Ahh? Petetakse, et saada hõlptulu. Mis loogika alusel seda tagastama peaks? Sa vist ei jaga inimpsühholoogiat üldse.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 22:29Ja miks siis?Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:38Ma pole eales kellelegi võlgu olnud, kuid tema asemel ei maksaks mina ka.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:35
Sest nii on õige käituda. Ainult kaabakas ja susserdaja ootab õndsalt aegumist. Kuni järgmised võlad tekitab.
Selline käitumine näitab inimese kohta nii mõndagi.
Julged teha(petta) siis peaks ju iga normaalne inimene ka vastutuse võtma ja välja petetud raha tagastama.
Mallukas on kiusaja
-
Külaline
-
Külaline
Eks peab tagastama küll, kui näopeks algab. Pole kerge elu lõpuni midagi arusaamatut iniseda.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 23:41Ahh? Petetakse, et saada hõlptulu. Mis loogika alusel seda tagastama peaks? Sa vist ei jaga inimpsühholoogiat üldse.![]()
Aga võib vingerdada, kuni ohtlik pole.
-
Külaline
Kedagi ei koti.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 00:24Eks peab tagastama küll, kui näopeks algab. Pole kerge elu lõpuni midagi arusaamatut iniseda.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 23:41Ahh? Petetakse, et saada hõlptulu. Mis loogika alusel seda tagastama peaks? Sa vist ei jaga inimpsühholoogiat üldse.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 22:29
Ja miks siis?
Julged teha(petta) siis peaks ju iga normaalne inimene ka vastutuse võtma ja välja petetud raha tagastama.![]()
-
Külaline
No ei saa aru. Palun selgemalt.Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 00:24Eks peab tagastama küll, kui näopeks algab. Pole kerge elu lõpuni midagi arusaamatut iniseda.
-
Külaline
teated lausa allilmast?Külaline kirjutas: ↑21 Veebr 2025 21:13kui näopeks algab
Ta vist lumpeneid ei petnud, et sellist ohtu oleks.
-
Külaline
Puhas matemaatika. 5-10 tonniga saab paar pätti palgata, kes inetu osa ära teevad
-
Külaline
Väga huvitav, et mode sellist kommentaari ära ei kustuta. Küll aga kustutab täiesti tavalisi, normaalseid kommentaare.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 23:22Ei pea tagastama. Aga sa ei saa väita, et sa oled hea inimene. Kõik teavad kes sa oled - vedel pask.
-
Külaline
Mis see paarsada tuhat eurot siis ära maksta ei ole, kui sissetulek on väga suur?Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:16Tasuks võlad? Miks peaks? Esiteks on tegu paarisaja tuhandega ning teiseks keegi nii ei tee, kuna nagunii aegub.
See mees on ikka üliülbe ja nõme inimene. Kohtuveskid jahvatavad aeglaselt, kuid õiglaselt.
-
Külaline
Mulle ta meeldib.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 11:14Mis see paarsada tuhat eurot siis ära maksta ei ole, kui sissetulek on väga suur?
See mees on ikka üliülbe ja nõme inimene. Kohtuveskid jahvatavad aeglaselt, kuid õiglaselt.
Sul üldse endal on kunagi 200 tonni vaba raha olnud, et nii kõvasti rõkkad?
-
Külaline
Miks sa nii arvad? Praegugi tal podcast, vestlussaated, youtube, raamatud jne. K. Pärtelpoeg ostis just korteri, ütles, et poleks 2 aastat tagasi sellest unistanudki, et kõik tänu podcastile ja vestlusõhtutele.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 10:19Eelnevaid võlgu tõenäoliselt ei maksa, oodatakse kuni aeguvad. Aga kogu tema edaspidise elu ja tegevuse maksab ju kinni M. See mees ei hakka kunagi ausal teel raha teenima see on selge.Külaline kirjutas: ↑19 Veebr 2025 08:34Mis mõttes maksab? Sa oled elav näide rumalast inimesest, kes kujutab ette, et kui abiellud, pead maksma mehe eelnevad ja tulevased võlad. Kui loll saab olla?VahiSiin elav näide rumalast ja madala enesehinnanguga naisest, kes lisaks sellele, et võtab ainsa, kes teda tahab, siis maksab vennikese vanad, uued ja tulevad võlad. Miks?
-
Külaline
Mul on tema üle ainult hea meel, lõpuks on jalad alla saanud.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 15:32K. Pärtelpoeg ostis just korteri, ütles, et poleks 2 aastat tagasi sellest unistanudki, et kõik tänu podcastile ja vestlusõhtutele.
-
Külaline
Aga petis ongi vedel pask.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 11:12Väga huvitav, et mode sellist kommentaari ära ei kustuta. Küll aga kustutab täiesti tavalisi, normaalseid kommentaare.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 23:22Ei pea tagastama. Aga sa ei saa väita, et sa oled hea inimene. Kõik teavad kes sa oled - vedel pask.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 22:29
Ja miks siis?
Julged teha(petta) siis peaks ju iga normaalne inimene ka vastutuse võtma ja välja petetud raha tagastama.
-
Külaline
Mul oleks savi, igal inimesel oma raha ja ise vastutab. See veel puudub, et tunneksin end kellegi teise võlgade olemasolus süüdiKülaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 21:35Sinu arust on abikaasa võõras isik, kelle tegemised/tegemata jätmised, ellusuhtumine ja teistesse inimestesse suhtumine, ei puutu mitte kuidagi sinusse? Kas sinu abikaasa/elukaaslane on sinu jaoks võõras inimene, kellega lihtsalt elad ühe katuse all ja magad ühes voodis?
Kui minu abikaasal oleks võlad, mingid mured või arusaamatused teiste inimestega, siis oleks see vägagi minu asi ja minu jaoks suur mure. Me oleme ju üks pere ja jagame kõike.
-
Külaline
Miks peab 200 tuhat vaba raha olema? Maksku osade kaupa. 5 tuhandesest kuu sissetulekust saab ilusti tagasimakseid teha.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 15:29Mulle ta meeldib.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 11:14Mis see paarsada tuhat eurot siis ära maksta ei ole, kui sissetulek on väga suur?Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2025 21:16
Tasuks võlad? Miks peaks? Esiteks on tegu paarisaja tuhandega ning teiseks keegi nii ei tee, kuna nagunii aegub.
Sul üldse endal on kunagi 200 tonni vaba raha olnud, et nii kõvasti rõkkad?
-
Külaline
Loe nüüd kommentaari uuesti. See inimene ütleb, et võlgu ei pea tagastama. Ehk siis ta pooldab petmist, aga nimetab seda inimest vedelaks pasaks, kelle arvates ei ole petmine ok.
-
Külaline
Kuidas saab omaenda abikaasa asjadest olla jumala savi? Milleks siis üldse koos elada, kui teisest on täiesti ükskõik?Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 18:31Mul oleks savi, igal inimesel oma raha ja ise vastutab. See veel puudub, et tunneksin end kellegi teise võlgade olemasolus süüdiKülaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 21:35Sinu arust on abikaasa võõras isik, kelle tegemised/tegemata jätmised, ellusuhtumine ja teistesse inimestesse suhtumine, ei puutu mitte kuidagi sinusse? Kas sinu abikaasa/elukaaslane on sinu jaoks võõras inimene, kellega lihtsalt elad ühe katuse all ja magad ühes voodis?Külaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 20:41
Mis mõttes nagu puutub? Kas siin on koos mingid retarded kodanikud?
Kui minu abikaasal oleks võlad, mingid mured või arusaamatused teiste inimestega, siis oleks see vägagi minu asi ja minu jaoks suur mure. Me oleme ju üks pere ja jagame kõike.![]()
-
Külaline
Teisest pole ükskõik. Armastus on ikka. Tema võlgadest on ükskõik, mis see üldse minu asi on? Eriloll naine, kes hakkaks mingeid mehe võlgasid tasumaKülaline kirjutas: ↑23 Veebr 2025 08:57Kuidas saab omaenda abikaasa asjadest olla jumala savi? Milleks siis üldse koos elada, kui teisest on täiesti ükskõik?Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2025 18:31Mul oleks savi, igal inimesel oma raha ja ise vastutab. See veel puudub, et tunneksin end kellegi teise võlgade olemasolus süüdiKülaline kirjutas: ↑18 Veebr 2025 21:35
Sinu arust on abikaasa võõras isik, kelle tegemised/tegemata jätmised, ellusuhtumine ja teistesse inimestesse suhtumine, ei puutu mitte kuidagi sinusse? Kas sinu abikaasa/elukaaslane on sinu jaoks võõras inimene, kellega lihtsalt elad ühe katuse all ja magad ühes voodis?
Kui minu abikaasal oleks võlad, mingid mured või arusaamatused teiste inimestega, siis oleks see vägagi minu asi ja minu jaoks suur mure. Me oleme ju üks pere ja jagame kõike.![]()
-
Külaline
Eriloll naine, kes mingi võlgniku endale üldse võtab. Ja kui aitab mehe sissetulekuid varjata ja võlgade maksmisest hoiduda, siis on ta ka ise pätt mis pätt.Eriloll naine, kes hakkaks mingeid mehe võlgasid tasuma
-
Külaline
Minu arust ka! Jutt käib ju ikka sellest, et miks üks naine peaks endale tahtma sellist meest. Mitte sellest, et naine peab mehe võlad kinni maksma.
Sellel mehel on ju kari lapsi teiste naistega. Kas ta neile elatist maksab?
Ehk siis, niimoodi käituv mees on täiesti ebausaldusväärne, valelik ja igas mõttes petis. Kui inimesel on see loomuses sees, siis on tõenäoline, et ühel päeval tõmmatakse ka naisel nahk üle kõrvade. Iga armumine läheb ju kord üle.
Seega, miks peaks siduma ennast sellise inimesega?
Sellel mehel on ju kari lapsi teiste naistega. Kas ta neile elatist maksab?
Ehk siis, niimoodi käituv mees on täiesti ebausaldusväärne, valelik ja igas mõttes petis. Kui inimesel on see loomuses sees, siis on tõenäoline, et ühel päeval tõmmatakse ka naisel nahk üle kõrvade. Iga armumine läheb ju kord üle.
Seega, miks peaks siduma ennast sellise inimesega?
-
Külaline
Kuidas ta täpsemalt aitab?Külaline kirjutas: ↑23 Veebr 2025 10:44Eriloll naine, kes mingi võlgniku endale üldse võtab. Ja kui aitab mehe sissetulekuid varjata ja võlgade maksmisest hoiduda, siis on ta ka ise pätt mis pätt.Eriloll naine, kes hakkaks mingeid mehe võlgasid tasuma
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist