Häiriv käitumine kinos, teatris ja kontserdil
-
Külaline
Häiriv käitumine kinos, teatris ja kontserdil
Rõõm näha, et sel teemal ka kirjutatakse. Kinos käimise olen nagunii ära lõpetanud, kahjuks ka teatris või kontserdil ei suuda mõned külastajad tunnike-paar olla krabistamata või telefoni välgutamata.
https://lp.delfi.ee/artikkel/120591797/ ... n-telefoni
https://lp.delfi.ee/artikkel/120591797/ ... n-telefoni
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Täpselt samal põhjusel ei käi ma enam kinos. Teatrisse ja ooperisse see popkornimaania veel jõudnud ei ole, aga ega palju enam ei puudu ka. Mobiili surinat olen teatris istudes kuulnud küll ja küll, hoolimata, et etenduse alguses palutakse publikul telefonidel hääl maha võtta. Imelik, et mõnedel lihtsalt on see osa kasvatusest täiesti mööda külgi maha jooksnud.
-
Külaline
Mõtlen, et kui mind häirib popkorni lõhn või kellegi tel helendus, kas ma olen närviline, mul pole päris probleeme või mind häirib ja ma ärritun
-
Külaline
Kinos pole 6 aastat käinud. Polegi enam filme mida vaatama kinno läheks ja arvutis näeb nad juba varem ära.
-
Külaline
Kinos ju heli nii vali, et seal kuuleb ka siis, kui sinust mõlemal pool krõbinal süüakse. Telefonidest jah ei saa aru.
-
Külaline
Mõned käivad ka muid kui action-filme vaatamas. Nendes filmides on vaikseid kohti ka. Häirib ikka küll, kui on mingi kandev vaikus ja kuskil keegi matsutab-krõbistab-lobiseb.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 17:56 Kinos ju heli nii vali, et seal kuuleb ka siis, kui sinust mõlemal pool krõbinal süüakse. Telefonidest jah ei saa aru.
-
Külaline
Mida eraklikumalt inimene elab seda rohkem teda kõik ka häirib. Aafrikas ei ole ühisvetsudel isegi uksi ees ja ometi inimesed teevad oma häda ära ja miski ei häiri.
-
Külaline
Sinu jutu kohta on hea, aga ropp väljend: ära võrdle sõrme m..niga!Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:23 Mida eraklikumalt inimene elab seda rohkem teda kõik ka häirib. Aafrikas ei ole ühisvetsudel isegi uksi ees ja ometi inimesed teevad oma häda ära ja miski ei häiri.
-
Külaline
No kui sul oleks suurpere, siis oled harjunud juba igasuguse lõugamise ja meluga, nii et suudad rahulikult kinos filmi nautida ja taustamüra ei pane tähelegi. Aga oleks üksikinimene, siis häirib igasugune krõps. Kui oled elanud euroopas üürimajas kus elavad need lähis-ida tüübid ja aafriklased, siis hiljem on kõik nohu selle kõrval. Kõik see möll, toidulõhnad, mustus, hästi küvasti rääkimine ja karjumine jneKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:28Sinu jutu kohta on hea, aga ropp väljend: ära võrdle sõrme m..niga!Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:23 Mida eraklikumalt inimene elab seda rohkem teda kõik ka häirib. Aafrikas ei ole ühisvetsudel isegi uksi ees ja ometi inimesed teevad oma häda ära ja miski ei häiri.
-
Külaline
Miks me alati nende kõige viimaste järgi peame joonduma? Äkki joonduks normaalsete inimeste järgi?Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:23 Mida eraklikumalt inimene elab seda rohkem teda kõik ka häirib. Aafrikas ei ole ühisvetsudel isegi uksi ees ja ometi inimesed teevad oma häda ära ja miski ei häiri.
-
Külaline
Sest kogu see popkorni komme on tulnud ameerikast kus inimesed elavadki hästi vabalt. Siis meie peamegi nende järgi joonduma kuna maailm on selliseks muutunud. Vanadel inimestel on raske kohaneda, selge see.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:55Miks me alati nende kõige viimaste järgi peame joonduma? Äkki joonduks normaalsete inimeste järgi?Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:23 Mida eraklikumalt inimene elab seda rohkem teda kõik ka häirib. Aafrikas ei ole ühisvetsudel isegi uksi ees ja ometi inimesed teevad oma häda ära ja miski ei häiri.
-
Külaline
Tartu ja Tallinnas peaks olema siiski kinosid kus popkorni ei müüda. Nendes rohkem kunstile mõeldud filme käivad ehk normaalsemad vaatamas.
-
Külaline
Kui vanu sa mõtled?Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 19:00Sest kogu see popkorni komme on tulnud ameerikast kus inimesed elavadki hästi vabalt. Siis meie peamegi nende järgi joonduma kuna maailm on selliseks muutunud. Vanadel inimestel on raske kohaneda, selge see.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:55Miks me alati nende kõige viimaste järgi peame joonduma? Äkki joonduks normaalsete inimeste järgi?Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:23 Mida eraklikumalt inimene elab seda rohkem teda kõik ka häirib. Aafrikas ei ole ühisvetsudel isegi uksi ees ja ometi inimesed teevad oma häda ära ja miski ei häiri.
-
Külaline
Ilmselt TEMAST ENDAST VANEMAIDGuest kirjutas: ↑21 Juun 2026 19:05Kui vanu sa mõtled?Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 19:00Sest kogu see popkorni komme on tulnud ameerikast kus inimesed elavadki hästi vabalt. Siis meie peamegi nende järgi joonduma kuna maailm on selliseks muutunud. Vanadel inimestel on raske kohaneda, selge see.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:55
Miks me alati nende kõige viimaste järgi peame joonduma? Äkki joonduks normaalsete inimeste järgi?
-
Külaline
Siin foorumis vist kõik pea 60 aastased või isegi rohkem.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 19:05Kui vanu sa mõtled?Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 19:00Sest kogu see popkorni komme on tulnud ameerikast kus inimesed elavadki hästi vabalt. Siis meie peamegi nende järgi joonduma kuna maailm on selliseks muutunud. Vanadel inimestel on raske kohaneda, selge see.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 18:55
Miks me alati nende kõige viimaste järgi peame joonduma? Äkki joonduks normaalsete inimeste järgi?
-
Külaline
Ma olen natuke rohkem jah. Kui mind film huvitab, siis ei pane midagi kõrvalist tähelegi. Terve elu olen igasugu müra sees keskenduma pidanud ja õppinud end välja lülitama.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 20:15Siin foorumis vist kõik pea 60 aastased või isegi rohkem.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 19:05Kui vanu sa mõtled?Guest kirjutas: ↑21 Juun 2026 19:00
Sest kogu see popkorni komme on tulnud ameerikast kus inimesed elavadki hästi vabalt. Siis meie peamegi nende järgi joonduma kuna maailm on selliseks muutunud. Vanadel inimestel on raske kohaneda, selge see.
-
Külaline
On õudne tõdeda, et vanemate inimeste all juba mõeldakse meid 60 aastaseid 
-
Külaline
Aga nad ongi üsna vanad juba. Ei? Kuigi vana on siis juba vana? 80?Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 21:40 On õudne tõdeda, et vanemate inimeste all juba mõeldakse meid 60 aastaseid![]()
-
Külaline
80 aastane kinos ei käi. isegi 60 aastaseid ei ole mina eriti kohanud
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Minu jaoks on küsimus kasvatuses või selle puudumises. Popkorni lõhn ja telo näppimine etenduse ajal häirib teisi.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2026 17:33 Mõtlen, et kui mind häirib popkorni lõhn või kellegi tel helendus, kas ma olen närviline, mul pole päris probleeme või mind häirib ja ma ärritun
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline