Sarja 2036 aasta osas selgub, et see nii siiski pole.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 09:20 Lõpuks ongi selgus majas, Luna on Finni tütar.
Vaprad ja Ilusad
-
Külaline
-
Külaline
Varasemas osas Finn ütles, et oli täisealine sel ajal.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 10:45Kas neil vanusevahe selline pole, et Finn lapse tegemise ajal alaealine oleks olnud?
-
Külaline
Haha, sa oled veits ajast maas, praguseks on 9400+ osa olnud.
-
Külaline
Lugemisoskus?
-
Külaline
Ups, minu viga, millegipärast sõna "aasta" jäi märkamata.
-
Külaline
Kuhu RJ kadus? Kas tema lahkumisele oli mingi selgitus ka, et läks Euroopasse vms või kadus lihtsalt ära?
Avastasin just et tv3play on kinni pandud ja enam ei saa kuskilt vapraid vaadata...go3 vastavat paketti ei oma.. mida nüüd teete kes olete ka samas seisus
-
Külaline
Järgmise täiskuu ajal pidi tulema.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 10:27 Millal välja tuleb kôigile, et Finn Luna isa on?
-
Külaline
-
Külaline
Telekavas ju ilusti alles.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 19:34 Nii kahju enam ei saa vaadata ega tea midagi oli mu lemmik sari
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Eks nüüd tuleb "Kirgede tormi" vaatama hakata.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 19:34 Nii kahju enam ei saa vaadata ega tea midagi oli mu lemmik sari
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Olemas ju tavalises kavas.Külaline kirjutas: ↑12 Mär 2025 19:34 Nii kahju enam ei saa vaadata ega tea midagi oli mu lemmik sari
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Külaline
Pidasin silmas tv3 playd. Kavas oleku ajal pole võimalik vaadata. Aastaid tv3 playst vaadanud
-
Külaline
Kas sul järelvaatamist ei ole?Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2025 10:39 Pidasin silmas tv3 playd. Kavas oleku ajal pole võimalik vaadata. Aastaid tv3 playst vaadanud
-
Külaline
Ei
-
Külaline
Liam hakkab surema. Aga noh, võibolla siiski terveneb maagiliselt nagu Taylor ja Eric. Eks näis.Guest kirjutas: ↑10 Mai 2025 15:03 Teema nii maas kuidagi. Rääkige uudiseid mis toimunud on ka
-
Külaline
Miks ta surema hakkab? Mingi haigus? Kas Taylori "murtud südame sündroom" sai välja ravitud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline