Ozempic versus Wegovy
-
Külaline
Ozempic versus Wegovy
Näen, et nüüd on ka meile müügile ilmunud just kaalulangetuseks mõeldud semaglutiid Wegovy. Aga see on tunduvalt kallim kui Ozempic. Kas arstidel on kohustus nüüd mittediabeetikutele seda välja kirjutada?
-
Külaline
Ei ole mingit kohustust. Ozempicut on piisavalt saada.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:26 Näen, et nüüd on ka meile müügile ilmunud just kaalulangetuseks mõeldud semaglutiid Wegovy. Aga see on tunduvalt kallim kui Ozempic. Kas arstidel on kohustus nüüd mittediabeetikutele seda välja kirjutada?
Kaalu alandavad tabletid - https://nuvialab.com Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Viimati muutis kepolle, 08 Mai 2026 16:05, muudetud 2 korda kokku.
-
Külaline
Kas sa vastasid enda arust küsimusele?
-
Külaline
Lihtsalt üks on mõeldud diabeetikutele, teine kaalulangetajatele. Ma olen ka mõelnud, et kas mõnele siis kirjutatakse ainult seda kallimat versiooni.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 11:58Ei ole mingit kohustust. Ozempicut on piisavalt saada.Guest kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:26 Näen, et nüüd on ka meile müügile ilmunud just kaalulangetuseks mõeldud semaglutiid Wegovy. Aga see on tunduvalt kallim kui Ozempic. Kas arstidel on kohustus nüüd mittediabeetikutele seda välja kirjutada?
-
Külaline
Ei ole kohustatud, aga minul lõpetas Ozempic ühel hetkel toime, jätkasin Mounjaroga. Kõvasti kallim jah (10mg doos 340€) aga kaalu on kadunud 20kg.Külaline kirjutas: ↑30 Mär 2026 10:26 Näen, et nüüd on ka meile müügile ilmunud just kaalulangetuseks mõeldud semaglutiid Wegovy. Aga see on tunduvalt kallim kui Ozempic. Kas arstidel on kohustus nüüd mittediabeetikutele seda välja kirjutada?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist