Kui armukade olete 10 palli skaalal?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline

Et armukade olla, selleks pean olema ilmselt armunud või armastama või see inimene ikka väga meeldima, kellega tahaks ise olla.
Nüüd oleneb kui väga teine meeldib, siis ka 10 palli skaalal.
Mul üks inimene meeldis 10 palli skaalal 10 palli, siis oli olla ka väga halb ja olin armukade ka 10 palli skaalal.
Aga ma olin seda omaette. Tahad või ei taha, tunded teevad oma keskis mida ise tahavad. Nuta või naera.
Külaline

2. Karjuv, kisav ja testiv mõrd pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 14:17 2. Karjuv, kisav ja testiv mõrd pole.
Mis see asjasse puutub
Külaline

Peale 30 aastat suhet võin öelda, et armukadedus enam minu maailmapilti ei kuulu. Küll aga olen vahel solvunud, kui mees minu suhtes ebaõiglane on olnud. Õnneks on seda harva. Kui tal tekiks teine naine, siis ei tekiks mitte armukadedus, vaid tülgastus.
Nooruses polnud samuti mingi eriline armukadetseja. Vast mingi 3-4.
Külaline

⚽
Külaline

Milline siis? Parukas peas ja pikk mantel selgas meest jälitav?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 14:37
Mis see asjasse puutub
Ilmselt on mõeldud seda, et pole 10 palli skaalal hüsteeriliselt armukade.
Tihane
Kontakt:

Postitus Postitas Tihane »

1.
Külaline

10. Ei luba tal isegi kohalikku toidupoodi üksi minna.
Külaline

nii ja naa. ma pole üldiselt armukade. aga see tuleb sellest, et mu mees ei anna armukadeduseks põhjust. kui annaks, oleksin 10 palli, aga samas poleks ta jälle kauaks mu mees, nii et asi on suhteline.
Külaline

Pole elus armukadeduseks põhjust antud, seega arvan, et vähe armukade, 1-2 punkti kümnest. Aga kunagi ei tea, kui päriselt olukord oleks. Eks oleneb ka, kuipalju mulle mees (enam) korda läheb.
Bluuto
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Bluuto »

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 15:47
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2025 14:37
Mis see asjasse puutub
Ilmselt on mõeldud seda, et pole 10 palli skaalal hüsteeriliselt armukade.
Ma olen ka vahel kümme, nii sitt on, et tahaks ära surra, aga ei karju ega testi sellegipoolest
Aga no keskmiselt vast ütleks 3
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Aga kahe palli skaalal, kui just pole mumpsi põdenud raskekujuliselt?
Külaline

Armukadedusel ei ole armastusega mingit seost. Armukadedus on lihtsalt enda ebakindlus, muud midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 15:34 Armukadedusel ei ole armastusega mingit seost. Armukadedus on lihtsalt enda ebakindlus, muud midagi.
Aga kui sa ei armasta teist, siis on sul ju suva mis teeb. Ei mingit armukadedust.

Aga kui mul on suured armastusetunded kellegi vastu, samas mul pole suhet temaga. Siis mul ikka on armukade tunne, kui keegi teine minu armastatuga semmib, flirdib või mida iganes. Tahaks ju ise teda väga.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 16:56
Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 15:34 Armukadedusel ei ole armastusega mingit seost. Armukadedus on lihtsalt enda ebakindlus, muud midagi.
Aga kui sa ei armasta teist, siis on sul ju suva mis teeb. Ei mingit armukadedust.

Aga kui mul on suured armastusetunded kellegi vastu, samas mul pole suhet temaga. Siis mul ikka on armukade tunne, kui keegi teine minu armastatuga semmib, flirdib või mida iganes. Tahaks ju ise teda väga.
Amukadedus ei ole kuidagi seotud tõelise armastuse või hoolimisega, vaid pigem inimese enda ebakindluse ja hirmuga kaotada oma partneri tähelepanu või armastus. Armukadedus tekib sageli siis, kui inimene ei tunne end piisavalt kindlalt või turvaliselt oma suhtes. Tõeline armastus ei peaks olema seotud omamishimu või kontrollimisvajadusega, vaid vastupidi, see põhineb usaldusel ja vabadusel. Armukadedus võib olla lihtsalt negatiivne tunne, mis tuleneb sisemistest kahtlustest või ebakindlusest, mitte aga armastusest.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 16:56 Aga kui mul on suured armastusetunded kellegi vastu, samas mul pole suhet temaga. Siis mul ikka on armukade tunne, kui keegi teine minu armastatuga semmib, flirdib või mida iganes. Tahaks ju ise teda väga.
Sa oled mingi kinnisideega klammerduv veidrik lihtsalt. Mingit õigust ei ole suvalisel kiibitsejal hakata ütlema, kellega sinu "armastatu" suhtleb ja on, teil pole suhetki. Ja ei hakka olema, naine on selle juba sulaselgelt õelnud välja sulle.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 17:11
Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 16:56

Amukadedus ei ole kuidagi seotud tõelise armastuse või hoolimisega, vaid pigem inimese enda ebakindluse ja hirmuga kaotada oma partneri tähelepanu või armastus. Armukadedus tekib sageli siis, kui inimene ei tunne end piisavalt kindlalt või turvaliselt oma suhtes. Tõeline armastus ei peaks olema seotud omamishimu või kontrollimisvajadusega, vaid vastupidi, see põhineb usaldusel ja vabadusel. Armukadedus võib olla lihtsalt negatiivne tunne, mis tuleneb sisemistest kahtlustest või ebakindlusest, mitte aga armastusest.
Ei pruugi olla hirm ja ebakindlus. Ongi lihtsalt kadedus ja kõik. No oletame, et mu mees magab prostituudiga või kasvõi lihtsalt räägib sõpradega, siis ma ju ei karda teda kaotada prostituudile või sõpradele. Ma olen lihtsalt kade, et ta pole minuga ja on teistega.

Armastuse ilming see muidugi pole, aga teemaalgataja ju ei küsinudki, millest see tuleb.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 17:30
Külaline kirjutas: 11 Veebr 2025 16:56 Aga kui mul on suured armastusetunded kellegi vastu, samas mul pole suhet temaga. Siis mul ikka on armukade tunne, kui keegi teine minu armastatuga semmib, flirdib või mida iganes. Tahaks ju ise teda väga.
Sa oled mingi kinnisideega klammerduv veidrik lihtsalt. Mingit õigust ei ole suvalisel kiibitsejal hakata ütlema, kellega sinu "armastatu" suhtleb ja on, teil pole suhetki. Ja ei hakka olema, naine on selle juba sulaselgelt õelnud välja sulle.
Eeldasid, et nagu ütlen midagi? Ma midagi sellist ei kirjutanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist