Nõusolekuseadus seksiks.

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 08:57
Guest kirjutas: 13 Juun 2026 08:17
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 06:33 Abielus olles- tuleb rahuldada teise vajadusi. Seksivajaduse rahuldamine on nagu teise poole kohustus, isegi kui ise ei taha.
Mingit sellist kohustust pole. Täitsa õudne, et mõnel on selline arusaam. Loodan, et sul naist vähemalt pole, kes ennast kogu aeg vägistada laseb. Kui ta läheks politseisse, saaksid karistada.
On sul ehk mõni näide päris elust, et mis karistuse ta siis reaalselt saaks?
Loomulikult on ka elukaaslased vägistamise eest karistada saanud. Kas sinu arvates on tõesti nii, et oma elukaaslane võib vägistada, nagu jaksab.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 09:02
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 08:13Mul endal on kogemus, kus pikaajaline elukaaslane kasutas ära mind. Ma mõtlesin tol hetkel beebi kõrvalt, okei annan järgi, ajab oma asja ära ja rahu majas eksole....ja ma ütlesin korduvalt ei, ma ei taha....
Kui kaua see mittetahtmine muidu kestis?
Mul elukaaslasel oli umbes 4-5 aastat kui ei tahtnud.
Ja sina arvasid, et on okei talle vägisi selga karata?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 09:03Ja sina arvasid, et on okei talle vägisi selga karata?
Ei karanud selga. Sel ajal me ei teinudki seksi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 09:04
Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 09:03Ja sina arvasid, et on okei talle vägisi selga karata?
Ei karanud selga. Sel ajal me ei teinudki seksi.
Ja üldse ei survestanud ega üritanud, et millal ja kas nüüd. Ei puutunudki üksteist, kuni ta ise millalgi ronis ise peale.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Juun 2026 18:28 Imelik, miks mõnele mehele see nõusolekuseadus nii korda läheb, et peab seda igati mõnitama ja naeruvääristama. Normaalse inimese elus ei muutu ju midagi. Sa ei seksi ega käperda naist, kellele see on ebameeldiv. See seadus ei puuduta kuidagi ühtki normaalset inimest mitte kuidagi.
+1. Onu Heinod on muidugi ärevil.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juun 2026 11:17 Onu Heinod on muidugi ärevil.
Arvan, et Heinod pole ärevil.
Ärevil on need mehed kes arvavad, et mees tuleb ja võtab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 1 külaline