Liiga sõbralik mees

seks, suhted ja pereteemad
Unetu
Kontakt:

Postitus Postitas Unetu »

Mulle näiteks on tänaval liginetud viimasel ajal tõesti, sest olen ca pool aastat olnud koeraomanik ja juttu on tulnud ajama koertega jalutavad mehed. Ühega oleme headeks tuttavatest saanud ja jääme lobisema, kui koerad omavahel mängivad. Ta on küll väga sõbralik, olen mõelnud, et kas lihtsalt ongi selline või meeldin talle naisena, kes seda teab. Aga tore on temaga rääkida ja juttu jätkub.
Enne koera võtmist ei kõnetanud mind enamasti keegi, nooruses juhtus küll mõnikord, kui taheti tuttavaks saada.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Unetu kirjutas: 14 Dets 2024 22:22 Ühega oleme headeks tuttavatest saanud ja jääme lobisema, kui koerad omavahel mängivad. Ta on küll väga sõbralik, olen mõelnud, et kas lihtsalt ongi selline või meeldin talle naisena, kes seda teab.
Mina tean, sa meeldid talle naisena väga.
Külaline

Unetu kirjutas: 14 Dets 2024 22:22 Mulle näiteks on tänaval liginetud viimasel ajal tõesti, sest olen ca pool aastat olnud koeraomanik ja juttu on tulnud ajama koertega jalutavad mehed. Ühega oleme headeks tuttavatest saanud ja jääme lobisema, kui koerad omavahel mängivad. Ta on küll väga sõbralik, olen mõelnud, et kas lihtsalt ongi selline või meeldin talle naisena, kes seda teab. Aga tore on temaga rääkida ja juttu jätkub.
Enne koera võtmist ei kõnetanud mind enamasti keegi, nooruses juhtus küll mõnikord, kui taheti tuttavaks saada.
Koeraga on muidugi jah asi teine. Mul on ka koer ja kui temaga jalutama lähen, siis mõned tuttavad on siginenud. Ühel mehel on täpselt sama tõugu koer, kui minul on ja tuttavaks saimegi sellepärast, et meie koerad hakkasid sõbrustama. Kuna mu koeral on käpp haige, siis täna käisin üksi jalutamas ja mees koeraga tulid jälle vastu. Ja tema koer istus maha ja vaatas mulle nii küsivalt otsa, et kus on tema sõber, mina ju peaks teadma. Ta oli kohe täielikus hämmingus. Vaatas küsivalt otsa mulle, oma peremehele, mulle, oma peremehele.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:45
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:31
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:23

Ma ei tea, mis meestega te seal tänaval pidevalt siis jutustate, minuga on juttu tulnud ajama ainult mehed, kes on nokastanud või siis mõned pensionärid ka.
Ma ei väitnudki, et jutustama tulevad jõukad kompud :) Oleks see vaid nii :) aga nii ei ole..
Tolmukübe ju kirjutas, et mõtleb, et liiga hea, et tõsi olla.

Aa, nojah, aga tema on ju ilus ka. Erinevalt minust. Eks vastavalt sellele on ka need mehed kes ligi tulevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 21:04
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:40 Jaa, kõigile meestele sa hullult meeldid, pidevalt teevad sinuga tänaval juttu ja see elu armastus ka ei julge sulle vastata, sest oled liiga ilus. Ja sina oled ikka üksi. Kurb.
Seda juttu, et on liiga ilus jne ei kirjutanud tema vaid mina. Tõin endapoolse näite kuidas mul oli. Et ka nii võib olla.
Pole vaja halvustada.
Aga seda juttu, et ta tahtis meest julgustada, sest mees omal algatusel ei julgenud talle ligineda, kirjutas küll tema. Ja selline asjadest arusaam, et mees tahab, aga kardab suhtlema hakata, on täiesti jabur!
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 07:46
Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 20:40 Jaa, kõigile meestele sa hullult meeldid, pidevalt teevad sinuga tänaval juttu ja see elu armastus ka ei julge sulle vastata, sest oled liiga ilus. Ja sina oled ikka üksi. Kurb.
Seda juttu, et on liiga ilus jne ei kirjutanud tema vaid mina. Tõin endapoolse näite kuidas mul oli. Et ka nii võib olla.
Pole vaja halvustada.
Aga seda juttu, et ta tahtis meest julgustada, sest mees omal algatusel ei julgenud talle ligineda, kirjutas küll tema. Ja selline asjadest arusaam, et mees tahab, aga kardab suhtlema hakata, on täiesti jabur!
Siin pole midagi jaburat. Inimene on vbl elus varem ka suuri tundeid tundnud ja nendega seoses tugevalt haiget saanud, see-tõttu ei julgegi läheneda. Mis siin jaburat on? Kas sa väga lihtsat asja siis ei jaga? Pealegi abielus, naine ka olemas, lihtsam jätta asi nii, nagu on.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 15 Dets 2024 10:29
Pole vaja halvustada.
Siin pole midagi jaburat. Inimene on vbl elus varem ka suuri tundeid tundnud ja nendega seoses tugevalt haiget saanud, see-tõttu ei julgegi läheneda. Mis siin jaburat on? Kas sa väga lihtsat asja siis ei jaga? Pealegi abielus, naine ka olemas, lihtsam jätta asi nii, nagu on.
Sa ikka ei lõpeta unistamist, et see abielumees tegelikult armastab ja unistab ainult sinust?

Minu arust kirjutasid sa seal teemas, kuidas sa korduvalt ja korduvalt liginesid ja "julgustasid meest. Ja tema sellele ei vastanud. Ka kõige arem mees oleks sellisele lähenemisele kuidagigi reageerinud, kui ta vähegi oleks huvitatud ja armunud. See mees ju ei ole. Millest sa veel aru ei saa!? Või, kuidas ta peaks seda viisakalt sulle selgeks tegema?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 11:56
Tolmukübe kirjutas: 15 Dets 2024 10:29

Sa ikka ei lõpeta unistamist, et see abielumees tegelikult armastab ja unistab ainult sinust?

Minu arust kirjutasid sa seal teemas, kuidas sa korduvalt ja korduvalt liginesid ja "julgustasid meest. Ja tema sellele ei vastanud. Ka kõige arem mees oleks sellisele lähenemisele kuidagigi reageerinud, kui ta vähegi oleks huvitatud ja armunud. See mees ju ei ole. Millest sa veel aru ei saa!? Või, kuidas ta peaks seda viisakalt sulle selgeks tegema?
Ta ütles, et enne ei jäta, kui see inimene pole teda blokkinud. Aga võib-olla ta ongi, ta ei loegi neid kirju, lähevad kohe spämmi ja kustuvad varsti. Nüüd juba unistab jõulukingi tegemisest. Päris hirmus, kui mul mõni selline "austaja" oleks.
Külaline

Jube ussitamine on naistel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist