Trolli blokeerimine
-
Külaline
Trolli blokeerimine
Kuna kõik kommentaatorid peavad olema sisse logitud aga suurem osa, sh trollid, kommenteerivad ikka külalise alt, siis miks ei võiks luua ka võimalust teatud "külaline" enda jaoks blokeerida? Teie ju teate, millise konto alt midagi postitati. Et edaspidi selle konto alt (ei nimeliselt ega külastajana postitatut) ei näeks. Tehniliselt ei peaks see ju oleme eriti keeruline teostada. Tegelikult arvasin, et anonüümsuse kaotamisega seda juba tehaksegi...
-
Külaline
Aga teine võimalus oleks see, et lased trolli kommentaaridest lihtsalt silmadega kiirelt üle ja neisse ei süvene. Teeb ju sama välja?
-
Külaline
Seda küll, enamasti nii ka teen aga kui ta järjekindlalt sind tsiteerib ja teemad oma mölaga üle võtab on kole tüütu ikka.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:27 Aga teine võimalus oleks see, et lased trolli kommentaaridest lihtsalt silmadega kiirelt üle ja neisse ei süvene. Teeb ju sama välja?
-
Külaline
Kas foorum ongi siis sinu elu, et sa nii sellest leili lähed? Minu jaoks ühest kõrvast sisse ja teisest välja.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:31Seda küll, enamasti nii ka teen aga kui ta järjekindlalt sind tsiteerib ja teemad oma mölaga üle võtab on kole tüütu ikka.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:27 Aga teine võimalus oleks see, et lased trolli kommentaaridest lihtsalt silmadega kiirelt üle ja neisse ei süvene. Teeb ju sama välja?
-
Külaline
Kui ma tulen siia vabal momendil aega veetma, siis pool sellest ajast kulutada trollidest ja teemavälisest ülekerimisele, siis on see lihtsalt ülimalt tüütu. Leili ei lähe aga milleks ma peaksin sellega tegelema, kui oleks loodud võimalus paari klikiga kogu see jama enda jaoks blokeerida. Võimaluse loomine ei võtaks kelleltki midagi ära.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:40
Kas foorum ongi siis sinu elu, et sa nii sellest leili lähed? Minu jaoks ühest kõrvast sisse ja teisest välja.
-
Külaline
Täpselt nii on. Ma arvasin ka, et anonüümsuse kaotamisega täpselt see võimalus tekibki.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:51Kui ma tulen siia vabal momendil aega veetma, siis pool sellest ajast kulutada trollidest ja teemavälisest ülekerimisele, siis on see lihtsalt ülimalt tüütu. Leili ei lähe aga milleks ma peaksin sellega tegelema, kui oleks loodud võimalus paari klikiga kogu see jama enda jaoks blokeerida. Võimaluse loomine ei võtaks kelleltki midagi ära.Külaline kirjutas: ↑03 Dets 2024 11:40
Kas foorum ongi siis sinu elu, et sa nii sellest leili lähed? Minu jaoks ühest kõrvast sisse ja teisest välja.
Ei viitsi mölaga tegeleda. Vabandust
-
Külaline
Kui kasutaja kirjutab "möla", siis võiks just tema ära kustutada. Möla on halvustas ekraniseering kellegi arvamuse osas. Keegi arvab "möla" ja siis kohe kustuta. Aga mille alusel?
-
Külaline
Me siin teemas räägime "külalise" blokeerimisest, mitte kommentaaride kustutamisest. Kui selline võimalus loodaks, oleks sinul võimalus blokeerida ka mistahes suvalist sõna sisaldava kommentaari autor ja mitte kunagi enam näha ühtki tema postitust. Model ka tööd vähem.Külaline kirjutas: ↑05 Dets 2024 22:38 Kui kasutaja kirjutab "möla", siis võiks just tema ära kustutada. Möla on halvustas ekraniseering kellegi arvamuse osas. Keegi arvab "möla" ja siis kohe kustuta. Aga mille alusel?
-
Külaline
Kas seda kaameraperverti ei blokeeritagi ära. Ilmselgelt ju haige inimene.
-
Külaline
Ei blokeeritud jeleeena karjujana teda ega ilmselt blokeerita ka nüüd. Haige inimene jah, jälitusmaanijaga skiso ilmselt.
Kaamerapervert sai bloki. Samuti sai ta pidevalt blokeeringuid, kui kellegi Jeleena kohta postitusi tegi. Siis oli temaga vähe keerulisem, sest postitas külalisena ja ip blokeering polnud eriti tõhus tema puhul.
-
Külaline
Kas olete Sipsikuga arutanud ka teemaalgatuses mainitud ideed, et igal kasutajal oleks võimalus enda jaoks ebameeldiv "külaline" blokeerida, et edaspidi ei näeks enam konkreetse kasutaja postitusi (ei nimelisi ega külalisena tehtuid)?
-
Külaline
Jaa, kui vähegi võimalik, siis see oleks tõesti väga hea võimalus!Külaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 11:57Kas olete Sipsikuga arutanud ka teemaalgatuses mainitud ideed, et igal kasutajal oleks võimalus enda jaoks ebameeldiv "külaline" blokeerida, et edaspidi ei näeks enam konkreetse kasutaja postitusi (ei nimelisi ega külalisena tehtuid)?
Oleme arutanud seda, kuid peame välja mõtlema, milline oleks täpsem tehniline lahendus sel puhulKülaline kirjutas: ↑08 Dets 2024 11:57Kas olete Sipsikuga arutanud ka teemaalgatuses mainitud ideed, et igal kasutajal oleks võimalus enda jaoks ebameeldiv "külaline" blokeerida, et edaspidi ei näeks enam konkreetse kasutaja postitusi (ei nimelisi ega külalisena tehtuid)?
-
Külaline
Praeguseks on olukord minu meelest juba selline, et kui seda külalise blokeerimise võimalust ei tule, siis ei ole foorum kasutatav. Kahju oleks küll, sest foorum ise ja enamus kasutajaid on väga ägedad. Aga no ei taha seda pas*a vahele lugeda tõesti.
-
Külaline
Küsimus:
Miks selle kasutaja teksti tsiteerides selline joru kuvab?
Miks selle kasutaja teksti tsiteerides selline joru kuvab?
KokfeAJik kirjutas: ↑27 Juul 2025 03:38 Ei saa lahti tundest, et asjad võivad ka siia liikuda, eriti arvestades, mis Ukrainas toimub.
Medical GuideTax GuideTickets GuidePoints GuideJob GuideAI and TechnologyMarket InsightsInnovative InsightsA Guide to LivingOur Economic FutureTax AccountingTechnological InnovationThe Interplay of Economy
-
Külaline
Kui teda ja veel ühte sarnase nimega kasutajat tsiteerida, kuvab mingi tohutu pika joru, sulud ning nurksulud. Avaldatud tekstis need ei kajastu, vaid ainult tsiteerides, enne "saada" nupu vajutamist. Miks see nii on?
-
Külaline
Kaua sellel trollil siia seda jura postitada lastakse? Kas tõesti ära blokkida ei saa? Mitu alarubriiki on seda sodi täis.
Töötame hetkel välja püsivat lahendust nende robotite tõrjumiseks. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!
-
Külaline
See kaotaks meie kõikide (näilise) anonüümsuse. Moded muidugi näevad, kes me siin oleme, aga tavakasutajad mitte. Kui tehakse külalise blokeerimise võimalus, saad absoluutselt igas teemas sisse ja väljalogituna näha, milline kommentaar on tehtud sinu poolt blokeeritud inimese poolt. Sisselogituna tema kommentaari ei näe. Väljalogituna näeb. Võid öelda, et sul on parematki teha, kui kellegi kommentaaridel näpuga järge ajada. Või mis vahet seal on. Aga mõni teine võib üksikutest kildudest kellegi kohta pildi kokku panna. Ja mitte ainult trollijate, vaid igaühe kohta.Guest kirjutas: ↑14 Veebr 2025 09:11 Praeguseks on olukord minu meelest juba selline, et kui seda külalise blokeerimise võimalust ei tule, siis ei ole foorum kasutatav. Kahju oleks küll, sest foorum ise ja enamus kasutajaid on väga ägedad. Aga no ei taha seda pas*a vahele lugeda tõesti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist