Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 20:22On hull jah. Riiet on nii palju, et kleit ilmselt on raske ja tirib rinna pealt kleidi alla. Kas tõesti soovitab mõni moekunstnik sellise tuti ka veel kaela pista. Ma saan aru, et raha tahaks teenida, aga moekunstnikuna oleks piinlik sellise kleidi pärast. Ja kuidas siis härra nii ripakile jäi, see nööp sealt õhtu jooksul ära eest lendab, see on raudpolt kindel.
Ma kujutan ette, et moekunstnik üritas ehk seda kompotti vähe maha jahutada, aga jah - nagu nälginu oleks üle pika ajal sooja prae ligi pääsenud. Tübeteika, loor ja pikk slepp, miski aplikatsioon kaela ümber, pitskindad, rind poolpaljas, lõhik tutini - nagu oleks lihtsalt pruudikataloogist järjest kõige kallimad asjad välja valinud.

Aga nagu öeldud, peaasi, et ise rahul ja rõõmsad olid - ja seda nad olid.
Külaline

Mulle tundub see pilotka ja loori kooslus pisut araabiamaadest inspireerituna. Silviale tundub sealne kultuur peale minevat. Aga jah, kõik on pisut üle võlli, soeng, loor, mütsike ja see suletupsuline kleit. Samas jään oma seisukoha juurde, et tšellistiproua kannab selle kunstiteose kenasti välja.

Mõnesid külalisi vaadates tekib aga küll tunne, et kas tuldi oma arust karnevalile?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 20:47 Mulle tundub see pilotka ja loori kooslus pisut araabiamaadest inspireerituna. Silviale tundub sealne kultuur peale minevat. Aga jah, kõik on pisut üle võlli, soeng, loor, mütsike ja see suletupsuline kleit. Samas jään oma seisukoha juurde, et tšellistiproua kannab selle kunstiteose kenasti välja.

Mõnesid külalisi vaadates tekib aga küll tunne, et kas tuldi oma arust karnevalile?
Pole õelamat olendit kui naine hindmaks teist naist eks. Suva pole milline kleit tal seljas oli, see abielu ei kesta kaua. Kõik on etendus.
Külaline

Külaline kirjutas: Pole õelamat olendit kui naine hindmaks teist naist eks. Suva pole milline kleit tal seljas oli, see abielu ei kesta kaua. Kõik on etendus.
Ära pinguta üle. Minu kommentaar käis paari külastaja maitsetuse piiril olevate garderoobide kohta. See on pulm, sinna oleks võinud ikka kohasemad riided valida
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 21:05
Külaline kirjutas: Pole õelamat olendit kui naine hindmaks teist naist eks. Suva pole milline kleit tal seljas oli, see abielu ei kesta kaua. Kõik on etendus.
Ära pinguta üle. Minu kommentaar käis paari külastaja maitsetuse piiril olevate garderoobide kohta. See on pulm, sinna oleks võinud ikka kohasemad riided valida
ikkagi õel. Miks inimene ei või end väljenduda nagu soovib ilma sapise naistevihkaja kommentaarideta?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 21:07ikkagi õel. Miks inimene ei või end väljenduda nagu soovib ilma sapise naistevihkaja kommentaarideta?
Mis krdi naistevihkaja? See märkus võis ka vabalt meeskülalisi puudutada...Oli neidki otsast otsani.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 21:51
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 21:07ikkagi õel. Miks inimene ei või end väljenduda nagu soovib ilma sapise naistevihkaja kommentaarideta?
Mis krdi naistevihkaja? See märkus võis ka vabalt meeskülalisi puudutada...Oli neidki otsast otsani.
Pole tõesti oluline, milliste külastajate kohta mu märkus käis. Ma ise oleks enne sinna pulma minekut ikka väga mõelnud, mida selga panna. Eriti, kuna oli teada, et seda üritust hakkavad kajastama mitmed meediaväljaanded. Ei tahaks küll maitsetute või valesti valitud riietega pildile sattuda.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Juun 2026 21:07
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 21:05
ikkagi õel. Miks inimene ei või end väljenduda nagu soovib ilma sapise naistevihkaja kommentaarideta?
Kas seda ei ole õel rääkida, et abielu ei kesta ja kõik on etendus?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 23:43
Külaline kirjutas: 22 Juun 2026 21:51
Pole tõesti oluline, milliste külastajate kohta mu märkus käis. Ma ise oleks enne sinna pulma minekut ikka väga mõelnud, mida selga panna. Eriti, kuna oli teada, et seda üritust hakkavad kajastama mitmed meediaväljaanded. Ei tahaks küll maitsetute või valesti valitud riietega pildile sattuda.
Tundus, et pulmakülalistel võis olla palutud riietus lillavärviliseks sättida, aga ega paljud seda joont ei järginud kah.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 0 külalist