Ikka räägi.generoustallinn kirjutas: ↑10 Juun 2026 17:04 kui kedgi huvitab võin rääkida nüüd päris oma kogemusest mis selleles vallas sain alates kirjutamisest siia.
Petmine, kui ise olla petja?
-
Külaline
-
Külaline
Räägi muidugi!generoustallinn kirjutas: ↑10 Juun 2026 17:04 kui kedgi huvitab võin rääkida nüüd päris oma kogemusest mis selleles vallas sain alates kirjutamisest siia.
-
Külaline
Eeldan, et panidki kõrvalt. Loodetavasti oskasid seda kõrvalsuhet pidada ilma, et keegi haiget sai.generoustallinn kirjutas: ↑10 Juun 2026 17:04 kui kedgi huvitab võin rääkida nüüd päris oma kogemusest mis selleles vallas sain alates kirjutamisest siia.
-
Külaline
Aga mis nad siis saavad haiget?? Mulle näiteks meeldib suhelda, uute inimestega tutvuda, sõpradega aega veeta ja pidu panna. Ja ikka kohtab nii ju uusi ja põnevaid neide-naisi ja seks õhtu lõpuks on nagu kirss tordil. Samuti meeldib mulle mõnus koduelu - puhtad toad, hea toit alati valmis ja mind ootamas ning isegi lapsed, kui nad liiga palju ei lõuga. Nii et tõega ei saa aru, mille pärast kära tõsta!Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 20:56Eeldan, et panidki kõrvalt. Loodetavasti oskasid seda kõrvalsuhet pidada ilma, et keegi haiget sai.
-
Külaline
Kas sina hoiad ka toad puhtad, ootad naist õhtul hea õhtusöögiga, kui tema oma uute põnevate meestuttavatega seksilt koju laekub?Guest kirjutas: ↑10 Juun 2026 22:08Aga mis nad siis saavad haiget?? Mulle näiteks meeldib suhelda, uute inimestega tutvuda, sõpradega aega veeta ja pidu panna. Ja ikka kohtab nii ju uusi ja põnevaid neide-naisi ja seks õhtu lõpuks on nagu kirss tordil. Samuti meeldib mulle mõnus koduelu - puhtad toad, hea toit alati valmis ja mind ootamas ning isegi lapsed, kui nad liiga palju ei lõuga. Nii et tõega ei saa aru, mille pärast kära tõsta!Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 20:56Eeldan, et panidki kõrvalt. Loodetavasti oskasid seda kõrvalsuhet pidada ilma, et keegi haiget sai.
-
Külaline
Miks ma peaksin naistetöid tegema? No ausalt, mida küsimus. Ja ei, mu naine ei käi väljas. Miks peakski? Tal kodus tegevustki.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 22:31Kas sina hoiad ka toad puhtad, ootad naist õhtul hea õhtusöögiga, kui tema oma uute põnevate meestuttavatega seksilt koju laekub?Guest kirjutas: ↑10 Juun 2026 22:08Aga mis nad siis saavad haiget?? Mulle näiteks meeldib suhelda, uute inimestega tutvuda, sõpradega aega veeta ja pidu panna. Ja ikka kohtab nii ju uusi ja põnevaid neide-naisi ja seks õhtu lõpuks on nagu kirss tordil. Samuti meeldib mulle mõnus koduelu - puhtad toad, hea toit alati valmis ja mind ootamas ning isegi lapsed, kui nad liiga palju ei lõuga. Nii et tõega ei saa aru, mille pärast kära tõsta!Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 20:56Eeldan, et panidki kõrvalt. Loodetavasti oskasid seda kõrvalsuhet pidada ilma, et keegi haiget sai.
-
Külaline
Oled kindel?Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 22:40 Ja ei, mu naine ei käi väljas. Miks peakski? Tal kodus tegevustki
-
Külaline
Milles kindel?
-
Külaline
Isegi trollida sa ei oska.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 22:40Miks ma peaksin naistetöid tegema? No ausalt, mida küsimus. Ja ei, mu naine ei käi väljas. Miks peakski? Tal kodus tegevustki.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 22:31Kas sina hoiad ka toad puhtad, ootad naist õhtul hea õhtusöögiga, kui tema oma uute põnevate meestuttavatega seksilt koju laekub?Guest kirjutas: ↑10 Juun 2026 22:08
Aga mis nad siis saavad haiget?? Mulle näiteks meeldib suhelda, uute inimestega tutvuda, sõpradega aega veeta ja pidu panna. Ja ikka kohtab nii ju uusi ja põnevaid neide-naisi ja seks õhtu lõpuks on nagu kirss tordil. Samuti meeldib mulle mõnus koduelu - puhtad toad, hea toit alati valmis ja mind ootamas ning isegi lapsed, kui nad liiga palju ei lõuga. Nii et tõega ei saa aru, mille pärast kära tõsta!
-
Külaline
Midagi naiselaadset on jah.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 23:17Et sul naine on?
-
Külaline
Ei, ega ma loll pole.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2026 22:31Kas sina hoiad ka toad puhtad, ootad naist õhtul hea õhtusöögiga, kui tema oma uute põnevate meestuttavatega seksilt koju laekub?
-
Külaline
Kepite ka?
-
Külaline
Jah, loomulikult.
-
Külaline
Viimane vastaja ei olnud mina, aga tegelikult on mul täpslt sama vastus
-
Külaline
Miks? Armastad ka teda või?
-
Külaline
Kas ta minuga kepiks?
-
Külaline
Olen eluga rahul ja ta on osa mu elust, nii et...
-
Külaline
Aga kas ta tahaks teist meest? On ta proovinud?Külaline kirjutas: ↑11 Juun 2026 01:00Olen eluga rahul ja ta on osa mu elust, nii et...
-
Külaline
Miks sa minu käest seda küsid ometi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline