Kui vanalt kõrvaaugud lapsele?

1-6 aastased
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Miks peavad lapsel kõrvarõngad olema? Napakuse tipp.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 18:43 Miks peavad lapsel kõrvarõngad olema? Napakuse tipp.
Sest teistel on.
Täna olevat ühele rühma tüdrukule ka augud tehtud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Jaan 2026 18:43 Miks peavad lapsel kõrvarõngad olema? Napakuse tipp.
Ei peagi, nagu ka teismelisel ega täiskasvanuil EI PEA olema kõrvarõngaid. Aga paljud siiski tahavad end ehtida, neile meeldib. Napakuse tipp on pidada enda arvamust ja ilumeelt ülimaks ning ainuvõimalikuks.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Lapsel tuli üks kõrvarõngas öösel ära ja nüüd ei saa enam tagasi. AI ütleb, et värske kõrvaauk võib kinni kasvada juba tundidega.
Mis edasi teha?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 17 Jaan 2026 18:23 Lapsel tuli üks kõrvarõngas öösel ära ja nüüd ei saa enam tagasi. AI ütleb, et värske kõrvaauk võib kinni kasvada juba tundidega.
Mis edasi teha?
Desinfitseerid nii rõnga kui oma sõrmed ja paned tagasi. Vanasti AI-d polnud ja kõik said oma rõngad kõrva tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Jaan 2026 11:14
Ei peagi, nagu ka teismelisel ega täiskasvanuil EI PEA olema kõrvarõngaid. Aga paljud siiski tahavad end ehtida, neile meeldib. Napakuse tipp on pidada enda arvamust ja ilumeelt ülimaks ning ainuvõimalikuks.
Miks peavad lapsed ennast ehtima?? Äkki õpetaks neile parem, et nad on piisavalt ilusad ega vaja mingeid kulinaid ennast "ilusaks" tegema.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Jaan 2026 13:13
Miks peavad lapsed ennast ehtima?? Äkki õpetaks neile parem, et nad on piisavalt ilusad ega vaja mingeid kulinaid ennast "ilusaks" tegema.
Sa võid ju õpetada, aga mõnel paistavad mõned asjad nagu kaadasündinud olevat. Näiteks minu vanem laps sodis ennast pidevalt pastakaga juba kaheaastaselt ja sealt edasi. Nüüd on täiskasvanu ja lasknud ennast täroveerida. Olen küll kogu aeg väljendanud, et ei jaga seda vaimustust, aga see on tema soov ja nii on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline