Millest tekivad sinikad?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Millest tekivad sinikad?

Postitus Postitas Külaline »

Viimased aastad igasuvine probleem, sest algab lühikeste riiete kandmise aeg. Jalad sinikaid täis, mitukümmend tk alati ilutsemas. Mitte kuskil mujal kehal kunagi ei ole. Kui kuskile päriselt ära lüüa, siis tulevad ikka jube suured ja tumedad laigud. Muidu tavaliselt on mõne cm läbimõõduga. Kuidas, kust, miks tulevad, pole aimugi, ei löö end massiliselt ära ega kõnni asjade otsa. Mida teha?
Külaline

Kehvad veresooned. Sinikas on katki läinud veresoon, veri jääb naha alla, alguses on ta sinine ja läheb lagunedes kollaseks.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Juun 2026 18:15 Kehvad veresooned. Sinikas on katki läinud veresoon, veri jääb naha alla, alguses on ta sinine ja läheb lagunedes kollaseks.
Ainult jalad on siis kehvade soontega varustatud? Viimase mõne aasta jooksul tekkinud probleem.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2026 21:58
Guest kirjutas: 07 Juun 2026 18:15 Kehvad veresooned. Sinikas on katki läinud veresoon, veri jääb naha alla, alguses on ta sinine ja läheb lagunedes kollaseks.
Ainult jalad on siis kehvade soontega varustatud? Viimase mõne aasta jooksul tekkinud probleem.
Kahjuks jah. Sinikad on purunenud veresooned
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2026 21:58
Diabeet.
Külaline

Ei ole diabeeti. Olen noor inimene ka.
Külaline

Vist ka rauavaegus võib seda põhjustada. Mul ka viimasel ajal igalpool pisikesed sinikad. Kätel, jalgadel, kintsudel.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juun 2026 22:01Ei ole diabeeti. Olen noor inimene ka.
Mis see noorus siia puutub?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist