Minu küsimus on, miks te annetasite? Kõik ju teadsid nende kontosid ja rahalist seisu, see käis ka telesaadetest läbi. Mina ei anneta ja mind ei huvita, mida või kui palju nad näitavad.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 15:37Mind igatahes häirib, sest inimene küsis raha, et ta last aidataks. Väga nõme, kui võõrad inimesed teevad lapse heaks ohverdusi, mida inimene ise ei tee. Kui öeldi, et ta mees on firmadest võtnud välja miljoneid, siis tundus niigi ebaõiglane, et äkki panustaks ise oma raha lapsesse, mitte ei küsiks seda kordades vaesemate inimeste käest. Lisaks häirib, et sama haigusega lapsi on Eestis palju ja nad elavad väga halvasti. Osadel pole abivahendeidki, rääkimata mingist kallist ravivõimalusest. Sellel perekonnal on võimalused last eksperimentaalselt ravida endalgi olemas, paljudel sama haigusega laste vanematel pole midagi, et igapäevaelugi normaalselt elada. Ja sellise pere toetuseks antakse viimanegi Lastefondi raha ära. See tundub väga ebaõiglane.Minu küsimus on, miks see sind küll häirib? Las inimene näitab oma elu. Raivo Hein näitab ka.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Annetati, sest tegu oli abivajava lapsega. Loomulikult läheb süda haledaks. Mina ise tegelikult seekord ei annetanud. Teadlikult, pärast seda Tony lugu.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 17:06 Minu küsimus on, miks te annetasite? Kõik ju teadsid nende kontosid ja rahalist seisu, see käis ka telesaadetest läbi. Mina ei anneta ja mind ei huvita, mida või kui palju nad näitavad.
Hea meelega läheks vaataks selle kohviku üle.
-
Külaline
-
Külaline
Kurb. Naine on ära tinistatud. Mõne aasta pärast tuleb sama lugu ilmsiks nagu praegu Malluka(P) kohtuasjaga on.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 14:53 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... abielluvad
Järgmisel nädalal juba pulmad, ohhoo.
-
Külaline
Mina isiklklikult ei annetanudki, kahju oli inimestest, kes annetasid ja tundsid kaasa, kuigi endal raha oli väga vähe.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 17:06Minu küsimus on, miks te annetasite? Kõik ju teadsid nende kontosid ja rahalist seisu, see käis ka telesaadetest läbi. Mina ei anneta ja mind ei huvita, mida või kui palju nad näitavad.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 15:37Mind igatahes häirib, sest inimene küsis raha, et ta last aidataks. Väga nõme, kui võõrad inimesed teevad lapse heaks ohverdusi, mida inimene ise ei tee. Kui öeldi, et ta mees on firmadest võtnud välja miljoneid, siis tundus niigi ebaõiglane, et äkki panustaks ise oma raha lapsesse, mitte ei küsiks seda kordades vaesemate inimeste käest. Lisaks häirib, et sama haigusega lapsi on Eestis palju ja nad elavad väga halvasti. Osadel pole abivahendeidki, rääkimata mingist kallist ravivõimalusest. Sellel perekonnal on võimalused last eksperimentaalselt ravida endalgi olemas, paljudel sama haigusega laste vanematel pole midagi, et igapäevaelugi normaalselt elada. Ja sellise pere toetuseks antakse viimanegi Lastefondi raha ära. See tundub väga ebaõiglane.Minu küsimus on, miks see sind küll häirib? Las inimene näitab oma elu. Raivo Hein näitab ka.
-
Külaline
Ei pruugi nii olla. Pigem tundub, et pada on leidnud kaane.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 15:57Kurb. Naine on ära tinistatud. Mõne aasta pärast tuleb sama lugu ilmsiks nagu praegu Malluka(P) kohtuasjaga on.Külaline kirjutas: ↑19 Juun 2026 14:53 https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1205 ... abielluvad
Järgmisel nädalal juba pulmad, ohhoo.
-
Külaline
Iga pott leiab oma kaane.Külaline kirjutas: ↑20 Juun 2026 00:16pruugi nii olla. Pigem tundub, et pada on leidnud kaane.
Pada sõimab katelt.
-
Külaline
Pada(r) sõimab Katelt.
-
Külaline
Minu jaoks tundub veider, et kui nüüd BSH on rase, hakkas ka M(sugulane) temaga uuesti suhtlema. Brunchil lausa käisid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist