Kui mees on 20 aastane, siis tõuseb ja 99% naiste peale. Ilma tabletita. Kui mees on juba 60 aastane, siis enam iga naise peale ei tõuse ja mõne naise peale ei tõuse ka tableti abil.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:14Kellel tõuseb, tõuseb iga naise peale. Kellel ei tõuse, võib end ju krokodillijuttudega lohutada
Ma ei mõista meeste mõttemaailma
-
Külaline
-
Külaline
Mina olen mees ja ütlen, et on olemas ka koledaid naisi. Muidugi napsu abil võib koledast naisest ka ilus naine saadaKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:46Tead, olen naine. Ja mina leian, et kõik naised on ilusad, igaüks eri moel.
-
Külaline
Ma proovin vastata. Asi ei ole nii mustvalge, et on ainult kaks varianti. Vahel seisab mehel spontaanselt ka ilma tabletita (näit hommikuti) ja saab ka spontaanset seksi. Aga kui mees tahab õhtul kindla peale minna, siis tablett sisse ja kui siis naine ei taha läheb tablett raisku.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:53Postitus on kustutatud
-
Külaline
No näiteks selline variant. Saavad 50+ vanuses mees ja naine elus teist korda kokku, mees on naist ainult riietes näinud.Otsustavad siis seda voodivärki proovida. Mees tabletti ei võta. Naine hakkab lahti riietuma ja kõik mis avaneb ei ole mehe silmale just kõige apetiitsem. Venitusarmid kõhul, kortsus nahk, rippuvad tissid (saggy tits) ja muu selline. Ja juhtubki see, et mehel kõvaks ei lähe. Seks jääb ära ja rohkem kokku ka ei saada. Nüüd jääb õhku vastamata küsimus, kas mehel oleks tableti abil tõusnud? Nädal hiljem läheb mees tasulistesse ja põrutab tableti abil 20+ tibi ja täitsa edukalt.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:53a ma ei saa aru sellest jutust, et näe, krokodilli peale ei tõuse. Muidugi ei peagi ju tõusma, voodisse lähed ikka meeldiva naisega
-
Külaline
Kas võib küsida, kas tasulises kummi kasutatakse?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:25No näiteks selline variant. Saavad 50+ vanuses mees ja naine elus teist korda kokku, mees on naist ainult riietes näinud.Otsustavad siis seda voodivärki proovida. Mees tabletti ei võta. Naine hakkab lahti riietuma ja kõik mis avaneb ei ole mehe silmale just kõige apetiitsem. Venitusarmid kõhul, kortsus nahk, rippuvad tissid (saggy tits) ja muu selline. Ja juhtubki see, et mehel kõvaks ei lähe. Seks jääb ära ja rohkem kokku ka ei saada. Nüüd jääb õhku vastamata küsimus, kas mehel oleks tableti abil tõusnud? Nädal hiljem läheb mees tasulistesse ja põrutab tableti abil 20+ tibi ja täitsa edukalt.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:53a ma ei saa aru sellest jutust, et näe, krokodilli peale ei tõuse. Muidugi ei peagi ju tõusma, voodisse lähed ikka meeldiva naisega
-
Külaline
Kui jääb seisma peale lahtiminemist, siis on üledoos. Ütle oma partnerile, et ta ei võtaks terve tableti, vaid veerand on talle piisav, ta veel pole nii vana.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 13:31On aru saada, kui jääb seisma ka peale lahtiminekut. Ja sellest, et kui spontaanselt meest torkida.
-
Külaline
Vaginaalse suguühte puhul kasutatakse alati kummi.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:34Kas võib küsida, kas tasulises kummi kasutatakse?
-
Külaline
Nii see on, vanemas eas on hommikuti seksi toimumise tõenäosus suurem, aga vahel võib ka õhtul asjaks minnaKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:47et koos hommikuse ärkamisega toodab organism kõrgendatud koguse testosterooni.
-
Külaline
See on hea ääremärkus. Peaks alustama veerandiga ja kui siis ei piisa, siis poole tabletiga.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:51Ütle oma partnerile, et ta ei võtaks terve tableti, vaid veerand on talle piisav, ta veel pole nii vana
-
Külaline
Ise küsisin ja ise vastan. Kummi ei saa vist kasutada pehme riista puhul, on ju niimoodi? Seepärast tuleks tablett sisse võtta. Kuigi 20 aastase sileda ja sireda keha peale võiks ilma tabletita ka tõusta. Vastuolu on selles jutus. Teoreem klapiks, kui 50+ naise juurest oleks otse 20+ naise juurde mindud, ja väidetes poleks muutujaid.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:34Kas võib küsida, kas tasulises kummi kasutatakse?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:25No näiteks selline variant. Saavad 50+ vanuses mees ja naine elus teist korda kokku, mees on naist ainult riietes näinud.Otsustavad siis seda voodivärki proovida. Mees tabletti ei võta. Naine hakkab lahti riietuma ja kõik mis avaneb ei ole mehe silmale just kõige apetiitsem. Venitusarmid kõhul, kortsus nahk, rippuvad tissid (saggy tits) ja muu selline. Ja juhtubki see, et mehel kõvaks ei lähe. Seks jääb ära ja rohkem kokku ka ei saada. Nüüd jääb õhku vastamata küsimus, kas mehel oleks tableti abil tõusnud? Nädal hiljem läheb mees tasulistesse ja põrutab tableti abil 20+ tibi ja täitsa edukalt.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:53a ma ei saa aru sellest jutust, et näe, krokodilli peale ei tõuse. Muidugi ei peagi ju tõusma, voodisse lähed ikka meeldiva naisega
-
Külaline
No see on jälle selline liiga must valge suhtumine. Mees ja naine võivad ju diivanil suudlemisega alustada ja siis vaikselt end lahti riietuma asuda ja siis võib mehele avaneda mitte just apetiitne pilt. Ei ole mehaaniline tegevus. Mehaaniline tegevus on tasulistes, kus naine on juba lahti riietunud ja ootab seda, et ka mees end lahti riietaks.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:12Sunnimeetodi puhul näib asi käivat nii, et mees on passiivne ja naine riietab end iseseisvalt lahti, mees siis kah ja asutakse midagi proovima. Vilets mehaaniline tegevus.
-
Külaline
ei saa jahKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:26Ise küsisin ja ise vastan. Kummi ei saa vist kasutada pehme riista puhul, on ju niimoodi?
-
Külaline
Praktikas on raske sellist olukorda tekitada. Et paneme kolm naist ritta 50+, 35+ ja 20+ eraldi tubadesse. Mees siis alguses on 50+ naisega esimeses toas, siis 35+ naisega teises toas jne ning kohtunik käib mehel järgi ja fikseerib, kus ja millal ning kui kiiresti mehel tõusis. Ma nii naljaga kujutasin olukorda ette.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:26Kuigi 20 aastase sileda ja sireda keha peale võiks ilma tabletita ka tõusta. Vastuolu on selles jutus. Teoreem klapiks, kui 50+ naise juurest oleks otse 20+ naise juurde mindud, ja väidetes poleks muutujaid.
-
Külaline
Mõistlik versioon ju. Esimene valmistab vaimselt ette, teine lükkab hoo sisse ja viimane päästab valla. Kõigi panus oluline.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:36Praktikas on raske sellist olukorda tekitada. Et paneme kolm naist ritta 50+, 35+ ja 20+ eraldi tubadesse. Mees siis alguses on 50+ naisega esimeses toas, siis 35+ naisega teises toas jne ning kohtunik käib mehel järgi ja fikseerib, kus ja millal ning kui kiiresti mehel tõusis. Ma nii naljaga kujutasin olukorda ette.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:26Kuigi 20 aastase sileda ja sireda keha peale võiks ilma tabletita ka tõusta. Vastuolu on selles jutus. Teoreem klapiks, kui 50+ naise juurest oleks otse 20+ naise juurde mindud, ja väidetes poleks muutujaid.
-
Külaline
Naine peab olema apetiitne, sest mehed on visuaalsed olendid. Naiste puhul pole mehe väljanägemine nii oluline, kui mehel on kinnisvara ja mõistab ilusasti rääkida - tundub juba täitsa ok.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:19Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:32No see on jälle selline liiga must valge suhtumine. Mees ja naine võivad ju diivanil suudlemisega alustada ja siis vaikselt end lahti riietuma asuda ja siis võib mehele avaneda mitte just apetiitne pilt. Ei ole mehaaniline tegevus. Mehaaniline tegevus on tasulistes, kus naine on juba lahti riietunud ja ootab seda, et ka mees end lahti riietaks.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:12Sunnimeetodi puhul näib asi käivat nii, et mees on passiivne ja naine riietab end iseseisvalt lahti, mees siis kah ja asutakse midagi proovima. Vilets mehaaniline tegevus.
-
Külaline
-
Külaline
Igal normaalsel inimesel on kinnisvara, dziisas.WD40 kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:38Naine peab olema apetiitne, sest mehed on visuaalsed olendid. Naiste puhul pole mehe väljanägemine nii oluline, kui mehel on kinnisvara ja mõistab ilusasti rääkida - tundub juba täitsa ok.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:19Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:32
No see on jälle selline liiga must valge suhtumine. Mees ja naine võivad ju diivanil suudlemisega alustada ja siis vaikselt end lahti riietuma asuda ja siis võib mehele avaneda mitte just apetiitne pilt. Ei ole mehaaniline tegevus. Mehaaniline tegevus on tasulistes, kus naine on juba lahti riietunud ja ootab seda, et ka mees end lahti riietaks.
-
Külaline
See on küll väga imelik ja meest alandav. Sulle nagu sobiks, kui mees enne voodisse minemist kobab su rindu ja siis saab aru, et sul on hoopis push-up rinnahoidjad, mille sees nirud rinnad, ütleb sulle, et ei, sa ei sobi mulle?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 20:36Ma küll põlvega ei katsu, aga enne voodisse minekut käega katsun küll. Ja kui seal on mingi väike või muudmoodi ebameeldiv till, siis jääb voodi osa sujuvalt vahele.
P S Ma olen naine.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist