Loom?
Paarisuhte ohud
-
Külaline
Nagu sinagi, me kõik oleme imetajad.
-
Külaline
Arveid ja arveid, palju sul seda raha on, et muudkui jaurad? Ilmselt mingi suvaline keskmine 3000 eurot teeniv mehike.
-
Külaline
3000 eur on kõvasti üle keskmise. Isegi ligi 2 x üle keskmise. Palju sina teenid?
-
Külaline
Jah, paarisuhe on äärmiselt ohtlik. Kirjuta see oma esikupeeglile huulepulgaga, et ei tekiks tahtmist midagi nii ohtlikku kui mõni mees omale koju vedada 
-
Külaline
Ma ei sebi naistega.
-
Külaline
Blokk vist jälle eemaldatud, sama igivana ja tüütu jutt.
-
Külaline
Ei saa ka aru, miks see inimene iga natukese aja tagant jälle siia tagasi lastakse. Jälle ropendab kogu foorumi täis, et siis jälle paar päeva rahu oleks.
-
Külaline
Kuidas sa teda takistaks? Teeb uue kasutajanime ja meiliaadressi ja jälle sees.Külaline kirjutas: ↑17 Veebr 2025 19:48Ei saa ka aru, miks see inimene iga natukese aja tagant jälle siia tagasi lastakse.
-
Külaline
Tegelikult taandub kõik selle, kui sotsiaalne või vähesotsiaalne on inimene. Sellest oleneb ka, kas ta hakkab eelpensionieas või pensionieas niimoodi kahetsema.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:27Täiesti jaburad mõtted, kaugele näha, et pole kunagi kellegi armastatuga koos elanud. Aga sa võid ju ennast eelpensionieas lohutada sellega, kui kohutavalt on sul elus vedanud, et keegi telekapulti käest ei kraba ja "toiduhaisusi" ei tekita.
Ned, kes vanana kahetsevad, et pole kellegagi elu jagada (kui on lahku läinud, lesestunud) - need on sotsiaalsed inimesed. Nemad on jällegi hoopis vähem tundlikud selle suhtes, et teine inimene kõrval midagi teeb - las teeb, peaasi, et on seltskond. Mingite pisikeste teise inimese omapärade tõttu (et parner lõhnastab, vaaritab palju vms.) tõttu nad reeglina lahku ei lähe (suurte tülide pärast võivad).
Kui ei ole vähe sotsiaalne ininene, võib ta üksi elades (kuni kõik ise tehtud saab) väga rahul olla.
olen oma mehega koos varsti 30 aastat. armastame teineteist väga ja ütleme seda tihti. meile meeldib koos reisida ja maal mängida. peale tööd koju tulles on jube mõnus, kui "toiuhaisud" ootavad. vaatame koos filme ja arutame sisu üle. räägime päevapoliitikast, raamatutest, lastest. kolame kooos koeraga nii linnas, kui metsas. aga minu puhul ei oleks ka variant, et ma raiskan oma elu inimese peale, keda ma ei armasta ja kes ei ole minu "teinepool".Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 18:08Mul ei ole ka nii kunagi olnud, et oleks kellegagi koos olnud mõlemapoolsest armastusest.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:27 kaugele näha, et pole kunagi kellegi armastatuga koos elanud.
See ei sõltu ainult ühest poolest.
Võibolla on keegi kellega oleks olnud kahepoolne, aga sa ei kohtu temaga, või mis iganes. Ja ma pole ka mingi eriline otsija ja olnud.
Ma elan ühega u 30a kes väidetavalt mind armastas, mina teda mitte. Me pole sellest teemast omavahel kunagi rääkinud.
Ta korra algus mulle ütles, et armastab. Mina pole kordagi seda talle öelnud, sest nii pole. Ma pole olnud ka miski tunnete inimene. Õigemini ma ei teadnudki mis tunded on, kui alles hiljuti sain tunda. Aga need tunded on jällegi teise, mitte oma kaasa vastu. Aga needki on ainult ühepoolsed.
Samas on nüüd kolmas kel on jällegi minu vast tunded, aga minul tema vastu mitte, sest mul on ju teise vastu suured tunded. Ehk kõik ühepoolsed.
Iseenesest oleks tore küll kui tekiks kellegagi kahepoolne armastus, ainult, et siis kaua see kestaks. Ja jällegi muutuks kõik elukorralduslikult, mis pole ka nii lihtne midagi.
-
Külaline
Kui ma seksi ei taha, ei saa ma meest niisama kallistada. Sest tema on siis kohe seksiks valmis. Ja kui ma ei soovi ikka, tajun seda tema poolset pettumust.
Nii me kallistamegi harva. Kuigi kallistada tahaks ma rohkem kui seksida. Nii et mõlemal on puudus. Mehel seksipuudus. Mul kallistuste puudus.
Nii me kallistamegi harva. Kuigi kallistada tahaks ma rohkem kui seksida. Nii et mõlemal on puudus. Mehel seksipuudus. Mul kallistuste puudus.
-
Külaline
Tehke siis enne nikku ja pärast kallistage.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:06 Kui ma seksi ei taha, ei saa ma meest niisama kallistada. Sest tema on siis kohe seksiks valmis. Ja kui ma ei soovi ikka, tajun seda tema poolset pettumust.
-
Külaline
Kui haige! Kohtudes või lahku minnes musi ikka saab teha või ka ei saa, sest tal on kõva?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:06 Kui ma seksi ei taha, ei saa ma meest niisama kallistada. Sest tema on siis kohe seksiks valmis. Ja kui ma ei soovi ikka, tajun seda tema poolset pettumust.
Mees, keda kirjeldad, ei saa olla intelligentne inimene, see on ju lausa loom.
-
Külaline
Tööl kallistab naisi kõva riistaga???Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:06 Kui ma seksi ei taha, ei saa ma meest niisama kallistada. Sest tema on siis kohe seksiks valmis. Ja kui ma ei soovi ikka, tajun seda tema poolset pettumust.
Kuidas seda meest kirjeldada, ei oska ütelda, aga loomi ei maksa ka solvata.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:53Kui haige! Kohtudes või lahku minnes musi ikka saab teha või ka ei saa, sest tal on kõva?Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:06 Kui ma seksi ei taha, ei saa ma meest niisama kallistada. Sest tema on siis kohe seksiks valmis. Ja kui ma ei soovi ikka, tajun seda tema poolset pettumust.
Mees, keda kirjeldad, ei saa olla intelligentne inimene, see on ju lausa loom.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:06 Kui ma seksi ei taha, ei saa ma meest niisama kallistada. Sest tema on siis kohe seksiks valmis. Ja kui ma ei soovi ikka, tajun seda tema poolset pettumust.
Sa pole ainuke. Mul täpselt sama jama.
-
Külaline
Sellised mehed panevad kõrvale, nii et silm ka ei pilgu. Mitte mingit enesekontrolli pole. Kallistavad sünnipäeval ja naistepäeval töökaaslaseid, seejärel jõllitavad vilaval pilgul, üritusel üritavad püksi ronida. Nagu siinnagi Amoremi ja Tinderi-Ahv. Naine on ainult kepi jaoks.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 18:15Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:06 Kui ma seksi ei taha, ei saa ma meest niisama kallistada. Sest tema on siis kohe seksiks valmis. Ja kui ma ei soovi ikka, tajun seda tema poolset pettumust.
-
Külaline
Kas sa arvad tõesti et enesekontrolliabil saab vältida suguti erektsiooni???Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 18:53Sellised mehed panevad kõrvale, nii et silm ka ei pilgu. Mitte mingit enesekontrolli pole. Kallistavad sünnipäeval ja naistepäeval töökaaslaseid, seejärel jõllitavad vilaval pilgul, üritusel üritavad püksi ronida. Nagu siinnagi Amoremi ja Tinderi-Ahv. Naine on ainult kepi jaoks.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 18:15Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 16:06 Kui ma seksi ei taha, ei saa ma meest niisama kallistada. Sest tema on siis kohe seksiks valmis. Ja kui ma ei soovi ikka, tajun seda tema poolset pettumust.
-
Külaline
Et tekib erektsioon, ei tähenda seda, et peab selle kohe kuskile sisse surkama. Siin on tegu enesekontrolliga.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 19:00Kas sa arvad tõesti et enesekontrolliabil saab vältida suguti erektsiooni???Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 18:53Sellised mehed panevad kõrvale, nii et silm ka ei pilgu. Mitte mingit enesekontrolli pole. Kallistavad sünnipäeval ja naistepäeval töökaaslaseid, seejärel jõllitavad vilaval pilgul, üritusel üritavad püksi ronida. Nagu siinnagi Amoremi ja Tinderi-Ahv. Naine on ainult kepi jaoks.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline