Ehetega mees
-
Külaline
Kaelakee võib olla, kui tagasihoidlik ja mehelik. Kõik muu out. Mitte et mul selle vastu midagi oleks, igaüks teeb, mida vajab, aga see poleks see tase, mis mind veetleks.
-
Külaline
99% juhtudest ei mingeid ehteid.
Mõnele üksikule sobib (tähenduses "ei häiri") mõni nahkne pael või tagasihoidlik kett kaelas.
Mõnele üksikule sobib (tähenduses "ei häiri") mõni nahkne pael või tagasihoidlik kett kaelas.
-
Külaline
Ei kunutaka ette, et mehel on kodus ehtekarp või sahtel ja hommikul hakkab külge riputama ning õhtul ära korjama. Kahtlane. Ei meeldi. Mehe ehe on käekell.
-
Külaline
Sama. Mõnele nagu kohe sobib. Seal samas osadel riivab nii silma.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 01:09 99% juhtudest ei mingeid ehteid.
-
Külaline
Noorematele stiilsetele meestele sobivad nii käevõrud kui sõrmused, osadele ka kõrvarõngad. Aga siis peab muu riietus ja stiil ka vastav olema. Keskealisele tavalisele õllekõhule ei sobi midagi. Mõni on päris naljakas oma jämeda kuldketiga.
-
Külaline
Milleks selline küsimus? Tahad ehteid kanda?
-
Külaline
-
Külaline
Kui välja kannab on väga äge. Mulle meeldib ka kui mehel on pikad juuksed. Tundub mehelik, et ta on selline nagu talle meeldib mitte ei lase end üldiste standardite järgi raamistada.
-
Külaline
Minu meelest on isegi kaelakee imelik. Mul on igatahes hea meel, et minu mehel mingit enese ehtimise vajadust pole. Eriti jubedad on need paksud kuldketid kaelas ja mõnedel on veel ülemised kraenööbid lahti jäetud, et kõik seda rikkust ikka näeks.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2026 22:36 Kaelakee võib olla, kui tagasihoidlik ja mehelik. Kõik muu out. Mitte et mul selle vastu midagi oleks, igaüks teeb, mida vajab, aga see poleks see tase, mis mind veetleks.
Teisalt on mehed ennast ajalooliselt alati ehtinud. Oli see siis nahast nööriga loomakihv kaelas või mõni muu ehe. Peamine, et see on kandja isikuga harmoonias.
-
Külaline
Käekell, mansetinööp ja lipsunõel on mehe ehted, muu osas pigem ei.
Kõige hullem on jäme klotser näpu ümber!
Samas noortele meestele ja niisama stiilsetele on rohkem lubatud.
Kõige hullem on jäme klotser näpu ümber!
Samas noortele meestele ja niisama stiilsetele on rohkem lubatud.
-
Külaline
Mõni teismeline või lihtsalt noor on väga äge kogu oma ehete, laheda soengu ja riietega. Ülikonnamehel võivad olla mansetinööbid ja ilus kell, muu on liiast. Suvalisel tavalisel mehel, kes käib t-särkidega, on vormist väljas, halb soeng jne, nendele ei sobi mitte midagi.
-
Külaline
Näiteks Ženja Fokini taoline mees kannab ehted kenasti välja. Mõne teise puhul oleks sama ehe nagu sea seljas sadul.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 08:51 Samas noortele meestele ja niisama stiilsetele on rohkem lubatud.
-
Külaline
Kas tal naissoost naine ka on?Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 09:48Näiteks Ženja Fokini taoline mees kannab ehted kenasti välja. Mõne teise puhul oleks sama ehe nagu sea seljas sadul.
-
Külaline
oleneb mehestGuest kirjutas: ↑13 Mär 2026 10:00 Aga kas ise tahaksite omale ehetega meest?
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Seda, mis tüüpi mehega tegu näeb ju juba tutvudes. Mul ei jää pilk pidamagi mehel, kes on ehitud või muidu edev.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 10:00 Aga kas ise tahaksite omale ehetega meest?
-
Külaline
nt Steven Tyler näeb kõigi oma kulinatega väga äge välja
-
Külaline
otsaaa issakeKülaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 11:30nt Steven Tyler näeb kõigi oma kulinatega väga äge välja

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 13 külalist