Eksiga oli sellepärast hea, et...
-
Külaline
1. Parim seks, mida võib üldse välja mõelda. Kellegi teisega ei ole midagi sellist tundnud. Lisaks, kõrge libiidoga. Mitte kunagi ei ole olnud "ei" vastust. Tal läks kõvaks juba ainuüksi minu poole vaatamisest. Mitte kunagi ei ole olnud erektsiooni probleemi. Hilisemas elus olen kogenud, et see viimane on meeste seas päris suur probleem - ka noorte meeste puhul.
2. Kuldsete kätega ja tohutult hea tehnilise taibuga. Me pole mitte kunagi pidanud ühtegi remondimeest-parandajat koju kutsuma.
2. Kuldsete kätega ja tohutult hea tehnilise taibuga. Me pole mitte kunagi pidanud ühtegi remondimeest-parandajat koju kutsuma.
-
Külaline
Eksiga oli väga hea koostööd teha (tööl, kodus toidutegemisel jne), tabasime teineteise järgmisi samme intuitiivselt ette, nt tahad mingit asja võtta, keerad ringi, et tema eest midagi võtta ja ta juba ulatab selle automaatselt. Minu praeguse abikaasaga põrkame midagi koos tehes köögis alati kokku, pidevalt jääb ta mulle risti ja põiki ette.
Kui eksiga lahku läksime - töötasime kunagi koos - vahetas ta ka töökohta. Pärast seda ei suhelnud ca 20a. Aga mõned aastad tagasi viis elu meid tööalaselt uuesti kokku: juhtisime koos üht nädalast projekti 2a järjest, omavahelised tunded on haihtunud, aga tööalane klapp on jäänud. superhea oli koostööd teha.
Kui eksiga lahku läksime - töötasime kunagi koos - vahetas ta ka töökohta. Pärast seda ei suhelnud ca 20a. Aga mõned aastad tagasi viis elu meid tööalaselt uuesti kokku: juhtisime koos üht nädalast projekti 2a järjest, omavahelised tunded on haihtunud, aga tööalane klapp on jäänud. superhea oli koostööd teha.
-
Külaline
No minu arust need kaks asja ongi hea suhte alus. Miks lahku siis läksid üldse?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 16:50 1. Parim seks, mida võib üldse välja mõelda. Kellegi teisega ei ole midagi sellist tundnud. Lisaks, kõrge libiidoga. Mitte kunagi ei ole olnud "ei" vastust. Tal läks kõvaks juba ainuüksi minu poole vaatamisest. Mitte kunagi ei ole olnud erektsiooni probleemi. Hilisemas elus olen kogenud, et see viimane on meeste seas päris suur probleem - ka noorte meeste puhul.
-
Külaline
Minul oli eksiga elu parim seks. Pole seda kogenud ei varem ega hiljem. Kahjuks kõik muu oli halb. Gaslighting, alkoholism, isiksusehäire jooned jne, jne.
-
Külaline
Proua on sellest korduvalt rääkinud ja mulle on see meelde jäänud ning ma siis aeg ajalt torkan repliigi teemasse.
-
Külaline
Kuidas saab nädalast projekti juhtida 2 aastat?
-
Külaline
Talle kangesti meeldis kui ma tal suhu võtsin. See ei oleks veel lahku viinud, aga talle meeldis suhu lõpetada ja see sperma maitse
-
Külaline
Ilmselt oli tal ATH. See on tänapäeval paljudel.
-
Külaline
Võinuksid selle sperma topsi lasta ja hommikul spermapanka viinud, oleks head raha teeninudKülaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:35Talle kangesti meeldis kui ma tal suhu võtsin. See ei oleks veel lahku viinud, aga talle meeldis suhu lõpetada ja see sperma maitse. See saigi saatuslikuks meie suhtele.
-
Külaline
kahel järjestikusel aastal, mõlemal aastal täpselt 1 nädal.
-
Külaline
Selle pärast läksitegi lahku?!?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:35Talle kangesti meeldis kui ma tal suhu võtsin. See ei oleks veel lahku viinud, aga talle meeldis suhu lõpetada ja see sperma maitse. See saigi saatuslikuks meie suhtele.
Ega mulle ka seda sooja lima neelata ei meeldi, aga oma mehe rõõmuks ikka teen seda. Ei tuleks selle pealegi, et peaksin ta hoopis maha jätma
-
Külaline
Sina ei tule selle peale, aga mina jätsin. Ei suutnud enam neelata.
-
Külaline
Minu arust on ka see neelamine ikka ülirõve tegevus,Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:52Sina ei tule selle peale, aga mina jätsin. Ei suutnud enam neelata.
-
Külaline
Ei, kussa
-
Külaline
No kurat. Mis selles mehes siis üldse meeldivat oli, kui ta sperma maitse sulle ei meeldinud? Minu meelest sperma maitse võrdub mees, kellega koos olen. Mees, kes ei meeldi, selle sperma ei saa maitseda sugugi. See pole mingi proovimise teema ometigi. Et oi jah, tal niivõrd halvad kombed ja halb iseloom, aga vat ehk sperma meeldib, peaks proovima...misasjaKülaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:35Talle kangesti meeldis kui ma tal suhu võtsin. See ei oleks veel lahku viinud, aga talle meeldis suhu lõpetada ja see sperma maitse. See saigi saatuslikuks meie suhtele.
-
Külaline
Alguses mõned korrad proovisin, aga see tõi tüli majja. Siis sain aru, et parem on alla neelata.
-
Külaline
Sellepärast, et see tugev seksuaalsus hävitas meie kooselu. Pärast 38-aastast kooselu sain teada, et ta käis paar korda ka prostituute kargamas.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 18:05No minu arust need kaks asja ongi hea suhte alus. Miks lahku siis läksid üldse?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 16:50 1. Parim seks, mida võib üldse välja mõelda. Kellegi teisega ei ole midagi sellist tundnud. Lisaks, kõrge libiidoga. Mitte kunagi ei ole olnud "ei" vastust. Tal läks kõvaks juba ainuüksi minu poole vaatamisest. Mitte kunagi ei ole olnud erektsiooni probleemi. Hilisemas elus olen kogenud, et see viimane on meeste seas päris suur probleem - ka noorte meeste puhul.
No, kes tahaks enam sellise mehega koos olla?
-
Külaline
Sellise asjaga ei naljatata, selge see.
-
Külaline
Ilmselt oleks mingi aeg kolakat saanud, kui oleks välja sülitanud. Nii kaugele asi ei läinud. Ühesõnaga kaks aastat pidasin vastu ja siis aitas. Läksime lahku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kiisu ja 3 külalist