Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Ma pole seni siin midagi ütelnud, aga kuna mind mängu toodi, siis tunnen, et peaksin natuke seda asja õgvendama. Asi pole ju ainult selles, et inimesel on täieline õigus oma tõekspidamisi kuulutada ja nende eest seista. Kui see mõnele ei meeldi, see on siis tema probleem. Aga laotada siin pool oma tõelist või väljamõeldud elu arvustamiseks laiali ja siis pärast viriseda, kui nurjatud need foorumikaaslased on, kes aina urgitsevad ja näpuga järge ajavad ja juuksekarvu lõhestavad, see on juba sulaselge rumalus. No kõlab järjekordselt nii, et taotakse endale rinnale, et olen loll ja uhke ka veel selle üle. On olemas ütlemine, et loll saab kirikus ka peksa. Mul kama kaks, mida Juustup endast ja oma asjadest räägib ja kas see tõele vastab või ei, mind jumala eest ei koti. Aga ise järjest konte närimiseks visata ja siis kurta, kui nuriärakoheldud tema vaeneke on, see on küll kilplus kuubis. Või ehk taotletaksegi sellist nn märtri oreooli? Nagu öeldud, sellisest "Kollase kassi sündroomist" ma aru ei saa ega ilmselt hakkagi saama. Tõesti peab igav ja sisutu elu olema, kui selliste lapsustega tegeldakse.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 14:40
Ma pole neid kuhugi lennutanud hetkel ja pole kursis kuidas see täpselt välja näeb, aga Egiptusesse või Türgisse lennutada ja sealt koos edasi minna on täiesti reaalne. Olen isegi lapsena nii lennanud. Puhkus Türgis on muidugi isegi etem idee.

/Juustup
Okei, see 3 puhkust koos aastas on siis hetkel vaid idee tasandil. Enne rääkisid, et väga hästi toimib, et üks paneb kuskil peale ja teine võtab teises kohas vastu. Nüüd ütled, et see vaimupuudega laps ei reisigi omaette kuskile. No ise ju räägid ikkagi endale pidevalt vastu ja siis ei saagi jutt klappida. Ja siis on teised süüdi millegipärast, et kiusavad. Seda, et sul raha pole, rääkisid ise. Ültesid, et põhisissetulek on töövõimetoetus, millega sa Eestis ei tulnud toime. Ültesid ka, et keegi ei pea su lapsi üleval, sina maksad. Kuna töövõimetoetus on puuduva töövõime korral mingi 600 eurot, siis ma ei kujuta ette, kuidas sellest makstakse lastele elatist, elatakse ise ja makstakse veel lennupileteid kinni. Ja minu arust ei tohi selle saamise ajal ka välismaal elada, aga noh, seda ma nii täpselt ei tea, äkki ikka on.
Olgu, teen vastamisega otsa lahti. Kuna ma juba sõna võtsin, tunnen et oleks totter mitte vastata.
See süsteem "üks paneb peale, teine võtab maha" toimib. Ma olen lapsena ise nii reisinud. Saab küll. Jah, see on idee tasandil, aga miks see ei peaks toimima, kui see toimis 20 aastat tagasi?
Minu laps on erivajadusega, st autist. Ta on koos vanema õega vabalt suuteline reisima. Aastatega on temaga eripärad süvenenud, aga kohati ka leevenenud- no näiteks erinevat värvi sokke ei paneks ta iial jalga, enne saabuks kolmas maailmasõda meie koduõuele. Samas kui arvuti on tuksis, on tema see, kes selle vea kiirelt tuvastab ja loeb ette kas ja kuidas seda parandada saab. Kõik pisikesed asjad jäävad talle meelde,midagi ära kaotada on võimatu. Samas ta võib täiesti taktitundetult minna võõrale inimesele poes kõva häälega moraali lugema, et ta on ülekaalus ja saia asemel peaks ta shampooni ostma, sest kõnealuse inimese juuksed on ka rasvased. Ta muide ei tee seda halva pärast, tal lihtsalt puudub filter, et mõista, et alati pole vaja kõike öelda.
Ma ei ole öelnud et minu PÕHISISSETULEK on töövõimetoetus ja et ma EI TULNUD sellega toime. Tulin, aga välismaal tulen kordades paremini. Lisatööd teen ma ka, nii et ma ei saa tegelikult vinguda, aga jõukas ma kindlasti pole. Üks põhjuseid välismaale kolimiseks oligi raha- talvised küttearved on Eestis ju röögatud. Siin on jah,valdav enamus rikkad ja ilusad, aga mina pole rikas teps mitte ja kui ma saan kuskil odavamalt läbi, on see vaid boonus. Lisaks tervis- kuiv ja soe kliima mõjub astmaatikule hästi.
Minu lapsi ei pea mina üksi üleval, kuid ma panustan nende igapäevaellu tõesti ning seda oma võimaluste piires. Summad võiksid olla suuremad, aga ma annan endast parima.

Mis puudutab ravimeid, siis need on kõikjal kättesaadavad. Ega ikka pole küll nii, et ainult EU-st saab ravimeid.

Puuduva töövõime korral võid sa olla kasvõi Antarktikas. Osalise töövõime korral pead sa õppima või töötama. Kui sul on kaugtöö võimalus, maksab Eesti riik sulle sinu osalist töövõimet väga kenasti edasi, seni kuni sa oled mõne kooli hingekirjas või kasvõi osalise tööajaga kuskil töötad(näiteks interneti vahendusel)

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 15:51 Mul on nii hästi meeles üks teema, kus juust rääkis, et seal kus tema elab on palju Ukraina põgenikke ja kuidas tema ühe Ukraina tüübiga baaris istus ja too muudkui tõstis pitsi ja “slava ukrainitas.” Ma ei viitsi seda teemat üles otsida, aga Jeemenisse ei läinud ühtegi ukraina põgenikku ja baarides juua seal ka ei saa, nii padumoslemitel polegi mingeid baare. Järjekordne näide tema umbluust.
See oli Egiptuses, täpsemalt Hurghadas.

/Juustup
Juustup

Hatik kirjutas: 15 Juul 2024 15:59 Ma pole seni siin midagi ütelnud, aga kuna mind mängu toodi, siis tunnen, et peaksin natuke seda asja õgvendama. Asi pole ju ainult selles, et inimesel on täieline õigus oma tõekspidamisi kuulutada ja nende eest seista. Kui see mõnele ei meeldi, see on siis tema probleem. Aga laotada siin pool oma tõelist või väljamõeldud elu arvustamiseks laiali ja siis pärast viriseda, kui nurjatud need foorumikaaslased on, kes aina urgitsevad ja näpuga järge ajavad ja juuksekarvu lõhestavad, see on juba sulaselge rumalus. No kõlab järjekordselt nii, et taotakse endale rinnale, et olen loll ja uhke ka veel selle üle. On olemas ütlemine, et loll saab kirikus ka peksa. Mul kama kaks, mida Juustup endast ja oma asjadest räägib ja kas see tõele vastab või ei, mind jumala eest ei koti. Aga ise järjest konte närimiseks visata ja siis kurta, kui nuriärakoheldud tema vaeneke on, see on küll kilplus kuubis. Või ehk taotletaksegi sellist nn märtri oreooli? Nagu öeldud, sellisest "Kollase kassi sündroomist" ma aru ei saa ega ilmselt hakkagi saama. Tõesti peab igav ja sisutu elu olema, kui selliste lapsustega tegeldakse.
Kus ma kurtnud olen?
Palun fakte.

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

See süsteem "üks paneb peale, teine võtab maha" toimib. Ma olen lapsena ise nii reisinud. Saab küll. Jah, see on idee tasandil, aga miks see ei peaks toimima, kui see toimis 20 aastat tagasi?
No mis sa siis üldse ütled, et 3 korda aastas lapsed käivad sinu juures puhkamas ja süsteem toimib hästi, kui sa pole kordagi seda proovinudki.
Hatik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hatik »

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 16:32
Hatik kirjutas: 15 Juul 2024 15:59 Ma pole seni siin midagi ütelnud, aga kuna mind mängu toodi, siis tunnen, et peaksin natuke seda asja õgvendama. Asi pole ju ainult selles, et inimesel on täieline õigus oma tõekspidamisi kuulutada ja nende eest seista. Kui see mõnele ei meeldi, see on siis tema probleem. Aga laotada siin pool oma tõelist või väljamõeldud elu arvustamiseks laiali ja siis pärast viriseda, kui nurjatud need foorumikaaslased on, kes aina urgitsevad ja näpuga järge ajavad ja juuksekarvu lõhestavad, see on juba sulaselge rumalus. No kõlab järjekordselt nii, et taotakse endale rinnale, et olen loll ja uhke ka veel selle üle. On olemas ütlemine, et loll saab kirikus ka peksa. Mul kama kaks, mida Juustup endast ja oma asjadest räägib ja kas see tõele vastab või ei, mind jumala eest ei koti. Aga ise järjest konte närimiseks visata ja siis kurta, kui nuriärakoheldud tema vaeneke on, see on küll kilplus kuubis. Või ehk taotletaksegi sellist nn märtri oreooli? Nagu öeldud, sellisest "Kollase kassi sündroomist" ma aru ei saa ega ilmselt hakkagi saama. Tõesti peab igav ja sisutu elu olema, kui selliste lapsustega tegeldakse.
Kus ma kurtnud olen?
Palun fakte.

/Juustup
Mis fakte sul vaja on, neid näeb iga silmanägemisega ja adekvaatse mõtlemisvõimega kasutaja - sa ju muud suurt ei teegi peale virisemise, kuidas kõik sind ahistavad ja kiusavad. See teema siin on seda täis.
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 16:38
No mis sa siis üldse ütled, et 3 korda aastas lapsed käivad sinu juures puhkamas ja süsteem toimib hästi, kui sa pole kordagi seda proovinudki.
Kui lapsed reisivad teise täiskasvanuga või mina reisin nende juurde, on see midagi muud kui lapsed üksi lennukis.

/Juustup
Juustup

Hatik kirjutas: 15 Juul 2024 16:54
Kus ma kurtnud olen?
Palun fakte.

/Juustup
Mis fakte sul vaja on, neid näeb iga silmanägemisega ja adekvaatse mõtlemisvõimega kasutaja - sa ju muud suurt ei teegi peale virisemise, kuidas kõik sind ahistavad ja kiusavad. See teema siin on seda täis.
Ma ütlesin fakte, mitte järjekordset sisutühja juustukiusu.

Emand kutsub sind korrale!

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 17:01

Kus ma kurtnud olen?
Palun fakte.

/Juustup

/Juustup
Arutleja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Arutleja »

Tuli meelde üks vanasõna - targem annab järele.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
Külaline

Ma ei tea, aga mulle see elustiil meeldib, nagu Juustup elab. Hakkan mõtlema, et ehk tasuks ennast ka kusagile lõuna poole elama sättida. Kommunaalid 11.- kuus on väga ahvatlev, arvatavasti on sealkandis ka toiduhinnad odavad. Olen suht vähenõudlik, erilist luksust ei vaja. Päikest ja sooja vajan küll.
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 17:11
Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 17:01

/Juustup
Juustukiusu all ma pidasin silmas Emand Juustupi kiusamist, siirast õndsusest ja headusest ma oma armulisuses halastan Teile, Te vaevatud hinged!
Jõudku valgus ka teie pimedasse kotta!

Ma palvetan Teie vaevatud hingede eest.

Armuliselt Teie,
Vaimne teejuht ning Emand
/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 17:15 Vaimne teejuht ning Emand
/Juustup
Kusjuures usun, et nii ongi. Need kõige suuremad kiusajad ja vaenajad ongi tegelikult kõige suuremad fännid.

Püüavad provokatsioonidega oma iidoli tähelepanu.
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 17:13 Ma ei tea, aga mulle see elustiil meeldib, nagu Juustup elab. Hakkan mõtlema, et ehk tasuks ennast ka kusagile lõuna poole elama sättida. Kommunaalid 11.- kuus on väga ahvatlev, arvatavasti on sealkandis ka toiduhinnad odavad. Olen suht vähenõudlik, erilist luksust ei vaja. Päikest ja sooja vajan küll.
Kui tahad aastaringselt sooja ja odavat elu- vali Egiptus. Inglise ja/või vene keelega saad mugavalt läbi, normaalse korteri saad 100-200 euroga kindlasti(sõltub kui suurt sa tahad ja millised on nõudmised). Kohalikud enamus päris umbkeelsed pole, on olemas ka fikseeritud hindadega poed nii et kauplema ei pea. Kui just pole soovi korterit osta, siis üürida soovitan mõne Eurooplase käest- asjaajamine on lihtsam. Kommunaalid pm puuduvad, tüütu on see lõputu joogivee tarimine koju, aga sellega harjub ära. Hotellidele kuuluvaid randasid on mõttetu külastada, tasulised rannad maksavad umbes 1,50 eurot päev ja omad söögid joogid on lubatud. Vesi on aastaringselt suht soe. Korterit ilma konditsioneeri või hulgaliste puhuriteta ma ei võtaks- kuumalained on väga ettearvamatud. Samuti tasub ka pesemiseks vett varuda(tühjadesse joogivee tünnidesse). Kohalikud vähemalt teevad nii. Väljas süüa pole kallis, aga kuumaga on põhiline ikka värske ja seda idamaades jagub- ole ainult ise aktiivne ja kauple, oht et alguses tüssata saad on 95%. Egiptuses on muide ka sellised tasulised basseinialad, mis ei kuulu ühelegi hotellile, vaid on päevapiletipõhised. Tuneesias, Marokos ja Türgis on ka sellised. Seega kui on plaan pikemalt konte soojendada siis ma korterit basseini olemasolu järgi ei valiks, pigem lähtu sellest et oleks kindlasti rõdu ja poleks keskusest liiga kaugel. Turvauks ei teeks ka halba.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 17:13 Ma ei tea, aga mulle see elustiil meeldib, nagu Juustup elab. Hakkan mõtlema, et ehk tasuks ennast ka kusagile lõuna poole elama sättida. Kommunaalid 11.- kuus on väga ahvatlev, arvatavasti on sealkandis ka toiduhinnad odavad. Olen suht vähenõudlik, erilist luksust ei vaja. Päikest ja sooja vajan küll.
Sõltub mida osta. Kõik värske on võrdlemisi odav. Seened(ehk siis shampinjonid) ja muu importkaup on kallis. Samas kui hooajalist kraami osta siis värske ei maksa pm midagi. Jälgima peab, aga see tuleb ajaga. Fakt on see, et kõik peale maasikate on Eestiga võrreldes odavam. Mangod, banaanid, viinamarjad jne. Kaubelda annab ka palju. Alles hiljuti (ca kuu tagasi) sai poolmuidu arbuuse- ma ei tea kas neid tuli kuidagi rekordiliselt palju või milles asi oli aga neid topiti igal pool kõigile ja poolmuidu. Seda nii suurtes kui väikestes linnades, kõigil llid arbuusid käes.
Kirsse ja mustikaid pole- neid ma igatsen.

Päikest ja sooja on siin liigagi palju :D

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 17:38 Postitus on kustutatud
Aga sinu puhul? Istud siin päevast päeva ja otsid paaniliselt igast Juustupi tehtud postitustest vigu. Ilmselgelt oled väga õnnetu ja endaga pahuksis inimene.
Külaline

Kus ma kurtnud olen?
Palun fakte.

/Juustup
Lugesin kana Hatik postitused läbi. Midagi pole öelda. Selline tühi ja mittemidagi ütlev sõnadevaht. V.a see jutt sisi siin. Kui vaja õelutseda saab sõnu ritta küll.
Juustup

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 17:38
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 17:20
Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 17:15 Vaimne teejuht ning Emand
/Juustup
Kusjuures usun, et nii ongi. Need kõige suuremad kiusajad ja vaenajad ongi tegelikult kõige suuremad fännid.

Postitus on kustutatud
Hea on nokkida minu kõige ebameeldivamad osad välja ja kujutleda mind ainult üdini megatiivses valguses. Ma olen suhteliselt veendunud, et sa ise pole põrmugi parem inimene, sa oled lihtsalt liiga arg, et julgeksid peeglisse vaadata.

Teise silmas pindu näed, enda omas palki mitte.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 17:46
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 17:20

Postitus on kustutatud
Hea on nokkida minu kõige ebameeldivamad osad välja ja kujutleda mind ainult üdini megatiivses valguses. Ma olen suhteliselt veendunud, et sa ise pole põrmugi parem inimene, sa oled lihtsalt liiga arg, et julgeksid peeglisse vaadata.

/Juustup
Ta on argpüksist kiusaja, kes ei julge seda teha kasutajanime alt, sest muidu poleks tal siin edaspidi midagi teha. :D :D
SeaTongue
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas SeaTongue »

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 17:49
Juustup kirjutas: 15 Juul 2024 17:46

Postitus on kustutatud

/Juustup
Ta on argpüksist kiusaja, kes ei julge seda teha kasutajanime alt, sest muidu poleks tal siin edaspidi midagi teha. :D :D
Tore ju siis, et sina julged.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist