Vastatakse teemasse. Kui midagi öelda ei ole, ei öelda midagi.Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:15 Vaatan, et teil siin kõigil eksid.
Tundub, et neid on vähemuses, kel pole ekse.
Kas vihkate oma endist abikaasat/elukaaslast?
-
Külaline
No mis loogika see on, sama hea kui oleks teema "Kõige tobedam asi, mida teie kass on kunagi teinud", kus inimesed räägivad oma kasside tempudest ja sa vastaksid, et "vaatan, et teil siin kõigil kassid. Tundub, et neid on vähemuses, kel pole kasse."Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:15 Vaatan, et teil siin kõigil eksid.
Tundub, et neid on vähemuses, kel pole ekse.
Aga et oleks teemasse ka - mul elukaaslasi pole rohkem olnud kui praegune abikaasa, kuid kunagi olnud peikasid küll ei vihka, mu meelest ägedad poisid olid, välja arvatud 2. klassis Sander, kellest läksin lahku, kui ta ütles ROPU SÕNA!!!!!!!! Nagu päriselt koleda ropu sõna vahetunnis poistega midagi seletades ja mul oli nii jube piinlik. Ma ei julgenud talle otse öelda ka, et ta mulle enam ei meeldi, aga samas ma ei tahtnud üldse, et ta minuga tegemist teeks ja lõpuks teesklesin selle dilemma lahendamiseks haigust ja olin üle nädala koolist kodus ja kui ma tagasi tulin, siis ta käis juba b-klassist Margega, jess.
-
Külaline
Said valesti aru. Ma ei mõtelnud seda, et pärast lahkuminekut peab üksteist vihkama hakkama. Vaid seda, et sellised postitused lahkuläinutelt on nõmedad.
Ja, miks peab alati rõhutama, et edaspidi ollakse maailma parimad sõbrad? Kui see nii oleks, siis ei oleks üldse lahku mindudki ju. Piisab ju sellest, et lihtsalt saadakse pärast lahku minemist hästi läbi. Ei pea sellepärast mingeid suuri sõnu tegema ja jahuma midagi suurest sõprusest. Seda enam, et paljud siiski ei lähe tegelikult lahku sõbralikult.
Või, miks üldse peaks mingeid ühisavaldusi lahkumineku teemal tegema?
-
Külaline
Et meedia ei hakkaks urgitsema, et miks nad polnud koos siin ja seal, väidetava lahkumineku pärast pidevalt neid tüütama. Lihtsam on teha avaldus, et läksime lahku, siis on kõigil teada ja neid enam sel teemal ei tülitata.Või, miks üldse peaks mingeid ühisavaldusi lahkumineku teemal tegema?
-
Külaline
Meedia urgitseb ju nagunii! Ja alati on võimalik loobuda kommentaaride andmisest ja reageerimisest.Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:56Et meedia ei hakkaks urgitsema, et miks nad polnud koos siin ja seal, väidetava lahkumineku pärast pidevalt neid tüütama. Lihtsam on teha avaldus, et läksime lahku, siis on kõigil teada ja neid enam sel teemal ei tülitata.Või, miks üldse peaks mingeid ühisavaldusi lahkumineku teemal tegema?
Vaikselt lahku läinud kuulsusi on ju tegelikult küll ja veel.
-
Külaline
Mul on ekse kolm, mingi polgujao mõtlesid ise välja. Ja ega sulle kedagi minusugust ei pakutagi, ole päris rahulk. Mingeid õelaid tigedikke õnneks oma tutvusringkonnas ei pea. Mul on tore mees olemas, tänan muretsemast.Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:57Postitus on kustutatudGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:06 Saan kõigi oma eksidega hästi läbi, välja arvatud üks. Tema rääkis mulle kohe, et ei saa absoluutselt aru sellest, kui eksiga veel suheldakse, et temal on kõigi eksidega vihkamine. Kui olin temaga mõnda aega koos olnud, siis selgus ka see, miks nii on. Ta osutus täiesti kohutavaks inimeseks ja mina teda samuti mitte kunagi enam näha ei soovi. Trauma kogu eluks.
-
Külaline
Täiesti normaalne, et ei hakata esimese peikaga lapsi tegema, kas pole?Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:57Postitus on kustutatudGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:06 Saan kõigi oma eksidega hästi läbi, välja arvatud üks. Tema rääkis mulle kohe, et ei saa absoluutselt aru sellest, kui eksiga veel suheldakse, et temal on kõigi eksidega vihkamine. Kui olin temaga mõnda aega koos olnud, siis selgus ka see, miks nii on. Ta osutus täiesti kohutavaks inimeseks ja mina teda samuti mitte kunagi enam näha ei soovi. Trauma kogu eluks.
-
Külaline
Kui ekse on kolm ja kahega neist saadakse hästi läbi, siis see tähendab ju, et iga kolmanda eksiga ei saada hästi läbi. 33% vihkavaid ekse. See on päris suur protsent!Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:59Mul on ekse kolm, mingi polgujao mõtlesid ise välja. Ja ega sulle kedagi minusugust ei pakutagi, ole päris rahulk. Mingeid õelaid tigedikke õnneks oma tutvusringkonnas ei pea. Mul on tore mees olemas, tänan muretsemast.Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:57Postitus on kustutatudGuest kirjutas: ↑10 Jaan 2026 21:06 Saan kõigi oma eksidega hästi läbi, välja arvatud üks. Tema rääkis mulle kohe, et ei saa absoluutselt aru sellest, kui eksiga veel suheldakse, et temal on kõigi eksidega vihkamine. Kui olin temaga mõnda aega koos olnud, siis selgus ka see, miks nii on. Ta osutus täiesti kohutavaks inimeseks ja mina teda samuti mitte kunagi enam näha ei soovi. Trauma kogu eluks.
-
Külaline
Kas Neitsi Maarja ise on ennast siin ilmutanud? Vaadates, mis ebakindlus sellest kommentaarist läbi kumab, siis sina oled kindlasti kellegi ebameeldiv eks... Kui see kibestumus just sellest ei pärine, et sind polegi keegi tahtnud.Postitus on kustutatud
Meenub enda armukade eks, kes pidevalt mu sõnumites nuuskis ja tüli üles tõmbas selle peale, et ma aastaid enne seda, kui temaga üldse tutvusin, olin vastassoost inimestega rääkinud. Jumal teab, äkki oli midagi enamat kui see suhtlus, mis kirjalikult näha oli. Talle oli ka eluliselt oluline teada, mis, kus, kui palju ja kellega. Praeguse abikaasaga ei tea me kumbki teineteise täpseid "arve". Mitte et midagi häbeneda või varjata oleks, vaid lihtsalt ei huvita.
-
Külaline
Tegelikult oli ikka küll koomiline see oma kolmest eksist rääkimine. KÕIK eksid välja arvatud üks.Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 16:04Kas Neitsi Maarja ise on ennast siin ilmutanud? Vaadates, mis ebakindlus sellest kommentaarist läbi kumab, siis sina oled kindlasti kellegi ebameeldiv eks... Kui see kibestumus just sellest ei pärine, et sind polegi keegi tahtnud.Postitus on kustutatud
Meenub enda armukade eks, kes pidevalt mu sõnumites nuuskis ja tüli üles tõmbas selle peale, et ma aastaid enne seda, kui temaga üldse tutvusin, olin vastassoost inimestega rääkinud. Jumal teab, äkki oli midagi enamat kui see suhtlus, mis kirjalikult näha oli. Talle oli ka eluliselt oluline teada, mis, kus, kui palju ja kellega. Praeguse abikaasaga ei tea me kumbki teineteise täpseid "arve". Mitte et midagi häbeneda või varjata oleks, vaid lihtsalt ei huvita.
-
Külaline
Sõpradega ei seksita, selliseid tundeid lihtsalt pole. Nagu vennaga seksiks vms.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 10:53, miks peab alati rõhutama, et edaspidi ollakse maailma parimad sõbrad? Kui see nii oleks, siis ei oleks üldse lahku mindudki ju.
Kooselus võiks siiski seks oluline olla ja selleks on need teatud tunded olulised, mida sõpradega pole.
Räägin enda eest, minu jaoks nii erinevad levelid.
Jah, olen lahutatud ja saan eksiga hästi läbi, oleme sõbrad. Aga seksida ma temaga ei soovi kohe kindlasti.
-
Külaline
Mul sama. Pärast seda, kui ta elatisenõude tõttu kohtusse andsin, lubas ta mind elu lõpuni vihata. Ilmselgelt ta seda teeb ka. Alguses oli veits imelik tunne, et inimene ei oska asjade seisuga leppida ja valab oma viha minu peale. Praegu aga on mul täiesti ükskõik. Vihaku. Ta ei osale mu elus mitte kuidagi kuna meie laps on täiskasvanu. Samas on veits naljakas, et minu sugulaste ees ta teeb imehead nägu.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:04 Ei vihka. Lahkuminek ka ilus polnud. Lisaks sellele mõned eelnevad aastad ja ca 1a peale eraldi kolimist.
Suhtlen nii vähe kui võimalik. Ainult lapse teemal.
Tema aga lubas mind elu lõpuni vihata ja tundub, et nii ongi.
-
Külaline
Mis siin naljakat on. Miks ta peaks su sugulaste peale vihane olema?Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 17:46Mul sama. Pärast seda, kui ta elatisenõude tõttu kohtusse andsin, lubas ta mind elu lõpuni vihata. Ilmselgelt ta seda teeb ka. Alguses oli veits imelik tunne, et inimene ei oska asjade seisuga leppida ja valab oma viha minu peale. Praegu aga on mul täiesti ükskõik. Vihaku. Ta ei osale mu elus mitte kuidagi kuna meie laps on täiskasvanu. Samas on veits naljakas, et minu sugulaste ees ta teeb imehead nägu.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:04 Ei vihka. Lahkuminek ka ilus polnud. Lisaks sellele mõned eelnevad aastad ja ca 1a peale eraldi kolimist.
-
Külaline
Ei peagi. Lihtsalt mu eks ei tea, et mu sugulased olid need, kes mulle peale käisid, et eksi elatise suhtes kohtusse annaksin. Ma oleksin seda ilmselt nagunii teinud, seega vahet pole.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 17:51Mis siin naljakat on. Miks ta peaks su sugulaste peale vihane olema?Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 17:46Mul sama. Pärast seda, kui ta elatisenõude tõttu kohtusse andsin, lubas ta mind elu lõpuni vihata. Ilmselgelt ta seda teeb ka. Alguses oli veits imelik tunne, et inimene ei oska asjade seisuga leppida ja valab oma viha minu peale. Praegu aga on mul täiesti ükskõik. Vihaku. Ta ei osale mu elus mitte kuidagi kuna meie laps on täiskasvanu. Samas on veits naljakas, et minu sugulaste ees ta teeb imehead nägu.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2026 22:04 Ei vihka. Lahkuminek ka ilus polnud. Lisaks sellele mõned eelnevad aastad ja ca 1a peale eraldi kolimist.
-
Külaline
Mis siis? See ei pane neid vihkama. Kohtusse andsid ju sina, vahet pole, kes soovitas. Mina ilmselgelt poleks nii teinud.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 18:44Ei peagi. Lihtsalt mu eks ei tea, et mu sugulased olid need, kes mulle peale käisid, et eksi elatise suhtes kohtusse annaksin. Ma oleksin seda ilmselt nagunii teinud, seega vahet pole.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 17:51Mis siin naljakat on. Miks ta peaks su sugulaste peale vihane olema?Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 17:46
Mul sama. Pärast seda, kui ta elatisenõude tõttu kohtusse andsin, lubas ta mind elu lõpuni vihata. Ilmselgelt ta seda teeb ka. Alguses oli veits imelik tunne, et inimene ei oska asjade seisuga leppida ja valab oma viha minu peale. Praegu aga on mul täiesti ükskõik. Vihaku. Ta ei osale mu elus mitte kuidagi kuna meie laps on täiskasvanu. Samas on veits naljakas, et minu sugulaste ees ta teeb imehead nägu.
-
Külaline
Mina mehena näiteks ei jätaks oma lapsele elatist maksmata, nii et mind on vaja kohtusse anda, aga inimesed on erinevad.Mis siis? See ei pane neid vihkama. Kohtusse andsid ju sina, vahet pole, kes soovitas. Mina ilmselgelt poleks nii teinud.
-
Külaline
Mina naisena ei viitsinud seda isegi küsida, mulle oli tähtis, et ta oli isana koguaeg olemas, see 200 eurot kuus 20 a tagasi poleks mind rikkamaks teinud.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 19:25Mina mehena näiteks ei jätaks oma lapsele elatist maksmata, nii et mind on vaja kohtusse anda, aga inimesed on erinevad.Mis siis? See ei pane neid vihkama. Kohtusse andsid ju sina, vahet pole, kes soovitas. Mina ilmselgelt poleks nii teinud.
-
Külaline
Millest sa aru ei saa? Elatist ei minda kohtusse nõudma, kui isa oleks olemas või toetaks rahaliselt.Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 19:30Mina naisena ei viitsinud seda isegi küsida, mulle oli tähtis, et ta oli isana koguaeg olemas, see 200 eurot kuus 20 a tagasi poleks mind rikkamaks teinud.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 19:25Mina mehena näiteks ei jätaks oma lapsele elatist maksmata, nii et mind on vaja kohtusse anda, aga inimesed on erinevad.Mis siis? See ei pane neid vihkama. Kohtusse andsid ju sina, vahet pole, kes soovitas. Mina ilmselgelt poleks nii teinud.
-
Külaline
Mina saan väga hästi aru. Kust sa välja lugesid, et see isa polnud olemas? Kui isa pole olemas, kuidas sai sugulaste ees head nägu teha? Kas jälle olukord, kus loetut ei mõisteta ja lihtsalt lahmitakse?Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 20:23Millest sa aru ei saa? Elatist ei minda kohtusse nõudma, kui isa oleks olemas või toetaks rahaliselt.Guest kirjutas: ↑11 Jaan 2026 19:30Mina naisena ei viitsinud seda isegi küsida, mulle oli tähtis, et ta oli isana koguaeg olemas, see 200 eurot kuus 20 a tagasi poleks mind rikkamaks teinud.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2026 19:25
Mina mehena näiteks ei jätaks oma lapsele elatist maksmata, nii et mind on vaja kohtusse anda, aga inimesed on erinevad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid, Triibu ja 4 külalist