Sa siis ei tahaks, et pommid lendaksid kremlisse?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:01Sa oled nagu Eesti uudised: kas võiks; kas oleks, Putin võib plaanida;
Kõik tahavad ju.
Sa siis ei tahaks, et pommid lendaksid kremlisse?Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:01Sa oled nagu Eesti uudised: kas võiks; kas oleks, Putin võib plaanida;
See on ainult ukrainal aja küsimus, mil droonid lendavad kremlisse. Võimekus on olemas.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2026 13:22Sa siis ei tahaks, et pommid lendaksid kremlisse?
Kõik tahavad ju.
Mina ei taha. See oleks ainult sõja eskaleerimine, aga seda ei soovi keegi.
Ma tahaks küll, kui see eskaleerumine viiks kiiresti venkude kaotuseni.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:35Mina ei taha. See oleks ainult sõja eskaleerimine, aga seda ei soovi keegi.
Et siis venemaa tungib ukrainale kallale?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:35Mina ei taha. See oleks ainult sõja eskaleerimine, aga seda ei soovi keegi.
Kahjuks ma ei usu, et see Venemaa kiire kaotuseni viiks. Olen kindel, et siis alles läheks päris sõda lahti. See oleks halvim mõlemale osapoolele, sest juba praegu pole neil võtta mehi, keda rindele saata. Vähemasti mitte vabatahtlikke.
ja mille poolest see mis praegu käib siis päris sõda ei ole? Niisama lüüakse ühel ja teisel pool maha, mängult või?Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:48Kahjuks ma ei usu, et see Venemaa kiire kaotuseni viiks. Olen kindel, et siis alles läheks päris sõda lahti. See oleks halvim mõlemale osapoolele, sest juba praegu pole neil võtta mehi, keda rindele saata. Vähemasti mitte vabatahtlikke.
Buutin nimetab seda erioperatsiooniks.Külaline kirjutas: ↑18 Juun 2026 11:55ja mille poolest see mis praegu käib siis päris sõda ei ole? Niisama lüüakse ühel ja teisel pool maha, mängult või?
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist