Vabandust. Ja tänud selgituste eest. Inimesed kellele meeldivad uued teadmised on toredad ja nendega on üldjuhul ka meeldiv vestelda.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 10:50Seda lõiku ei pannud inimene, kes sellest esimesena kirjutas, vaid mina. Ma ka ei teadnud, mis värk selle Whitechapeliga on ja guugeldasin. Ripper Jacki muidugi tean, aga ei olnud kursis, kus ta tegutses. Nüüd sain teada ja panin teile ka väikse lõigu, et te ka teada saaks. Nii et ma pole üleharitud kibestunud mutike. Mul üldse keskharidus, aga uued teadmised huvitavad mind väga.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 10:44Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 10:35 Whitechapeli mõrvad pandi toime vaesunud Whitechapeli linnaosas või selle lähedal Londoni East Endis ajavahemikus 3. aprill 1888 kuni 13. veebruar 1891. Mõnel juhul on osa neist üheteistkümnest lahendamata naistemõrvast või kõik nendest üheteistkümnest lahendamata naistemõrvast omistatud kurikuulsale tuvastamata sarimõrvarile, keda tuntakse . nagu Ripper Jack .
Kas haridus on oluline?
-
Külaline
-
Külaline
Naistevihkamise keerasid selle teema ju sina. Teema ise ei olnud selline. Aga sinul mahub pähe ainult üks ja sama: naised on halvad. Sul pole haridust, seega on eriti halvad haritud naised, kes sinusse halvustavalt suhtuvad. Aga sellest sa aru ei saa, et asi ole hariduses, sinu muu jutt on lihtsalt nii piiratud ja halvustav, et sellepärast ei taha naised sinuga suhelda, mitte hariduse pärast.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kui sinul on põhiharidus, miks sa arvad, et teised mehed on kõik samasugused? Haritud mehi on väga palju. Ja kindlasti ma ei peaks hariduse puudumist kuidagi märkimisväärseks, kui inimene ise on tore, analüüsivõimeline, tal on laiema pildi nägemise oskus. Aga sinu jutt kahjuks on tüüpiline harimatu inimese oma. Iga teema oskad keerata naiste halvustamiseks, ükskõik millest juttu ei oleks. Üks ja sama. Sinu puhul vist on tegemist ka alkoholi kuritarvitamisega, sellistel inimestel on tuju alati halb, mõtlemisoskus häiritud ja nad on väga konfliktsed isegi kaine peaga.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Imelik, kui inimene mingi ühe fakti teadmise põhjal tembeldab teised inimesed lolliks. Ma arvan, et see kraadidega inimene teab jälle palju teisi asju, mida sina ei tea. Näiteks sellist põhikooli teadmist, kuidas kirjutatakse "arhitektuur".Postitus on kustutatud
-
Külaline
Sa pinguta oma halvustamise ja ärategemise katsetga rohkem. Selline üldsõnaline mula ei kõiguta mitte kedagi. Selline tavaline soigumine stiilis kuidas kõik teised on halvad aga sina oled hea ja parim. Sina tead täpselt kes keda tahab ja ei taha. Vasta küsimusele miks oled üksik? kas siis tõesti sulle ei jagunud endaväärset. Või polegi ühtegi sellist olemas kes sulle sobiks. Vähemalt eestimaal.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:05Naistevihkamise keerasid selle teema ju sina. Teema ise ei olnud selline. Aga sinul mahub pähe ainult üks ja sama: naised on halvad. Sul pole haridust, seega on eriti halvad haritud naised, kes sinusse halvustavalt suhtuvad. Aga sellest sa aru ei saa, et asi ole hariduses, sinu muu jutt on lihtsalt nii piiratud ja halvustav, et sellepärast ei taha naised sinuga suhelda, mitte hariduse pärast.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kuidas tema selle naistevihkamiseks keeras? Lugege algust. S-i halvustamine. Ühe kommentaatori mehe halvustamine kes ei pidavat suutma järjekindel olla ja on seetõttu üks suur viga. Vaatamata sellele, et proua kiitis oma abikaasat kui väga laia silmaringiga inimest. Aga vot üks viga oli juures. tema kaks kutseka diplomit ei sobinud.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:05Naistevihkamise keerasid selle teema ju sina. Teema ise ei olnud selline. Aga sinul mahub pähe ainult üks ja sama: naised on halvad. Sul pole haridust, seega on eriti halvad haritud naised, kes sinusse halvustavalt suhtuvad. Aga sellest sa aru ei saa, et asi ole hariduses, sinu muu jutt on lihtsalt nii piiratud ja halvustav, et sellepärast ei taha naised sinuga suhelda, mitte hariduse pärast.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Kui kõik mehed oleksid sinusugused, oleksid kõik naised rõõmsalt üksi.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:53Sa pinguta oma halvustamise ja ärategemise katsetga rohkem. Selline üldsõnaline mula ei kõiguta mitte kedagi. Selline tavaline soigumine stiilis kuidas kõik teised on halvad aga sina oled hea ja parim. Sina tead täpselt kes keda tahab ja ei taha. Vasta küsimusele miks oled üksik? kas siis tõesti sulle ei jagunud endaväärset. Või polegi ühtegi sellist olemas kes sulle sobiks. Vähemalt eestimaal.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 11:05Naistevihkamise keerasid selle teema ju sina. Teema ise ei olnud selline. Aga sinul mahub pähe ainult üks ja sama: naised on halvad. Sul pole haridust, seega on eriti halvad haritud naised, kes sinusse halvustavalt suhtuvad. Aga sellest sa aru ei saa, et asi ole hariduses, sinu muu jutt on lihtsalt nii piiratud ja halvustav, et sellepärast ei taha naised sinuga suhelda, mitte hariduse pärast.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Mina ei ole üksik, kust sul selline rumal arusaam, et kõik naised siin on üksikud. Miks sina üksik oled, ei ole mul vaja üldse küsida, vastus on ju ilmselge.Vasta küsimusele miks oled üksik?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:16Mina ei ole üksik, kust sul selline rumal arusaam, et kõik naised siin on üksikud. Miks sina üksik oled, ei ole mul vaja üldse küsida, vastus on ju ilmselge.Vasta küsimusele miks oled üksik?
Tänapäeval peab keegi ikka veel üksikolemist mingiks puuduseks või veaks?
-
Külaline
Üksi ei ole hea ja tore. Seda võiksid isegi sina tunnistada.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:32Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:16Mina ei ole üksik, kust sul selline rumal arusaam, et kõik naised siin on üksikud. Miks sina üksik oled, ei ole mul vaja üldse küsida, vastus on ju ilmselge.Vasta küsimusele miks oled üksik?
Tänapäeval peab keegi ikka veel üksikolemist mingiks puuduseks või veaks?
-
Külaline
Naised on jah täitsa rõõmsalt üksi, aga see meesterahvast eksemplar ju ilmselgelt mitte. Õel ja vihane, et naine minema läks. Nüüd on terve maailma naised süüdi.Tänapäeval peab keegi ikka veel üksikolemist mingiks puuduseks või veaks?
-
Külaline
Põhjenda, miks?
-
Külaline
Jah, nii ma arvasingi, et naine jättis maha ja mees kibestus sellest nii ära, et maksab kätte kogu naissoole.
-
Külaline
Muidugi on haridus oluline. Pärinen maaperest, ema-isa olid kolhoosis oskustöölised. Vabariigi tulles ning kolhoosikorra lagunedes jäi isa koduseks ja ema leidis miinimumpalgaga töökoha, seega olime ka üsna vaesed. Haridus oli ainuke, mis võimaldas mul siirduda töölisklassist keskklassi ja tagada endale üsna hea äraelamine ning rasket füüsilist koormust välistav mugav töökoht. Ilma hariduseta ei oleks see olnud kuidagi võimalik.
-
Külaline
Jälle sama plaat, korda veel kakssada korda sama jura. Aga noh, soovitus sulle, võta mõni lihtne naine siis, kõrgharitud naine sind muidugi ei taha. Aga on ju harimatuid naisi ka olemas.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:55Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 12:42Naised on jah täitsa rõõmsalt üksi, aga see meesterahvast eksemplar ju ilmselgelt mitte. Õel ja vihane, et naine minema läks. Nüüd on terve maailma naised süüdi.Tänapäeval peab keegi ikka veel üksikolemist mingiks puuduseks või veaks?
-
Külaline
Mina olen see kirutud 40+ ja olen küll rõõmsalt üksi. Suhtehaavad on ravitud, katkine pole, meeleheitel samuti mitte. Mul on alati mingit tegevust, õppimist või niisama molutamist. Tähelepanust puudust pole, küll aga on mul nõudmised suhteks sellised: me peaksime üksteise elu paremaks tegema.
Minu vanuses mehed kipuvad arvama, et nad ei pea suhte nimel midagi tegema, küll naine teeb, nemad lihtsalt lohisevad kaasa. Õelusest punnis mehed on samuti haledad.
Seksi saaks Tinderist KOHE. Mul oli 15 minutit peale konto tegemist ja kerget surfamist esimene konkreetne pakkumine, kohe tuli ka teine. Aga seal vist pannaksegi kõike, mis vähegi elumärke ilmutab. Nii et sealt ma lahkusin üsna ruttu.
Olen küll enamat väärt ja oskan seda ka pakkuda, kui samasugune väärt mees mu ellu ilmub
Minu vanuses mehed kipuvad arvama, et nad ei pea suhte nimel midagi tegema, küll naine teeb, nemad lihtsalt lohisevad kaasa. Õelusest punnis mehed on samuti haledad.
Seksi saaks Tinderist KOHE. Mul oli 15 minutit peale konto tegemist ja kerget surfamist esimene konkreetne pakkumine, kohe tuli ka teine. Aga seal vist pannaksegi kõike, mis vähegi elumärke ilmutab. Nii et sealt ma lahkusin üsna ruttu.
Olen küll enamat väärt ja oskan seda ka pakkuda, kui samasugune väärt mees mu ellu ilmub
-
Külaline
Ei saa tõsiselt võtta naist kes praalib, et saaks Tinderist seksi kohe. Isegi maavaalad saaksid. Sulle ollakse isegi seksi eest maksma nõus kui küsiksid. Nii ca 50 € per kord.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 13:28 Mina olen see kirutud 40+ ja olen küll rõõmsalt üksi. Suhtehaavad on ravitud, katkine pole, meeleheitel samuti mitte. Mul on alati mingit tegevust, õppimist või niisama molutamist. Tähelepanust puudust pole, küll aga on mul nõudmised suhteks sellised: me peaksime üksteise elu paremaks tegema.
Olen küll enamat väärt ja oskan seda ka pakkuda, kui samasugune väärt mees mu ellu ilmub![]()
Aga räägi milline see mees peab olema kes teeb sinu elu paremaks. Ja mida sa vastu pakud, et mees peaks sinu nimel rabelema ja pingutama. Ma ei saa üldse aru miks eeldatakse, et mees peab pingutama nii, et saab songa. On ju jutt, et mõlemal peaks elu paremaks muutuma. Kas mees peab igaks päevaks tegevuse välja mõtlema, et potentsiaalsel keskealisel pruudikesel ei hakkaks igav. Või mida ta tegema peab? Õpeta meid õnnetuid harimatuid keskealisi mehi .
-
Külaline
Täiesti neutraalsele isiklikku kogemust kirjeldavale kommentaarile vastad üleolevalt "haritud prouake, tädike", omistad kõigile iseenda eelarvamusi ja vajakajäämisi ehk piltlikult uhad suvalisele inimesele lambist mopiga üle küüru. See tagantkäe-tunnustus viimases lauses ei muuda kogu eelnevat olematuks. Jälgides su suhtlusstiili läbi erinevate teemade, ma kohe üldse ei imesta, et sa ei suuda endale kaaslast leida.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2024 15:58 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Sina võiksid lõpuks aru saada, et sinu puhul pole asi ainult hariduses (äkki haridus oleks asja kuidagi parandanud, ei tea), vaid sinu suhtlemisstiilis, konfliktsuses. Sa oled lihtsalt väga ebameeldiv. Sellepärast naised ei soovi sinuga suhelda.Postitus on kustutatud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist