Ilus mõte, paraku reaalsusega ei klapi. Kaineks saades võivad asjad hoopis teistsugused tunduda kui sumedas öös - ja siis on juba inimese emotsionaalse intelligentsi küsimus, kas süüdistatakse öises patus ennast või partnerit.Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 18:28 Normaalse inimese elus ei muutu ju midagi. Sa ei seksi ega käperda naist, kellele see on ebameeldiv. See seadus ei puuduta kuidagi ühtki normaalset inimest mitte kuidagi.
Nõusolekuseadus seksiks.
-
Külaline
-
Külaline
Ka päris kergesti välditav olukord. Ära joo ennast umbe täis, nii et ei mäletagi, mis tehtud sai. Teiseks, ära roni suvalistega voodisse. Tundub vist mõnele ulme.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 20:26Ilus mõte, paraku reaalsusega ei klapi. Kaineks saades võivad asjad hoopis teistsugused tunduda kui sumedas öös - ja siis on juba inimese emotsionaalse intelligentsi küsimus, kas süüdistatakse öises patus ennast või partnerit.Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 18:28 Normaalse inimese elus ei muutu ju midagi. Sa ei seksi ega käperda naist, kellele see on ebameeldiv. See seadus ei puuduta kuidagi ühtki normaalset inimest mitte kuidagi.
-
Külaline
No sama võiks öelda siis neile osapooltele, kes pärast kohtuasja algatavad? Mis sa ronisid siis suvalistega voodisse? Ära joo ennast umbe täis!Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 20:30Ka päris kergesti välditav olukord. Ära joo ennast umbe täis, nii et ei mäletagi, mis tehtud sai. Teiseks, ära roni suvalistega voodisse. Tundub vist mõnele ulme.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 20:26Ilus mõte, paraku reaalsusega ei klapi. Kaineks saades võivad asjad hoopis teistsugused tunduda kui sumedas öös - ja siis on juba inimese emotsionaalse intelligentsi küsimus, kas süüdistatakse öises patus ennast või partnerit.Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 18:28 Normaalse inimese elus ei muutu ju midagi. Sa ei seksi ega käperda naist, kellele see on ebameeldiv. See seadus ei puuduta kuidagi ühtki normaalset inimest mitte kuidagi.
Mina olen täiesti nõus - muidugi ei peaks suvalistega voodisse ronima ega end umbe täis jooma. Ise ma seda ei tee, selge see. Fakt on aga, et tehakse, ja ma ei saa endiselt aru, kuidas siin seadus töötab. Sina ka ei saa, aga sinul on selleks lahendus - tänitada!
-
Külaline
Umbjoobes värk on pigem vist nooremate teema. Mis on ka vale.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 21:09No sama võiks öelda siis neile osapooltele, kes pärast kohtuasja algatavad? Mis sa ronisid siis suvalistega voodisse? Ära joo ennast umbe täis!Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 20:30Ka päris kergesti välditav olukord. Ära joo ennast umbe täis, nii et ei mäletagi, mis tehtud sai. Teiseks, ära roni suvalistega voodisse. Tundub vist mõnele ulme.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 20:26 Ilus mõte, paraku reaalsusega ei klapi. Kaineks saades võivad asjad hoopis teistsugused tunduda kui sumedas öös - ja siis on juba inimese emotsionaalse intelligentsi küsimus, kas süüdistatakse öises patus ennast või partnerit.
Mina olen täiesti nõus - muidugi ei peaks suvalistega voodisse ronima ega end umbe täis jooma. Ise ma seda ei tee, selge see. Fakt on aga, et tehakse, ja ma ei saa endiselt aru, kuidas siin seadus töötab. Sina ka ei saa, aga sinul on selleks lahendus - tänitada!
Aga mis sa teed, kui su oma elukaaslane sunnib sind? Tihtipeale arvatakse, et see ei saa ju ometi siis vägistamine olla.
Mul endal on kogemus, kus pikaajaline elukaaslane kasutas ära mind. Ma mõtlesin tol hetkel beebi kõrvalt, okei annan järgi, ajab oma asja ära ja rahu majas eksole....ja ma ütlesin korduvalt ei, ma ei taha....
Kahuks ei mõisteta ka seda, et oma elukaaslane/abikaasa võib samamoodi vägistada.
-
Külaline
Aga jube keeruline, kust see piir läheb - kui füüsiliselt sunnib, siis on selge, et on vägistamine. Aga kui sunnib vaimselt - toriseb ja mossitab, kui seksi ei saa, norib kõige kallal, andes mõista, et seksi puudumise pärast on selline - kas see pole vägivald? Iseenesest ju on. Kaaslane annab järele, ise seksi tahtmata, kuid soovides peresse normaalset meeleolu. Kust siis läheb piir tavaliste suhtes ette tulevate soovide erinevuste, kompromisside, tülide ja vägivalla vahelt?Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 22:03Umbjoobes värk on pigem vist nooremate teema. Mis on ka vale.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 21:09No sama võiks öelda siis neile osapooltele, kes pärast kohtuasja algatavad? Mis sa ronisid siis suvalistega voodisse? Ära joo ennast umbe täis!Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 20:30
Ka päris kergesti välditav olukord. Ära joo ennast umbe täis, nii et ei mäletagi, mis tehtud sai. Teiseks, ära roni suvalistega voodisse. Tundub vist mõnele ulme.
Aga mis sa teed, kui su oma elukaaslane sunnib sind? Tihtipeale arvatakse, et see ei saa ju ometi siis vägistamine olla.
Mul endal on kogemus, kus pikaajaline elukaaslane kasutas ära mind. Ma mõtlesin tol hetkel beebi kõrvalt, okei annan järgi, ajab oma asja ära ja rahu majas eksole....ja ma ütlesin korduvalt ei, ma ei taha....
Kahuks ei mõisteta ka seda, et oma elukaaslane/abikaasa võib samamoodi vägistada.
-
Külaline
Arvad, et siis on mehel kohustus naisele keppi anda?Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 22:36Abielludes annad allkirja juba ära lausa
-
Külaline
Seksi nõusoleku seadus kõlab paberil hästi, aga selle praktiline tõestamine tagantjärele on paras pähkel. Kui me võtaksime seadust täiesti täht-tähelt, näeks meie magamistubade tulevik välja üsna bürokraatlik ja absurdne.
Siin on mõned humoorikad stsenaariumid, kuidas seda nõusolekut reaalselt tõestada saaks:
1. Digitaalne digiallkiri ja e-ID
Enne riiete seljast võtmist tõmbate mõlemad taskust ID-kaardid ja skaneerite QR-koode.
• Protsess: Logid Smart-ID-ga sisse spetsiaalsesse riiklikku äppi "e-Seks".
• Kinnitus: Vali menüüst tegevused, tsonid ja kestus.
• Tulemus: Süsteem saadab digiallkirjastatud konteineri (.asice), mis salvestub otse Riigipilve.
2. Notar voodiserval
Kõige kindlam viis kohtuvaidluste vältimiseks on ametlik tunnistaja.
• Protsess: Palkad öösel kell kaks koju valve-notari.
• Kinnitus: Notar istub tugitoolis, prillid nina peal, ja teeb märkmeid.
• Tulemus: "Kinnitan oma pitsatiga, et osapool A vaatas osapoolele B otsa ja ütles 'mhmh'."
3. "Must kast" ehk voodisalvesti
Nagu lennukitel, on ka sinu magamistoas seade, mis salvestab viimased tund aega.
• Protsess: Seinale on paigaldatud oranž löögikindel karp.
• Kinnitus: See salvestab hääletooni, detsibelle ja lauseid nagu "Jah, see sobib".
• Tulemus: Kohtus kuulatakse suure ekraani ees krabisevat heli, kus keegi küsib: "Kas sa teki tahad peale?"
4. Spordikohtunik ja VAR-süsteem
Kui tekib vaidlus, võetakse kasutusele videokordus.
• Protsess: Magamistoa nurgas on kaamerad ja lakke on riputatud jalgpallikohtuniku vile.
• Kinnitus: Vaadatakse aegluubis ekraanilt, kas tegu oli "puhta mänguga" või tehti viga.
• Tulemus: Kohtunik joonistab näpuga õhku ruudu, vaatab ekraani ja näitab näpuga voodi suunas – nõusolek oli olemas, mäng jätkub!
5. Pankadevaheline kinnitus
Nõusolek vormistatakse nagu kiire pangaülekanne.
• Protsess: Saudad partnerile taotluse: "Kas oled nõus? Summa: 1 akt."
• Kinnitus: Partner peab oma pangarakenduses vajutama nuppu "Kinnita makse".
• Tulemus: Kui tehing ebaõnnestub, kuvatakse ekraanile teade: "Tehing katkenud. Päevaliit on ületatud."
Siin on mõned humoorikad stsenaariumid, kuidas seda nõusolekut reaalselt tõestada saaks:
1. Digitaalne digiallkiri ja e-ID
Enne riiete seljast võtmist tõmbate mõlemad taskust ID-kaardid ja skaneerite QR-koode.
• Protsess: Logid Smart-ID-ga sisse spetsiaalsesse riiklikku äppi "e-Seks".
• Kinnitus: Vali menüüst tegevused, tsonid ja kestus.
• Tulemus: Süsteem saadab digiallkirjastatud konteineri (.asice), mis salvestub otse Riigipilve.
2. Notar voodiserval
Kõige kindlam viis kohtuvaidluste vältimiseks on ametlik tunnistaja.
• Protsess: Palkad öösel kell kaks koju valve-notari.
• Kinnitus: Notar istub tugitoolis, prillid nina peal, ja teeb märkmeid.
• Tulemus: "Kinnitan oma pitsatiga, et osapool A vaatas osapoolele B otsa ja ütles 'mhmh'."
3. "Must kast" ehk voodisalvesti
Nagu lennukitel, on ka sinu magamistoas seade, mis salvestab viimased tund aega.
• Protsess: Seinale on paigaldatud oranž löögikindel karp.
• Kinnitus: See salvestab hääletooni, detsibelle ja lauseid nagu "Jah, see sobib".
• Tulemus: Kohtus kuulatakse suure ekraani ees krabisevat heli, kus keegi küsib: "Kas sa teki tahad peale?"
4. Spordikohtunik ja VAR-süsteem
Kui tekib vaidlus, võetakse kasutusele videokordus.
• Protsess: Magamistoa nurgas on kaamerad ja lakke on riputatud jalgpallikohtuniku vile.
• Kinnitus: Vaadatakse aegluubis ekraanilt, kas tegu oli "puhta mänguga" või tehti viga.
• Tulemus: Kohtunik joonistab näpuga õhku ruudu, vaatab ekraani ja näitab näpuga voodi suunas – nõusolek oli olemas, mäng jätkub!
5. Pankadevaheline kinnitus
Nõusolek vormistatakse nagu kiire pangaülekanne.
• Protsess: Saudad partnerile taotluse: "Kas oled nõus? Summa: 1 akt."
• Kinnitus: Partner peab oma pangarakenduses vajutama nuppu "Kinnita makse".
• Tulemus: Kui tehing ebaõnnestub, kuvatakse ekraanile teade: "Tehing katkenud. Päevaliit on ületatud."
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 22:03Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 21:09Mina lõpetasin pärast sellist seksi oma 9a kestnud kooselu. Suhted olid hapud viimased 2 nädalat, ma ei soovinud temaga seksida. Ta teadis seda, oli selle kõik ära teeninud oma petmiste ja armukesega. Ja siis ta lihtsalt võttis mind...Ma lamasin liikumatult, juhe oli koos, ta oli jäle, ma ei taha ei lugenud. Seksis ära, ma kõndisin alumisele korrusele, kell oli 5 hommikul, nutsin ja mul oli vägistatud tunne. Helistasin oma sõbrannale, et see endast välja saada ja mehe saatsin koos asjadega minema. Kõik viimane armastus oli kadunud, jälestasin teda ja mul oli täiesti ükskõik-Guest kirjutas: ↑12 Juun 2026 20:30
-
Külaline
Imelik küsimus. Kui keegi mind vastu minu tahtmist millekski sunniks, siis ma hakkaks vastu loomulikult, karjuks ja sõimaks vähemalt. Maksaks hiljem muidugi ka kätte - söödaks mingeid kõhulahtisteid talle sisse enne mõnda reisi või pikemat sõitu, saadaks ta emale teate, et tema pojale meeldib vägistada naisi või mida iganes, võimalusi on ju palju. Mida sina siis tegid?Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2026 22:03Aga mis sa teed, kui su oma elukaaslane sunnib sind? Tihtipeale arvatakse, et see ei saa ju ometi siis vägistamine olla.
-
Külaline
Abielus olles- tuleb rahuldada teise vajadusi. Seksivajaduse rahuldamine on nagu teise poole kohustus, isegi kui ise ei taha.
-
Külaline
Minu mehe kojutoodav rahasumma ei rahulda kuskilt otsast minu vajadusi. Kuhu kaevata?Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2026 06:33Abielus olles- tuleb rahuldada teise vajadusi. Seksivajaduse rahuldamine on nagu teise poole kohustus, isegi kui ise ei taha.
-
Külaline
Jah. Mees ütleb, et tal on vajadused, pidades silmas seksi. Aga kui naine ütleb et tal on ostuvajadus, ütleb mees, et mine tööle või otsi tasuvam töö. Naine ei saa öelda, et otsi teine naine siis. Nii peabki ta vastumeelselt seksima. Vajadus on teisel
-
Külaline
Naine saab öelda, et kasuta siis pihupillet või osta endale kumminukk - nii oleks võrdne olukord.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2026 06:48Jah. Mees ütleb, et tal on vajadused, pidades silmas seksi. Aga kui naine ütleb et tal on ostuvajadus, ütleb mees, et mine tööle või otsi tasuvam töö. Naine ei saa öelda, et otsi teine naine siis. Nii peabki ta vastumeelselt seksima. Vajadus on teisel
-
Külaline
Jah, see kehtib ka ohvri kohta. Nagu mäletad, siis meie staarlaulja puhul öeldigi, et juriidiliselt on see lootusetu juhtum. Keegi ei usu sellises olukorras ka ohvrit. Sellises olukorras ei ole ka ohrvil kaitset. Aga kui sina nii väga muretsesid selle pärast, et äkki hakatakse süüdistama, siis selle eest on ennast väga lihtne kaitsta.No sama võiks öelda siis neile osapooltele, kes pärast kohtuasja algatavad? Mis sa ronisid siis suvalistega voodisse? Ära joo ennast umbe täis!
-
Külaline
Jah, ka see on vägistamine. Ka oma elukaaslane peab nõusoleku andma.Aga mis sa teed, kui su oma elukaaslane sunnib sind? Tihtipeale arvatakse, et see ei saa ju ometi siis vägistamine olla.
-
Külaline
Mingit sellist kohustust pole. Täitsa õudne, et mõnel on selline arusaam. Loodan, et sul naist vähemalt pole, kes ennast kogu aeg vägistada laseb. Kui ta läheks politseisse, saaksid karistada.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2026 06:33 Abielus olles- tuleb rahuldada teise vajadusi. Seksivajaduse rahuldamine on nagu teise poole kohustus, isegi kui ise ei taha.
-
Külaline
Oled sa naine? Kes selle seda sulle rääkis?Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2026 06:33 Abielus olles- tuleb rahuldada teise vajadusi. Seksivajaduse rahuldamine on nagu teise poole kohustus, isegi kui ise ei taha.
Huvitav oleks teada, millised kohustused abielus veel on?
-
Külaline
On sul ehk mõni näide päris elust, et mis karistuse ta siis reaalselt saaks?Guest kirjutas: ↑13 Juun 2026 08:17Mingit sellist kohustust pole. Täitsa õudne, et mõnel on selline arusaam. Loodan, et sul naist vähemalt pole, kes ennast kogu aeg vägistada laseb. Kui ta läheks politseisse, saaksid karistada.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2026 06:33 Abielus olles- tuleb rahuldada teise vajadusi. Seksivajaduse rahuldamine on nagu teise poole kohustus, isegi kui ise ei taha.
-
Külaline
Kui kaua see mittetahtmine muidu kestis?Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2026 08:13Mul endal on kogemus, kus pikaajaline elukaaslane kasutas ära mind. Ma mõtlesin tol hetkel beebi kõrvalt, okei annan järgi, ajab oma asja ära ja rahu majas eksole....ja ma ütlesin korduvalt ei, ma ei taha....
Mul elukaaslasel oli umbes 4-5 aastat kui ei tahtnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist