Ma ei käi sõimamas, ära võta enda järgi, et kõigil on mingi meeletu vajadus sõimelda. Ja jälle sa teed sama nagu Perekoolis, et võtad hambusse mingi suvalise inimese, kes sul PK-s oli Katza, Huviline vms ja siis hakkad igal pool tema poole pöörduma. Ei ole ma mingi Barbara.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 14:03Huvitav, miks sa siis ise anonüümne oled kui blokkida tahad? Tegelikult anonüümselt käid sõimamas, aga oma nime alt kirjutad kuhugi koerte teemas, kas pole nii Barbara?Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:57Mis asja, blokeerimise eest kaitsta? Miks sa pead ennast selle eest kaitsma? Kui sinu sõnavõtte ei soovita lugeda, miks sa pead ennast nendele inimestele vägisi kaela suruma? Ega neid inimesi asjata ei blokita, järelikult nende negatiivsus ei meeldi. Tavalist kasutajat pole mitte mingit põhjust blokkida.Aga kuidas blokeerida küberkiusajaid, kes peidavad end anonüümsuse maski taha? Kas siin ei kohelda külalistena postitajaid ja oma kasutajanime all postitajaid ebavõrdselt? Ühed saavad end blokeerimise eest kaitsta, teised mitte.
Anonüümid
-
Külaline
Mina ei peagi vajalikuks end blokkimise eest kaitsta. Nagu näed, mina oma kasutajanime ei varja. Aga sind näiteks mina blokkida ei saa kui tahaksin, sest sina peidad end külalise kaitsva nime taha. Ja see on minu arust ebaõiglane.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:57Mis asja, blokeerimise eest kaitsta? Miks sa pead ennast selle eest kaitsma? Kui sinu sõnavõtte ei soovita lugeda, miks sa pead ennast nendele inimestele vägisi kaela suruma? Ega neid inimesi asjata ei blokita, järelikult nende negatiivsus ei meeldi. Tavalist kasutajat pole mitte mingit põhjust blokkida.Aga kuidas blokeerida küberkiusajaid, kes peidavad end anonüümsuse maski taha? Kas siin ei kohelda külalistena postitajaid ja oma kasutajanime all postitajaid ebavõrdselt? Ühed saavad end blokeerimise eest kaitsta, teised mitte.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
Külaline
Vaadake kuidas ta minu sabast eemaldus. Vastake lühidalt, ta leiab uue foorumi üsna pea kui siin tähelepanu ei rahuldata. Pole mõtet vaidlema laskuda, kui vaidluse peal väljas ollakseKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:551 lause -> Mine otsi iseKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:49Kes need teised kasutajad siis olid sa jälle siin teemas oled? Esimest korda kirjutad, esimest korda oled siin lehel ja juba blokeerid jne. Mina vastan kõigile kellele tahan.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 13:46
Teised kasutajad panid sinu kasutajale blokeeringu, nii nad siia vähemalt kirjutasid. Esimest korda kirjutan.
Ära vaevu vastama mulle, ignoreerin edaspidi.
-
Külaline
Ainuke variant sellise inmese paikapanemiseks oleks tõesti teda täielikult ignoreerida. Nagu näha, see blokeerimine talle üldse ei meeldinud, sest siis jäid ta sõnavõtud tähelepanuta. Äkki siis ta lõpetab selle kraaklemise, kui vastukaja ei tule. Kuigi ma muidugi väga ei looda.Vaadake kuidas ta minu sabast eemaldus. Vastake lühidalt, ta leiab uue foorumi üsna pea kui siin tähelepanu ei rahuldata. Pole mõtet vaidlema laskuda, kui vaidluse peal väljas ollakse
-
Hallleluuja!
- Teerajaja
- Kontakt:
Huvitav, kas selline võimalus oleks olemas, et kirjutada saad ainult sisse loginuna, aga märkida ennast "külalisena", samas oleks aga võimalik seda külalist enda jaoks ära blokkida? Siis säiluks ikkagi anonüümsus, aga samas saab ebameeldiva kõrvale lükata.
-
Külaline
Võiks olla jah nii.Hallleluuja! kirjutas: ↑21 Juun 2024 14:59 Huvitav, kas selline võimalus oleks olemas, et kirjutada saad ainult sisse loginuna, aga märkida ennast "külalisena", samas oleks aga võimalik seda külalist enda jaoks ära blokkida? Siis säiluks ikkagi anonüümsus, aga samas saab ebameeldiva kõrvale lükata.
-
Külaline
Kas võib olla et nt kümmet lugejat ärritab kellegi vastused sedavõrd, et tunnevad et vaja anonüümsus lõpetada. Aga ülejäänut 100 ei häiri see üldse. Ainult et need 10 karjuvad sedavõrd kõvasti, et tundub et peabki tulema muutus.
Ma ei tea. Ei näe vajadust midagi muuta. Mulle küll anonüümsus meeldib.
-
Külaline
Võiks ju teha mingi küsitluse, siis ei peaks arvama, palju see üks inimene siin kedagi häirib või ei häiri.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 15:14 Kas võib olla et nt kümmet lugejat ärritab kellegi vastused sedavõrd, et tunnevad et vaja anonüümsus lõpetada. Aga ülejäänut 100 ei häiri see üldse. Ainult et need 10 karjuvad sedavõrd kõvasti, et tundub et peabki tulema muutus.
-
Külaline
Perekoolis oli liikumine aeglane neis alafoorumites, kus sai nimega vastata. Tihti pandi ima teema sinna, kus sai olla käona. Ja vastati ka käona meelsamini, kui oma fooruminimega.
-
Külaline
Väga õige. Kui tema üleskütvad küsimused suurema tähelepanuta ja reaktsioonita jätta, on nagu vits vette kadunud. Mitmes teemas katsetanud, ei saa iseendaga vaielda no ei saaKülaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 14:51Ainuke variant sellise inmese paikapanemiseks oleks tõesti teda täielikult ignoreerida. Nagu näha, see blokeerimine talle üldse ei meeldinud, sest siis jäid ta sõnavõtud tähelepanuta. Äkki siis ta lõpetab selle kraaklemise, kui vastukaja ei tule. Kuigi ma muidugi väga ei looda.Vaadake kuidas ta minu sabast eemaldus. Vastake lühidalt, ta leiab uue foorumi üsna pea kui siin tähelepanu ei rahuldata. Pole mõtet vaidlema laskuda, kui vaidluse peal väljas ollakse
Kui vaidlema hakata, vastu küsida, ärrituda on see nagu punane lipp härjale, minnakse veelgi rohkem äksi täis.
-
Külaline
Huvitav, kas tõesti pole tehniliselt teda kuidagi ohjeldada? Ta tekitab vahepeal iseendaga ka vaidlusi eri kontode alt või külastajana, lihtsalt, et läbustada. Mis lõbu see pakub, sellest mina isiklikult aru ei saa, aga no nagu öeldakse - igal lollil oma lõbu.
-
Külaline
Aga on ju veel elufoorum. Seal on registreeritud kasutajad ja kõik on rahul. Las see jääb nii nagu on.
-
Külaline
Kunagi perekoolis oli Käo juures märge, et “postitanud siin teemas 2 korda, kell 13:59, kell 14:12”
See ei võtaks anonyymsust ära, aga aitaks võib-olla veidi vaidlemist taltsutada
See ei võtaks anonyymsust ära, aga aitaks võib-olla veidi vaidlemist taltsutada
-
Külaline
Võimalik. Aga kas teil, inimesed, nii palju enesekontrolli pole, et lihtsalt mööda kerida mingist mitterelevantsest klähvimisest?sool kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:03See on väga hea soovitus mu meelestHallleluuja! kirjutas: ↑21 Juun 2024 14:59 Huvitav, kas selline võimalus oleks olemas, et kirjutada saad ainult sisse loginuna, aga märkida ennast "külalisena", samas oleks aga võimalik seda külalist enda jaoks ära blokkida? Siis säiluks ikkagi anonüümsus, aga samas saab ebameeldiva kõrvale lükata.
-
Hallleluuja!
- Teerajaja
- Kontakt:
No neid klähvimisi tuleb lihtsalt nii pikas jorus tihtipeale, et hävitab hea teema ära, kui sealt vahelt pead kuskilt normaalseid kommentaare otsima.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:18Võimalik. Aga kas teil, inimesed, nii palju enesekontrolli pole, et lihtsalt mööda kerida mingist mitterelevantsest klähvimisest?sool kirjutas: ↑21 Juun 2024 18:03See on väga hea soovitus mu meelestHallleluuja! kirjutas: ↑21 Juun 2024 14:59 Huvitav, kas selline võimalus oleks olemas, et kirjutada saad ainult sisse loginuna, aga märkida ennast "külalisena", samas oleks aga võimalik seda külalist enda jaoks ära blokkida? Siis säiluks ikkagi anonüümsus, aga samas saab ebameeldiva kõrvale lükata.
-
Külaline
Oled sa tema postitusi lugenud? Minu jaoks oli väga eemaletõukav, kuidas ta igas teemas halvustas ja provotseeris. Seda ei saa kuidagi nimetada oma joone ajamiseks, see oli pesuehtne nõme provokatsioon ja naiste halvustamine. Seetõttu otsustasin kohe alguses, et tema postitustele ma ei reageeri, et foorumi risustamisele mitte kaasa aidata.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 10:44 Oma nimega on halb kirjutada eelarvamuste pärast. Nt revolvri kirjutistesse suhtutakse eelarvamusega alati. Sest ta on mingis asjas oma joont ajav. Kui ta kirjutaks anonüümsena, siis loeks läbi, mõtleks, ahhaa, selline arvamus. Aga kui ta kirjutab oma nime alt, siis läheb kohe vaidluseks. Miks? Ma pole eriti kursis vist. Aga minu arust pole ta ebaviisakas ega ropendav? Lihtsalt arvab teisiti.
Seega, palun nimetame asju õigete nimedega. Kui kasutaja pidevalt naisi halvustab ja üldistavalt sildistab stiilis, et te naised oletegi ju sellised lollakad, siis minu arust ei peaks sellist kasutajat siin hellitama.
-
Külaline
Kindlasti olen lugenud revolvri kirjutisi, pean olema. Aga ma ei erista neid teistest kasutajatest kui on külalisena või käona kirjutatud. Kui nime alt, siis on näha kas on revolver. Aga mind need ei provotseeri kui revolver. Kui mõne vastusega pole nõus olnud, olen vastanud. Seega mul on nii, et ma tegelikult ei erista ta kirjutisi, kui on anonüümselt. Aga võib ka olla et ma pole eriti # hingega asja kallal.
-
Külaline
No ei pea olema ju nimega, lihtsalt peab olema võimalus enda jaoks ebameeldiv inimene pildist maha võtta. Ei teki ju tahtmist siia tulla, kui mingil šovinistil lastakse siin vabalt räusata. Samal põhjusel jäi ka Perekoolis käimine soiku, iga jumala teema läks seal seetõttu käest ära. Üks tark ei jõua nii palju vastata, kui üks loll oma saasta toota.Külaline kirjutas: ↑21 Juun 2024 15:31 Perekoolis oli liikumine aeglane neis alafoorumites, kus sai nimega vastata. Tihti pandi ima teema sinna, kus sai olla käona. Ja vastati ka käona meelsamini, kui oma fooruminimega.
-
Külaline
Aga kui mulle ei meeldi lihtsalt vastus oma teemale. Pole piisavalt kaastundlik, mida just praegu vajaks. Siis võtan selle paha inimese maha ja loen kõiki toredaid vastuseid, mulle takkakiitvaid, nagu soovisingi.
-
Külaline
Tegelikult on ikka muutunud häirivaks küll.
Teine asi on kommentaarid a la: “küll mõnele meeldib pläägutada” - nagu praegu auroteemas.
Ma pole isegi kirjutanud autoteemasse, aga raportisin postitust. Midagi sellega ei tehtud.. no ok, ma siis ei pane oma pläägutust sinna.
Sest ega ajaviite foorum pole ju mingiks pläägutamiseks loodud.
Üks või paar sedasorti kommentaari oleks suva, aga peaegu on see praktiliselt igas teemas.
Olin väga arutle foorumi poolt kui see tehti, aga praegu näen, kuidas see lõputu mölisemine teiste kasutajate (eriti naiste) kallal lihtsalt suretab foorumi välja.
Isegi ei viitsi enam eriti käia lugemas just sellel põhjusel.
Teine asi on kommentaarid a la: “küll mõnele meeldib pläägutada” - nagu praegu auroteemas.
Ma pole isegi kirjutanud autoteemasse, aga raportisin postitust. Midagi sellega ei tehtud.. no ok, ma siis ei pane oma pläägutust sinna.
Sest ega ajaviite foorum pole ju mingiks pläägutamiseks loodud.
Üks või paar sedasorti kommentaari oleks suva, aga peaegu on see praktiliselt igas teemas.
Olin väga arutle foorumi poolt kui see tehti, aga praegu näen, kuidas see lõputu mölisemine teiste kasutajate (eriti naiste) kallal lihtsalt suretab foorumi välja.
Isegi ei viitsi enam eriti käia lugemas just sellel põhjusel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist