Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:23
Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 17:19
Guest kirjutas: ↑22 Nov 2025 13:52
Eks sinusugused õnnetud ongi need, kes normaalset pereelu näinud pole.
Tegelikult, sina oled ju ka õnnetu inimene. Õnnetu inimene, kes on kehvast perest, sest ei ole saanud head kasvatust. Järelikult ei ole saanud ka muid õigeid väärtuseid oma ellu kaasa.
Küll on kurb, et inimene, kes on selline lihtsam ja harimatu, eksib argumenteerides väga lihtsasti teelt ja tema jutust kaob igasugune loogika. Sinu väide oli, et normaalne pere on heteroperekond, oled homode vastu. Siis sulle öeldi, et pigem on tähtis ikka see, mis peres toimub. Hea isa on hea isa, olgu ta hetero või homo. Praegu kõne all olevad isikud on head isad, teine inimene tõi näite halvast isast, kes oli hetero. Sina hakkad selle peale hoopis millestki muust rääkima ja ründama isikut. Ütle veel, et haridus ei ole oluline. On küll.
Mis asja? Mina ei ole homode vastu. Vastupidi - ma ei mõista inimesi, kes seda perekonda vaenavad!
Praegu ei saagi aru, kas sa lugesid valesti või mis? Mina kommenteerisin konkreetselt seda inimest, kes hakkas mõnitama kedagi, kes kasvas peres, kus isa oli vägivaldne. Ta ütles, et pigem oleks elanud peres, kus on kaks ema või kaks isa - peaasi, et ta oleks saanud elada turvalises ja heas keskkonnas.
Millest sina räägid? Mõnitad edasi seda inimest, kelle isa oli vägivaldne? Sest ta ise oli ju süüdi, et sündis sellisesse perre?