Vägev. Sellise postituse jaoks polnudki vaja oodata rohkem kui 15 minutit. Neelasid sööda allaKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:14Voila! Tuli ära. Ma ei ole pool aastat midagi postitanud ja ennegi tegin seda harva... aga ime, et veel maasikaks ega revolvriks ei peeta.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:10Igas teemas sa väidad nagu keegi solgib midagi, keegi on troll jne. Ausalt, kas sa ei väsi juba ära sellest?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:05 Muidugi ei võta see foorum vedu, kui igas teemas hakkab keegi trollima ja selle asemel, et teda ignoreerida, lennatakse talle karjaga peale ning üksteise sõimamine ja ärapanemine võtab mitmeid lehekülgi. Ja ongi teema ära solgitud, viimastest teemadest näiteks kasvõi kadunud-teema. Päikeseprillide teema läks ka lappama. Täiesti uskumatu, mis jura ja millistes mahtudes suudetakse toota.
Ise lõpetasin nimega kommenteerimise ära juba ammu, kui täiesti neutraalse (ja teemasse) vastuse peale hakkas suvaline troll mind süüdistama rumaluses ja kitsas silmaringis. Endal tal ei olnud teemaalgatuse kohta midagi öelda ega esitatud küsimusele vastata, ei tea ta ka mind isiklikult, küll aga pidas vajalikuks paari lause põhjal arvata, mida ta minust arvab.
Teie arvamus miks see foorum ei võta vedu üles
-
Külaline
-
Külaline
ja söödahuvilise rõõmuks sai järjekordne teema ära rikutud. Kahju. Loodan vaid, et moderaatoril on jaksu see jura ära kustutada.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:16Vägev. Sellise postituse jaoks polnudki vaja oodata rohkem kui 15 minutit. Neelasid sööda allaKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:14Voila! Tuli ära. Ma ei ole pool aastat midagi postitanud ja ennegi tegin seda harva... aga ime, et veel maasikaks ega revolvriks ei peeta.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:10
Igas teemas sa väidad nagu keegi solgib midagi, keegi on troll jne. Ausalt, kas sa ei väsi juba ära sellest?
-
Külaline
Mis gruppides seal FB's siis koolilaste/teismeliste teemasid arutatakse?Mupsik kirjutas: ↑07 Juun 2026 21:53Fb-s on ju anonüümsus ammu olemas. Kui grupp seda võimaldab. Ja enamus võimaldavad.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 21:49Sotsiaalmeedias (nt FB) puudub siinne anonüümsus. Keegi ei hakka seal mingit suvalist kontot tegema, et küsida, kuidas teie lapsel riigieksamid läksid või kas kuumahooge on. Redditi kasutusmugavus pole võrreldav foorumiga.
-
Külaline
hmm, mina tegin selle teema ja siis sa troll väidad nagu mina rikkusin ära iseenda teema? loodan et moderaatoril on jaksu ära kustutada sindKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:18ja söödahuvilise rõõmuks sai järjekordne teema ära rikutud. Kahju. Loodan vaid, et moderaatoril on jaksu see jura ära kustutada.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:16Vägev. Sellise postituse jaoks polnudki vaja oodata rohkem kui 15 minutit. Neelasid sööda allaKülaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:14
Voila! Tuli ära. Ma ei ole pool aastat midagi postitanud ja ennegi tegin seda harva... aga ime, et veel maasikaks ega revolvriks ei peeta.
-
Külaline
Mina olen see noorema mehega naine ja mina EI nimeta ei seal teemas ega mujal kedagi vaeseks. Seda oled sa juba kordi ja kordi mulle pähe määrinud, äkki juba aitab! Keegi kasutab seda väljendit, aga see ei ole mina ja sulle on juba sada korda öeldud, et sa ei tunne inimesi ära, seega lõpeta ometi see kius!Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 21:44Tegelikult ei kirjuta vähem. Praegu möllab kodunurgas pesukuivati teemas. Mõnitab neid vaeseks, kellel ei ole köögimööblis integreeritavad kodumasinad.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:18Viimasel ajal kirjutab vähem, selles mõttes on õigus, et mõni polegi märganud.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:06
Sa ilmselt ei ole siis selle inimese kommentaare juhtunud lugema. Ta on ikka tõsiselt õel ja teisi inimesi halvustav. Ja on igati loomulik sellist käitumist mitte tolereerida.
-
Külaline
Mingi troll on siin küll, kes võtab teema üle ja hakkab oma juttu ajama.
Tunned end ära?
Tunned end ära?
-
Külaline
Tegelikult ei ole raske midagi.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 21:32 Millest see oleneb, et Perekoolis sai lihtsalt pilte panna, siin on see hull keemia?
Seal "postita" nupu all on rida valikuid, kolmas viimane on pildi ikoon. Sinna vajutadki. Kõigepealt teed lingi siniseks ja siis vajutad pildi ikoonile.
-
Külaline
Neid noorema mehega naisi on peale sinu siin veel. Sellel, kes seal kodunurgas praegu möllab, on ka. Ta käivitub alati nupust, kui saab kedagi vaeseks mõnitada. Kui sa ei süsti ega lõika ennast - oled vaene, kui sul ei ole integreeritud mööbel - oled vaene. Kui sul ei ole seda või teist või kolmandat - oled vaene. Lisaks alati erutub, kui keegi ütleb, et elab ühe ja sama mehega juba aastakümneid koos ja ei plaanigi lahku minna. Seegi pidi vaeste inimeste tunnus olema - naine ei saa üksinda rahaliselt hakkama. Jne. Jne.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:29Mina olen see noorema mehega naine ja mina EI nimeta ei seal teemas ega mujal kedagi vaeseks. Seda oled sa juba kordi ja kordi mulle pähe määrinud, äkki juba aitab! Keegi kasutab seda väljendit, aga see ei ole mina ja sulle on juba sada korda öeldud, et sa ei tunne inimesi ära, seega lõpeta ometi see kius!Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 21:44Tegelikult ei kirjuta vähem. Praegu möllab kodunurgas pesukuivati teemas. Mõnitab neid vaeseks, kellel ei ole köögimööblis integreeritavad kodumasinad.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:18
Viimasel ajal kirjutab vähem, selles mõttes on õigus, et mõni polegi märganud.
Ma ei tea, miks sa koguaeg arvad, et see oled sina, kui siin räägitakse sellest mõnitavast naiserahvast, kes pidevalt enda ja oma mehe vanusevahest armastab rääkida?
-
Külaline
Kas sa ka pea igal võimaluselt kirjutad, kui rikas sa oled ja nimetad teisi vaesteks? See proua ju esitab oma tekste sageli komplektis - jutt oma mehest, jutt oma rikkusest ja 300-ruudusest majast.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:29Mina olen see noorema mehega naine ja mina EI nimeta ei seal teemas ega mujal kedagi vaeseks. Seda oled sa juba kordi ja kordi mulle pähe määrinud, äkki juba aitab! Keegi kasutab seda väljendit, aga see ei ole mina ja sulle on juba sada korda öeldud, et sa ei tunne inimesi ära, seega lõpeta ometi see kius!Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 21:44Tegelikult ei kirjuta vähem. Praegu möllab kodunurgas pesukuivati teemas. Mõnitab neid vaeseks, kellel ei ole köögimööblis integreeritavad kodumasinad.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 16:18
Viimasel ajal kirjutab vähem, selles mõttes on õigus, et mõni polegi märganud.
-
Külaline
Aga sa äkki tunned end sedasi?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:37Tegelikult ei kirjuta vähem. Praegu möllab kodunurgas pesukuivati teemas. Mõnitab neid vaeseks, kellel ei ole köögimööblis integreeritavad kodumasinad.
-
Külaline
Kulla inimene, see ongi ju troll mis troll! Miks sa talle vastad ometi?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:37 Neid noorema mehega naisi on peale sinu siin veel. Sellel, kes seal kodunurgas praegu möllab, on ka. Ta käivitub alati nupust, kui saab kedagi vaeseks mõnitada. Kui sa ei süsti ega lõika ennast - oled vaene, kui sul ei ole integreeritud mööbel - oled vaene. Kui sul ei ole seda või teist või kolmandat - oled vaene.
Pole tal mingit nooremat meest ega head elu. Istub kusagil väikeasulas, teeb alamakstud tööd ja vabal ajal elab ennast foorumis välja.
-
Külaline
Mis seos on sul selle teemaga?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:47Kulla inimene, see ongi ju troll mis troll! Miks sa talle vastad ometi?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:37 Neid noorema mehega naisi on peale sinu siin veel. Sellel, kes seal kodunurgas praegu möllab, on ka. Ta käivitub alati nupust, kui saab kedagi vaeseks mõnitada. Kui sa ei süsti ega lõika ennast - oled vaene, kui sul ei ole integreeritud mööbel - oled vaene. Kui sul ei ole seda või teist või kolmandat - oled vaene.
Pole tal mingit nooremat meest ega head elu. Istub kusagil väikeasulas, teeb alamakstud tööd ja vabal ajal elab ennast foorumis välja.
-
Külaline
Mina ei vastagi! Selle teema küsimus oli, miks foorum ei võta vedu üles. Ja vastan teemasse, et sellised inimesed nagu too proua rikuvad foorumi õhkkonda. Aga millegipärast nimetatakse koolikiusajaks hoopis mind, mitte seda kodanikku. Ehk siis saan aru, et osadele inimestele ikka väga sobib, kui siin on mõnitajad ja halvustajad.Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:47Kulla inimene, see ongi ju troll mis troll! Miks sa talle vastad ometi?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:37 Neid noorema mehega naisi on peale sinu siin veel. Sellel, kes seal kodunurgas praegu möllab, on ka. Ta käivitub alati nupust, kui saab kedagi vaeseks mõnitada. Kui sa ei süsti ega lõika ennast - oled vaene, kui sul ei ole integreeritud mööbel - oled vaene. Kui sul ei ole seda või teist või kolmandat - oled vaene.
-
Külaline
Ma ei arva sugugi, et sina see kiusaja siin oled. Mind häirivad samuti need teadlikult foorumi solkijad, aga minu strateegia on neid täielikult ignoreerida.Külaline kirjutas: ↑ Mina ei vastagi! Selle teema küsimus oli, miks foorum ei võta vedu üles. Ja vastan teemasse, et sellised inimesed nagu too proua rikuvad foorumi õhkkonda. Aga millegipärast nimetatakse koolikiusajaks hoopis mind, mitte seda kodanikku. Ehk siis saan aru, et osadele inimestele ikka väga sobib, kui siin on mõnitajad ja halvustajad.
-
Külaline
jah, aga selleks peavad nad olema avalikus serveris. Neid ei saa kuvada oma arvutist ja samuti parooliga kaitstud kohtadest.Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 22:33Seal "postita" nupu all on rida valikuid, kolmas viimane on pildi ikoon. Sinna vajutadki. Kõigepealt teed lingi siniseks ja siis vajutad pildi ikoonile.
-
Külaline
Teemasse vastates - sest foorumite aeg on ümber. Aastal 2000 tuli edumeelne noor ema Perekooli foorumisse, täna peab iga noor ema foorumeid mammutite pärusmaaks (mida nad ju ongi) ja leiab oma info muudest kohtadest, nagu Reddit, AI, google.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 23:49 Teemasse vastates - sest foorumite aeg on ümber. Aastal 2000 tuli edumeelne noor ema Perekooli foorumisse, täna peab iga noor ema foorumeid mammutite pärusmaaks (mida nad ju ongi) ja leiab oma info muudest kohtadest, nagu Reddit, AI, google.
Redditis ei ole noorel emal midagi teha. Ai on viimase 2 aasta teema
-
Külaline
Kas praegu pole mitte üks neist viimasest kahest aastast?Guest kirjutas: ↑07 Juun 2026 23:51Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 23:49 Teemasse vastates - sest foorumite aeg on ümber. Aastal 2000 tuli edumeelne noor ema Perekooli foorumisse, täna peab iga noor ema foorumeid mammutite pärusmaaks (mida nad ju ongi) ja leiab oma info muudest kohtadest, nagu Reddit, AI, google.
Redditis ei ole noorel emal midagi teha. Ai on viimase 2 aasta teema
-
Külaline
Redditis on isegi Perekool
https://www.reddit.com/r/perekool/
https://www.reddit.com/r/perekool/
-
Külaline
Kust need AI ja google oma info su arust võtavad?Külaline kirjutas: ↑07 Juun 2026 23:49 Teemasse vastates - sest foorumite aeg on ümber. Aastal 2000 tuli edumeelne noor ema Perekooli foorumisse, täna peab iga noor ema foorumeid mammutite pärusmaaks (mida nad ju ongi) ja leiab oma info muudest kohtadest, nagu Reddit, AI, google.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 8 külalist