Hirmus ummik Paldiski mnt-l ja Hipodroomi lähedal
-
Külaline
Kakumäel mingi valgustus ka südaöösel on või kõmbid taskulambiga?
-
Külaline
Eks huntide silmad metsaveerel valgustavad.Külaline kirjutas: ↑06 Mai 2026 19:48 Kakumäel mingi valgustus ka südaöösel on või kõmbid taskulambiga?
-
Külaline
Viimased päevad olen varem hakanud minema, mingi kell pool kaheksa ja siis pole ummikuid olnud.
-
Külaline
Kuna mul on plaanis Tallinnasse tulla, siis googeldasin seda teetööd ja AI soovitab mul kasutada rongiühendust. Ma ainult ei tea, kuidas Balti jaamas Kakumäele rongiga saada.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
kuidas sõita ühistranspordiga tallinnas balti jaamast kakumäele nii, et remondis olevat hipodroomi peatust ei läbiks?
Selleks, et sõita ühistranspordiga Balti jaamast Kakumäele ilma remondis olevat Hipodroomi piirkonda läbimata, tuleks kasutada rongi- ja bussikombinatsiooni läbi Lilleküla või liituda Paldiski maantee suunaga alles pärast Hipodroomi ristmikku.
Kuna otseliinid (nagu bussid 21B, 41 ja 41B) ning ümberistumisega trollid/bussid sõidavad reeglina otse läbi Hipodroomi ristmiku teetööde ala, on siin kaks parimat ja töökindlamat alternatiivset teekonda. [1, 2]
Teekond 1: Rong + Buss (Kõige kiirem ja ummikutevabam)
See teekond väldib täielikult Kristiine ja Hipodroomi piirkonna autoliiklust.
1. Rong: Istu Balti jaamas Elroni läänesuuna rongile (Keila, Paldiski, Turba või Kloogaranna suund).
2. Sõit: Sõida Lilleküla või Kitseküla peatusesse.
3. Ümberistumine: Jaluta Taksopargi peatusesse.
4. Buss: Istu bussi peale, mis liigub Mustamäe suunas (nt buss 24 või trammiliine asendavad liinid Sõpruse puiesteele).
5. Järgmine ümberistumine: Sõida kuni Lilleküla jaama või Linnu tee peatuseni, kust saad ümber istuda bussile 33 (Männiku–Kopli suund), mis liigub mööda Sõpruse puiesteed ja Mustamäe teed, kuid keerab enne Hipodroomi ära, või sõita Ehitajate tee kaudu, mida Tallinna linn soovitab ametlikuks alternatiiviks.
6. Haabersti/Kakumäe suund: Haabersti ringil või Rocca al Mares istu ümber Kakumäe bussidele 21A või 21B.
Teekond 2: Bussiga läbi Põhja-Tallinna (Vähem ümberistumisi)
See marsruut teeb linnale ringi peale ja läheneb Haaberstile põhja poolt.
• Buss 26 või 26A: Istu Balti jaama lähedal Põhja puiestee või Volta peatuses bussile 26 või 26A suunaga Väike-Õismäe poole. See buss liigub läbi Kopli ja Sõle tänava.
• Ümberistumine: Sõida kuni Sääse või A. H. Tammsaare tee peatuseni Mustamäel.
• Buss Kakumäele: Istu ümber Ehitajate teed pidi Haabersti poole liikuvatele bussidele (nt 10, 13, 27, 28, 37), mis viivad sind Haabersti ringile. Sealt saad edasi Kakumäe bussidega 21A, 21B, 41 või 41B.
Selleks, et sõita ühistranspordiga Balti jaamast Kakumäele ilma remondis olevat Hipodroomi piirkonda läbimata, tuleks kasutada rongi- ja bussikombinatsiooni läbi Lilleküla või liituda Paldiski maantee suunaga alles pärast Hipodroomi ristmikku.
Kuna otseliinid (nagu bussid 21B, 41 ja 41B) ning ümberistumisega trollid/bussid sõidavad reeglina otse läbi Hipodroomi ristmiku teetööde ala, on siin kaks parimat ja töökindlamat alternatiivset teekonda. [1, 2]
Teekond 1: Rong + Buss (Kõige kiirem ja ummikutevabam)
See teekond väldib täielikult Kristiine ja Hipodroomi piirkonna autoliiklust.
1. Rong: Istu Balti jaamas Elroni läänesuuna rongile (Keila, Paldiski, Turba või Kloogaranna suund).
2. Sõit: Sõida Lilleküla või Kitseküla peatusesse.
3. Ümberistumine: Jaluta Taksopargi peatusesse.
4. Buss: Istu bussi peale, mis liigub Mustamäe suunas (nt buss 24 või trammiliine asendavad liinid Sõpruse puiesteele).
5. Järgmine ümberistumine: Sõida kuni Lilleküla jaama või Linnu tee peatuseni, kust saad ümber istuda bussile 33 (Männiku–Kopli suund), mis liigub mööda Sõpruse puiesteed ja Mustamäe teed, kuid keerab enne Hipodroomi ära, või sõita Ehitajate tee kaudu, mida Tallinna linn soovitab ametlikuks alternatiiviks.
6. Haabersti/Kakumäe suund: Haabersti ringil või Rocca al Mares istu ümber Kakumäe bussidele 21A või 21B.
Teekond 2: Bussiga läbi Põhja-Tallinna (Vähem ümberistumisi)
See marsruut teeb linnale ringi peale ja läheneb Haaberstile põhja poolt.
• Buss 26 või 26A: Istu Balti jaama lähedal Põhja puiestee või Volta peatuses bussile 26 või 26A suunaga Väike-Õismäe poole. See buss liigub läbi Kopli ja Sõle tänava.
• Ümberistumine: Sõida kuni Sääse või A. H. Tammsaare tee peatuseni Mustamäel.
• Buss Kakumäele: Istu ümber Ehitajate teed pidi Haabersti poole liikuvatele bussidele (nt 10, 13, 27, 28, 37), mis viivad sind Haabersti ringile. Sealt saad edasi Kakumäe bussidega 21A, 21B, 41 või 41B.
Viimati muutis මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්, 08 Juun 2026 11:16, muudetud 1 kord kokku.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Nähh, tasuks sain miinuse
On see ikka ulmeline koht ja siis veel imestate miks arengut ei ole
Kes siin kurjamite hulgas ikka käia tahab
Kes siin kurjamite hulgas ikka käia tahab
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
-
Külaline
Miinuse said sellepärast, et mulle ei meeldi AI ja ma ei usalda seda. Ja ei ma ei ole vana. Alla 40 olen. Inimesed võiks ikka oma reaalsetest kogemustest kirjutada. AI jama vast oskab juba igaüks otsida.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑07 Juun 2026 19:08 Nähh, tasuks sain miinuseOn see ikka ulmeline koht ja siis veel imestate miks arengut ei ole
![]()
Kes siin kurjamite hulgas ikka käia tahab![]()
-
Külaline
AI on nii vahva abimees! Eile seadistasin ühte tööaja mõõtmise programmi, see kuidagi minu loogikaga ei ühtinud. AI pidevalt aitas: vaata üleval see leht, kliki paremal sellele-avaneb see, nüüd kliki vasakul sellele, nüüd sisesta seal kliendid, nüüd projektid jne kuni nii saad maksmist vältida. Uskumatult asjalik.
-
Külaline
Emotsionaalne miinustamine on kuidagi lapsikKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 19:14Miinuse said sellepärast, et mulle ei meeldi AI ja ma ei usalda seda. Ja ei ma ei ole vana. Alla 40 olen. Inimesed võiks ikka oma reaalsetest kogemustest kirjutada. AI jama vast oskab juba igaüks otsida.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑07 Juun 2026 19:08 Nähh, tasuks sain miinuseOn see ikka ulmeline koht ja siis veel imestate miks arengut ei ole
![]()
Kes siin kurjamite hulgas ikka käia tahab![]()
-
Külaline
Oled nagu autode vastu võitlevad voorimehed kunagi ammusel ajal olid. Nemad kartsid oma leivapalukese kadumist, aga mida sina kardad? Ise veel nõnna noorKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 19:14Miinuse said sellepärast, et mulle ei meeldi AI ja ma ei usalda seda. Ja ei ma ei ole vana. Alla 40 olen. Inimesed võiks ikka oma reaalsetest kogemustest kirjutada. AI jama vast oskab juba igaüks otsida.
-
Külaline
Lihtsalt tobe on siia mingeid AI vastuseid kopeerida. Kui inimene oleks seda soovnud, oleks ta võinud ise AI käest küsida, milleks seda siia kopeerida. Ja pidevalt inimesed teevad nii. Milleks küll.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 20:31Oled nagu autode vastu võitlevad voorimehed kunagi ammusel ajal olid. Nemad kartsid oma leivapalukese kadumist, aga mida sina kardad? Ise veel nõnna noorKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 19:14Miinuse said sellepärast, et mulle ei meeldi AI ja ma ei usalda seda. Ja ei ma ei ole vana. Alla 40 olen. Inimesed võiks ikka oma reaalsetest kogemustest kirjutada. AI jama vast oskab juba igaüks otsida.![]()
-
Külaline
Inimene ju küsis ja ei saanud ikka aru kuidas rongiga saab kakule.
-
Külaline
Miks sa kõigele nii tormiliselt kaasa pead elama? Oled keelaja, käskija või?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 20:34Lihtsalt tobe on siia mingeid AI vastuseid kopeerida. Kui inimene oleks seda soovnud, oleks ta võinud ise AI käest küsida, milleks seda siia kopeerida. Ja pidevalt inimesed teevad nii. Milleks küll.
-
Külaline
Kakumäe asub linna servas. Ma ei tea kust poolt sa tuled, aga äkki kannatab otse Kakumäele sõita ilma Balti jaama läbimata. Näiteks autot kasutades.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 12:15 Kuna mul on plaanis Tallinnasse tulla, siis googeldasin seda teetööd ja AI soovitab mul kasutada rongiühendust. Ma ainult ei tea, kuidas Balti jaamas Kakumäele rongiga saada.
-
Külaline
See, et vastuse koostamisel kasutati AI abi, ei tee vastust automaatselt halvaks. Olulisem on, kas see on asjakohane, täpne ja aitab küsijat. Samamoodi kasutavad inimesed otsingumootoreid, raamatuid või teisi allikaid – AI on lihtsalt üks tööriist paljude seast.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 20:34Lihtsalt tobe on siia mingeid AI vastuseid kopeerida. Kui inimene oleks seda soovnud, oleks ta võinud ise AI käest küsida, milleks seda siia kopeerida. Ja pidevalt inimesed teevad nii. Milleks küll.
Samamoodi võiks ju foorumlased siin üldse mitte midagi postitada, vaid küsida nõu (arutleda jne) oma lähedastelt, töökaaslastelt või peatuses bussi ootajatelt.
-
Külaline
Kui mina 2014.a. Tallinnasse kolisin, siis sageli hakkas keegi bussipeatuses minuga rääkima või midagi küsima. Nüüd juba aastaid enam mitte.
-
Külaline
Nii, arutleme analüütiliselt: kas elad endiselt Tallinnas ja kas kasutad endiselt ühistransporti?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 20:57 Kui mina 2014.a. Tallinnasse kolisin, siis sageli hakkas keegi bussipeatuses minuga rääkima või midagi küsima. Nüüd juba aastaid enam mitte.
-
Külaline
Uskumatu plära ju.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑07 Juun 2026 18:59 Minu AI on küll abivalmim:
Ütlesite: kuidas ühistranspordiga sõita balti jaamast kakumäele stroomi ummikut läbimata
Kõige kiirem ja mugavam viis Balti jaamast Stroomi (Pelguranna/Paldiski maantee alguse) ummikutest mööda pääsemiseks on sõita rongiga Lillekülla või Kitsekülla ning istuda sealt ümber Kakumäe bussile.
Kuna otsebussid (liinid 21, 21B, 41, 41B) sõidavad Balti jaamast läbi kesklinna ja Paldiski maantee, jäävad need tipptundidel ikkagi Hipodroomi ja Stroomi piirkonna ummikutesse.
Siin on kaks parimat ja töökindlamat teekonda ummikute vältimiseks:
Variant 1: Rong + Buss 21, 21B või 42 (Kõige kiirem)
See teekond viib sind rongiga ummikutest täiesti mööda ja säästab tipptunnil palju aega.
1. Rong: Võta Balti jaamast mis tahes Lääne suuna rong (Keila, Paldiski, Riisipere/Turba, Kloogaranna) või Edelasuuna rong (Rapla, Viljandi, Türi).
2. Sõit: Sõida 1 peatus ja välju Lilleküla peatuses (sõiduaeg ca 3–4 minutit).
3. Ümberistumine: Kõndi paarsada meetrit bussi- ja trollipeatusesse Taksopark (Kristiine keskuse juures).
4. Buss Kakumäele: Istu peatusest Taksopark bussi 21 või 21B peale, mis viib otse Kakumäele. Alternatiivina võid minna trolliga 4 või bussiga 42 kuni Väike-Õismäe ringini ja istuda seal ümber Kakumäe suuna bussidele (liinid 4, 21A).
Variant 2: Rong + Buss 4 (Mööda Pärnu maanteed ja Järveotsa teed)
See viis väldib täielikult Paldiski maantee ja Stroomi piirkonda, sisenedes Kakumäe suunale Õismäe tagant.
1. Rong: Võta Balti jaamast Edelasuuna rong (Rapla, Viljandi, Türi).
2. Sõit: Sõida 2 peatust ja välju Kitseküla peatuses.
3. Ümberistumine: Kõndi Pärnu maantee viadukti all asuvasse Kitseküla bussipeatusesse.
4. Buss Kakumäele: Istu bussi 4 peale. See liin sõidab mööda Pärnu maanteed, Tammsaare teed ja Järveotsa teed otse Tiskre/Kakumäe suunale, tehes suure kaare ümber kõigi Stroomi ja Hipodroomi pudelikaelte.
Reaalajas bussiaegu, täpseid sõiduplaane ja ümberistumisi saad kõige mugavamalt kontrollida Tallinna transpordi sõiduplaanide lehelt.
Kas sooviksid, et vaatan järele mõne konkreetse kellaaja rongide ja busside klappivuse või soovid täpsemaid juhiseid Lilleküla peatusest Taksopargi peatusesse kõndimiseks?
-
Külaline
LOOMULIKULT!!! miks ma muidu seda kirjutaksin??Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 21:26Nii, arutleme analüütiliselt: kas elad endiselt Tallinnas ja kas kasutad endiselt ühistransporti?
-
Külaline
Nii, miks kirjutab keegi pühapäeva õhtul mingis suvalises foorumis? Tõenäoliselt samal põhjusel, miks keegi pühapäeva õhtul suvalises foorumis istub ja teiste postituste üle nuriseb – on aega, huvi või lihtsalt igav. Igaüks sisustab oma õhtu omamoodi.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 21:28LOOMULIKULT!!! miks ma muidu seda kirjutaksin??
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist