Lesbilised kogemused

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kahjuks 70% naistest ei tea ka, mis on hea seks. Ja mul naisena, on sellest väga kahju. Mehi, kes oskavad naist nautida, on kahjuks mittejust palju.
Külaline

Kahjuks siinset foorumit iseloomustab arutelude madal tase, isegi labasus. Perekoolis oli arutelude tase kõrgem, sest kommenteerida said ainult registreeritud kasutajad.
Külaline

Aga millised pildid :D meenub kohe üks laul kus uhke postipoiss sõitis kord maanteel...
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 08:27 Aga millised pildid :D meenub kohe üks laul kus uhke postipoiss sõitis kord maanteel...
Patsutad iseendale õlale?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 09:13
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 08:27 Aga millised pildid :D meenub kohe üks laul kus uhke postipoiss sõitis kord maanteel...
Patsutad iseendale õlale?
Seda mitte. Kuula ise. Refrään on huvitav ja haakub pildiga...viis sõrme....
https://www.youtube.com/watch?v=0h8oykK1h_Q
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:37
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:14
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:00
Kuidas mees seda teha saaks, millises poosis ja miks mees seda peale koitamise veel tegema peaks? Mis osa on siis naisel seksimises, olla nukk?
Sa vist ei ole kordagi elus seksinud kui nii naljakaid nõuandeid annad.
Miks sa siis üldse naisega tahad seksida, kui ta on sinu jaoks mittekeegi ja sa tegeled ainult iseenda rahuldamisega? Siis sa võid ju lihtsalt iseendaga tegeleda. Milleks seda naist sinna veel?

Aga õige küll! Sul oli juba perekoolis pidevalt küsimus üleval: "Milleks mehele naine!". Õige, ei olegi sulle naist vaja! Ja ega sa neid saakski, kui ka tahakski!
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:59
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:51
Postitus on kustutatud
Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:09
Külaline kirjutas: 10 Nov 2024 19:51
Postitus on kustutatud
Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.
Mis hea pärast peaks küll peenist imiteerima naisega olles?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:52
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:09

Postitus on kustutatud
Mis hea pärast peaks küll peenist imiteerima naisega olles?
Sellepärast, et vastupidiselt sinu arvamusele, päris paljud naised naudivad vaginaalset seksi - on nad siis heterod või lesbid. Ega lesbid ei ole ju ometigi sellepärast lesbid, et neile on peenis (või dildo) kui selline vastik, vaid ikka muul põhjusel.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:09 Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.
Keegi pole väitnud, et ei saa, loomulikult kasutatakse käsi ja kes tahab, ka erinevaid mänguasju. Vahe on samas oluline - osavad näpud ja dildo imiteerivad peenist samapalju kui porche imiteerib fiati :lol: Kui sina neid ainult edasi-tagasi liigutad, siis võib vast tõesti peenise imiteerimiseks nimetada. Osavamate käsitööliste puhul oleks see aga suisa solvang :D :D
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 20:51
Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 19:09 Saan aru, et inimesed on erinevad. Aga, kuidas ikka nii erinevad? Ma küll ei kujuta ette, miks ei saa panna näppe tuppe ning neid edasi-tagasi liigutades peenist imiteerida? Mu meelest üsna tavaline tegevus ju, mida saab iseendale teha ja mida saab partner teha.
Keegi pole väitnud, et ei saa, loomulikult kasutatakse käsi ja kes tahab, ka erinevaid mänguasju. Vahe on samas oluline - osavad näpud ja dildo imiteerivad peenist samapalju kui porche imiteerib fiati :lol: Kui sina neid ainult edasi-tagasi liigutad, siis võib vast tõesti peenise imiteerimiseks nimetada. Osavamate käsitööliste puhul oleks see aga suisa solvang :D :D
Mis sina siis selle dildoga teed? Tuuleveskit seal all või?
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Nov 2024 20:35Ega lesbid ei ole ju ometigi sellepärast lesbid, et neile on peenis (või dildo) kui selline vastik, vaid ikka muul põhjusel.
Butch ja femme. Tuletage meelde. Butch seob rihmadega kunstpeenise umber oma niuete ja siseneb tagantpoolt femme sisse. Nii käivad lesbidel asjad. Heteropaaridel teeb sedasama mees oma luust ja lihast riistaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Nov 2024 21:48
Anonymous kirjutas: 11 Nov 2024 20:35Ega lesbid ei ole ju ometigi sellepärast lesbid, et neile on peenis (või dildo) kui selline vastik, vaid ikka muul põhjusel.
Butch ja femme. Tuletage meelde. Butch seob rihmadega kunstpeenise umber oma niuete ja siseneb tagantpoolt femme sisse. Nii käivad lesbidel asjad. Heteropaaridel teeb sedasama mees oma luust ja lihast riistaga.
Mina olen ka niimoodi aru saanud. Aga üks siin väidab, et ma olen lollakas, kui arvan, et lesbid naudivad vaginaalset seksi ja kasutavad dildot. Et sellepärast nad ju ometigi lesbid ongi, et neile ei meeldi riist.
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Nov 2024 21:57Mina olen ka niimoodi aru saanud. Aga üks siin väidab, et ma olen lollakas, kui arvan, et lesbid naudivad vaginaalset seksi ja kasutavad dildot. Et sellepärast nad ju ometigi lesbid ongi, et neile ei meeldi riist.
Eks neid lesbisid on igasuguseid. Mõni teen ainult keelega, aga mõni seob rihmadega dildo ümber niuete ja rammib sellega. Lihtsalt erinevad lesbid.
Külaline

Kõva teoreetik, kogemus - suur ja ümmargune 0
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 07:41
Selleks et omletti teha, ei pea kana olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Nov 2024 08:20 Selleks et omletti teha, ei pea kana olema.
Kukk munemist õpetamas.
Külaline

Anonymous kirjutas: 12 Nov 2024 07:41
utch ja femme. Tuletage meelde. Butch seob rihmadega kunstpeenise umber oma niuete ja siseneb tagantpoolt femme sisse. Nii käivad lesbidel asjad. Heteropaaridel teeb sedasama mees oma luust ja lihast riistaga.
Ma ühes filmis nägin, et nii tehti.
sfettseeee
Kontakt:

Postitus Postitas sfettseeee »

Seksi tutvumissaidid - https://tonzes.com/sexdatingee.htm Soovitan.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist