Lõhnad ei haise, lõhnad lõhn on vaevu tunda ja ülimalt seksikas. Milleks panevad? Nagu naisedki, see on elementaarne enda eest hoolitsemine.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 09:12Lõhnadest haisvas meeste seltskonnas ei liigu küll.
Milleks mehed seda haisu kül panevad? Midagi varjata?
Triip saunalinal ja pesemine
-
Külaline
-
Külaline
Lõhnastada võiks ennast siis, kui kuskile minnakse või veedetakse aega oma tuttavatega. Kui puututakse kokku paljude võõraste inimestega, näiteks ühistranspordis, töökollektiivis, siis pigem võiks lõhnastamata jätta. Nimelt on lõhnamaitse inimestel äärmiselt erinev. Mis sulle tundub seksikas ja vaevutajutav, võib teise jaoks olla öökimaajavalt ebameeldiv. Ka juhtub väga sageli seda, et kuna ise harjud oma lõhnaga ära, siis paned seda liiga palju. Kuidas teised seda tajuvad, sa ei tea, sest peetakse ebaviisakaks ka seda öelda.Lõhnad ei haise, lõhnad lõhn on vaevu tunda ja ülimalt seksikas. Milleks panevad? Nagu naisedki, see on elementaarne enda eest hoolitsemine.
-
Külaline
Ma ei lähe kodust ilma parfüümi panemata väljagi.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 09:30Lõhnastada võiks ennast siis, kui kuskile minnakse või veedetakse aega oma tuttavatega. Kui puututakse kokku paljude võõraste inimestega, näiteks ühistranspordis, töökollektiivis, siis pigem võiks lõhnastamata jätta. Nimelt on lõhnamaitse inimestel äärmiselt erinev. Mis sulle tundub seksikas ja vaevutajutav, võib teise jaoks olla öökimaajavalt ebameeldiv. Ka juhtub väga sageli seda, et kuna ise harjud oma lõhnaga ära, siis paned seda liiga palju. Kuidas teised seda tajuvad, sa ei tea, sest peetakse ebaviisakaks ka seda öelda.Lõhnad ei haise, lõhnad lõhn on vaevu tunda ja ülimalt seksikas. Milleks panevad? Nagu naisedki, see on elementaarne enda eest hoolitsemine.
Parfüümi kasutamine on suurepärane viis oma isikupära väljendamiseks, enesekindluse tõstmiseks ja meeleolu parandamiseks. Lõhnad aitavad luua püsiva esmamulje ja mõjutavad otseselt nii kandja kui ka ümbritsevate inimeste emotsioone.Parfüümide peamised kasutegurid ja funktsioonid:Enesekindluse tõstmine: Hästi valitud signatuurlõhn paneb sind tundma atraktiivse ja enesekindlana.Isikupära väljendamine: Lõhn on nähtamatu aksessuaar, mis räägib sinu eest ja täiendab sinu stiili.Meeleolu reguleerimine: Erinevad aroomid (nt tsitruselised ergutavad, lavendel rahustab) aitavad luua soovitud meeleseisundit või maandada stressi.Mälestuste loomine: Inimese haistmismeel on tihedalt seotud aju emotsionaalse keskusega. Lemmiklõhn aitab luua unustamatuid mälestusi.Hügieen ja värskus: Aitab varjata kehalõhnu ja tagab värske enesetunde kogu pika päeva vältel.
Mina ka lasen parfüümi alati. Mu meelest hullem on see Lenori-Arieli vinge kirbe kombo, mis võtab silmast vee välja - jeerum, kuidas seda on võimalik taluda? Kas riideid pestakse ilma veeta ainult vahendites...? õõõhhh
-
Külaline
Jaa, üllatavalt paljud haisevad pesuvahendite järgi, see on jube keemia. Tööl kui keegi selline on, teen kohe märkuse. Ma ei saa aru, millega ja mis koguses oma pesu küll pestakse.
-
Külaline
Keegi ütles, et peseb end pärast igat pissimist. Ja seda hakkas ta tegema pärast seda, kui tal olid juba mingid probleemid mikroflooras.Guest kirjutas: ↑20 Mai 2026 09:06Mis soga sa ajad? Ma ei ole öelnud, et pesen end pärast igat pissimist, ütlesin, et pesen hommikul ja õhtul, enne ja pärast seksi, selle peale öeldi, et olen maniakk.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 08:21Intiimpiirkonna pesemisest piisab kord päevas. Menstruatsiooni ajal sagedamini - vastavalt vajadusele. Lisaks tuleb pesta enne ja pärast seksi.
Mis point on pärast iga pissimist pesta? Eriti, kui on seal piirkonnas probleemid ja tupe mikrofoora on juba häirunud? Ja ei ole vaja end tingimata ka kaks korda pesta (hommikul ja õhtul).
Ja ei juhtu selle inimesega ka mitte midagi, kui ta ei pese tingimata hommikul ja õhtul.
Kas sääraste teemade jaoks peaks avama uue rubriigi? See on selgelt omaette žanr, kus arutlemist jagub küllaga...
-
Külaline
Ei pea avama uut rubriiki. Mingi eraldi teemad ei jookseks nii, ega tekitaks soovi üldse vastata. Aga siin on lahedalt põimunud kõhumured, puhtus, mälestused, häirivad asjad teiste juures, parfüümi kastamine, häbelikkus ja veel miskit.
-
Külaline
Kakajuttude rubriik? Ei ole mõtet. Neid, kes sel teemal pidevalt arutleda tahavad, on vaid paar tükki.
-
Külaline
Kuidas sa selle märkuse teed 100+ kollektiivis?Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 19:36Tööl kui keegi selline on, teen kohe märkuse. Ma ei saa aru, millega ja mis koguses oma pesu küll pestakse.
Kohtud koridoris ja kohe ütled, et su riided haisevad?
Mulle meeldib, kui inimesed lõhnavad hästi, aga tunda peab olema ainult väga lähedalt ja veidi-veidi aimatavalt.
Kuna maitsed lõhnade osas on väga erinevad, siis vahel teatris, kontserdil, lennukis, koolitustel kui ka kodusel koosviibimisel ajab tõesti oksele.
Võiks aru saada, et kui lähed kuhugi rahvarohkesse kinnisesse ruumi, siis sinu lõhnaõli sind meeldivaks ei tee, kuigi endal võib sul mingi AI mainitud enesekindlus tekkida.
Mõju on tegelikult vastupidine.
-
Külaline
Seesama inimene ütles, et ta ei tee seda juba ammu ja peseb end hommikul ja õhtul, enne ja pärast seksi, mille kohta mina kommenteerisin, et pidasin seda elementaarseks. Selle peale hakati lõugama, et olen maniakk ja normaalne on pesta end 1 kord päevas.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 20:11Keegi ütles, et peseb end pärast igat pissimist. Ja seda hakkas ta tegema pärast seda, kui tal olid juba mingid probleemid mikroflooras.Guest kirjutas: ↑20 Mai 2026 09:06Mis soga sa ajad? Ma ei ole öelnud, et pesen end pärast igat pissimist, ütlesin, et pesen hommikul ja õhtul, enne ja pärast seksi, selle peale öeldi, et olen maniakk.Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 08:21
Intiimpiirkonna pesemisest piisab kord päevas. Menstruatsiooni ajal sagedamini - vastavalt vajadusele. Lisaks tuleb pesta enne ja pärast seksi.
Mis point on pärast iga pissimist pesta? Eriti, kui on seal piirkonnas probleemid ja tupe mikrofoora on juba häirunud? Ja ei ole vaja end tingimata ka kaks korda pesta (hommikul ja õhtul).
Ja ei juhtu selle inimesega ka mitte midagi, kui ta ei pese tingimata hommikul ja õhtul.
-
Külaline
Ütlen seda inimestele, keda tunnen, kuule, su riietel on tugev pesuvahendi lõhn, kas tead?Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 21:25Kuidas sa selle märkuse teed 100+ kollektiivis?Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 19:36Tööl kui keegi selline on, teen kohe märkuse. Ma ei saa aru, millega ja mis koguses oma pesu küll pestakse.
Kohtud koridoris ja kohe ütled, et su riided haisevad?
Mulle meeldib, kui inimesed lõhnavad hästi, aga tunda peab olema ainult väga lähedalt ja veidi-veidi aimatavalt.
Kuna maitsed lõhnade osas on väga erinevad, siis vahel teatris, kontserdil, lennukis, koolitustel kui ka kodusel koosviibimisel ajab tõesti oksele.
Võiks aru saada, et kui lähed kuhugi rahvarohkesse kinnisesse ruumi, siis sinu lõhnaõli sind meeldivaks ei tee, kuigi endal võib sul mingi AI mainitud enesekindlus tekkida.
Mõju on tegelikult vastupidine.
-
Külaline
Mul selline küsimus hommikustele seksijatele, kes pesevad end hoolega. Enne tööle minekut seksida on tore, aga pärast kontoris kipub sisse lastud sperma valguma aluspükstesse. Kuidas sellist olukorda vältida?
-
Külaline
Mis mõtted sul endal võiks olla?Külaline kirjutas: ↑20 Mai 2026 23:15 Mul selline küsimus hommikustele seksijatele, kes pesevad end hoolega. Enne tööle minekut seksida on tore, aga pärast kontoris kipub sisse lastud sperma valguma aluspükstesse. Kuidas sellist olukorda vältida?
Kui ühtki tarka ideed ei tule, siis ela aga üle.
-
Külaline
Kas oled ka selleks valmis, et sulle mitu korda päeva öeldakse, et su parfüüm pole minu maitse, kas tead? Äkki saaksid tööle tulla ilma selle ebameeldiva lõhnata? Või on selline pealehüppamine ainult sulle lubatud?Ütlen seda inimestele, keda tunnen, kuule, su riietel on tugev pesuvahendi lõhn, kas tead?
-
Külaline
Mulle hüppas fb ette mingi giovaniparfüümid - piisab vähesest ja lõhn püsib päevi.
See on pesumasinasse.
Seega eesmärk ongi et lõhn püsiks, oleks tunda. Tore et tunned lõhna. See ongi eesmärk.
See on pesumasinasse.
Seega eesmärk ongi et lõhn püsiks, oleks tunda. Tore et tunned lõhna. See ongi eesmärk.
-
Külaline
Kas sa võrdled naturaalset lõhna ja keemiat? Pole siis ime, et sa parfüüme ei kasuta ja on ennekuulmatu, et mees kasutab. Haise oma rõveda Lenoriga.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 06:42Kas oled ka selleks valmis, et sulle mitu korda päeva öeldakse, et su parfüüm pole minu maitse, kas tead? Äkki saaksid tööle tulla ilma selle ebameeldiva lõhnata? Või on selline pealehüppamine ainult sulle lubatud?Ütlen seda inimestele, keda tunnen, kuule, su riietel on tugev pesuvahendi lõhn, kas tead?
-
Külaline
Sa üldistad ikka väga. Mina küll seda Lenori haisu ja kilekotis kuivatatud riiete lõhna ei kohta.
Kui ma mõtlen oma tuttavatele ja töökaaslastele, siis on ülekaalus need, kes liigselt parfüüme kasutavad. Katsu siis sellisega kõrvuti lõunalauas istuda või mõnd töölõiku teha. Omen alati imestanud, kuidas inimesed nii egoistlikud saavad olla ja üldse teiste peale ei mõtle. Enne tööle minekut lastakse omale vänget parfüümi peale. Milleks, sest see on seksikas? Ma ei tea nüüd, mul pole küll mingit vajadust tööl seksikas olla.
-
Külaline
Harju ära, see on normaalne, et naised ja mehed lõhnastavad end igal hommikul, ei kujutaks teisiti ettegi. Täpselt sama, kui hambapesu, ripsmete ja huulte värvimine.Külaline kirjutas: ↑21 Mai 2026 10:22Sa üldistad ikka väga. Mina küll seda Lenori haisu ja kilekotis kuivatatud riiete lõhna ei kohta.
Kui ma mõtlen oma tuttavatele ja töökaaslastele, siis on ülekaalus need, kes liigselt parfüüme kasutavad. Katsu siis sellisega kõrvuti lõunalauas istuda või mõnd töölõiku teha. Omen alati imestanud, kuidas inimesed nii egoistlikud saavad olla ja üldse teiste peale ei mõtle. Enne tööle minekut lastakse omale vänget parfüümi peale. Milleks, sest see on seksikas? Ma ei tea nüüd, mul pole küll mingit vajadust tööl seksikas olla.