Arva ära, kes
-
Külaline
Arva ära, kes
Türgi meestega ta küll kohtamas ei käinud, kuid tähelepanust puudust ei tulnud. „Meil oli seal hotellis noori poisse, kes arvasid, et mina olen 23. Ja mina olin mingi hetk: okei, ma siis võin olla 23,“ „Väga tore oli tõesti, nagu tõsiselt tore oli. Ma olen üle pika aja vallaline ja need emotsioonid, millega ma lahkusin, olid ilusad,“ „See on nii äge, et pikad poisid võtavad su sülle ja viivad mööda randa,“
-
Külaline
Türgi mehed ütlevad Sulle, et oled 23, ka siis kui oled 65, hall ja ülekaalus. Päris naljakas, et keegi seda tõena võtab.
-
Külaline
Lugesin ka, et nii naljakas jutt. Aga see on väga loomulik, kui oled olnud eluaeg trullakas, pikas suhtes, siis võtad alla ja oled vallaline, siis tundubki, et oled miss Universum valmis. Eks see läheb millalgi üle.
-
Külaline
Kes kirjutas nii, ma ajast maas. Kelle sõnad? Anu Saagim? Evelyn Samuel? Evelin Sepp?
-
Külaline
Nojah, kellele mis oluline on... Muud nagu ei oskagi kosta sellise sõnavõtu peale.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 02:26 „See on nii äge, et pikad poisid võtavad su sülle ja viivad mööda randa,“
-
Külaline
Need ei olnud hotellis türgi mehed.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 07:33Türgi mehed ütlevad Sulle, et oled 23
-
Külaline
Kuna ma ei ole seda lugenud, on huvitav arvata, kes.
Arvasin algul Aunastet. Aga tema on liiga irooniline ja eneseirooriline, ta ei usuks ilusaid valesid.
Kes oleks see kes laseks end tõsta ilusatest sõnadest, mõtlenata sellele, et nad valetavad. Või las valetavad, tore on ikka, see ei kahjusta kedagi -olla positiivne.
Arvasin algul Aunastet. Aga tema on liiga irooniline ja eneseirooriline, ta ei usuks ilusaid valesid.
Kes oleks see kes laseks end tõsta ilusatest sõnadest, mõtlenata sellele, et nad valetavad. Või las valetavad, tore on ikka, see ei kahjusta kedagi -olla positiivne.
-
Külaline
Mulle ta meeldib küll. Kui saaks võtaks ka tema sülle jaKülaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 02:26See on nii äge, et pikad poisid võtavad su sülle ja viivad mööda randa,“
-
Külaline
Kuni sa neile oma raha või kontakte ei anna, pole hullu. Võidki ju hõljuda oma naiivses mullis ja uskuda, et nende meeste kavatsused on siirad ja et nad tõepoolest imetlevad sind. Tegelikkus on paraku, et valgetele naistele lüüakse selliste maade kuurortites külge vaid teatud eesmärkidel.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 09:58 Kuna ma ei ole seda lugenud, on huvitav arvata, kes.
-
Külaline
Jah. Mis vahet on unistamisel selles olukorras ja mõnes päris kehvas. Enesetunde tõstmiseks, meele rahustamiseks tuleks end ikka kujutada kuhugi õnnelikku ja rahulikku kohta, kui ümberringi on hirmus. Ehk siis valetada oma ajule.
Siin aga lasedki oma ajule valetada, et oled 23 ja noormees kannab sind kätel. Tore tunne
Siin aga lasedki oma ajule valetada, et oled 23 ja noormees kannab sind kätel. Tore tunne
-
Külaline
Sellise suhtumisega ei olegi elus mida nautida. Välismaal osatakse olla viisakad ja meeldivad.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 07:33 Türgi mehed ütlevad Sulle, et oled 23, ka siis kui oled 65, hall ja ülekaalus. Päris naljakas, et keegi seda tõena võtab.
-
Külaline
Euroopa riikides küll jah. Lähis-Idas aga on suhtumine pisut teine. Valge turist on neile rahaallikas ja naeratatakse ainult niikaua, kuni on lootust neil pappi saada.
Olen temast kümme aastat vanem, aga mina tema vanuses teadsin kindlalt, et kusagil Türgis, Marokos või isegi Kreekas ei tasu nende ilusaid silmi uskuda.
-
Külaline
Sina teed elus ka kõike selle papi pärast ja see ongi kõik mäng. Raha on kõigest vahend. Keda sa siis elus üldse usud.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 10:59Euroopa riikides küll jah. Lähis-Idas aga on suhtumine pisut teine. Valge turist on neile rahaallikas ja naeratatakse ainult niikaua, kuni on lootust neil pappi saada.
Olen temast kümme aastat vanem, aga mina tema vanuses teadsin kindlalt, et kusagil Türgis, Marokos või isegi Kreekas ei tasu nende ilusaid silmi uskuda.
-
Külaline
Olin 45 ja mind nimetasid Egiptuse turukauplejad minu 12-aastase lapse õeks, oleksin ka pidanud tohutult õnnelik olema või 
-
Külaline
See on noorem variant kahest pidevalt Õhtulehes lugejaid hirmutavast paistes näost. Keegi küsis kommentaaris, et palju peab maksma, et neid enam ei näidataks.
-
Külaline
Ilukliiniku reklaamnäod
Kas sealsed kliendid on välismaalased kes 1+1 kokku ei oska panna?
Kas sealsed kliendid on välismaalased kes 1+1 kokku ei oska panna?
-
Külaline
Võibolla on neil mingi diil ÕL-ga, et neist pidevalt kirjutatakse. Minu jaoks pole probleem, ma ise selliseid artikleid ei ava, aga seda märkan küll, et nad on meedias pea igapäevaselt.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 11:21 See on noorem variant kahest pidevalt Õhtulehes lugejaid hirmutavast paistes näost. Keegi küsis kommentaaris, et palju peab maksma, et neid enam ei näidataks.
Samas nad pole ju mingid lollid iludused. Jutt jookseb mõlemal ja haritud on nad ka.
-
Külaline
Seda enam tekib küsimus, et milleks sellised jaburad artiklid?Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:31Võibolla on neil mingi diil ÕL-ga, et neist pidevalt kirjutatakse. Minu jaoks pole probleem, ma ise selliseid artikleid ei ava, aga seda märkan küll, et nad on meedias pea igapäevaselt.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 11:21 See on noorem variant kahest pidevalt Õhtulehes lugejaid hirmutavast paistes näost. Keegi küsis kommentaaris, et palju peab maksma, et neid enam ei näidataks.
Samas nad pole ju mingid lollid iludused. Jutt jookseb mõlemal ja haritud on nad ka.
Äkki siis äril läheb kehvasti...
-
Külaline
Iludused nad tõesti ei ole, lollid ka ei tohiks olla. Kas see on mingi eriline mõnu neil omale solgiämbreid pähe kallata? Arusaamatu.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 21:34Samas nad pole ju mingid lollid iludused. Jutt jookseb mõlemal ja haritud on nad ka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Roosad tulbid ja 0 külalist