See Ameerika Wc- teema

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

kolja kirjutas: 20 Juun 2026 18:36
Minu meelest polnud see mitte Ameerikas, vaid UK-s.
Ei, selles teemas käsitletud lugu toimus USA-s.
https://www.youtube.com/watch?v=8V2bIuWSprY
https://www.youtube.com/watch?v=RIeBgvI88Jw
Külaline

Mupsik kirjutas: 18 Juun 2026 22:37 Nüüd terve nädal igas kanalis kajastab seda. Minu arvates tegi isa õieti, et viis oma kaks tütart naiste wc-sse.
Täiesti ajuvaba, et talle selle pärast politsei kutsuti.
Kuhu siis nad minema oleks pidanud? Kui puudub sooneutraalne wc?
Nägin ka seda. Ameerika värk, kuhu ta siis oma tütretega pidanuks minema. Selliseid ebakõlasid on terve elu meil.
Külaline

Meil Eestis lähevad naised poistega alati naiste vetsu, ei lähe meeste omasse. Ju siis isa läheb ka tütardega meeste vetsu.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juun 2026 21:58 Meil Eestis lähevad naised poistega alati naiste vetsu, ei lähe meeste omasse. Ju siis isa läheb ka tütardega meeste vetsu.
Kui vets on parasjagu inimtühi ja on selline kellaaeg, et pole väga karta, et rahvast vooriks ning pojad juba nii suured, et võiks tasapisi hakata ise meeste vetsus käima (nii 6-7), siis mina läheks küll meeste vetsu.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina olen ka meeste vetsus käinud, ilma poegadeta, naiste omas järjekord pikk, pole ju mõtet seal passida, kui kõrval tühi, ükski mehepoeg ära ei minestanud, kui mind trehvas, nii et saime hakkama küll.
Külaline

Miks naisjuhid ei lase naistele rohkem ja suuremaid WC ehitada?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 21 Juun 2026 15:39 Mina olen ka meeste vetsus käinud, ilma poegadeta, naiste omas järjekord pikk, pole ju mõtet seal passida, kui kõrval tühi, ükski mehepoeg ära ei minestanud, kui mind trehvas, nii et saime hakkama küll.
Mina teen seda pidevalt ja mind isegi ei huvita, mida teised minust arvavad. Kui invatualett on tühi ja kedagi kärjekorras ei seisa, siis kasutan seda ka.
Külaline

Olen sarnases olukorras olnud, tütrel kange pissi häda. Mis mul muud üle jäi - meeste WC
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2026 10:08
Külaline kirjutas: 20 Juun 2026 21:58 Meil Eestis lähevad naised poistega alati naiste vetsu, ei lähe meeste omasse. Ju siis isa läheb ka tütardega meeste vetsu.
Kui vets on parasjagu inimtühi ja on selline kellaaeg, et pole väga karta, et rahvast vooriks ning pojad juba nii suured, et võiks tasapisi hakata ise meeste vetsus käima (nii 6-7), siis mina läheks küll meeste vetsu.
Eks see sõltub ka olukorrast, kohalikust kultuurist ja ka avaliku WC asukohast. Umbes 10 a tagasi pidin Pariisis rongijaamas oma 6-aastase pojaga WC-sse minema, suunas sealne korrapidaja-proua mind ilma igasuguste küsimusteta koos pojaga naiste poolele (olen naine) ja rõhutas, et ma mingil juhul ei laseks lapsel üksi meeste WC-sse minna. Arvestades sealset kontingenti, mul küsimusi ei tekkinud.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Juun 2026 15:57
Tolmukübe kirjutas: 21 Juun 2026 15:39 Mina olen ka meeste vetsus käinud, ilma poegadeta, naiste omas järjekord pikk, pole ju mõtet seal passida, kui kõrval tühi, ükski mehepoeg ära ei minestanud, kui mind trehvas, nii et saime hakkama küll.
Mina teen seda pidevalt ja mind isegi ei huvita, mida teised minust arvavad. Kui invatualett on tühi ja kedagi kärjekorras ei seisa, siis kasutan seda ka.
Jah, mul on ka nii juhtunud. Ei ole küll esimene valik, aga kui muud variandid jäävad liiga pika järjekorra taha ja häda nõuab kiiremat kordaajamist, siis tuleb leidlik olla. Väljaspool Euroopat muidugi katsetada ei tahaks. InvaWC-d kasutades on siiski väike ärevus, et ehk on satub keegi seda vajama, kui mina seal sees olen - seni on õnneks läinud ja sihtgrupp minu pärast kannatama pole pidanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 20:32InvaWC-d kasutades on siiski väike ärevus, et ehk on satub keegi seda vajama, kui mina seal sees olen - seni on õnneks läinud ja sihtgrupp minu pärast kannatama pole pidanud.
No see 2-3 minutit ei mängi ka ühegi invaliidi jaoks rolli. Olen oma lapselapsega palju reisinud ja alati suunan ta invavetsu, kui võimalik. No see on enamasti ka ema ja lapse ruum. Igatahes palju puhtam kui meeste vets.
Ja pole eluski ühegi taga kedagi ootamas kohanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 20:50
Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 20:32InvaWC-d kasutades on siiski väike ärevus, et ehk on satub keegi seda vajama, kui mina seal sees olen - seni on õnneks läinud ja sihtgrupp minu pärast kannatama pole pidanud.
No see 2-3 minutit ei mängi ka ühegi invaliidi jaoks rolli. Olen oma lapselapsega palju reisinud ja alati suunan ta invavetsu, kui võimalik. No see on enamasti ka ema ja lapse ruum. Igatahes palju puhtam kui meeste vets.
See käitumine on nõme. Invaliididel on elu niigi raske ja siis terve inimene võtab sellegi võimaluse.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 20:57
Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 20:50
See käitumine on nõme. Invaliididel on elu niigi raske ja siis terve inimene võtab sellegi võimaluse.
Aga siin on ju selgelt öeldud, et invavetsu kasutatakse AINULT siis, kui sihtgruppi läheduses pole.

Olen korduvalt näinud, kuidas pikk järjekord lookleb nii meeste- kui naistevetsu ukse taga, kõrvalolevasse invavetsu aga keegi minna ei söanda, kuigi ühtegi puudega inimest läheduses pole. See on ka nõme olukord.
Külaline

Kuidas sa seda sihtgruppi siis näed kui ise oled juba invavetsus?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 20:57See käitumine on nõme. Invaliididel on elu niigi raske ja siis terve inimene võtab sellegi võimaluse.
See on enamasti ema ja lapse ruum samuti. Mõni ema käib seal last imetamas, pesemas ja mähkimas. Täie õigusega. Mis võtab ikka palju rohkem aega kui kiire pissilkäik.
Ja nagu kirjutasin, pole ma mitte kunagi kohanud ühtki inimest (ei lapsega vanemat ega invaliidi) ukse taga ootamas, kui olen ise või on mu lapselaps sellest vetsust väljunud.
Kasutasime viimati suvalises Läti tanklas kell 2 öösel. Polnud ei invaliide ega mähkimist vajavaid lapsi.
Nii mitmeski suuremas muuseumis juhatab sealne töötaja ise ka invavetsu kasutama, kui järjekord on mujale suur.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 22:03 Kuidas sa seda sihtgruppi siis näed kui ise oled juba invavetsus?
Vaatad ja näed ju enne kui vetsu lähed.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 22:03 Kuidas sa seda sihtgruppi siis näed kui ise oled juba invavetsus?
Näed enne sisenemist ja pärast väljumist.
Ega ei hakka ju sappa võtma, kui invaliidid või lapsega inimesed juba ees.
Kui vetsud kõik inimtühjad, valin alati invavetsu. Eriti tanklates.
Külaline

Kui wc järele on saba ja inva wc on tühi....siin see talupojamõistus ei tööta?
Miks ei võiks kasutada invawc seni, kuni ühtegi puudega ega ratastooliga inimest ei ole ootamas.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 22:08
Külaline kirjutas: 21 Juun 2026 20:57See käitumine on nõme. Invaliididel on elu niigi raske ja siis terve inimene võtab sellegi võimaluse.
See on enamasti ema ja lapse ruum samuti. Mõni ema käib seal last imetamas, pesemas ja mähkimas. Täie õigusega. Mis võtab ikka palju rohkem aega kui kiire pissilkäik.
Ja nagu kirjutasin, pole ma mitte kunagi kohanud ühtki inimest (ei lapsega vanemat ega invaliidi) ukse taga ootamas, kui olen ise või on mu lapselaps sellest vetsust väljunud.
Kasutasime viimati suvalises Läti tanklas kell 2 öösel. Polnud ei invaliide ega mähkimist vajavaid lapsi.
Nii mitmeski suuremas muuseumis juhatab sealne töötaja ise ka invavetsu kasutama, kui järjekord on mujale suur.
Vetsus imetad last...
Vaidled vist vaidlemise pärast? Mõtled suvalisi lugusid välja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 2 külalist