Mis on top3 tegevused, mis teid liikluses häirivad?

vana hea klassika
Külaline

Mis on top3 tegevused, mis teid liikluses häirivad?

Postitus Postitas Külaline »

Ma võin siis ise alustada, mis mind liikluses kõige rohkem häirib. Häirivad tüübid, kes trügivad jõuga minu ritta, nii et kogu rida peab pidurdama ja jääb seisma ja siis kahe sekundi pärast on vaja trügida jälle sinna tagasi, kust ta just tuli, sest talle tundub, et see rida liigub iikkagi äkki kiiremini. Siis häirivad need, kes ei lase vahele, kuigi on näha, et teine ju edasi sõita ei saa. Trügib kõrval ja vahele lihtsalt ei lase. Siis häirivad need, kes teevad pööret (eriti vasakpööret) nii, et teevad suure kaare kõrvalreast läbi. Kui mina autokoolis käisin, oli see ülisuur viga, kui keegi nii tegi, aga nüüd on palu selliseid kaarega pöörajaid, kes kõrvalrea sõitjad peaaegu et müksavad. Siis ajavad hullult närvi need, kes keeravad peateele ette ilma igasuguse vaatamiseta, kas kedagi tuleb või mitte. Sõidan igapäevaselt Vana-Rannamõisa teel, seal on see käitumine väga levinud. Mingid suva sõitjad ei vaata üldse, kas peateelt keegi tuleb, lihtsalt sõidvad peateele ja kogu lugu. Täna tegi sedasama Kakumäe Selveri juurest peateele sõitev reka, tema arust oli väga normaalne, et ta ei vaadanud paremale ega vasakule, lihtsalt sõitis peateele ette. Peale kõige selle häirivad mind sellised, kes parklas ei saa üldse aru parema käe reeglits, vaid sõidvad jumala suvaliselt sulle otsa. Mis teid kõige rohkem liikluses närvi ajab?
Külaline

Mul on hea meel, et mul autot ei ole.
Külaline

Suunatule mitte näitamine.
Parklas taguots ees parkimine, sest 99% ukerdavad sada aastat. Pealegi on parkimiskohalt välja palju lihtsam tagurdada kui sisse.
Maanteel kui keegi teeb minust möödasõitu, keerab mu ette ka hakkab pidurdama. See ajab ikka niii närvi, et 🤬
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 19:00 Mingid suva sõitjad ei vaata üldse, kas peateelt keegi tuleb, lihtsalt sõidvad peateele ja kogu lugu. Täna tegi sedasama Kakumäe Selveri juurest peateele sõitev reka, tema arust oli väga normaalne, et ta ei vaadanud paremale ega vasakule, lihtsalt sõitis peateele ette.
Mul üks tuttav sõitis vanasti kamassi veokaga. Pool aastat oli vasak peegel puudu, lihtsalt polnud saada kuskilt. Küsisin temalt, et kuidas sa vasakule pöörad, midagi pole ju näha. Vend ütles, et lükkan suunatule sisse, loen kümneni ja keeran. Keegi ei soovi ette jääda.
Külaline

Mul üks tuttav sõitis vanasti kamassi veokaga. Pool aastat oli vasak peegel puudu, lihtsalt polnud saada kuskilt. Küsisin temalt, et kuidas sa vasakule pöörad, midagi pole ju näha. Vend ütles, et lükkan suunatule sisse, loen kümneni ja keeran. Keegi ei soovi ette jääda.
Sealt Kakumäe selveri juurest tuleb palju selliseid. Ikka hullult ajavad närvi. Aga kümneni nemad ei loe, lihtsalt suvaliselt keeravad ette.
Külaline

Miski ei häiri. Tean et võin ise ka eksida, molutada või trügida ja olen teiste puhul salliv
Külaline

Top 4 küll, aga...

Keegi sõidab linnas mulle peateele, nii et ma pean hoogu maha võtma. Uimerdab mul ees 30-40-ga lihtsalt selleks, et juba mõnesaja meetri pärast järgmisesse tänavasse ära keerata... Aga no kangesti oli vaja vahele pressida. Elan väikelinnas ja pole seda probleemi, et ootad ei tea kui kaua, kui esimesel võimalusel vahele ei nõelu.

Inimesed, kes "pargivad" keset teed pööret tehes, kedagi ees ei ole. Krt te ei pea seisma jääma, kui te keerama hakkate.

Inimesed, kes tõmbavad kiiruskaamera juures piirangust 20 km/h vähemaks.

Järsku ülekäigurajale hüppajad, kes füüsikat ei tunne ja arvavad, et auto saab sekundiga pidama.
Külaline

Eelnevatega nõus. Omaltpoolt lisaks maanteel jõnksutajad, kes ei tunnista püsikiirusehoidjat. Kõige hullemad on need, kes teevad veel möödasõidu ja siis hakkab pihta 80-100-90-70-105 jne. No krt miks
Külaline

Suunatule mitte näitajad. Just eile passisin ringteele sõitu oodates tükk aega, kuna need, kes ringteelt maha keerasid, ei näidanud suunatuld. No nagu mis su kuradi ajudes toimub, nii raske on tõesti ühte sõrmekest liigutada?
Külaline

Mind väga miski ei häiri, isegi Tallinna liiklus on üpris viisakas. Kui siis ainult 2+2 maanteel, kus on lubatud 110, teises reas 90-100-ga sõitjad. Neid ikka vahel tuleb ette. Sõidad siis vaikselt esimese rea kaudu mööda ja viipad läbi akna. Taibukamad reastuvad seepeale ümber (tahavaatepeeglist vaatan), aga kivipallurid sõidavad teises reas 90-100-ga edasi.
Külaline

Jalakäijad, kes muljuvad ülekäiguraja juurde jõudes nuppu, aga nähes, et kedagi ei tule, sammuvad ikkagi punasega üle tee. Nii et autodele läheb justkui ilma asjata foor punaseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 19:00 Siis häirivad need, kes teevad pööret (eriti vasakpööret) nii, et teevad suure kaare kõrvalreast läbi. Kui mina autokoolis käisin, oli see ülisuur viga, kui keegi nii tegi, aga nüüd on palu selliseid kaarega pöörajaid, kes kõrvalrea sõitjad peaaegu et müksavad.
Tavaliselt tehakse pigem liiga väikest kaart, st lõigatakse nii, et päriselt minnakse kõrval ritta. Vat sellised mind häirivad, kes ei oska suurema kaarega sõita. Muidugi mitte nii suure kaarega, et on kõrvalreas.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 00:44
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 19:00 Siis häirivad need, kes teevad pööret (eriti vasakpööret) nii, et teevad suure kaare kõrvalreast läbi. Kui mina autokoolis käisin, oli see ülisuur viga, kui keegi nii tegi, aga nüüd on palu selliseid kaarega pöörajaid, kes kõrvalrea sõitjad peaaegu et müksavad.
Tavaliselt tehakse pigem liiga väikest kaart, st lõigatakse nii, et päriselt minnakse kõrval ritta. Vat sellised mind häirivad, kes ei oska suurema kaarega sõita. Muidugi mitte nii suure kaarega, et on kõrvalreas.
Ei saa aru sellest selgitusest. Miks peab kaarega pöörama? Mina lihtsalt pööran, mitte ei tee mingit suurt kaart paremale jäävast kõrvalreast läbi, et vasakule pöörata.
Külaline

Neid liiklusraevu teemasid tekib siia juba iga natukese aja tagant. Vastuste arvu järgi tundub, et julgelt kolmandikul juhtidest tuleks load ära võtta, sest nende närvid on nii pekkis.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 07:47
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 00:44
Ei saa aru sellest selgitusest. Miks peab kaarega pöörama? Mina lihtsalt pööran, mitte ei tee mingit suurt kaart paremale jäävast kõrvalreast läbi, et vasakule pöörata.
Seda õpetatakse tõesti ka autokoolis ja see on väga suur viga. See, kes tuleb samal ajal vasakult ning sooritab parempööret, tema tee sa lõikad ju sedasi ära. Mind ajavad ka need lõikajad närvi, miks ma pean seisma jääma ja ootama kui teine inimene ei oska oma reas püsida pööret sooritades. Eriti parklates, mõni paneb täiesti diagonaalis aga parklates tulevad enamjaolt need lambad välja ka kes üldse sõita ei oska- seal ei ole mingeid jooni maas ja kõik reguleerimata, eiratakse sajaga kõikvõimalikke liiklusseaduseid või lihtsalt ei teatagi neid.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 07:57 Neid liiklusraevu teemasid tekib siia juba iga natukese aja tagant. Vastuste arvu järgi tundub, et julgelt kolmandikul juhtidest tuleks load ära võtta, sest nende närvid on nii pekkis.
Nendelt tuleb load ära võtta, kes ei salli kui ei sõideta nii nagu liiklusseadus ette näeb? Vau, see on küll mingi omaette tase. Äkki tuleks ikka nendelt võtta, kes sõita ei oska, oleks liiklus hulka normaalsem ning kaasliiklejate närvisüsteem ka hoitum.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 07:47 Ei saa aru sellest selgitusest. Miks peab kaarega pöörama? Mina lihtsalt pööran, mitte ei tee mingit suurt kaart paremale jäävast kõrvalreast läbi, et vasakule pöörata.
Jah sellist kaart, et satub paremasse ritta ei pea tegema. Mina pole sellist kohanud.
Mulle ei meeldi vastupidi. Nee kes pööravad vasakule, olles paremas reas, satuvad vasakusse ritta, st lõikavad rida. Need võiks pöörata suurema kaarega.
Külaline

Seda õpetatakse tõesti ka autokoolis ja see on väga suur viga. See, kes tuleb samal ajal vasakult ning sooritab parempööret, tema tee sa lõikad ju sedasi ära.
Mis mõttes? Räägime ilmselgelt erinevatest asjadest. Mina räägin olukorarst, kus mina pean paremalt tulijad nagunii läbi laksma, midagi ma ei lõika kellelegi ära. Mingit pööret tema ei soorita.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 07:57 Neid liiklusraevu teemasid tekib siia juba iga natukese aja tagant. Vastuste arvu järgi tundub, et julgelt kolmandikul juhtidest tuleks load ära võtta, sest nende närvid on nii pekkis.
See on liiklusraev, et ei meeldi, et peateele suvaliselt ette keeratakse? Et suunda ei näidata ja keeratakse valest kohast ära ja pannakse kogu liiklus kinni? Et sõelutakse edasi-tagasi sinna ja tänna, nii et teised peavad pidurdama ja selle tropi jälle vahele laskma. Kui sa ei oska nii sõita, et jälgiks reegleid ja tagaks sujuva sõidu kõigi jaoks, siis pole sinna rooli asja.
MuruKann
Kontakt:

Postitus Postitas MuruKann »

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 08:27
See on liiklusraev, et ei meeldi, et peateele suvaliselt ette keeratakse? Et suunda ei näidata ja keeratakse valest kohast ära ja pannakse kogu liiklus kinni? Et sõelutakse edasi-tagasi sinna ja tänna, nii et teised peavad pidurdama ja selle tropi jälle vahele laskma. Kui sa ei oska nii sõita, et jälgiks reegleid ja tagaks sujuva sõidu kõigi jaoks, siis pole sinna rooli asja.
Saa üle juba!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, SeaTongue ja 10 külalist