Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 23:11
Guest kirjutas: 02 Dets 2025 22:45 Las see inimene, keda tsiteerisin, lähtub pealegi praktilisest maailmast. Lihtsalt ei saa aru, mis häire see inimesel on, kui tunneb tungi igas teemas "tõestamas" käima, kui rumalad ja naiivsed kõik naised on? Kõik, peale tema.
Musurull, sina käid siin tõestamas igasuguseid asju ja kogu aeg. Kannata nüüd ära, et keegi sinu kohta ka midagi teravat poetab. Sina ju võid kogu aeg teisi nimedega nimetada ja hindeid panna. Kuidas koer külale, nõnda küla koerale.
Mis nimesid ma siis teistele olen pannud?
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 22:25
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 22:12
Guest kirjutas: 02 Dets 2025 22:04
Mina olen petja? Keda ma petan, iseennast või? Mis su järgmine lause tähendab, ise ka aru saad või oledki selline, khm, imelik? Kui sinu peale meestel ei tõuse, pole see midagi sellist, et sa jube tark oled. Äkki oled lihtsalt jäle :D
Jah, oled petja, valetaja. Sellest saab ju kohe aru.
Sinu jaoks olen ma hea meelega imelik, mulle ei meeldi petjad ja ma ei taha neile ka meeldida.
Esiteks pole ma mingi petja ja teiseks olen üks ausamaid inimesi üldse, küsi ükskõik kellelt, kes mind tunneb. Sinu isik teeb mulle juba nalja, sa pole ju peast õige, ega? Sa ei meeldigi mulle, mulle meeldivad targad naised.
Tark naine on siis kumb - see, kes andestab petjale või see, kel pole usku petjasse?
Külaline

Guest kirjutas: 02 Dets 2025 23:33
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 22:12
Jah, oled petja, valetaja. Sellest saab ju kohe aru.
Sinu jaoks olen ma hea meelega imelik, mulle ei meeldi petjad ja ma ei taha neile ka meeldida.
Esiteks pole ma mingi petja ja teiseks olen üks ausamaid inimesi üldse, küsi ükskõik kellelt, kes mind tunneb. Sinu isik teeb mulle juba nalja, sa pole ju peast õige, ega? Sa ei meeldigi mulle, mulle meeldivad targad naised.
Tark naine on siis kumb - see, kes andestab petjale või see, kel pole usku petjasse?
See, kes ei seo oma õnne ühegi teise inimese käitumisega.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 01:36
Kes seda siis on palunud teha. Õnnelik saab olla ka üksi. Kui su elusituatsioon on selline, et teeb sind õnnetuks, siis peabki seda muutma. Mitte kedagi ei tee petmine õnnelikuks. Muidugi ei olene kellegi õnnetunne ainult ühest inimesest, aga keskkond, kus sa viibid, mõjutab õnnetunnet küll. Kas oled hoolivas ja arvestavas suhtes või suhtes, kus sulle valetatakse, kus sa ei saa kaaslast usaldada, oled kaaslasega, kes ei sea sind esimesele kohale ega hooli sinu tunnetest ega arvamusest. Kui nii juhtub, tuleb seda situatsiooni muuta ja olla õnnelik üksi või leida keegi, kes teeb su keskkonna teistsuguseks.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 21:28
Guest kirjutas: 02 Dets 2025 21:20
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 20:51
Mul oli seal konto. Lihtsalt süda läks pahaks, mis seal toimub. Veel hullem on foorum69 foorum. See oli mulle kui naisele tõeliselt alandav lugemiskogemus, mis sest, et seal räägita minusugustest naistest.

Kui minu mahajäetud eksmees peaks nüüd leidma omale uue naise, kellega ta tahab jäägitult koos olla, siis ei julgeks ta minu kogemuse põhjal ilmaski seda uut naist petta. Sest nüüd ta teab, et sellistel tegudel on suured ja elumuutvad tagajärjed.
Naiivsuse meisterklass. Seekord on ta kindlasti targem ja ei hakka oma petmist üles tunnistama, nagu ta sulle tegi. Elu õpetab. Petavad pea kõik, mõni on targem, mõni mitte. Leidsid lõpuks põhjuse, miks oma aastakümnete pikkusest suhtest välja minna ja mehest süüdlane teha-tubli manipulaator.
Sinusuguse naisega on uuel tüübil sesmõttes lihtne-mees peab rääkima vaid õigeid sõnu ja targalt tegutsema.
Samas usun, et oled sama naiivne edasi ja pole mitte midagi oma pikast elust õppinud, seega head teed! Saad kindlasti uue õppetunni.
Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?

P S Ma sain aru jah, et sa oled seesama tüüp, kes igas vähegi võimalikus teemas valgustab naisi, kui naiivsed nad on, sest ei tea, et nad kõik on petetud. Kõik mehed petavad! Vaid sinu mees on erand, ja ei peta sind.
No inimene ju kirjutas, milles su naiivsus seisneb. Kui inimene (siis sina) usub, et uue naisega mees enam ei peta, siis see ongi naiivsuse meisterklass. Ikka julgeb petta, sest ta on petjatüüp, sellised ei muutu. Mis suured ja elumuutvad tagajärjed sel mehel on, kui ta maha jäetakse? Leiab järgmise. Petjatüüp ei taha kellegagi jäägitult koos olla, alati vaatab kõrvalt. Nagu sinugagi. On väga naiivne mõelda, et petjatüüp kasvab uue naisega ümber sel tema jaoks ebareaalsel põhjusel, et tahab temaga jäägitult koos olla. Petjatüüp tahab mitmega koos olla, sellest need armukesed. Ei teda huvita, kui ta teisele petmisega haiget teeb, ajab vaid oma isiklikku lõbu taga. Jäi sinuga vahele - kah mõni mõis. Järgmine kord varjab paremini, elust õpitakse, nagu sullegi siin juba eelnevalt kirjutati. Ainus, mida petjatüüp kahetseb, on see, et ta vahele jäi, mitte see, et mingi naine ta maha jättis. Sest et tuleb uus naine.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 06:48
Guest kirjutas: 03 Dets 2025 01:36

Kes seda siis on palunud teha. Õnnelik saab olla ka üksi. Kui su elusituatsioon on selline, et teeb sind õnnetuks, siis peabki seda muutma. Mitte kedagi ei tee petmine õnnelikuks. Muidugi ei olene kellegi õnnetunne ainult ühest inimesest, aga keskkond, kus sa viibid, mõjutab õnnetunnet küll. Kas oled hoolivas ja arvestavas suhtes või suhtes, kus sulle valetatakse, kus sa ei saa kaaslast usaldada, oled kaaslasega, kes ei sea sind esimesele kohale ega hooli sinu tunnetest ega arvamusest. Kui nii juhtub, tuleb seda situatsiooni muuta ja olla õnnelik üksi või leida keegi, kes teeb su keskkonna teistsuguseks.
Õnnelik saab olla nii üksi kui ka paarisuhtes, petva mehe kõrval. Seda räägingi, et selleks ei pea suhet katkestama, et õnnelik olla - kui on muid põhjusi kokku jääda. Seega on sinu hukkamõist naiste suunas, kes petjast ei lahuta, arusaamatu.
Petmine ei tähenda, et kaaslane ei hooli sinust. Aga sellest oleme juba rääkinud.
Külaline

Meestel ei käi ju petmine suurte tunnetega nagu naistel.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Dets 2025 21:30
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 21:04
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 20:16 Mida tähendab "veel ühe võimaluse andmine"? Kas sa nagu päriselt ka oled nii naiivne ja eluvõõras, arvates, et mees käib sarvi tegemas vaid üks kord
Ma ei ole ei naiivne ega eluvõõras, vastupidi. Ja sellest armukeseteemal nämmutamisest on mul nii kõrini, et su postitusest ei viitsinud rohkem kui esimest lauset läbi lugeda. Igaüks on oma õnne sepp, ütlen. Kellele pidev uue mehe otsimine, kellele ühe mehega koos ekslemine, vigade tegemine, neist õppimine ja tagajärgedega toime tulema õppimine. Igaühele oma. Peaasi, et oma valikuga rahul oled.

Ja see haige agarus, millega sina ja su mõttekaaslased ründavad neid, kes teisiti arvavad või valivad, on lihtsalt väga rumal. Veider, et te ise seda ei näe. Sa võid mitte mõista teise inimese valikut, aga ära pea end temast tema elu üle otsustamisel targemaks.
Sa tahad öelda, et naine, kes ei lepi petva mehega on pidev uue mehe otsija ja meestevahetaja? Ma ei tea, kuidas teistel, aga minul oli 38 aastat üks ja sama mees. Praegu on teine mees ja üsna tõenäoliselt jääb tema ka viimaseks, sest tal ei ole seda viga küljes nagu minu eksabikaasal. Olen täiesti kindel, et sinul on oma elus rohkem mehi olnud kui minul.

Kui sul on kõrini, siis ei ole kohustust seda teemat (või konkreetseid kommentaare) lugeda ja nendele reageerida. Ma saan aru küll, mis sind tagajalgele ajab. Võib ikka närvi ajada küll, kui keegi sinu valikut, mille kohta saad ise ka aru, et tegelikult on see vale, laidab. Teeb ikka kurjaks küll, kui keegi tabab valusat kohta, otse naelapea pihta.
Elasdi 38 aastat saripetisega, kelle petmistest sa midagi ei teadnud ja nüüd õpetad siin teisi? Päriselt?
Külaline

Guest kirjutas: 01 Dets 2025 21:30 Sa tahad öelda, et naine, kes ei lepi petva mehega on pidev uue mehe otsija ja meestevahetaja? Ma ei tea, kuidas teistel, aga minul oli 38 aastat üks ja sama mees. Praegu on teine mees ja üsna tõenäoliselt jääb tema ka viimaseks, sest tal ei ole seda viga küljes nagu minu eksabikaasal. Olen täiesti kindel, et sinul on oma elus rohkem mehi olnud kui minul.
Oi, näen, et oled minu kohta oletusi teinud, enne ei märganud, vabanda. Ma olen elus täpselt ühe korra abielus olnud ja olen endiselt. Juba ligi 30 aastat. Hea näide, et sa ei peaks eriti usaldama oma "olen täiesti kindel" mõtteid. Ka meeste truuduse või truudusetuse kohta, näiteks.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 03 Dets 2025 08:13
Külaline kirjutas: 02 Dets 2025 21:28
Guest kirjutas: 02 Dets 2025 21:20

Naiivsuse meisterklass. Seekord on ta kindlasti targem ja ei hakka oma petmist üles tunnistama, nagu ta sulle tegi. Elu õpetab. Petavad pea kõik, mõni on targem, mõni mitte. Leidsid lõpuks põhjuse, miks oma aastakümnete pikkusest suhtest välja minna ja mehest süüdlane teha-tubli manipulaator.
Sinusuguse naisega on uuel tüübil sesmõttes lihtne-mees peab rääkima vaid õigeid sõnu ja targalt tegutsema.
Samas usun, et oled sama naiivne edasi ja pole mitte midagi oma pikast elust õppinud, seega head teed! Saad kindlasti uue õppetunni.
Kas saad täpsustada, milles minu naiivsus seisneb?

P S Ma sain aru jah, et sa oled seesama tüüp, kes igas vähegi võimalikus teemas valgustab naisi, kui naiivsed nad on, sest ei tea, et nad kõik on petetud. Kõik mehed petavad! Vaid sinu mees on erand, ja ei peta sind.
No inimene ju kirjutas, milles su naiivsus seisneb. Kui inimene (siis sina) usub, et uue naisega mees enam ei peta, siis see ongi naiivsuse meisterklass. Ikka julgeb petta, sest ta on petjatüüp, sellised ei muutu. Mis suured ja elumuutvad tagajärjed sel mehel on, kui ta maha jäetakse? Leiab järgmise. Petjatüüp ei taha kellegagi jäägitult koos olla, alati vaatab kõrvalt. Nagu sinugagi. On väga naiivne mõelda, et petjatüüp kasvab uue naisega ümber sel tema jaoks ebareaalsel põhjusel, et tahab temaga jäägitult koos olla. Petjatüüp tahab mitmega koos olla, sellest need armukesed. Ei teda huvita, kui ta teisele petmisega haiget teeb, ajab vaid oma isiklikku lõbu taga. Jäi sinuga vahele - kah mõni mõis. Järgmine kord varjab paremini, elust õpitakse, nagu sullegi siin juba eelnevalt kirjutati. Ainus, mida petjatüüp kahetseb, on see, et ta vahele jäi, mitte see, et mingi naine ta maha jättis. Sest et tuleb uus naine.
No minu eksabikaasa tahtis väga minuga abielus olla. Kuni surmani. Aga, kuna ta tahtis vahepael ka võõrast naist, siis mina ei tahtnud enam selle mehega abielus olla. Nüüd oleme me aastaid lahus, aga tema elus ei ole pärast mind ühtegi uut naist. Tahtvat vaid mind. Nii et see, et petja mees vahetab naisi kui sokke, ja käib suhtest suhtesse, ei ole mingi reegel. Ja tema puhul ma isegi usun täitsa, et kui ta nüüd leiaks endale sobiva naise, aga latt on tal kõrgel, siis suurest hirmust see naine kaotada, oleks ilmselt truu. See mees on siiski selle peremudeliga, et ideaalis ollakse terve elu abielus ühe inimesega.

Ainus, milles sul praegu õigus on, on see, et mees kahetses väga, et vahele jäi. Kui oleks saanud, siis ta oleks varjanud ja valetanud kuni elu lõpuni. Usaldusväärne inimene, kellega "õnnelikku" pereelu elada, eks?

Kuidas see kõik aga minu naiivsusega seondub, ei saa jätkuvalt aru.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 11:23
Guest kirjutas: 01 Dets 2025 21:04 Ma ei ole ei naiivne ega eluvõõras, vastupidi. Ja sellest armukeseteemal nämmutamisest on mul nii kõrini, et su postitusest ei viitsinud rohkem kui esimest lauset läbi lugeda. Igaüks on oma õnne sepp, ütlen. Kellele pidev uue mehe otsimine, kellele ühe mehega koos ekslemine, vigade tegemine, neist õppimine ja tagajärgedega toime tulema õppimine. Igaühele oma. Peaasi, et oma valikuga rahul oled.

Ja see haige agarus, millega sina ja su mõttekaaslased ründavad neid, kes teisiti arvavad või valivad, on lihtsalt väga rumal. Veider, et te ise seda ei näe. Sa võid mitte mõista teise inimese valikut, aga ära pea end temast tema elu üle otsustamisel targemaks.
Sa tahad öelda, et naine, kes ei lepi petva mehega on pidev uue mehe otsija ja meestevahetaja? Ma ei tea, kuidas teistel, aga minul oli 38 aastat üks ja sama mees. Praegu on teine mees ja üsna tõenäoliselt jääb tema ka viimaseks, sest tal ei ole seda viga küljes nagu minu eksabikaasal. Olen täiesti kindel, et sinul on oma elus rohkem mehi olnud kui minul.

Kui sul on kõrini, siis ei ole kohustust seda teemat (või konkreetseid kommentaare) lugeda ja nendele reageerida. Ma saan aru küll, mis sind tagajalgele ajab. Võib ikka närvi ajada küll, kui keegi sinu valikut, mille kohta saad ise ka aru, et tegelikult on see vale, laidab. Teeb ikka kurjaks küll, kui keegi tabab valusat kohta, otse naelapea pihta.
Elasdi 38 aastat saripetisega, kelle petmistest sa midagi ei teadnud ja nüüd õpetad siin teisi? Päriselt?
Kus sa seda välja lugesid, et ta saripetja oli?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 21:31

Pöördu petetu poole..
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 11:13
Guest kirjutas: 03 Dets 2025 06:48
Guest kirjutas: 03 Dets 2025 01:36 See, kes ei seo oma õnne ühegi teise inimese käitumisega.
Õnnelik saab olla nii üksi kui ka paarisuhtes, petva mehe kõrval. Seda räägingi, et selleks ei pea suhet katkestama, et õnnelik olla - kui on muid põhjusi kokku jääda. Seega on sinu hukkamõist naiste suunas, kes petjast ei lahuta, arusaamatu.
Petmine ei tähenda, et kaaslane ei hooli sinust. Aga sellest oleme juba rääkinud.
Kuidas see hoolimine siis välja näeb? Hoolitsedes toob sulle suguhaiguseid? Teise naise juurest laekudes suudleb sind suuga, mis oli hetk tagasi teise naise jalge vahel?

Hoolimisest oled sa siin rääkinud küll, aga ei ole eriti edukalt suutnud lahti mõtestada, milles see hoolimine sinu arvates seisneb. No me teame jah, et "muidu hea mees ja maailma parim isa...". Öööök!

Hetk tagasi näitas Pealtnägijas Mehis Viru lugu. Tema abikaasa on ka oma mehe üle nii uhke ja õnnelik. Kaitseb teda kõigest väest ja elab oma hooliva abikaasaga edasi. See M Viru on ju ka mustermees - ideaalne isa kolmele lapsele, ideaalne abikaasa - aasta isa, keda kutsuti presidendi vastuvõtule. Noh, mis siis, et mehel on väike viga küljes, ikkagi on hooliv ja maailma parim mees, kelle kõrval naine seisab vankumatult.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 11:21 Meestel ei käi ju petmine suurte tunnetega nagu naistel.
Ei käi ka naiste. Piisab, kui oma mees sulle komplimente ei loobi ja suhe on ka veidi lohisev juba. Ja ööklubis kohatud noormees sind nn täitsa jumaldab. Tulevad kuumad suudlused ja mõistus kaob. Ei ole alati petmiseks suuri tundeid ka naistel vaja. Tahaks põlevat ja särisevat saada. Hiljem muidugi on jube kass kallal, aga sel hetkel oli kõik nii võimas ja mõnus.
Ja sinna see jääbki! ei ole vaja oma süümekaid ja tehtut koju vedada.
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 21:33
Külaline kirjutas: 03 Dets 2025 21:31

Pöördu petetu poole..
Mina ju olengi see petetu! Küsin sinu käest, kust sa võtad, et mu mees oli saripetja?
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 21:38 Kuidas see hoolimine siis välja näeb? Hoolitsedes toob sulle suguhaiguseid? Teise naise juurest laekudes suudleb sind suuga, mis oli hetk tagasi teise naise jalge vahel?
Sa tead küll, mis on hoolimine ja selles olukorras on hoolimine täpselt samasugune. Ükski hoolimine ei saa aga tähendada, et inimene peab enda soove alati alla suruma ja kogu aeg ainult teisele mõtlema. See on tasakaalu küsimus ja muidugi ka sobivuse küsimus.
Elementaarne on, et kui sul on kõrvalsuhe/hüpe/misiganes, siis hoolitsed kaitse eest ning sul on taktitunnet mitte teha seda, mida sina nii mahlakalt juba mitmendat korda siin või muudes teemades kirjeldad. Mõtled sa sellele olukorrale tihti, erutab see sind, et sellest kogu aeg juttu teed?
Külaline

Guest kirjutas: 03 Dets 2025 23:09
Guest kirjutas: 03 Dets 2025 21:38 Kuidas see hoolimine siis välja näeb? Hoolitsedes toob sulle suguhaiguseid? Teise naise juurest laekudes suudleb sind suuga, mis oli hetk tagasi teise naise jalge vahel?
Sa tead küll, mis on hoolimine ja selles olukorras on hoolimine täpselt samasugune. Ükski hoolimine ei saa aga tähendada, et inimene peab enda soove alati alla suruma ja kogu aeg ainult teisele mõtlema. See on tasakaalu küsimus ja muidugi ka sobivuse küsimus.
Elementaarne on, et kui sul on kõrvalsuhe/hüpe/misiganes, siis hoolitsed kaitse eest ning sul on taktitunnet mitte teha seda, mida sina nii mahlakalt juba mitmendat korda siin või muudes teemades kirjeldad. Mõtled sa sellele olukorrale tihti, erutab see sind, et sellest kogu aeg juttu teed?
Et siis sinu mees petab küll sind hoolivalt?

Mina olen sinu arust piiblikooli kasvandik, ise aga pead suuseksi mingisuguseks roppuseks ja rõveduseks, millega sinu mees kindlasti ei tegele. Vähemalt juhul, kui teise naisega on. Arvad, et kui su mees sind petab, siis ta teeb selle asja ära kiiresti, delikaatselt, mõnu tundmata, vigureid tegemata ja sind solvamata? Kuule, kes meist nüüd siin siis naiivne on?

Mul ei ole küll palu mehi olnud, aga eranditult kõik mehed on soovinud mulle suuseksi suuseksi teha. Ja vahet ei ole, kas tegemist on olnud niisama seksi-sõbraga või mehega, kellega olen olnud pikas suhtes. KÕIK mehed, ja enda initsiatiivil. Seega, millest arvamus, et kui mees teise naisega seksib, siis ta sellist roppust kui oraalseks kindlasti ei tee? Teeb küll! Ja karta on, et võib teha midagi veel intiimsemat...

Sinu arvates on elementaarne, et sinu kõrvalhüpet tegev kaasa on hooliv ja kasutab kaitset. Mehe jaoks tõenäoliselt mitte. Kummi kasutamine on pigem erand kui tavapärane. Vähemalt juhul, kui mehel on armuke.

Ja, ära nüüd ehmu

https://naine.postimees.ee/727682/endin ... i-pereisad

Lisaks, sa ei tea, et on raskeid haiguseid (isegi vähki põhjustavat), mis levivad kummi kõrvalt? Mis veel suuseksi puutub, siis ma ei tea mitte ühtegi meest, kes läbi kile naisele suuseksi teeks. Ehkki niimoodi ju arstid soovitavad. Ja, haigused levivad loomulikult ka suuseksi kaudu.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Dets 2025 21:37
Guest kirjutas: 03 Dets 2025 23:09

Mina olen sinu arust piiblikooli kasvandik, ise aga pead suuseksi mingisuguseks roppuseks ja rõveduseks, millega sinu mees kindlasti ei tegele. Vähemalt juhul, kui teise naisega on. Arvad, et kui su mees sind petab, siis ta teeb selle asja ära kiiresti, delikaatselt, mõnu tundmata, vigureid tegemata ja sind solvamata? Kuule, kes meist nüüd siin siis naiivne on?

Mul ei ole küll palu mehi olnud, aga eranditult kõik mehed on soovinud mulle suuseksi suuseksi teha. Ja vahet ei ole, kas tegemist on olnud niisama seksi-sõbraga või mehega, kellega olen olnud pikas suhtes. KÕIK mehed, ja enda initsiatiivil. Seega, millest arvamus, et kui mees teise naisega seksib, siis ta sellist roppust kui oraalseks kindlasti ei tee? Teeb küll! Ja karta on, et võib teha midagi veel intiimsemat...

Sinu arvates on elementaarne, et sinu kõrvalhüpet tegev kaasa on hooliv ja kasutab kaitset. Mehe jaoks tõenäoliselt mitte. Kummi kasutamine on pigem erand kui tavapärane. Vähemalt juhul, kui mehel on armuke.

Ja, ära nüüd ehmu

Lisaks, sa ei tea, et on raskeid haiguseid (isegi vähki põhjustavat), mis levivad kummi kõrvalt? Mis veel suuseksi puutub, siis ma ei tea mitte ühtegi meest, kes läbi kile naisele suuseksi teeks. Ehkki niimoodi ju arstid soovitavad. Ja, haigused levivad loomulikult ka suuseksi kaudu.
Ongi sul mingi teema selle suuseksiga. Nii pikk jutt sellest kohe, mis ei puutu mitte kuidagi otse teemasse.
Ma ei viitsi sinuga vaielda, pole mõttetumat tegevust. Sa moonutad teise öeldut, halvustad kõike ja ründad kõike. Tee seda omaette.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Dets 2025 01:55
Guest kirjutas: 04 Dets 2025 21:37
Guest kirjutas: 03 Dets 2025 23:09 Sa tead küll, mis on hoolimine ja selles olukorras on hoolimine täpselt samasugune. Ükski hoolimine ei saa aga tähendada, et inimene peab enda soove alati alla suruma ja kogu aeg ainult teisele mõtlema. See on tasakaalu küsimus ja muidugi ka sobivuse küsimus.

Ja, ära nüüd ehmu

Ongi sul mingi teema selle suuseksiga. Nii pikk jutt sellest kohe, mis ei puutu mitte kuidagi otse teemasse.
Ma ei viitsi sinuga vaielda, pole mõttetumat tegevust. Sa moonutad teise öeldut, halvustad kõike ja ründad kõike. Tee seda omaette.
miks suuseks teemasse ei puutu?
Külaline

Keegi Delfis Klasi raamatu teemas kirjutab:
Aga mina avaldan kaastunnet hoopis Tõnisele. Aastaid teda boikoteeriti ja ignoreeriti, peaaegu juba tühistati, ka lapselapse kaotus, narkarist väi, nüüd tütre lahutus ja semmimine teise naisega, rääkimata kummalisest järeltulijast. Kui suurt koormat üks mees peab taluma.

Kes see Tõnis on?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 3 külalist