Olen rannas ühe meeldiva naise ligidal.
-
Külaline
Olen rannas ühe meeldiva naise ligidal.
Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Kui see oleksite teie, siis kas tahaksite, et tullakse tutvust tegema?
-
Külaline
Eks katsu ennast adekvaatselt hinnata. Kas oled ka ise meeldiv mees, kes võiks sellele naisele huvi pakkuda. Mulle on tuldud küll rannas ligi ajama, aga enamasti on need olnud palju vanemad, nokastanud või näotu välimusega mehed, seega pole meeldinud.
-
Külaline
Ei tahaks, ma eelistan mehi.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
-
Külaline
Ja kust sul selline info, mis soost teemaalgataja on?
-
Külaline
Naiste plärafoorum ju.
-
Külaline
Mida sina siis siin teed?Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:31Naiste plärafoorum ju.
-
Külaline
Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
-
Külaline
Ma hindasin ennast ja seda naist. Enamvähem ühesugused. Võiks olla sobiv paar. Temaga võiks isegi kuskile koos minna ja aega veeta.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:19 Eks katsu ennast adekvaatselt hinnata. Kas oled ka ise meeldiv mees, kes võiks sellele naisele huvi pakkuda. Mulle on tuldud küll rannas ligi ajama, aga enamasti on need olnud palju vanemad, nokastanud või näotu välimusega mehed, seega pole meeldinud.
Ma jäin vaatama rannas, et kas on kedagi sellist naist, kellega võiks tahta suhet. Et mis mõtted tulevad esimese hooga.
-
Külaline
Ja mida sul kaotada on? Hiljem kahetsed seda, et ei proovinud, mitte katsetamist, isegi kui ei õnnestunud. Vähemalt nii peaks olema, ilma riskijulguseta ei saa midagi. Võta neutraalne toon, ole vaimukas ja mitte pealetükkiv. Kui oled tema maitse ka välimuselt (selle teeb ta kindlaks ühe pilguga), võib õnnestuda.
-
Külaline
Tahaksin. Astu ligi.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
-
Külaline
-
Külaline
Paha mõte, liiv läheb sisse.Guest kirjutas: ↑08 Juun 2026 17:16 Olen seksikiisu, tule nurrume kuumal liival kahekesti.
-
Külaline
Seda ta ilmselt arvaski ja mingi moment ta läinud oli.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
Aga mis sellest siis halba kui seda midagi ka loodetakse?
Naised seda midagi loota ei taha?
-
Külaline
Eks naisi on ka erinevaid.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 18:40Naised seda midagi loota ei taha?
-
Külaline
Naine ei sooviks, et sellest alustatakse. Aga ilmselt see nii ju oli, et jõllitasid ta keha, see sobis ja siis tuli soov tutvuda, et äkki saab seksi.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 18:40Seda ta ilmselt arvaski ja mingi moment ta läinud oli.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
-
Külaline
riina, sinuga ei taha keegi seksi.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 22:49Naine ei sooviks, et sellest alustatakse. Aga ilmselt see nii ju oli, et jõllitasid ta keha, see sobis ja siis tuli soov tutvuda, et äkki saab seksi.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 18:40Seda ta ilmselt arvaski ja mingi moment ta läinud oli.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
-
Külaline
Silm jäi peale küll, kuna meeldis. Kas just jõllitama jäin seda ma ei tea. Kehaliselt sobis ja tutvuse mõte tuli ka.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 22:49Naine ei sooviks, et sellest alustatakse. Aga ilmselt see nii ju oli, et jõllitasid ta keha, see sobis ja siis tuli soov tutvuda, et äkki saab seksi.
Esialgu ju ikka välimuse põhjal vaatab.
-
Külaline
Naistele see ertii ei meeldi, kui vahid nende keha ja siis hakkad ligi ajama.Külaline kirjutas: ↑09 Juun 2026 00:17Silm jäi peale küll, kuna meeldis. Kas just jõllitama jäin seda ma ei tea. Kehaliselt sobis ja tutvuse mõte tuli ka.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 22:49Naine ei sooviks, et sellest alustatakse. Aga ilmselt see nii ju oli, et jõllitasid ta keha, see sobis ja siis tuli soov tutvuda, et äkki saab seksi.
Esialgu ju ikka välimuse põhjal vaatab.
-
Külaline
Nii ju ongi ka teemaalgataja puhul.Külaline kirjutas: ↑08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline