See on iga inimese isiklik asi kas ta vaktsineerib või mitte, oluline on mõista, et seda ei tohi muuta sunniviisiliseks. Mina olin krooniliselt haige juba enne, lapsest saadik on mul olnud mitte just parim tervis. Eks ma olen oma elu ja tervist ise ka korralikult põletanud.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 07:18Ehk siis... Ei aita see vaktsiinidest hoidumine mitte midagi.Juustup kirjutas: ↑13 Juul 2024 23:12Kroonilised haigused, jah. Ega ma ise neid endale valinud pole. Ma võin öelda, et need on väga pehmelt öeldes ebameeldivad. Paraku pole minu võimuses neid enda kehast välja saada, saan vaid oma võimaluste piires neid ohjeldada.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 22:58
Erinevalt sinust ei ole suur osa Eesti inimestest sandid.
Ennetavalt lisan, et sandiks oled end siin ise nimetanud.
/Juustup
Kui kellelgi on soov endale midagi sisse süstida- aga palun. See pole minu asi. Aga see kui see muutub SUNNIVIISILISEKS on juba ahistav. Ma põhimõtteliselt covidi vastu end ei vaktsineeri, mu lihane isa suri koroonavaktsiini järgsetesse tüsistustesse. Küllap oli ka mingi tugev eelsoodumus selleks, aga ikkagi. Mu tuttaval, noorel mehel, on kadunud kehast jõud. Ainult tahaks magada. Ühel teisel tuttaval, samuti noorel mehel, ei tõusnud vasak käsi pärast teist süsti pea kuu aega.
Ravimitööstus on kõva äri, seetõttu tembeldatakse vaktsiinivastased lamemaalasteks ja väheharitud idiootideks, kes meditsiini ei usalda.
/Juustup