See on jama jah.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 23:39Lisaks, mis mind siit foorumist peletab, on see ajuvaba kustutamine moderaatori poolt. Täiesti neutraalseid kommentaare kustutatakse lihtsalt ühe inimese subjektiivse arvamuse, õigemini väärtõlgendamise pärast.
Uue aasta soovid
-
Külaline
-
Külaline
Kõige hullem on siin Egalitaar. Ise sekkub iluteemadesse, et kuidas tuleb juukseid puhvi ajada ja räägib, et tänapäeval normaalsed mehed meigivad ennast, lugege internetist, kui ei usu. Ja kui selle peale öeldakse, et ta eriti meheliku mehe muljet ei jäta, laseb kõik ära kustutada. Olgu selle meikimisega kuidas on, aga minu arust mehelik mees nii suur solvuja ei ole, selles mõttes on nendel inimestel ju õigus.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:20See on jama jah.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 23:39Lisaks, mis mind siit foorumist peletab, on see ajuvaba kustutamine moderaatori poolt. Täiesti neutraalseid kommentaare kustutatakse lihtsalt ühe inimese subjektiivse arvamuse, õigemini väärtõlgendamise pärast.
-
Külaline
Ja siis käib modedele nutmas, et keegi, kes teab, et ta mees on, peab teda naiseks. Kust peaks teadma, et mehega tegu?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:24Kõige hullem on siin Egalitaar. Ise sekkub iluteemadesse, et kuidas tuleb juukseid puhvi ajada ja räägib, et tänapäeval normaalsed mehed meigivad ennast, lugege internetist, kui ei usu. Ja kui selle peale öeldakse, et ta eriti meheliku mehe muljet ei jäta, laseb kõik ära kustutada. Olgu selle meikimisega kuidas on, aga minu arust mehelik mees nii suur solvuja ei ole, selles mõttes on nendel inimestel ju õigus.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:20See on jama jah.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 23:39Lisaks, mis mind siit foorumist peletab, on see ajuvaba kustutamine moderaatori poolt. Täiesti neutraalseid kommentaare kustutatakse lihtsalt ühe inimese subjektiivse arvamuse, õigemini väärtõlgendamise pärast.
-
Külaline
Mina ka imestasin, et ta mees on, aga selle peale ütles, et tema kunagi rääkis oma habemest, peaks ju teadma. No ma tõesti ei õpi kõike pähe, mida tema siin kunagi on rääkinud. Ja kui kellelgi on midagi meeles, siis on ta jälle jälitaja. Nii suurt solvujat annab tõesti leida, kes samas arvab, et kogu maailm keerleb ümber tema.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:53Ja siis käib modedele nutmas, et keegi, kes teab, et ta mees on, peab teda naiseks. Kust peaks teadma, et mehega tegu?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:24Kõige hullem on siin Egalitaar. Ise sekkub iluteemadesse, et kuidas tuleb juukseid puhvi ajada ja räägib, et tänapäeval normaalsed mehed meigivad ennast, lugege internetist, kui ei usu. Ja kui selle peale öeldakse, et ta eriti meheliku mehe muljet ei jäta, laseb kõik ära kustutada. Olgu selle meikimisega kuidas on, aga minu arust mehelik mees nii suur solvuja ei ole, selles mõttes on nendel inimestel ju õigus.
-
Külaline
Ma kunagi kirjutasin ühes oma kommentaaris täiesti neutraalselt (mitte kellelegi osutama) sõna l..ts, ja kogu mu teemakohane kommentaar oli hoobilt kustatud, kuna see sõna olla vulgaarne sõna. Jah, see sõna on halvatähenduslik, aga see kommentaar, kus seda kasutasin, ei saanud mitte kuidagi mitte kedagi solvata ega halvustada.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:20See on jama jah.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 23:39Lisaks, mis mind siit foorumist peletab, on see ajuvaba kustutamine moderaatori poolt. Täiesti neutraalseid kommentaare kustutatakse lihtsalt ühe inimese subjektiivse arvamuse, õigemini väärtõlgendamise pärast.
-
Külaline
Just lugesin, jälle vingub modedeteemas. Et meigiteemas ei kustutatud ikka kõike. Et trollide vastu tuleb karmim olla.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 13:19Mina ka imestasin, et ta mees on, aga selle peale ütles, et tema kunagi rääkis oma habemest, peaks ju teadma. No ma tõesti ei õpi kõike pähe, mida tema siin kunagi on rääkinud. Ja kui kellelgi on midagi meeles, siis on ta jälle jälitaja. Nii suurt solvujat annab tõesti leida, kes samas arvab, et kogu maailm keerleb ümber tema.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:53Ja siis käib modedele nutmas, et keegi, kes teab, et ta mees on, peab teda naiseks. Kust peaks teadma, et mehega tegu?Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:24
Kõige hullem on siin Egalitaar. Ise sekkub iluteemadesse, et kuidas tuleb juukseid puhvi ajada ja räägib, et tänapäeval normaalsed mehed meigivad ennast, lugege internetist, kui ei usu. Ja kui selle peale öeldakse, et ta eriti meheliku mehe muljet ei jäta, laseb kõik ära kustutada. Olgu selle meikimisega kuidas on, aga minu arust mehelik mees nii suur solvuja ei ole, selles mõttes on nendel inimestel ju õigus.
No ei ole selline inimene mees! Miks ta mängib meest, mingi fetish?
-
Külaline
Oma suures trollidevastases võitluses on ta ise muutunud kõige suuremaks trolliks.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 21:41
Just lugesin, jälle vingub modedeteemas. Et meigiteemas ei kustutatud ikka kõike. Et trollide vastu tuleb karmim olla.
-
Külaline
Inimene on tõesti täielik vingats. Suvalised kommentaarid kustutatakse ära, sest tema raporteeris. Mitte midagi seal polnud, lihtsalt temale ei meeldinud. Kas kõik kommentaarid kustutame ära, mis lihtsalt ei meeldi, kuigi pole mingeid solvanguid ega mitte midagi. Kust inimene võtab häbematuse igal pool viriseda, et pole teemakohane, isiklik rünnak ja ei tea mis, kuigi kõigil on täiesti savi mingist naiselikust meesterahvast. Kuskil veel hädaldas, et naised tulid panniga kallale või mis tal oli seal. Kohe mitu sellist kogemust. Hakkan taipama, miks.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 21:57Oma suures trollidevastases võitluses on ta ise muutunud kõige suuremaks trolliks.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 21:41
Just lugesin, jälle vingub modedeteemas. Et meigiteemas ei kustutatud ikka kõike. Et trollide vastu tuleb karmim olla.
-
Külaline
Mõnel kukub vasak tiss küljest ära kui sõna "lits" juhtub lugema.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 21:17Ma kunagi kirjutasin ühes oma kommentaaris täiesti neutraalselt (mitte kellelegi osutama) sõna l..ts, ja kogu mu teemakohane kommentaar oli hoobilt kustatud, kuna see sõna olla vulgaarne sõna. Jah, see sõna on halvatähenduslik, aga see kommentaar, kus seda kasutasin, ei saanud mitte kuidagi mitte kedagi solvata ega halvustada.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 12:20See on jama jah.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 23:39Lisaks, mis mind siit foorumist peletab, on see ajuvaba kustutamine moderaatori poolt. Täiesti neutraalseid kommentaare kustutatakse lihtsalt ühe inimese subjektiivse arvamuse, õigemini väärtõlgendamise pärast.
-
Külaline
Ühel kukkusid väljamõeldud munandid ära, kui juhtus lokitangidest lugema. So sad...Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 00:05Mõnel kukub vasak tiss küljest ära kui sõna "lits" juhtub lugema.Külaline kirjutas: ↑27 Dets 2024 21:17Ma kunagi kirjutasin ühes oma kommentaaris täiesti neutraalselt (mitte kellelegi osutama) sõna l..ts, ja kogu mu teemakohane kommentaar oli hoobilt kustatud, kuna see sõna olla vulgaarne sõna. Jah, see sõna on halvatähenduslik, aga see kommentaar, kus seda kasutasin, ei saanud mitte kuidagi mitte kedagi solvata ega halvustada.
-
Külaline
Mu lemmik lugu on pikalt juba https://www.youtube.com/watch?v=52dfzZUjiU4
Ja ekraanipilt Marilyn on üks ilusamaid naisi olnud. Ta lihtsalt on ilus ja kui vaadata tema filme, tõesti, tal oli annet, kahjuks ta suri noorelt.
Ja ekraanipilt Marilyn on üks ilusamaid naisi olnud. Ta lihtsalt on ilus ja kui vaadata tema filme, tõesti, tal oli annet, kahjuks ta suri noorelt.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 01:32 Mu lemmik lugu on pikalt juba https://www.youtube.com/watch?v=52dfzZUjiU4
Ja ekraanipilt Marilyn Monroe.jpg
Marilyn on üks ilusamaid naisi olnud. Ta lihtsalt on ilus ja kui vaadata tema filme, tõesti, tal oli annet, kahjuks ta suri noorelt.

-
Külaline
ok see õnnetu foorum ei suuda pilte manada. hea teada, miks jätta see foorum maha
-
Külaline
Minu arust on Egalitaar just üks normaalne kasutaja. Ma ei tea, mis lokitangidest ja meigist jutt käib, aga paaris teemas olen märganud, et teda täiesti seosetult, tühja koha pealt rünnatakse. Ja, kui nii tehakse, siis on isegi mõistetav, et inimene ärritub.
Ta on täielik vastand sellele teisele härrale, kes naisi vihkab. Ja see on sümpaatne.
Ta on täielik vastand sellele teisele härrale, kes naisi vihkab. Ja see on sümpaatne.
-
Külaline
Täpselt samad mõtted. Nii siin, kui Perekoolis oli paar sellist tegelast, kes lihtsalt ei suutnud olla ilma halvasti ütlemata. Valiti välja mõni nimega kirjutav kasutaja ja hakati tema kallal võtma. Näriti iga detaili kallal ja öeldi inetusi.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 11:16 Minu arust on Egalitaar just üks normaalne kasutaja. Ma ei tea, mis lokitangidest ja meigist jutt käib, aga paaris teemas olen märganud, et teda täiesti seosetult, tühja koha pealt rünnatakse. Ja, kui nii tehakse, siis on isegi mõistetav, et inimene ärritub.
Usun, et Egalitaar on piisavalt arukas, et see jura tähelepanuta jätta. Minule ta igatahes meeldib.
-
Külaline
Sellistes foorumites liigub ju algkooli tasemel mõistusega inimesi.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 12:05Täpselt samad mõtted. Nii siin, kui Perekoolis oli paar sellist tegelast, kes lihtsalt ei suutnud olla ilma halvasti ütlemata. Valiti välja mõni nimega kirjutav kasutaja ja hakati tema kallal võtma. Näriti iga detaili kallal ja öeldi inetusi.
-
Külaline
Ja seetõttu olekski hea, kui kirjutada saajs vaid nimega kasutajad. Olen ise ka külalisena, aga kui jääks ainult nimelise kasutuse võimalus, siis teeksin seda.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 12:11Sellistes foorumites liigub ju algkooli tasemel mõistusega inimesi.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 12:05Täpselt samad mõtted. Nii siin, kui Perekoolis oli paar sellist tegelast, kes lihtsalt ei suutnud olla ilma halvasti ütlemata. Valiti välja mõni nimega kirjutav kasutaja ja hakati tema kallal võtma. Näriti iga detaili kallal ja öeldi inetusi.
-
Külaline
Kas siis ka ei saa Külalist blokeerida kui külastaja küll sisse logib, aga kirjutises nimeks külastaja näitab? Peaks ju olema eristatav, või mitte?
-
Külaline
Kahjuks ei ole. Raporteerib täiesti neutraalseid postitusi ja viriseb kasutajaabi all. Näitab ennast täiesti uuest küljest, millega sa ilmselgelt pole kursis.Usun, et Egalitaar on piisavalt arukas, et see jura tähelepanuta jätta.
-
Külaline
Aga ometi ise oled ka "sellises" foorumis ja lausa võtad vaevaks kirjutadaKülaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 12:11Sellistes foorumites liigub ju algkooli tasemel mõistusega inimesi.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 12:05Täpselt samad mõtted. Nii siin, kui Perekoolis oli paar sellist tegelast, kes lihtsalt ei suutnud olla ilma halvasti ütlemata. Valiti välja mõni nimega kirjutav kasutaja ja hakati tema kallal võtma. Näriti iga detaili kallal ja öeldi inetusi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy, Google [Bot], Piusa ja 9 külalist