Sa räägid mingite meeste põlvkonnast, kes praeguseks on 70+ penskarid- küllap sinu eakaaslased. Nooremad mehed on HOOPIS teistsugused, aga sellest ei tea sa mindagi. Ja ka naised on HOOPIS teistsugused kui vana põlvkonna naised.
Mees ei mõtle kaasa
-
Külaline
-
Külaline
Anonüümselt julged vinguda, aga oma isiklikule köögifüürerile vastu hakata ei julge?Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 15:48 Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.
-
Külaline
Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.
-
Külaline
Mina olen kõrgharidusega naine, taskudetektiiv.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:26Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.
-
Külaline
Ja sina hirmsasti muretsed, et naised veavad oma mehi kontserte ja näidendeid külastama, mis sinu hinnangul on surmigavad? Ei tundu väga usutav.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:30Mina olen kõrgharidusega naine, taskudetektiiv.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:26Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.
-
Külaline
Absull ei muretse. Lihtsalt annan nõu sujuvama pere-elu elamiseks. Kui te ei taha sussi meest, las nees teeb asju, mis talle endale meeldivad, mitte ärge vedage teda järjekordsele laadale laupäeva hommiku kell 10.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:41Ja sina hirmsasti muretsed, et naised veavad oma mehi kontserte ja näidendeid külastama, mis sinu hinnangul on surmigavad? Ei tundu väga usutav.
-
Külaline
kultuuri huviga tädi Aino Järvakandist, kes käib igal kontserdil millest vikerraadios räägitakse ja raamatukogus töötav sõbranna Tiiu kiidab;))Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:26Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.
-
Külaline
Ma olen üsna kindel, et selles foorumis sa selle sihtgrupini ei jõua, keda õpetada püüad. Ühtlasi on sul väga stereotüüpne arusaam meeste ja naiste käitumisest ning nende eelistusest.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:56kultuuri huviga tädi Aino Järvakandist, kes käib igal kontserdil millest vikerraadios räägitakse ja raamatukogus töötav sõbranna Tiiu kiidab;))Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:26Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.
-
Külaline
Juuksed panen hobusesabasse jah.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 20:34 Postitus on kustutatud
Aga muidu vähe oled näinud ja vaata siis hoolega: https://www.efis.ee/et/filmiliigid/film/id/7949/
-
Külaline
Oot, mis mõttes? Ma elasin terve teismeliseea maal ja külas oli terve seltskond tüdrukuid. Enamus meist teenis taskuraha traktori peal. Lükkasime sõnnikut ja tegime heina, mida vaja oli. Ja seda muide alates vanusest umbes 15. Jube keeruline küll traktorist olla. Kõva teadjamees tuli välja..
-
Külaline
Jutuks hea küll.Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 20:45Oot, mis mõttes? Ma elasin terve teismeliseea maal ja külas oli terve seltskond tüdrukuid. Enamus meist teenis taskuraha traktori peal. Lükkasime sõnnikut ja tegime heina, mida vaja oli. Ja seda muide alates vanusest umbes 15. Jube keeruline küll traktorist olla. Kõva teadjamees tuli välja..
-
Külaline
Ei otsi tema Tinderist enam kedagi, naised on kurb minevik. Nüüd lükkab lund ja istub foorumis ja seletab endale, et ilma temata kukub maailm kokku. Ja näe, ise peab ka ennast onu Heinoks.Eks sa olegi kitsa silmaringiga ja vähese haardega. Egas tegusad mehed otsi tinderist tingimusteta armastuse virtinit.
-
Külaline
See ei ole iba. Kui sa loeksid Tehnika Maailma ja Autolehe rehviteste, siis veenduksid ise. Suvel 25 kraadiga on lamelli pidamine kuumal asfaltil ikka väga närune ja pidurdusmaa venib ikka väga pikaks suverehviga võrreldes. Ehk maanteel on oht kraavi sõita.Külaline kirjutas: ↑19 Aug 2024 21:12Kuule, aitab juba iba ajamisest. Saa üle.Külaline kirjutas: ↑19 Aug 2024 21:01 Suvel sõidab lamellrehviga ainult vaene või Bolti ukrainlasest taksojuht. Õige on sõita suvel ikka suverehviga ja talvel kas lamelli või naastuga. Suvel on lamelli pidamine vilets, müra suurem, pidurdusteekond pikem (see on vahel suisa ohtlik sulle endale).
-
Külaline
Suvel odava hiina lamelliga sõitmise põhjus on rahapuudus. Mis ma valesti ütlesin.
-
Külaline
Ja mis siis sinutaolise ülikõrgelt haritud intelligendi jaoks on elu. Paterdada kõikidel vabaõhuetendustel kus näitlejad suviti sarade all haltuurat teevad. Istuda kohvikutes ja teiste samasugustega tühja juttu ajada kohvitassi taga.Räägi meile kahh kuidas sinutaolise elu kulgeb ka muidu. Palju sa ka palka saad?Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:26Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.
-
Külaline
Pintsi peal juba, aega laialt käes.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:37Ja mis siis sinutaolise ülikõrgelt haritud intelligendi jaoks on elu. Paterdada kõikidel vabaõhuetendustel kus näitlejad suviti sarade all haltuurat teevad. Istuda kohvikutes ja teiste samasugustega tühja juttu ajada kohvitassi taga.Räägi meile kahh kuidas sinutaolise elu kulgeb ka muidu. Palju sa ka palka saad?Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:26Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.![]()
-
Külaline
Käisin just mehega Pärnus, ööpäevaga kulus 380 eurot.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:37Ja mis siis sinutaolise ülikõrgelt haritud intelligendi jaoks on elu. Paterdada kõikidel vabaõhuetendustel kus näitlejad suviti sarade all haltuurat teevad. Istuda kohvikutes ja teiste samasugustega tühja juttu ajada kohvitassi taga.Räägi meile kahh kuidas sinutaolise elu kulgeb ka muidu. Palju sa ka palka saad?Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:26Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.Naised võiks muidugi aru saada, et initsiatiivikus käia läbi kõik suveüritused, laadad, näidendid, kontserdid, suguvõsa kokkutuklekud jne ei ole tegelikult üldse huvitav. Lausigav on tegelikult.![]()
-
Külaline
Kui mina su mehega Pärnus käisin, siis läks küll mingi 2 tonni. Aga eks kuskilt peab ju kokku ka hoidma;)))Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:53Käisin just mehega Pärnus, ööpäevaga kulus 380 eurot.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:37Ja mis siis sinutaolise ülikõrgelt haritud intelligendi jaoks on elu. Paterdada kõikidel vabaõhuetendustel kus näitlejad suviti sarade all haltuurat teevad. Istuda kohvikutes ja teiste samasugustega tühja juttu ajada kohvitassi taga.Räägi meile kahh kuidas sinutaolise elu kulgeb ka muidu. Palju sa ka palka saad?Külaline kirjutas: ↑20 Aug 2024 17:26
Päris kurb tegelikult, et siin on jälle ebavõrdse haridusetasemega inimeste suhtest, kus naine on haritud ja kultuurihuvidega, mees onu Heino, kes lohiseb kaasa.![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 16:08Kui mina su mehega Pärnus käisin, siis läks küll mingi 2 tonni. Aga eks kuskilt peab ju kokku ka hoidma;)))Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:53Käisin just mehega Pärnus, ööpäevaga kulus 380 eurot.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 15:37
Ja mis siis sinutaolise ülikõrgelt haritud intelligendi jaoks on elu. Paterdada kõikidel vabaõhuetendustel kus näitlejad suviti sarade all haltuurat teevad. Istuda kohvikutes ja teiste samasugustega tühja juttu ajada kohvitassi taga.Räägi meile kahh kuidas sinutaolise elu kulgeb ka muidu. Palju sa ka palka saad?![]()
Issand, kui naljakas!
-
Külaline
Jah, minu meelest ka! Ta ei hinda sind kuigi kõrgelt;)))
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Metskits ja 4 külalist