Tahaks kogu aeg neid " liblikaid " ja kirge.

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:33 Samas ma usun, et enamus valetab lihtsalt, et teisele mitte haiget teha.
Kui "üllas"... :evil:
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:08 Loomulikult tahan mina ise kedagi armastaksin. Aga seda ikka normaalse inimese moel, eks.

Mitte seda, et keegi hull kinnismõtete küüsis olev isik mind väga ihaldab, mind üle kõige maailmas tahab ja mõistuse kaotab. See ei ole normaalne ja sealt on vaid üks samm vägagi fataalsete tagajärgedeni.
Kui sõnastaksin nii, et üle kõige tahab sind ja sinuga olla ja ei tahagi teisi peale sinu. Sinust piisab ja oled niihea, et ei teki mõtetki, et tahaks teist.
Kas see oleks sinu jaoks normaalne?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:44
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:08 Loomulikult tahan mina ise kedagi armastaksin. Aga seda ikka normaalse inimese moel, eks.

Mitte seda, et keegi hull kinnismõtete küüsis olev isik mind väga ihaldab, mind üle kõige maailmas tahab ja mõistuse kaotab. See ei ole normaalne ja sealt on vaid üks samm vägagi fataalsete tagajärgedeni.
Kui sõnastaksin nii, et üle kõige tahab sind ja sinuga olla ja ei tahagi teisi peale sinu. Sinust piisab ja oled niihea, et ei teki mõtetki, et tahaks teist.
See, et sa teemasse sisse lendad oma idee fixe lehvitama pidevalt, ei ole normaalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:36
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:33 Ma ei ütle, et kõik peavad kõigiga seksima, aga no kui sul suhe on juba sealmaal, et iga teine mõte puudutab teistega seksimist siis miks mitte kaaslasega rääkida, vbla saate mõlemad õnnelikumaks.
Aga selles konks ongi, et mingu lahku ja seksigu kõigiga, kes vähegi silma jäävad. Miks see ei kõlba, kas aus olemine on niivõrd võimatu variant? Aga sellepärast see ei külba, et inimesed on liiga arad ja tegelikult ei taha oma tegude eest vastutust võtta, äkki pärast ei olegi toredam... Have your cake and eat it too... Et ei taha haiget teha? Siis ära peta, lihtne! Ei ole või?
No võib ka nii. Mina suudan vabalt petmata olla. Aga paistab, et paljud ei ole sellise mustvalge valikuga rahul, et kas üksi või kiretus suhtes. Olen igati rääkimise, mitte petmise poolt. Lihtsalt on ka palju muid variante, kirglik monosuhe on väga ilus, aga ma ei taha küll oma kaaslast kurvana näha seades teda ultimaatumi ette, et ainuke valik on olla minu omand või yksindus
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:52 kas üksi või kiretus suhtes.
Mine ei lugenud kusagilt välja, et ta õnnetus või kiretus suhtes oleks, lihtsalt pikaajalises, kus ei saagi olla värske armumise judinaid, ükskõik kui hea see suhe ka on. Aga tädi pole sellega rahul, ta tahab enne surma veel põnevust proovida.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 18:25
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:52 kas üksi või kiretus suhtes.
Mine ei lugenud kusagilt välja, et ta õnnetus või kiretus suhtes oleks, lihtsalt pikaajalises, kus ei saagi olla värske armumise judinaid, ükskõik kui hea see suhe ka on. Aga tädi pole sellega rahul, ta tahab enne surma veel põnevust proovida.
Aga sellised on ju suurem osa mehi, miks seda tädi siis nüüd nii maha teha. Olen vaba naine ja no küll on ikka palju neid suhtes või abielus mehi, kes mulle muudkui sõnumeid saadavad, et saaks ikka kokku ja trallallaa. Ühe käest küsisin, et miks sa nii teed, endal sul on ju naine olemas. Siis tema vastus oligi, et naine on tore ja midagi pole suhtel viga, aga noh, tahaks ikka enne surma veel kirelõõma ja värki ka tunda. Lihtsalt tahan ja kõik. Ei huvita, kellele sellega haiget tehakse. Kõike tahan saada, armastavat partnerit, stabiilset kodu, hoolimist, aga ka põnevust ja kirge. Egoism on selle nimi. Vallaline ka pole nii hea, need üheöösuhted ja põgusad partnerid tüütavad varsti ära, tahaks ikka kedagi, kes päriselt hoolib ja hoolitseb. Aga samaks tahaks veel petta ka.
Külaline

Mis keelab siis lahku minna- lapsed elavad majas oma hea isaga ja ema saab kirge(sid) nautida? Ei taha ühiskonna silmis liiderlik perelõhkuja olla? Kui teed, siis pead julgema ka vastutada, vana inimene juba, aga ikka põhilisi elutõdesid peab seletama...
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:44

Ei. Sellisest klammerduvast stalkerist tuleb kaugele joosta. Selle inimese peas on midagi pahasti.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 18:33 Mis keelab siis lahku minna- lapsed elavad majas oma hea isaga ja ema saab kirge(sid) nautida? Ei taha ühiskonna silmis liiderlik perelõhkuja olla? Kui teed, siis pead julgema ka vastutada, vana inimene juba, aga ikka põhilisi elutõdesid peab seletama...
Mees ikka kolib naise majast välja. Kuhu see naine oma kodust minema peaks?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 18:39
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:44 Kui sõnastaksin nii, et üle kõige tahab sind ja sinuga olla ja ei tahagi teisi peale sinu. Sinust piisab ja oled niihea, et ei teki mõtetki, et tahaks teist.
Ei. Sellisest klammerduvast stalkerist tuleb kaugele joosta. Selle inimese peas on midagi pahasti.
A, siis on normaalne, et teine vaatab teisi ka ja teeb ka teistega seda asja.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 19:05
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 18:39
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:44 Kui sõnastaksin nii, et üle kõige tahab sind ja sinuga olla ja ei tahagi teisi peale sinu. Sinust piisab ja oled niihea, et ei teki mõtetki, et tahaks teist.
A, siis on normaalne, et teine vaatab teisi ka ja teeb ka teistega seda asja.
Ära utreeeri!

See õudus, mida kirjutasid: (Aga kui keegi sind väga ihaldab, ikka väga, väga? Tahab sind üle kõige maailmas, kaotab mõistuse sinu pärast.)
on haige, ebastabiilse inimese oma. Siin pole tegemist armastusega vaid haige inimesega, klammerdub. Sellist ei soovi oma ellu mitte keegi. See on seda tüüpi mees, kes hakkab enesetapuga ähvardama, kui naine teda ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 19:56See on seda tüüpi mees, kes hakkab enesetapuga ähvardama, kui naine teda ei taha.
Sellist tüüpi ma ei mõelnudki. Mina selle peale ei tulekski, et nii mõelda.
Samas kui rääkida kirest, siis kirglikust inimesest võib ju sama õudust välja lugeda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 02 Dets 2024 18:25Aga tädi pole sellega rahul, ta tahab enne surma veel põnevust proovida.
Mis siis selles halba on, et tahab veel enne surma põnevust proovida. Kuidas "maitseb" seks teise partneriga. Normaalne soov. Proovib ära ja elu läheb vanaviisi edasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 21:22
Anonymous kirjutas: 02 Dets 2024 18:25Aga tädi pole sellega rahul, ta tahab enne surma veel põnevust proovida.
Mis siis selles halba on, et tahab veel enne surma põnevust proovida. Kuidas "maitseb" seks teise partneriga. Normaalne soov. Proovib ära ja elu läheb vanaviisi edasi.
Siis peaks sellest normaalsest vahvast soovist ka partnerile teada andma. Tema siis otsustab, kas seikleb ka ringi või lõpetab suhte. Aga seda need proovijad ju ei taha. Endale neile üldse ei meeldiks, kui partner ka ringi liiderdab ja liblikaid otsib. Ka suhet lõpetada ei taha, sest sellega kaasnevad majanduslikud või muud mured, üksi ei taha tegelikult olla ja nendest sekspartneritest ei ole kooselupartnerit. See ongi, et kõike tahaks korraga saada, aga kõike ei saa. Tehke oma valik, mitte ärge petke ja vassige.
Külaline

Anonymous kirjutas: 02 Dets 2024 21:29Siis peaks sellest normaalsest vahvast soovist ka partnerile teada andma. Tema siis otsustab, kas seikleb ka ringi või lõpetab suhte.
Mis jutt see nüüd on et peab teada andma. Ei pea midagi teada andma. Võib olla see üks proov ei olnudki nii erutav ja põnev? Siis on ju abielu rikutud. Lihtsam on vaikselt toimetada. Alles siis kui armutakse uude partnerisse ja plaanitakse temaga koos elama hakata, siis antakse vanale partnerile teada, et nüüd on lood sedasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 21:33
Anonymous kirjutas: 02 Dets 2024 21:29Siis peaks sellest normaalsest vahvast soovist ka partnerile teada andma. Tema siis otsustab, kas seikleb ka ringi või lõpetab suhte.
Mis jutt see nüüd on et peab teada andma. Ei pea midagi teada andma. Võib olla see üks proov ei olnudki nii erutav ja põnev? Siis on ju abielu rikutud. Lihtsam on vaikselt toimetada. Alles siis kui armutakse uude partnerisse ja plaanitakse temaga koos elama hakata, siis antakse vanale partnerile teada, et nüüd on lood sedasi.
Ma loodan, et su partner just nii teebki, siis oled rahul kindlasti.

Kui see nii normaalne ja tore ja "mis see siis ära ei ole" soov on, miks seda petmist mehele ei räägitud, miks varjatakse? Järelikult teab ise ka, et tegi valesti ja et sellest probleem tuleks. Ehe varga mõtteviis- kui vahele pole jäänud, ei olegi midagi teinud, eksole.
Külaline

Anonymous kirjutas: 02 Dets 2024 21:59Kui see nii normaalne ja tore ja "mis see siis ära ei ole" soov on, miks seda petmist mehele ei räägitud, miks varjatakse? Järelikult teab ise ka, et tegi valesti ja et sellest probleem tuleks. Ehe varga mõtteviis- kui vahele pole jäänud, ei olegi midagi teinud, eksole.
Mõtleme nüüd loogiliselt. Kas petmist saab võrrelda vargusega poest? Kui varas poest midagi varastab, siis pood jääb selle asja võrra vaesemaks ja varas saab selle asja võrra rikkamaks. On ju nii? Petmise puhul ju keegi vaesemaks ei jää. Seks toimub teise inimesega ja ega siis püsipartnerilt midagi ära ei võeta. Püsipartner saab ikka sama palju seksi (kui ta muidugi soovib suhtes seksida) või siis ei saa seksi (kui ta pole enam mingil põhjusel seksist huvitatud). On ju nii? Seega pole petmise puhul tegemist varga mõtteviisiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 08:46
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 03:16
Külaline kirjutas: 01 Dets 2024 18:49 Ühest teisest siinsest teemast lähtuvalt, et kas mitu partnerit on halb ja läbikukkumine, tahan öelda, et mina ei kadesta kedagi, kes on pikalt koos olnud. Kõige hullemal juhul sama inimesega terve elu. On ainult üks elu ja sa lihtsalt raiskad selle ära, ei õpi erinevaid inimesi tundma, ei koge erinevat. Petmine üle 10-aastases püsisuhtes on pigem reegel, kui erand.
Mina mõistan sind. Ma ei viitsiks ka nii elada.
Tüüpiline kehva lapsepõlvekodu mustriga inimese jutt. Emps tõi igal aastal uue issi koju. Sealt saigi inimene aru, et hästi huvitav on koguaeg "uusi inimesi" lähedalt tundma õppida.

Millegipärast ei kadesta üldse mina sinusuguseid inimesi. Mõttetu ja sisutühi elu. Ja kohutav elu laste jaoks, kes sellise emmega peavad koos elama.
Haige jutt. Mu ema elas surmani ühe ja sama mehega. Häbi võiks sul olla! Mu elu on ilus ning armastust täis, suhted lastega ülimalt lähedased.
Siis küsiks, et mis sinuga juhtus, et sul nii läks?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 23:11
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 08:46
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 03:16

Tüüpiline kehva lapsepõlvekodu mustriga inimese jutt. Emps tõi igal aastal uue issi koju. Sealt saigi inimene aru, et hästi huvitav on koguaeg "uusi inimesi" lähedalt tundma õppida.

Millegipärast ei kadesta üldse mina sinusuguseid inimesi. Mõttetu ja sisutühi elu. Ja kohutav elu laste jaoks, kes sellise emmega peavad koos elama.
Haige jutt. Mu ema elas surmani ühe ja sama mehega. Häbi võiks sul olla! Mu elu on ilus ning armastust täis, suhted lastega ülimalt lähedased.
Siis küsiks, et mis sinuga juhtus, et sul nii läks?
Mis minuga läks, ma ei saa nüüd aru, mida sa silmas pead?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:52
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:36
Külaline kirjutas: 02 Dets 2024 17:33
No võib ka nii. Mina suudan vabalt petmata olla. Aga paistab, et paljud ei ole sellise mustvalge valikuga rahul, et kas üksi või kiretus suhtes. Olen igati rääkimise, mitte petmise poolt. Lihtsalt on ka palju muid variante, kirglik monosuhe on väga ilus, aga ma ei taha küll oma kaaslast kurvana näha seades teda ultimaatumi ette, et ainuke valik on olla minu omand või yksindus
See on ikka nii kummaline, et teatud seltskond hakkab sellistes teemades alati "omandiks olemisest" jahuma. No mis asja? Et kui me oleme abikaasaga/elukaaslasega kokku leppinud, et me elame truus, monogaamses suhtes, siis me oleme teineteise omandid? Mis mõttes?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist