Mis sellistel naistel viga on?
-
Külaline
Viimaste kommentaaride järgi tundub jah, et mitte päris ok olemisega. Jätkem ta rahule.
Tsiteerin sõna sõnalt: "Lohakas, et mitte öelda l-ts. Ja nagu näha lohakale jääb lohaka mõtemaailm". Kas ma saan õigesti aru, et jutt käib sellest kommentaarist?Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:05Ei, see oli minu kommentaar, mitte selle pensionärist mehe oma. Hämmastav, et mu kommentaar ära kustutati, sest selles ei olnud ühtegi vulgaarset ega solvavat sõna.Maasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.
Seda ei ole mina mitte kunagi arvanud, et mehel on armukeste pidamine suur auasi.
Imelik, et teadlikult armukeseks olemist ei tohi hukka mõista. Mode võiks paari sõnaga selgitada, miks minu kommentaar kustutati?
Kui jah, siis kellegi lohakaks ja l-ks kutsumine on tõesti solvamine ja halvustamine. Enda arvamust saab ka ilma neid asju tegemata.
Selle tõttu kommentaari kustutasingi.
-
Külaline
Seda öeldi ju minu kohta! Mina olin see armuke arutelus. Ja see lohakas oli väga naljakas kommentaar. Ja tolmu võtmise vastus oli ka väga hea. Palun kustutage kommentaare, kus mõnitatakse emasid, kelle mehed on nende ja nende lastega vägivaldsed - mis teises teemas vähemalt eile veel ilutsesid täies jõus. Aga mitte kommentaare, kus lõbusalt vaieldakse, kes on lohakas ja kes ei ole. See, mida tähendab l-ts, on küll lugeja enda peas. Mina näiteks arvan, et see tähendab londoni-tähe-sära.TurvaSiil kirjutas: ↑26 Jaan 2025 11:19Tsiteerin sõna sõnalt: "Lohakas, et mitte öelda l-ts. Ja nagu näha lohakale jääb lohaka mõtemaailm". Kas ma saan õigesti aru, et jutt käib sellest kommentaarist?Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:05Ei, see oli minu kommentaar, mitte selle pensionärist mehe oma. Hämmastav, et mu kommentaar ära kustutati, sest selles ei olnud ühtegi vulgaarset ega solvavat sõna.Maasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38
Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.
Seda ei ole mina mitte kunagi arvanud, et mehel on armukeste pidamine suur auasi.
Imelik, et teadlikult armukeseks olemist ei tohi hukka mõista. Mode võiks paari sõnaga selgitada, miks minu kommentaar kustutati?
Kui jah, siis kellegi lohakaks ja l-ks kutsumine on tõesti solvamine ja halvustamine. Enda arvamust saab ka ilma neid asju tegemata.
-
Külaline
Kas sellistel teemadel ei või arutle foorumis rääkida?TurvaSiil kirjutas: ↑26 Jaan 2025 11:19Tsiteerin sõna sõnalt: "Lohakas, et mitte öelda l-ts. Ja nagu näha lohakale jääb lohaka mõtemaailm". Kas ma saan õigesti aru, et jutt käib sellest kommentaarist?Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:05Ei, see oli minu kommentaar, mitte selle pensionärist mehe oma. Hämmastav, et mu kommentaar ära kustutati, sest selles ei olnud ühtegi vulgaarset ega solvavat sõna.Maasikas kirjutas: ↑24 Jaan 2025 06:38
Jälle see pensionärist mees, kes arvab, et kõige parem solvang naisele on teda l...ks nimetada. Tänapäeval tundub see pigem naljakas, Raiu endale pähe, et naised võivad tänapäeval teha täpselt sedasama mida mehed. Ei ole enam nii, nagu sina oled harjunud, et palju naisi mehel on auasi ja naise jaoks suur häbi.
Ja kui võib, siis palun andke siis juhised, kuidas tuleb teie meelest nimetada noort inimest, kes on vägagi teadlikult rikka abielumehe armuke? Abielumees oli minust muide 30 aastat vanem. Ja see nimetus käib siis otse minu kohta, mitte kedagi teist ei solva. Väga tahaks teada, kuidas seda tohib nimetada. Seksuaalse suunitlusega kaubavahetus?
-
Külaline
Jah, see on sobiv küllKülaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 12:14Väga tahaks teada, kuidas seda tohib nimetada. Seksuaalse suunitlusega kaubavahetus?
-
Külaline
Aga mis sellise kuiva kantseliidi mõte on? Foorumis veel eriti. Me ei kirjuta ju seaduseteksti siin.
-
Külaline
Ei vasta tõele. Kui ikka naine on õppinud lahutama ja koguaeg uusi leidmqa siis kujuneb tal välja muster.Külaline kirjutas: ↑25 Jaan 2025 10:57 Minu arvates on teised ja kolmandad abielud enamasti pikemad ja enamasti siis kuni surmani. Seega ei saa lähtuda sellest, oi-oi kui esimene abielu ei toiminud, siis järgmistes abieludes on samad jamad. Ei, lihtsalt inimesed ei sobi kokku ja ei saa lähtuda sellest, mis oli eelmises abielus. Neid l-ga sõnu tarvitavad enamasti pigem naised ise, kes teavad, et nende mees on nende jaoks liiga hea ja võib teistelegi huvi pakkuda. Egas keegi joodikut üle löö.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 2 külalist