Nii ilus!
-
Külaline
Mehena ma teda ei tahaks. Ja üldse selliseid üleslööduid naisi. Peletab mind eemale.
Aga muidu ilus küll.
Aga muidu ilus küll.
-
Külaline
Eks sul on see viinamarjad on hapud sündroom. Selline naine sind iialgi ei vaataks, siis räägid pigem ennetavalt, et ega ma tahakski.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 18:58 Mehena ma teda ei tahaks. Ja üldse selliseid üleslööduid naisi. Peletab mind eemale.
Aga muidu ilus küll.
-
Külaline
Täpselt, sellised naised ei vaataks ta poolegi mitte.Guest kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:16Eks sul on see viinamarjad on hapud sündroom. Selline naine sind iialgi ei vaataks, siis räägid pigem ennetavalt, et ega ma tahakski.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 18:58 Mehena ma teda ei tahaks. Ja üldse selliseid üleslööduid naisi. Peletab mind eemale.
Aga muidu ilus küll.
-
Külaline
Pole raske arvata. Ilusaid, sisukaid ja kuulsaid naisi teevad maha ikka väga tagasihoidliku välimuse ja saavutustega mehed. Kelle latt on oluliselt madalamal, aga ei saa neidki.
-
Külaline
Ta sobib postkaardile väga hästi ja näeb hea välja küll. Ma ei tee teda maha.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:16Eks sul on see viinamarjad on hapud sündroom. Selline naine sind iialgi ei vaataks, siis räägid pigem ennetavalt, et ega ma tahakski.
Aga kui mitte temast rääkida, siis mind hirmutab ära kui on sellised üleslöödud naised. Las teised mehed kes tahavad peavad neid üleval. Ilmselt sellitel kulub tunde igapäevaselt, et end valmis panna, käis juuksuris ja maniküüris. Ise midagi raha teenida nad ei jõuagi. Ülalpeetavad.
Üldse ei ole tõmmet selliste vastu.
Kui räägite latist, siis mina räägiks siin juba taluvuse piirist.
-
Külaline
Merle Palmiste küll kellegi ülalpeetav pole. Küll on sul ikka suured kompleksid. Tundub, et sa ei suuda ennastki üleval pidada, miks sina räägid naiste üleval pidamisest.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:51Ta sobib postkaardile väga hästi ja näeb hea välja küll. Ma ei tee teda maha.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:16Eks sul on see viinamarjad on hapud sündroom. Selline naine sind iialgi ei vaataks, siis räägid pigem ennetavalt, et ega ma tahakski.
Aga kui mitte temast rääkida, siis mind hirmutab ära kui on sellised üleslöödud naised. Las teised mehed kes tahavad peavad neid üleval. Ilmselt sellitel kulub tunde igapäevaselt, et end valmis panna, käis juuksuris ja maniküüris. Ise midagi raha teenida nad ei jõuagi. Ülalpeetavad.
-
Külaline
Ma kirjutasin, et kui mitte rääkida temast.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:54Merle Palmiste küll kellegi ülalpeetav pole. Küll on sul ikka suured kompleksid. Tundub, et sa ei suuda ennastki üleval pidada, miks sina räägid naiste üleval pidamisest.
Aga arvad, et mulle kui mehele peaksid sellised hirmus ilusad meeldima?
-
Külaline
Muidugi ei pea, aga keda üldse huvitab, kas sulle meeldib. See pole sinu tase ja pole mõtet kirjutada, et mulle küll ei meeldi. Sama hea, kui mingi külatädi maalt kirjutab, et näe, Brad Pitt mulle üldse ei meeldi, nii kole mees, liiga lakutud ja imelik soeng. See on naeruväärne.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:04Ma kirjutasin, et kui mitte rääkida temast.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:54Merle Palmiste küll kellegi ülalpeetav pole. Küll on sul ikka suured kompleksid. Tundub, et sa ei suuda ennastki üleval pidada, miks sina räägid naiste üleval pidamisest.
Aga arvad, et mulle kui mehele peaksid sellised hirmus ilusad meeldima?
-
Külaline
Iga tavalise naise iluarsenali kuulub maniküür, pediküür ning juuksur. Paljudel veel palju muudki.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:51Ta sobib postkaardile väga hästi ja näeb hea välja küll. Ma ei tee teda maha.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:16Eks sul on see viinamarjad on hapud sündroom. Selline naine sind iialgi ei vaataks, siis räägid pigem ennetavalt, et ega ma tahakski.
-
Külaline
Talle meeldib köögikata, kelle peale raha ei kulu. Naise puhul oleks vist parem, kui oma raha ka enda peale ei kulutaks, jääks mehele rohkem. Naljakas eksemplar, kes kui värvitud või maniküüriga naist näeb, kohe mõtleb, et issand, selle eest saaks ju kõvasti õlut osta, milleks raisata.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:34Iga tavalise naise iluarsenali kuulub maniküür, pediküür ning juuksur. Paljudel veel palju muudki.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:51Ta sobib postkaardile väga hästi ja näeb hea välja küll. Ma ei tee teda maha.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 19:16Eks sul on see viinamarjad on hapud sündroom. Selline naine sind iialgi ei vaataks, siis räägid pigem ennetavalt, et ega ma tahakski.
-
Külaline
Mind ennast huvitaks veel, et mida teised mehed arvavad sellistest naistest. Kas nemad tahaksid elada selliste naistega koos, kes on end liiga üles tuuninud?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:22aga keda üldse huvitab, kas sulle meeldib.
-
Külaline
Sinu jaoks liiga, teiste jaoks tavaline, et naine hoolitseb enda eest. Mõnel mehel pole sellestki midagi, kui naisel pole hambaid ja küüned seenetavad. Olen selliseidki kohanud. Eks igaühele oma.
-
Külaline
Tegelikult mulle meeldivad mukitud ja tuunitud naised. Silvia Ilves meeldib mulle päriselt küll.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:38Talle meeldib köögikata, kelle peale raha ei kulu. Naise puhul oleks vist parem, kui oma raha ka enda peale ei kulutaks, jääks mehele rohkem. Naljakas eksemplar, kes kui värvitud või maniküüriga naist näeb, kohe mõtleb, et issand, selle eest saaks ju kõvasti õlut osta, milleks raisata.
-
Külaline
Jaa, seda ma usun küll, et tema on sinu maitse.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:46Tegelikult mulle meeldivad mukitud ja tuunitud naised. Silvia Ilves meeldib mulle päriselt küll.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:38Talle meeldib köögikata, kelle peale raha ei kulu. Naise puhul oleks vist parem, kui oma raha ka enda peale ei kulutaks, jääks mehele rohkem. Naljakas eksemplar, kes kui värvitud või maniküüriga naist näeb, kohe mõtleb, et issand, selle eest saaks ju kõvasti õlut osta, milleks raisata.
-
Külaline
Tore siis. Silvia on ilus tore, tegus ja nägus naine. Ta tulevane mees on vist väga õnnelik ta üle.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 20:55Jaa, seda ma usun küll, et tema on sinu maitse.
-
Külaline
Ma arvan küll. Veel õnnelikum on Silvia mehe miljonite üle, ei peagi niipea uut meest otsima.
-
Külaline
Vaatasin instas tema pilte.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 21:16Ma arvan küll. Veel õnnelikum on Silvia mehe miljonite üle, ei peagi niipea uut meest otsima.
Ja hakkasin mõtlema, et miks tema ei tundu mulle hirmutav.
On hoopis meeldiv kui ta ennast mukiks ja ehiks ja näeks ilus välja, ostaks lilli ja ütleks ilusaid sõnu.
-
Külaline
Äkki sellepärast, et tema on selline labasem, mitte väärikas ja hea maitsega nagu Merle Palmiste. Merle Palmiste puhul sa tunned, et ta on sinust nii palju kõrgemal.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2026 21:27Vaatasin instas tema pilte.
Ja hakkasin mõtlema, et miks tema ei tundu mulle hirmutav.
On hoopis meeldiv kui ta ennast mukiks ja ehiks ja näeks ilus välja, ostaks lilli ja ütleks ilusaid sõnu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, SeaTongue, Triibu ja 7 külalist