Olen rannas ühe meeldiva naise ligidal.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Juun 2026 07:17
Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 15:42 Isiklikult ei tahaks poolalasti tutvuda. Tekib tunne, et mees on keha jõllanud ja nüüd loodab midagi.
Nii ju ongi ka teemaalgataja puhul.
Tegelikult ma isegi ei loodagi ja tutvuma randa ka ei lähe. Randa keegi tutvuma ei tule.

Aga kas muidu tahate siis meest kes midagi ei looda ja teid ei vaata?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ega sellist ei taha, kes midagi loodab, tekib tunne, nagu tahaks mind ära kasutada. Kui loodab, aga ei paista välja, ja alguses suhtleb neutraalselt, siis muidugi võib ju tutvuda. Kui aga alguses kohe näha on, mille peal väljas on, siis sellisega küll ei taha - ega ma talle (tasuta) prostituut ei ole. Kui aga tasapisi suhtleb ja hiljem sobivusel lootused ka täituvad, miks mitte.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 09 Juun 2026 08:12Ega sellist ei taha, kes midagi loodab, tekib tunne, nagu tahaks mind ära kasutada.
Kas naised hakkate esimese asjana seda kahtlustama, et teid tahetakse ära kasutada? Et nagunii tahab ainult seksi?
Korralikud tüdrukud ju ei seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2026 11:01
Tolmukübe kirjutas: 09 Juun 2026 08:12Ega sellist ei taha, kes midagi loodab, tekib tunne, nagu tahaks mind ära kasutada.
Kas naised hakkate esimese asjana seda kahtlustama, et teid tahetakse ära kasutada? Et nagunii tahab ainult seksi?
Korralikud tüdrukud ju ei seksi.
Naised on enamasti harjunud pidevate, sageli veidrate või isegi väga ebasoovitavate tähelepanuavaldustega. Seega esmane reaktsioon on umbes midagi sellist, et "Oi ei, jälle mingi tüüp!..." See reaktsioon on pigem selline üldine ning edasine sõltub ikka väga palju meesterahva käitumisest.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Kui see oleksite teie, siis kas tahaksite, et tullakse tutvust tegema?
Sõltub sellest, kas vaatleja on naine, mees, unisex olend, taburet või lemmikloom. Mis mõtet on teha teemat, kui ei ole öeldud, kes mind seal rannas vahib?
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Juun 2026 15:16 Olen rannas ja ligidal päevitab üks meeldiv naine.
Kui see oleksite teie, siis kas tahaksite, et tullakse tutvust tegema?
Ei, sest see tundub vähe creepy.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2026 16:31Sõltub sellest, kas vaatleja on naine, mees, unisex olend, taburet või lemmikloom. Mis mõtet on teha teemat, kui ei ole öeldud, kes mind seal rannas vahib?
Jäid ilusa naisena mehele silma, kes tahaks väga sinuga tuttavaks saada. Mees nüüd unistab sinust.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2026 06:53
Silm jäi peale küll, kuna meeldis. Kas just jõllitama jäin seda ma ei tea. Kehaliselt sobis ja tutvuse mõte tuli ka.
Esialgu ju ikka välimuse põhjal vaatab.
Naistele see ertii ei meeldi, kui vahid nende keha ja siis hakkad ligi ajama.

Taevas halasta, ega mingile suurele hülgele ei hakkagi keegi ligi ajama. Aga tuleb seda tutvumist hästi normaalselt teha, mitte et... vaatasin, et kena kehaga neiu ja tahaks tutvuda.
Kilav pilk neiu kehale ja ila suunurgas jäägu ära. Mõnus huumor on alati kasuks, aga ilma Heino naljadeta.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Juun 2026 21:51
Külaline kirjutas: 09 Juun 2026 06:53
Silm jäi peale küll, kuna meeldis. Kas just jõllitama jäin seda ma ei tea. Kehaliselt sobis ja tutvuse mõte tuli ka.
Esialgu ju ikka välimuse põhjal vaatab.
Naistele see ertii ei meeldi, kui vahid nende keha ja siis hakkad ligi ajama.

Taevas halasta, ega mingile suurele hülgele ei hakkagi keegi ligi ajama. Aga tuleb seda tutvumist hästi normaalselt teha, mitte et... vaatasin, et kena kehaga neiu ja tahaks tutvuda.
Kilav pilk neiu kehale ja ila suunurgas jäägu ära. Mõnus huumor on alati kasuks, aga ilma Heino naljadeta.
Ise oled kiilakas? Suure karvase kõhuga? Jämeda kuldketiga, õllepurk pihku kleebitud?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline