Hästi! Ütlen neile edasi, et nad ei tohi rahul olla.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:42Pererahvas ei saa mitte kuidagi väga rahul olla, sest reaalselt ei teeninda selline masin isegi mitte ühte inimest ära. Rääkimata siis perest.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 13:43 Tean majapidamist, kus sellist kasutatakse. Masin on paigutatud kappi ja pererahvas on väga rahul.
Mina ütleks, et väga halb valik!
Olen sattumas reklaami ohvriks või on see
-
Külaline
-
Külaline
60 cm masin, 2 inimest. Pesen ülepäeva ja kuna teraspotte ongi 3 tükki (5,3 ja 2l), siis neid pesen enamasti käsitsi. Panni pesen käsitsi. Aga kõik klaasist ahjuvormid lähevad küll masinasse (ja võtavad seal palju ruumi).
Enamvähem iga päev hommiku- ja õhtusöögid kodus (ei Woldi).
Enamvähem iga päev hommiku- ja õhtusöögid kodus (ei Woldi).
-
Külaline
Võimalik inimesed on väga rahul sellega, mis on, teadmata, et on palju paremaid ja mugavamaid lahendusi. Mida ei ole ise kogenud, seda ei oska ka tahta või heaks pidada.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 22:03Hästi! Ütlen neile edasi, et nad ei tohi rahul olla.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:42Pererahvas ei saa mitte kuidagi väga rahul olla, sest reaalselt ei teeninda selline masin isegi mitte ühte inimest ära. Rääkimata siis perest.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 13:43 Tean majapidamist, kus sellist kasutatakse. Masin on paigutatud kappi ja pererahvas on väga rahul.
Mina ütleks, et väga halb valik!
-
Külaline
https://www.euronics.ee/kodumasinad/nou ... epesumasinGuest kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:52Ei! See on poole väiksem ja sa pead ise veepaaki täitma ja pärast tühjendama. Need on kaks erinevat masinat! Õks on automaatne ja suurema mahutavusega ja teine poolautomaatne ja väiksema mahutavusega.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:44Ei, see ei ole üldse asjalik! See on suuruse mõttes sama, mis TA lingil. Ja masina puhul ongi ju mahutavus üks tähtsamaid näitajaid. See, et disain on kenam või moodsam on antud juhul palju vähem olulisem.Guest kirjutas: ↑13 Juul 2026 16:49
See on juba ju täitsa asjalik.
Sellise ostaks küll. See, mis TA lingis on, seda ei ostaks.
See mahutab 6 komplekti nõusid
Mõõdud 55 x 43,8 x 50 cm
Teemaalgataja lingil toodud masinal on suht samad mõõdud ja seega peaaegu sama mahutavus.
Mõõdud 428 x 425 x 458 mm
Nüüd vaata, kui palju päris nõudepesumasin mahutab.
Eriti koomiline, et TA lingil toodud masina arvustused on stiilis, et kuna korraldan sageli sõpradega õhtusööke, siis on see masin minu elupäästja...
-
Külaline
Mahutab ju 6 komplekti, ei? Seega mahuvad sõprade nõud ära.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 16:58https://www.euronics.ee/kodumasinad/nou ... epesumasinGuest kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:52Ei! See on poole väiksem ja sa pead ise veepaaki täitma ja pärast tühjendama. Need on kaks erinevat masinat! Õks on automaatne ja suurema mahutavusega ja teine poolautomaatne ja väiksema mahutavusega.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:44
Ei, see ei ole üldse asjalik! See on suuruse mõttes sama, mis TA lingil. Ja masina puhul ongi ju mahutavus üks tähtsamaid näitajaid. See, et disain on kenam või moodsam on antud juhul palju vähem olulisem.
Mõõdud 55 x 43,8 x 50 cm
Teemaalgataja lingil toodud masinal on suht samad mõõdud ja seega peaaegu sama mahutavus.
Eriti koomiline, et TA lingil toodud masina arvustused on stiilis, et kuna korraldan sageli sõpradega õhtusööke, siis on see masin minu elupäästja...Just nagu sinna mahuks sõpruskonna nõud sisse.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑14 Juul 2026 17:02Jah, aga nüüd vaata, kui palju mahutab päris nõudepesumasinKülaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 16:58https://www.euronics.ee/kodumasinad/nou ... epesumasinGuest kirjutas: ↑13 Juul 2026 19:52
Ei! See on poole väiksem ja sa pead ise veepaaki täitma ja pärast tühjendama. Need on kaks erinevat masinat! Õks on automaatne ja suurema mahutavusega ja teine poolautomaatne ja väiksema mahutavusega.
Mõõdud 55 x 43,8 x 50 cm
Eriti koomiline, et TA lingil toodud masina arvustused on stiilis, et kuna korraldan sageli sõpradega õhtusööke, siis on see masin minu elupäästja...Just nagu sinna mahuks sõpruskonna nõud sisse.
![]()
See, et sinna lauapealsesse mahub 6 tassi ja 6 taldrikut, ei ole ju tegelikult mitte mingi lahendus, kui sulle tuleb 5 sõpra külla. Võõrutamisel määrdub veel ju lisaks mitu kaussi, võib-olla mõni pott, ahjuplaat või -vorm. Lisaks veel magustoidutaldrikud, kohvitassid, veel midagi... No mõtle nüüd ise, kui palju selline masin tegelikult aitab!?
Mul on 4-liikmeline pere ja ma panen oma päris nõudepesumasina tööle sagedamini kui kord päevas. Nädalavahetusel kindlasti kaks korda päevas. Ja mul on lai masin, mitte see kitsam variant.
Mahutab ju 6 komplekti, ei? Seega mahuvad sõprade nõud ära.
-
Külaline
Minu lai masin mahutas 10 külalise nõud kenasti ära. See tilluke peaks siis 5 omad vast ikka mahutama.
-
Külaline
Milline lai masin? See lauapealne, must, mida siin keegi teisena linkis?Guest kirjutas: ↑14 Juul 2026 18:52 Minu lai masin mahutas 10 külalise nõud kenasti ära. See tilluke peaks siis 5 omad vast ikka mahutama.
-
Külaline
Las teemaalgataja ostab siis selle masina ära. Saab ka hakata suuri sõpruskonid toitlustama oma kodus.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2026 18:52 Minu lai masin mahutas 10 külalise nõud kenasti ära. See tilluke peaks siis 5 omad vast ikka mahutama.
-
Külaline
Lai, 60 cm masin. Ühel ei mahutanud.
-
Külaline
Kõige mõnusamad õhtud on kaheksi või kolmekesi istumised, usun, et need nõud mahuksid sinna ära küll.
-
Külaline
Me elame kahekesi. Meie igapäevased nõud mahuksid sellesse pisikesse kindlasti ära. Teise korraga siis ehk mõni pott ja kauss.
Külaliste puhul oli minu jaoks kõige vastikum klaaside pesemine. Sinna väiksesse need mahuksid kõik ehk ära kah.
Aga mu jaoks oleks ikka oluline, et masin oleks ühendatud veevärgiga.
Kuigi, kui klaaside peale mõtlen, siis noh... ärgu või olgu.
Külaliste puhul oli minu jaoks kõige vastikum klaaside pesemine. Sinna väiksesse need mahuksid kõik ehk ära kah.
Aga mu jaoks oleks ikka oluline, et masin oleks ühendatud veevärgiga.
Kuigi, kui klaaside peale mõtlen, siis noh... ärgu või olgu.
-
Külaline
No vot! Siis on järelikult hea ost! Ükski serveerimisnõu sinna enam muidugi ei mahu, aga väga mugav on pooled nõud käsitsi pesta.Guest kirjutas: ↑14 Juul 2026 21:50Kõige mõnusamad õhtud on kaheksi või kolmekesi istumised, usun, et need nõud mahuksid sinna ära küll.
Ma vaatasin reklaamist, et saad seal ka puuvilju pesta.
Loodan, et TA seal siis neid poe nõudepesutablette ei hakka kasutama. Mingi programm kestab 29 minutit. Tabletid üldjuhul ei sula selle aja jooksul äragi. Rääkimata sellest, et suudaks korralikult pesuvahendist puhtaks loputada.
-
Külaline
Mis ühel ei mahtunud?
Kas sa said ikka aru, et see natukene laiem masin on ka madal ja lauapeale käiv? Sinna muidugi ei mahu midagi ära. Või sinu arvates ei ole mingit mahutavuse vahet sellisel (kõrgus 43) https://www.euronics.ee/kodumasinad/nou ... epesumasin
ja sellisel (kõrgus 81,8) https://www.euronics.ee/kodumasinad/nou ... epesumasin masinal?
-
Külaline
Ei mahuta, ava link ja loe. 4 tassi, 4 taldrikut jne.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2026 17:02Mahutab ju 6 komplekti, ei? Seega mahuvad sõprade nõud ära.Eriti koomiline, et TA lingil toodud masina arvustused on stiilis, et kuna korraldan sageli sõpradega õhtusööke, siis on see masin minu elupäästja...Just nagu sinna mahuks sõpruskonna nõud sisse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline