vastupidist - et see suhe (kahepoolne ja intiimne) oli.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 08:56 Ma ei saa aru, miks osad tahavad nii väga uskuda, et see oli lihtsalt sõprus? Vähemalt Kuuuurija intervjuus ütles Klas täiesti selgelt välja, et neil oli ikka intiimsuhe ka. Ja mitte lihtsalt niisama sõprus, vaid ikka armastus.
Minul on ka näiteks üks meestuttav, kes juba lapsepõlvest peale kujutab ette, et meie vahel on mingi eriline tõmme ja et ma praegugi lihtsalt kohusetundest ei alusta temaga afääri ega jäta oma peret. Ma ei ole talle kuidagi sellist muljet jätnud, ta üldse, absoluutselt ei tõmba mind mehena, vb päris noorena edvistasin, kui ta mulle külge lõi ja nautisin tähelepanu, aga mitte kunagi pole ma talle andnud ei otse ega kaudselt mõista, et ma kuidagi tema tunnetele vastan. Aga tema ikka muudkui usub ja aeg-ajalt pinnib mu käest, et miks ma ikka ei anna oma soovidele järele ja ... oeh. Poleks ka ime, kui peale minu surma välja annaks raamatu sellest, kuidas meil oli eluarmastus ...
-
Külaline
Muidugi olen öelnud, nii heaga kui kurjaga, nii suuliselt kui kirjalikult. Alates aastast 1990 umbes. Tõsi, viimasel ajal küll enam ei viitsi, ei näe selles mingit mõtet. Väldin lihtsalt suhtlust. Aga tema võtab seda ikka umbes nii, et ma ei julge lihtsalt tunnistada ... Üks äärmiselt enesekindel inimene.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 12:17 Oled talle korduvalt otse öelnud, et ta ei huvita sind ning lõpetagu see loll jutt? Või mõtled ainult oma peas ja arvad, et ta peaks su mõtteid lugema?
-
Külaline
Väljend "lapsesuu" ei tähenda fantaseerimist või valetamist. Väljend “lapsesuu” tähendab inimese ütlemist või arvamust, mis on tavaliselt siiras, otsekohene, aus ja kus inimene väljendab end ootamatult, ilma filtrita.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 11:09Huvitav, sa alustad oma postistust imestusega, et miks küll Klasi juttu ei usuta, lõpetad aga ka ise nentimisega, et ta on paras lapsesuu. Seepärast ei usutagi, et lapsed fantaseerivad, saavad valesti aru, räägivad oma unelmaid tõe pähe. Ma ei ole kindel, et neil suhet polnud, aga puhtalt Klasi jutu pealt ei saa küll järeldada ka vastupidist - et see suhe (kahepoolne ja intiimne) oli.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 08:56 Ma ei saa aru, miks osad tahavad nii väga uskuda, et see oli lihtsalt sõprus? Vähemalt Kuuuurija intervjuus ütles Klas täiesti selgelt välja, et neil oli ikka intiimsuhe ka. Ja mitte lihtsalt niisama sõprus, vaid ikka armastus.
-
Külaline
Ja lisaks sellele tähendab ka lapsemeelset tõlgendust, a la "miks onul on suur kõht, kas sealt tuleb tita?"Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 19:43Väljend "lapsesuu" ei tähenda fantaseerimist või valetamist. Väljend “lapsesuu” tähendab inimese ütlemist või arvamust, mis on tavaliselt siiras, otsekohene, aus ja kus inimene väljendab end ootamatult, ilma filtrita.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 11:09Huvitav, sa alustad oma postistust imestusega, et miks küll Klasi juttu ei usuta, lõpetad aga ka ise nentimisega, et ta on paras lapsesuu. Seepärast ei usutagi, et lapsed fantaseerivad, saavad valesti aru, räägivad oma unelmaid tõe pähe. Ma ei ole kindel, et neil suhet polnud, aga puhtalt Klasi jutu pealt ei saa küll järeldada ka vastupidist - et see suhe (kahepoolne ja intiimne) oli.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 08:56 Ma ei saa aru, miks osad tahavad nii väga uskuda, et see oli lihtsalt sõprus? Vähemalt Kuuuurija intervjuus ütles Klas täiesti selgelt välja, et neil oli ikka intiimsuhe ka. Ja mitte lihtsalt niisama sõprus, vaid ikka armastus.
-
Külaline
Harju Maakohtu otsus on juba olemas. Öeldi, et täiskasvanud laste au ja väärikust ei saa rikkuda väidetega nende vanemate eraelu kohta.
-
Külaline
„Meil on siiras rõõm ja südamest tulev kergendus jagada üht olulist teadet: eilse Harju maakohtu otsusega (Kiur ja Roosi Mae Aarma hagile) jõuab Diana elulooraamat „Nüüd julgen rääkida“ detsembri alguses täpselt plaanitud aja siiski poelettidele,“ annab muusik Kerdo Mölder sotsiaalmeedias teada. „Tõde jõuab väärikalt päevavalgele.“Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:20 Harju Maakohtu otsus on juba olemas. Öeldi, et täiskasvanud laste au ja väärikust ei saa rikkuda väidetega nende vanemate eraelu kohta.
„Oleme alandlikult tänulikud Harju maakohtule, kes langetas selles asjas mitu väga olulist ja edaspidi kogu Eesti loovruumi puudutavat otsust,“ kirjutas Mölder. „Kohus keeldus võtmast menetlusse Kiuri ja Roosi-Mae Aarmaa hagi selle osa,mis palus keelata Diana ja Jüri Aarma vahelise suhte kajastamist ning nõudis raamatu sisulist tsenseerimist. Kohus rõhutas, et elulooraamatud ja autobiograafiad on lubatud kirjanduslik ja kunstiline eneseväljendus. Sellise žanri loomulik osa ongi kellegi eraelu puudutamine – ja see ei muutu ebaseaduslikuks ainult sellepärast, et lähedastele see ei pruugi meeldida.“
Mölder lisas, et kohus märkis ka väga selgelt, et täiskasvanud laste identiteeti ega väärikust ei saa rikkuda väidetega nende vanema eraelu kohta: „See põhimõte kaitseb kõigi elulugude autoreid ning aitab vältida ebaproportsionaalset tsensuuri tulevikus.“
https://www.ohtuleht.ee/melu/1144944/vo ... ejate-ette
-
Külaline
Jah, aga see kindlasti ei tähenda seda, et inimene valetab või mõtleb asju välja, nagu keegi siin öelda üritab.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:05Ja lisaks sellele tähendab ka lapsemeelset tõlgendust, a la "miks onul on suur kõht, kas sealt tuleb tita?"Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 19:43Väljend "lapsesuu" ei tähenda fantaseerimist või valetamist. Väljend “lapsesuu” tähendab inimese ütlemist või arvamust, mis on tavaliselt siiras, otsekohene, aus ja kus inimene väljendab end ootamatult, ilma filtrita.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 11:09 Huvitav, sa alustad oma postistust imestusega, et miks küll Klasi juttu ei usuta, lõpetad aga ka ise nentimisega, et ta on paras lapsesuu. Seepärast ei usutagi, et lapsed fantaseerivad, saavad valesti aru, räägivad oma unelmaid tõe pähe. Ma ei ole kindel, et neil suhet polnud, aga puhtalt Klasi jutu pealt ei saa küll järeldada ka vastupidist - et see suhe (kahepoolne ja intiimne) oli.
-
Külaline
Täiskasvanud naise suust pigem: "Nii väike sul ongi?".Külaline kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:05Ja lisaks sellele tähendab ka lapsemeelset tõlgendust, a la "miks onul on suur kõht, kas sealt tuleb tita?"
-
Külaline
Mina olengi see keegi ja mina pole kuskil väitnud, et keegi valetab. Laps ka ei valeta, laps fantaseerib - ta ise täiesti usub kõike, mida räägib. Mees läks tänaval mööda, naeratus näol - oi, ma meeldisin talle. Mees rääkis minuga sõbralikult - ta on minusse armunud. Mees käis minuga kinos - meil on suhe. Mees ütles, et ma olen nii tore - mees armastab mind ... jneGuest kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:29Jah, aga see kindlasti ei tähenda seda, et inimene valetab või mõtleb asju välja, nagu keegi siin öelda üritab.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:05Ja lisaks sellele tähendab ka lapsemeelset tõlgendust, a la "miks onul on suur kõht, kas sealt tuleb tita?"Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 19:43
Väljend "lapsesuu" ei tähenda fantaseerimist või valetamist. Väljend “lapsesuu” tähendab inimese ütlemist või arvamust, mis on tavaliselt siiras, otsekohene, aus ja kus inimene väljendab end ootamatult, ilma filtrita.
-
Külaline
Kas see Aarma teda armastas või mida iganes, seda muidugi keegi ei tea. Äkki tõesti mõtles välja, Aga et tal temaga suhe oli, on ju laiemalt teada. Tõepoolest, väljasõitudel jne ööbis Aarma Klasiga ühes hotellitoas. Kui sinu arust on eluliselt usutav, et nad seda vaid suurest sõprusest tegid, siis oled ilmselt natuke naiivne. Ja seda teadsid paljud inimesed.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:43Mina olengi see keegi ja mina pole kuskil väitnud, et keegi valetab. Laps ka ei valeta, laps fantaseerib - ta ise täiesti usub kõike, mida räägib. Mees läks tänaval mööda, naeratus näol - oi, ma meeldisin talle. Mees rääkis minuga sõbralikult - ta on minusse armunud. Mees käis minuga kinos - meil on suhe. Mees ütles, et ma olen nii tore - mees armastab mind ... jne
-
Külaline
Ma ei pea end küll naiivseks, kui arvan, et mees ja naine suudavad ühes hotellitoas ööbida ilma intiimvahekorrata.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:46Kas see Aarma teda armastas või mida iganes, seda muidugi keegi ei tea. Äkki tõesti mõtles välja, Aga et tal temaga suhe oli, on ju laiemalt teada. Tõepoolest, väljasõitudel jne ööbis Aarma Klasiga ühes hotellitoas. Kui sinu arust on eluliselt usutav, et nad seda vaid suurest sõprusest tegid, siis oled ilmselt natuke naiivne. Ja seda teadsid paljud inimesed.Guest kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:43Mina olengi see keegi ja mina pole kuskil väitnud, et keegi valetab. Laps ka ei valeta, laps fantaseerib - ta ise täiesti usub kõike, mida räägib. Mees läks tänaval mööda, naeratus näol - oi, ma meeldisin talle. Mees rääkis minuga sõbralikult - ta on minusse armunud. Mees käis minuga kinos - meil on suhe. Mees ütles, et ma olen nii tore - mees armastab mind ... jneGuest kirjutas: ↑21 Nov 2025 20:29 Jah, aga see kindlasti ei tähenda seda, et inimene valetab või mõtleb asju välja, nagu keegi siin öelda üritab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Mauno, Piusa ja 8 külalist