Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma arvan ka, et keegi üritab tähelepanu mujale saada, juba eelmises perekooli teemad oli seda päris palju. Aga ega vägisi ei saa, see lugu on läinud väga paljudele hinge.

Aga see oli hea kommentaar, et keegi siin ajab võrdsust taga. No nii ongi ju ülejäänud elus viimasel ajal ka, kõik on võrdsed, isegi ülemus ja alluv. No ei ole ju. Nüüd peavad ka surmade kajastuse võrdsed olema, naeruväärne tõesti.
Külaline

Minu arvates on mõistetav, et just see traagiline lugu nii palju kaasa elama paneb, kuna asjaolud on erakordsed ja juhtunu vastuolulisi detaile on ohtralt meedias avaldatud. Veel ei ole lõplikku selgust ja see tekitab spekulatsioone. Inimesed üritavad seda müsteeriumit enda jaoks lahendada. Väga inimlik, mida siin pahaks panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 23:28
Külaline kirjutas: 14 Sept 2024 23:18
Ega siis sünnitusel ei tule naisest välja liitrite viisi verd ega muid eritisi. Lükkas platsenta ja nabanööri prügikotti, loputas sauna!!! veega üle ja suht kõik ju. Mida seal nagu veel olema pidi? Me ei tea ju, missugune see saun oli. V-o oli seal pesuruumis restpõrand, mille all maa ja saabki suht kähku minema uhutud kõik. Pigem jah, et kuidas ta sai kindel olla, et ta jaksab/jõuab. Esimene sünnitus võib muidugi ka lihtne olla. Kui oli esimene.
Sünnitusel võib igasugu eritisi tulla alustades oksega ja lõpetades teisest otsast paksema asjaga. Lootevesi, veri, platsenta, uriin nagunii. Nii et päris palju igasugu kraami.

Mul on palju lapsi, aga kõik sünnitused on olnud ikka nii rasked, olin väga häälekas. Samuti, mingil momendil tekib sünnituse ajal nn hämarolek, mille ajal naine ei saa end ise eriti kontrollida.

Nii et müstika jah, kuidas üks õbluke esmasünnitaja nii möödaminnes sünnitab ja hetk hiljem suudab sauna enda järel veatult puhtaks küürida.
Külaline

Sünnitus võib olla ka kerge, kuid minu jaoks on kõige müstilisem see, kuidas sünnitus algas nagu tellitult täpselt siis, kui oli tema kord sauna minna. Ei varem ega hiljem.
Külaline

Pereisa väitis, et see beebi leidnud koer on rünnanud nii pereema ja perepoja rebis lausa tükkideks ja et helistati ka politseisse. PPA ütles, et Suure-Lähtrust pole tehtud ühtki avaldust koerarünniku kohta. Kumb siis valetab?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 10:22 Sünnitus võib olla ka kerge, kuid minu jaoks on kõige müstilisem see, kuidas sünnitus algas nagu tellitult täpselt siis, kui oli tema kord sauna minna. Ei varem ega hiljem.
Pole mingit müstikat, lihtlabane vale pole ju müstika 8-)
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 10:36
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 10:22 Sünnitus võib olla ka kerge, kuid minu jaoks on kõige müstilisem see, kuidas sünnitus algas nagu tellitult täpselt siis, kui oli tema kord sauna minna. Ei varem ega hiljem.
Kogu see pere on lihtsalt müstiliselt napakas, kui arvavad et nende kokkulepitud valesid läbi ei nähta.
Kas saun üldse siin seotud on, ka see pole ju selge.
Olen kindel, et sünnituse ajal tegutses kogu pere aktiivselt kaasa, aga nende müstiline rumalus lasi asjad just selliseks areneda.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 10:41
Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 10:36
Kogu see pere on lihtsalt müstiliselt napakas, kui arvavad et nende kokkulepitud valesid läbi ei nähta.
Kas saun üldse siin seotud on, ka see pole ju selge.
Olen kindel, et sünnituse ajal tegutses kogu pere aktiivselt kaasa, aga nende müstiline rumalus lasi asjad just selliseks areneda.
Mina jälle üldse ei usu, et kogu pere tegutses aktiivselt kaasa ja kõik kooris olid ühel meelel - laps tappa ja põllule visata. No ei usu! Nad on imelik kamp küll, aga vaevalt, et kõik on üksmeelselt lapsetapjad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Sept 2024 10:54Mina jälle üldse ei usu, et kogu pere tegutses aktiivselt kaasa ja kõik kooris olid ühel meelel - laps tappa ja põllule visata. No ei usu! Nad on imelik kamp küll, aga vaevalt, et kõik on üksmeelselt lapsetapjad.
On ju teada, et tegemist on kokkuhoidva perega, kes kindlasti leppisid kõik enne omavahel kokku...pealegi lähisugulase kuriteo varjamisele võib pere kaasa aidata, seadus lubab.
Lihtsalt asi läks lappama ja peale seda esitati nö plaanB mis kiiruga välja mõeldi ja mis omakorda lappama läks.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 10:59
Anonymous kirjutas: 15 Sept 2024 10:54Mina jälle üldse ei usu, et kogu pere tegutses aktiivselt kaasa ja kõik kooris olid ühel meelel - laps tappa ja põllule visata. No ei usu! Nad on imelik kamp küll, aga vaevalt, et kõik on üksmeelselt lapsetapjad.
On ju teada, et tegemist on kokkuhoidva perega, kes kindlasti leppisid kõik enne omavahel kokku...pealegi lähisugulase kuriteo varjamisele võib pere kaasa aidata, seadus lubab.
Lihtsalt asi läks lappama ja peale seda esitati nö plaanB mis kiiruga välja mõeldi ja mis omakorda lappama läks.
Ei usu seda kohe üldse.
Külaline

See, keda mina tsiteerisin, arvab, et pere oli kõigest teadlik ja osales ka sünnitusel. Ja järelikult siis aitasid lapse tappa. Saan aru, et neil on perekondlikult sissekodeeritud lapse hülgamine, aga seda, et kogu pere oli ühel meelel - laps ära tappa, seda ma ei usu.

Ilmselgelt tegutses see naine üksinda ja pere teadmata. Nüüd, tagantjärele pere lihtsalt proovib asja kuidagi lappida ja kaitsta oma pere liiget.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Sept 2024 11:02Ei usu seda kohe üldse.
Ei imestaks kui sina üks sellest pundist oled :mrgreen:
Kas asjaosalised võivad siin kirjutada ja arvamust kallutada? Jah, see on võimalik ja see on usutav.
Külaline

Ma ei usu mitte ühtegi sõna, mis selle pere poolt tuleb, kui siis ainult seda, et K on näitleja. Ja mitte vähimatki kaastunnet ega mõistmist süüdistatava alandlik ja kössis hoiak minus ei tekita. Või et teda Marokos väärkoheldi, vaeseke küll. Ei unusta, kuidas sama kannataja, pärast oma tegu, poseerib šampanja klaas käes ja postitab mingeid hulle tantsuvideosid, mille all kuulutab, et elagu vabadus ja tema ei anna kunagi alla. Juuksed tõusid püsti selle peale: „Minu jaoks on väga tähtis, et laps saaks ilusasti maha maetud.“
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 11:05
See, keda mina tsiteerisin, arvab, et pere oli kõigest teadlik ja osales ka sünnitusel. Ja järelikult siis aitasid lapse tappa. Saan aru, et neil on perekondlikult sissekodeeritud lapse hülgamine, aga seda, et kogu pere oli ühel meelel - laps ära tappa, seda ma ei usu.

Ilmselgelt tegutses see naine üksinda ja pere teadmata. Nüüd, tagantjärele pere lihtsalt proovib asja kuidagi lappida ja kaitsta oma pere liiget.
Mina ka ei usu. Pere peale nii palju mõistust oleks ikka olnud, et laps ära anda lapsendamiseks. Keegi poleks sellest ju teada saanud.
Külaline

Kas asjaosalised võivad siin kirjutada ja arvamust kallutada? Jah, see on võimalik ja see on usutav.
Mis asja nagu? Et, kui inimene ei usu, et kogu pere mõrvas üksmeelselt beebi, siis ta on ise üks selle pere liige ja ühtlasi selle lapse tapja?

Siin liigub ikka tõesti täiesti opakaid inimesi ringi!
Külaline

Ja mida see sinu arvamus muudaks, et vaja on midagi kallutada. Karistus tuleb nii või naa, uurimine käib omasoodu, mingit vahet pole, mida keegi foorumlane arvab või ei arva.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Sept 2024 11:06 Ma ei usu mitte ühtegi sõna, mis selle pere poolt tuleb, kui siis ainult seda, et K on näitleja. Ja mitte vähimatki kaastunnet ega mõistmist süüdistatava alandlik ja kössis hoiak minus ei tekita. Või et teda Marokos väärkoheldi, vaeseke küll. Ei unusta, kuidas sama kannataja, pärast oma tegu, poseerib šampanja klaas käes ja postitab mingeid hulle tantsuvideosid, mille all kuulutab, et elagu vabadus ja tema ei anna kunagi alla. Juuksed tõusid püsti selle peale: „Minu jaoks on väga tähtis, et laps saaks ilusasti maha maetud.“
Inimesel ilmselgelt kuppel sõidab, n'itlemine on teine asi.
Külaline

Oleks omavahel kokku leppinud, oleks asja natuke paremini ära korraldanud ja mingit laipa poleks leitudki. Ilmselgelt poleks seda last kuskile põllule visatud, vaid laip paremini peidetud. Kõik viitab ikka meelesegaduses inimese käitumisele.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Sept 2024 11:12Oleks omavahel kokku leppinud, oleks asja natuke paremini ära korraldanud ja mingit laipa poleks leitudki. Ilmselgelt poleks seda last kuskile põllule visatud, vaid laip paremini peidetud. Kõik viitab ikka meelesegaduses inimese käitumisele.
Need on Oleksid ju.
Kui räägid meeltesegadusest, siis oledki asunud kurjategijat kaitsma.
Külakoer ja meeltesegadus ongi hetke kaitsetaktika.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Sept 2024 11:19Ilmselgelt poleks seda last kuskile põllule visatud
Kust sa võtad, et laps põllule visati? See on ju sulaselge vale, mille keegi on tootnud ja sina oled selle endale pähe võtnud.

Sünnitus saunas mida keegi ei teadnud ja seotud pole - vale
Laps visati põllule - vale
Külas polegi sünnitusealisi naisi - vale

Lõputult võiks jätkata ju :shock:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 9 külalist