Tinder

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 03 Juul 2026 16:35
Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 13:10
Külaline kirjutas: 30 Juun 2026 09:10
Normaalsetel inimestel käib see ikka vastupidi, et enne armutakse ja alles seejärel jõutakse voodisse.
Mina ka ei saa aru paljude inimeste mõttemaailmast, eriti mõne meesterahva omast. Et käin tinderis, saan keppi, küll ma olen vägev vend. Mulle tundub see äärmiselt eemaletõukav elu, et mine muudkui mingite võõrastega kohtuma, tee head nägu, kuigi nad sulle väga ei meeldigi ja rohkem kohtuda ei taha, siis seksin selle võhivõõra ebameeldiva inimesega ja olen jube rahul, et sain tehtud. Millega on siin rahul olla või mida nautida. Iga minut sellisest eluviisist oleks minu jaoks minu väärtusliku aja raiskamine. Enamasti peaks selleks olema ka täis, sest ega muidu vist ei tuleks üldse midagi välja. Äärmiselt ebameeldiv tundub see kõik.
Kes seal Tinderis enam käib, see on ju ammu tasuline.
Okei sa pole mees, sind ei huvita kepp, sind huvitab raha. Sind huvitab mees kes peaks sind ülal, teatud vanusest on selliseid mehi väga raske leida.
Mis siis veel? Sa ei taha kohtuda, kas Tinderis kohtumine on kohustus? Vist ikka ei ole. Sinu aeg on väärtuslik, st keegi taha sind.

Üksiku naise ebameeldiv kommentaar.
Ma kahtlustan, et paljud naised eelistaksid pigem üksi õnnelik olla, kui mingit juhukeppi jahtida. See ei anna mitte kui midagi, naisele siis. Osadel meestel tõesti vahet pole. Osad mehed ostavad ka kumminukke ja osad on lausa suhtes nendega. Issanda loomaaed... :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist