Naised sõimavad sotsiaalmeedias üksteist igasuguse häbi ja filtrita
-
Külaline
Naised sõimavad sotsiaalmeedias üksteist igasuguse häbi ja filtrita
„Ebameeldiva iseloomuga menopausis olend!“ Naised sõimavad sotsiaalmeedias üksteist igasuguse häbi ja filtrita
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1205 ... a-filtrita
„See plika on end nii täis lasknud,“ kirjutab ühe tuntud naissportlase kohta Anne, kes on oma profiilipildile rahutuvi kleepinud. „Hoidku oma suumulk kinni. Mitte kellelgi pole tast kahju.“
Samad naised ka siin foorumis, tekst on 1:1
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1205 ... a-filtrita
„See plika on end nii täis lasknud,“ kirjutab ühe tuntud naissportlase kohta Anne, kes on oma profiilipildile rahutuvi kleepinud. „Hoidku oma suumulk kinni. Mitte kellelgi pole tast kahju.“
Samad naised ka siin foorumis, tekst on 1:1
-
Külaline
See on jah päris inetu, mis saasta osad vanemaealised naisterahvad toodavad. Suur osa ilmselt on ise ka ema ja selline suuvärk siis.
Mulle ikka vanemad õpetasid, et kui midagi tarka öelda pole, ära ütle midagi.
Mulle ikka vanemad õpetasid, et kui midagi tarka öelda pole, ära ütle midagi.
-
Külaline
Mina ei mõista, miks on teema tehtud nii, nagu ainult naised sõimaks või nagu oleks see kuidagi hullem, kui naised sõimavad, võrreldes meeste sõimamisega. Üks jube ju kõik. Internet on täis erinevast soost sõimlevaid inimesi. Mis sellise teemapüstituse eesmärk on? Mitte siinse teema (mille on tõenäoliselt teinud meie armas naistevihkaja), aga selle ajakirjanduses ilmunud artikli teema kohta küsin?
-
Külaline
Täpselt, ikka mehed ju ka, meie armas meestevihkaja roppröökurist naisterahvas. Teema eesmärk on arutleda.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:47 Mina ei mõista, miks on teema tehtud nii, nagu ainult naised sõimaks või nagu oleks see kuidagi hullem, kui naised sõimavad, võrreldes meeste sõimamisega. Üks jube ju kõik. Internet on täis erinevast soost sõimlevaid inimesi. Mis sellise teemapüstituse eesmärk on? Mitte siinse teema (mille on tõenäoliselt teinud meie armas naistevihkaja), aga selle ajakirjanduses ilmunud artikli teema kohta küsin?
-
Külaline
Aga arutle siis ometi. Miks sa piirdud ainult solvamisega? 25% lisa-aju kasutad ainult lisa-solvamiseks?Guest kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:49Täpselt, ikka mehed ju ka, meie armas meestevihkaja roppröökurist naisterahvas. Teema eesmärk on arutleda.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:47 Mina ei mõista, miks on teema tehtud nii, nagu ainult naised sõimaks või nagu oleks see kuidagi hullem, kui naised sõimavad, võrreldes meeste sõimamisega. Üks jube ju kõik. Internet on täis erinevast soost sõimlevaid inimesi. Mis sellise teemapüstituse eesmärk on? Mitte siinse teema (mille on tõenäoliselt teinud meie armas naistevihkaja), aga selle ajakirjanduses ilmunud artikli teema kohta küsin?
-
Külaline
Keegi ei oota sind siia arutlema.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 12:36Aga arutle siis ometi. Miks sa piirdud ainult solvamisega? 25% lisa-aju kasutad ainult lisa-solvamiseks?Guest kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:49Täpselt, ikka mehed ju ka, meie armas meestevihkaja roppröökurist naisterahvas. Teema eesmärk on arutleda.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:47 Mina ei mõista, miks on teema tehtud nii, nagu ainult naised sõimaks või nagu oleks see kuidagi hullem, kui naised sõimavad, võrreldes meeste sõimamisega. Üks jube ju kõik. Internet on täis erinevast soost sõimlevaid inimesi. Mis sellise teemapüstituse eesmärk on? Mitte siinse teema (mille on tõenäoliselt teinud meie armas naistevihkaja), aga selle ajakirjanduses ilmunud artikli teema kohta küsin?
-
Külaline
Ma ju palusingi sind arutleda.
-
Külaline
Üks neist, kellest artikkel kirjutab, on ka platsis kohe.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:49Täpselt, ikka mehed ju ka, meie armas meestevihkaja roppröökurist naisterahvas. Teema eesmärk on arutleda.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:47 Mina ei mõista, miks on teema tehtud nii, nagu ainult naised sõimaks või nagu oleks see kuidagi hullem, kui naised sõimavad, võrreldes meeste sõimamisega. Üks jube ju kõik. Internet on täis erinevast soost sõimlevaid inimesi. Mis sellise teemapüstituse eesmärk on? Mitte siinse teema (mille on tõenäoliselt teinud meie armas naistevihkaja), aga selle ajakirjanduses ilmunud artikli teema kohta küsin?
-
Külaline
Tema on küll üsna kindlasti ikka sõimlev mees, mitte naineGuest kirjutas: ↑29 Mai 2026 14:50Üks neist, kellest artikkel kirjutab, on ka platsis kohe.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:49Täpselt, ikka mehed ju ka, meie armas meestevihkaja roppröökurist naisterahvas. Teema eesmärk on arutleda.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 11:47 Mina ei mõista, miks on teema tehtud nii, nagu ainult naised sõimaks või nagu oleks see kuidagi hullem, kui naised sõimavad, võrreldes meeste sõimamisega. Üks jube ju kõik. Internet on täis erinevast soost sõimlevaid inimesi. Mis sellise teemapüstituse eesmärk on? Mitte siinse teema (mille on tõenäoliselt teinud meie armas naistevihkaja), aga selle ajakirjanduses ilmunud artikli teema kohta küsin?
-
Külaline
Aga esita faktid, too sõimlevad laused välja. Siis oleks nagu midagi õpetlikku.
-
Külaline
Loe ise ülalt - mis see roppsuuröökuritest kirjutamine sinu arust siis on, õrnutsemine? Ja oluline on tegelikult see, et ma ei mõelnud mitte ainult selles teemas sõimlemist, vaid üleüldiselt sõimlemist - sind kui meesterahvast, kelle elu ilma naisi halvustamata ja neid kümnel erineval moel alandamata ja halvustamata on mõttetu.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:18Aga esita faktid, too sõimlevad laused välja. Siis oleks nagu midagi õpetlikku.
Faktide osas võiksid nüüd küll vakka olla, need pole sinu tugevam külg.
-
Külaline
Aga see oligi vastus sõimlevale naisterahvale kes alus sõimlemisega nagu keegi oleks naistevihkaja. Sina oledki arutle foorumi sõimleja - maasikas.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:40Loe ise ülalt - mis see roppsuuröökuritest kirjutamine sinu arust siis on, õrnutsemine? Ja oluline on tegelikult see, et ma ei mõelnud mitte ainult selles teemas sõimlemist, vaid üleüldiselt sõimlemist - sind kui meesterahvast, kelle elu ilma naisi halvustamata ja neid kümnel erineval moel alandamata ja halvustamata on mõttetu.
Sinust on ka see ekspressi artikkel.
-
Külaline
Probleem ei ole arutle foorumis olevates sõimlevatest naisterahvastest, vaid nad on ka mujal, Facebookis ja nad sõimavad veel hullemini ise teisi naisi kui mõni mees halvasti ütleks.
-
Külaline
Sul on jälle tablakad võtmata, kuule, vaarikas. Enam ei tule laused isegi eriti loogilised.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:43Aga see oligi vastus sõimlevale naisterahvale kes alus sõimlemisega nagu keegi oleks naistevihkaja. Sina oledki arutle foorumi sõimleja - maasikas.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:40Loe ise ülalt - mis see roppsuuröökuritest kirjutamine sinu arust siis on, õrnutsemine? Ja oluline on tegelikult see, et ma ei mõelnud mitte ainult selles teemas sõimlemist, vaid üleüldiselt sõimlemist - sind kui meesterahvast, kelle elu ilma naisi halvustamata ja neid kümnel erineval moel alandamata ja halvustamata on mõttetu.Guest kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:18
Aga esita faktid, too sõimlevad laused välja. Siis oleks nagu midagi õpetlikku.
Sinust on ka see ekspressi artikkel.
-
Külaline
On muidugi ka mehi kes sõimavad ja väga rõvedalt ütlevad. Aga siin ongi vahe see, et mehed ütlevad koledaid asju millegipärast vaid naistele(vastassoole). Küll aga ei mäleta ma küll, et mees oma sookaaslasele labasusi kirjutaks.
Aga vot naised küll ütlevad ka naistele.
-
Külaline
Mõned näited siis mis sulle siis öeldi?Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:59 On muidugi ka mehi kes sõimavad ja väga rõvedalt ütlevad. Aga siin ongi vahe see, et mehed ütlevad koledaid asju millegipärast vaid naistele(vastassoole). Küll aga ei mäleta ma küll, et mees oma sookaaslasele labasusi kirjutaks.
-
Külaline
Oh, mine vaata Delfisse, seal rapivad ikka omavahel ka (eriti erakondliku kuuluvuase alusel).Guest kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:59 On muidugi ka mehi kes sõimavad ja väga rõvedalt ütlevad. Aga siin ongi vahe see, et mehed ütlevad koledaid asju millegipärast vaid naistele(vastassoole). Küll aga ei mäleta ma küll, et mees oma sookaaslasele labasusi kirjutaks.
-
Külaline
Ei mulle pole keegi midagi öelnud, sest ma ise postitan megaharva midagi üldse. Aga kui FB kommentaare olen lugenud, siis on selline käitumine lihtsalt silma jäänud.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 16:07Mõned näited siis mis sulle siis öeldi?Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:59 On muidugi ka mehi kes sõimavad ja väga rõvedalt ütlevad. Aga siin ongi vahe see, et mehed ütlevad koledaid asju millegipärast vaid naistele(vastassoole). Küll aga ei mäleta ma küll, et mees oma sookaaslasele labasusi kirjutaks.
Just hiljuti oli postitus Võluhaldjalt. Ma ei mäleta(või ei olnudki näidatud) kumbast soost sellise vihakirja kirjutas.
Point jääb ikka samaks.
-
Külaline
Too siis näide mida siis öeldi või kirjutati.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 17:17Ei mulle pole keegi midagi öelnud, sest ma ise postitan megaharva midagi üldse. Aga kui FB kommentaare olen lugenud, siis on selline käitumine lihtsalt silma jäänud.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 16:07Mõned näited siis mis sulle siis öeldi?Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 15:59 On muidugi ka mehi kes sõimavad ja väga rõvedalt ütlevad. Aga siin ongi vahe see, et mehed ütlevad koledaid asju millegipärast vaid naistele(vastassoole). Küll aga ei mäleta ma küll, et mees oma sookaaslasele labasusi kirjutaks.
Just hiljuti oli postitus Võluhaldjalt. Ma ei mäleta(või ei olnudki näidatud) kumbast soost sellise vihakirja kirjutas.
Point jääb ikka samaks.
-
Külaline
No Võluhaldja omanikule kirjutati, et oled s**ane li*s oma si**ste toodetega.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 17:40Too siis näide mida siis öeldi või kirjutati.Külaline kirjutas: ↑29 Mai 2026 17:17Ei mulle pole keegi midagi öelnud, sest ma ise postitan megaharva midagi üldse. Aga kui FB kommentaare olen lugenud, siis on selline käitumine lihtsalt silma jäänud.
Point jääb ikka samaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 2 külalist