Milles ema süüdi on? Ei tohi lapsega mujal elada? Nii saab käituda vaid vägivaldne isa. Igal normaalsel inimesel oleks hea meel, kui laps elab hästi ning on õnnelik. Puhas kius, mitte armastus.
Kiuslik ja halb oled sina. Ema võib võtta väikse lapse ja viua maailma lõppu. 3 aasta pärast laps on isast võõrdunud. See on sinutaoliste unistus. Maksta mehele kätte läbi lapse.
Ära topi mulle sõnu suhu. Isa juures on 2 last. Kuu tagasi on lapsed kõik koos olnud. Keegi ei röövi ega vii. Normaalne vanem ei keela, Portugal on 4h lennusõidu kaugusel, mis vahet, kas käid Saaremaal või Portugalis lastel külas?
Ema ei ole täitnud kohtu otsust.
See on fakt.
Nüüd tuleb vastu võtta tagajärjed.
Nii lihtne ongi.
Mida iganes keegi rikkus, aga minu arvates ei ole normaalne lahendus, et minnakse ja kistakse laps vanema käte vahelt ära. Seda enam, kui ta on piisavalt suur, et ise arvamust avaldada. Ma pigem lepiks siis sellega, et on laps teise vanemaga, kui ta just pole lapsele ohtlik narkomaan, joodik. Aga niimoodi ma ei saadaks küll kunagi tervet brigaadi last vastu tahtmist ära tooma.
Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 16:23
kaugusel, mis vahet, kas käid Saaremaal või Portugalis lastel külas?
See on fakt.
Nii lihtne ongi.
[/quote]
Laps on ju see, kes tagajärjed vastu võtma peab. Miks last karistatakse?
Kiuslik ja halb oled sina. Ema võib võtta väikse lapse ja viua maailma lõppu. 3 aasta pärast laps on isast võõrdunud. See on sinutaoliste unistus. Maksta mehele kätte läbi lapse.
Ära topi mulle sõnu suhu. Isa juures on 2 last. Kuu tagasi on lapsed kõik koos olnud. Keegi ei röövi ega vii. Normaalne vanem ei keela, Portugal on 4h lennusõidu kaugusel, mis vahet, kas käid Saaremaal või Portugalis lastel külas?
See on fakt.
Nii lihtne ongi.
Mis seal kohtu otsuses siis seisis ka?
Kui sinu naine leiaks teise mehe, siis viskaksid ka kaikaid kodarasse, eksju. Vana raibe, kuidas ta julges!
Anonymous kirjutas: ↑09 Okt 2024 19:23Ilmselt käis Portugalis koolis, kui seal elas.
Koolis käimine ei ole sama mis toidupoes käimine. Kui laps ei oska kohalikku keelt, mis kooliskäijat temast on. Laps peab koolis käima Eestis, sest ta on eestlane. Ema lehvigu saba seljas mööda ilma ringi kui tahab.
Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 18:59
Lapse isast võõrutamise vastu sa ei ole?
Olen. Aga see (kui see toimus, ma detaile ei tea) ei anna ikka õigust last niimoodi hüsteeriliselt karjumiseni viia ja vägisi kodust ära viia ja turvakodusse paigutada. Laps sai sellest väga suure trauma ja seda ei õigusta mitte miski. Vahet ei ole, kumb vanematest algselt rohkem vigu tegi, last ei tohi selle eest niimoodi traumeerida.
Mis tundega need enam mitte nii väikesed "lapsed" seda nimelist teemat oma ema, isa, nende kohtucase'i ja oma isikliku elu kohta teie arvates loevad? See tuleb googeldades kohe ette. Kui muidu kiunatatakse iga asja kohta "aga lapsed", siis sellise konkreetse plähmeradmise puhul pole laste tunnetest mingit hoolimist ja lõksutatakse mõnuga lõugu. Igal suvalisel kährikul on arvamus, mida peab kuulutama ja kindel teadmine, kuidas teised peaksid elama, mida tehti ja mida mitte. Häbi võiks olla, külaeided!
Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 19:56
Kas sa lapse emalt ei taha seda küsida?
Ei tunne lapse ema. Ja hüsteeriliselt nutva lapse, kes karjus, et armastab emmet ja tahab emmega olla, kiskus ikka isa ära. Ja turvakodusse ka ei paigutanud teda ema. Mida iganes ema või isa enne teinud on, ei tohiks ükski täiemõistuslik inimene nii lapsega käituda.
Aga kui näiteks isa tahtlikult ei soovi lapsega suhelda ja võõrandub oma lapsest, kas siis peaks ka sama taktikat kasutama? Kui laps nõuab, et tahab issiga mängida, siis saabub ukse taha punt ametnikke, kes murravad uksest sisse, tirivad käed raudus autosse ja viivad lapse juurde. Nii, nüüd mängi! Ära ulu ja kõõksu, mängi oma lapsega. Võõrandumine kaob nagu võluväel.
Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 20:15
Aga kui näiteks isa tahtlikult ei soovi lapsega suhelda ja võõrandub oma lapsest, kas siis peaks ka sama taktikat kasutama? Kui laps nõuab, et tahab issiga mängida, siis saabub ukse taha punt ametnikke, kes murravad uksest sisse, tirivad käed raudus autosse ja viivad lapse juurde. Nii, nüüd mängi! Ära ulu ja kõõksu, mängi oma lapsega. Võõrandumine kaob nagu võluväel.
Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 20:15
Anonymous kirjutas: ↑09 Okt 2024 19:23Ilmselt käis Portugalis koolis, kui seal elas.
Koolis käimine ei ole sama mis toidupoes käimine. Kui laps ei oska kohalikku keelt, mis kooliskäijat temast on. Laps peab koolis käima Eestis, sest ta on eestlane. Ema lehvigu saba seljas mööda ilma ringi kui tahab.
Lapsed õpivad võõras keskkonnas kohaliku keele kiiresti ära, terve euroopa on umbkeelseid immigrante täis ja lapsed saadetakse harilikku kooli. Tõesti, ainult Eesti on imeriik kus teist keelt kõnelejad ei ole suureliselt riigikeeles koolis käima. Mul kaks Eesti last, 11 ja 13, kes pole päevagi Eesti koolis käinud. Ei pea käima Eestis koolis. Keegi pole neid tulnud mult ära võtma.
Sellise asja jaoks on igas riigis inglisekeelsed koolid. Selles eas on keel vabalt suus.
Chop-Chop kirjutas: ↑09 Okt 2024 20:17
Kui kohus nii otsustab.
Kohtudki suudavad piisaval hulgal veidraid ja ebapädevaid otsuseid toota. Mingi noor juristihakatis treib valmis, kohtunikel on kogu aeg tamp peal ja nii see läheb. Ammu oleks aeg see süsteem käsile võtta ja kohtunikud rohkem vastutama panna.